Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-07@06:01:36 GMT

تکرار فیلم «هی جو» سی و چند سال بعد!

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۱۰۲۴۹

تکرار فیلم «هی جو» سی و چند سال بعد!

زمستان سال ۱۳۶۷ منوچهر عسگری‌نسب که فارغ‌التحصیل سینما از دانشگاه ایالتی میشیگان امریکا بود فیلم هی جو را با درونمایه‌ای مشابه فیلم ممل امریکایی (ساخته شاپور قریب) به تصویر کشید تا تکرار کند رویای سفر به امریکا سرابی بیش نیست و پمپ بنزین و کابوهاش نمی‌توانند زندگی خوبی برای ایرانی‌ها بسازند.

اعتماد در ادامه نوشت: فیلم نه تنها در هفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر آن هم با وجود دوستان همراه و هم‌نظر منوچهر عسگری‌نسب در ترکیب هیات داوران، موفق نبود بلکه در اکران عمومی هم فروش قابل قبولی نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دلیلش هر چه بود ربطی به توان بازیگری سعید پورصمیمی یا شناخت منوچهر عسگری‌نسب از مدیوم سینما نداشت.

مشکل در داستان فیلم، درونمایه‌ای که بر آن تاکید می‌کرد و ساده‌انگاری فیلمنامه‌نویسش (بیژن بیرنگ) بود. چراکه او همچون بسیاری از کسانی که پیش از او در مذمت مهاجرت به غرب و رها کردن وطن فیلم ساخته بودند به جای پرداختن به ریشه و اصل دلیل این دلبستگی و تصمیم با نگاهی سطحی سعی در ساده کردن یک مساله پیچیده داشت.

حالا حدود سی و دو سال پس از اولین اکران این فیلم تعداد زیادی از ایرانیان همچون شخصیت اصلی فیلم هی جو به شخصیتی به نام جو امید بسته‌اند. گمانم اهمیت انتخاب جو بایدن یا ترامپ برای تعداد کثیری از ایرانیان زنگ خطر دیگری است که جوابش فیلم‌هایی همچون هی جو و تحلیل‌های شعاری و سطحی نیست. نیازمند مکثی صادقانه، علمی، واقع‌بینانه و به دور از تعصب دارد تا ما را به جوابی برساند که چرایی جذابیت روزافزون مهاجرت به غرب و فرار مغز‌ها را باعث شده است.

البته در مورد اخیر (منظورم انتخابات امریکا و تمایل صلح‌طلبان به جو بایدن) علاوه بر مساله مهاجرت، اهمیت معیشت مردم سرزمین ما و گره خوردن آن با تصمیم‌های بین‌المللی صاحبان قدرت هم بی‌تاثیر نبود. با آنکه نگارنده این مطلب در صف کسانی است که معتقدند سرزمین مردم هر کشوری به دست مردمش رقم می‌خورد، اما شک ندارد ما در دنیایی زندگی می‌کنیم که نیازمند برخورد هوشمندانه با دیگران هستیم. دیگرانی که آن‌ها هم به دنبال منافع خود هستند. منافعی که بهتر است در رویارویی آن‌ها به نتیجه برد- برد بیندیشیم و نخواهیم برد خودمان را به آن‌ها تحمیل کنیم.

منبع: فرارو

کلیدواژه: ویروس کرونا مهاجرت فرار مغزها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۱۰۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) روایت مهناز افشار از شکست و سرخوردگی پس از مهاجرت

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

دیگر خبرها

  • تبریزی از تکرار این بازی متنفر است!
  • (ویدئو) روایت مهناز افشار از شکست و سرخوردگی پس از مهاجرت
  • بیوگرافی و اسامی بازیگران سریال خاله خانم
  • ترکیه: اگر از جنگ کنونی غزه درس نگیریم، تکرار خواهد شد
  • استعدادهای دانش‌آموزان همچون گنجینه‌ای در دست معلمان است
  • عکس| منوچهر هادی فیلم بازی می‌کند؟
  • ببینید | فراخوان جدید رئیسی از مردم برای تکرار انتخابات باشکوه در میان‌دوره‌ای
  • اوهام حشاشین مصری از خیام
  • اصل حج بر وحدت بین مسلمانان است
  • حضور دانش‌بنیان‌ها در حوزه حمل‌ونقل شهرها پررنگ شده است