Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی از اعطای تسهیلات ویژه این صندوق برای برگزیدگان جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی خبر داد و بر حمایت صندوق نوآوری از این رویداد تاکید کرد. به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، علی وحدت رییس صندوق نوآوری و شکوفایی در شورای علمی پانزدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ‌بهایی که با هدف انتخاب برگزیدگان این دوره به صورت آنلاین برگزار شد، بر اهمیت این رویداد اشاره کرد و گفت: این رویداد در نوع خود در ایران بی‌نظیر است و یکی از اصلی‌ترین رویداد‌های ساماندهی شده و منضبط در حوزه فناوری و نوآوری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ‌بهایی با بخش‌های متنوعی که دارد علاوه بر ‎سنجش جامع تحولات فناوری و نوآوری در کشور، موفقیت‌های شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان را نیز منعکس می‌کند و علاوه بر معرفی موجب دلگرمی مردم و جامعه می‌شود.

وی ادامه داد: رویداد‌ها محلی برای عرضه و نمایش توانمندی هر کشور محسوب می‌شوند، بنابراین وظیفه داریم که جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی را تقویت کنیم تا هر دوره نسبت به دوره‌های گذشته بهتر برگزار شود. در عین حال جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی یکی از بهترین رویداد‌ها در حوزه فناوری نوآوری ایران است.

وحدت ضمن تاکید بر افزایش فراگیری و مشارکت اکوسیستم نوآوری کشور در این جشنواره خاطرنشان کرد: باید جایگاه جشنواره در زیست بوم نوآوری آنچنان ارتقا یابد تا فناورانی که فکر می‌کند کار فناوری و نوآوری قابل عرضه دارند و درخوری انجام داده‌اند در این جشنواره شرکت کنند و توانمندی‌هایشان بیش از پیش دیده شود. لازمه این امر نیز بالا بردن منافع معنوی و مادی پذیرفته شدن در این رویداد است تا انگیزه مشارکت و ارائه توانمندی‌ها افزایش یابد.

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی در ادامه از تدارک تسهیلات ویژه برای برگزیدگان جشنواره خبر داد و گفت: از آنجایی که هدف این رویداد حمایت از شرکت‌های فناور و نوآور است و با اهداف صندوق نوآوری همخوانی دارد؛ از این پس با تصویب هیات عامل صندوق برگزیدگان هر دوره جشنواره می‌توانند از تسهیلات ارزان قیمت صندوق بهره‌مند شوند.

گفتنی است، پانزدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ‌بهایی و مراسم تقدیر از برگزیدگان طی روز‌های ۲۸ و ۲۹ آبان ماه به صورت آنلاین برگزار می‌شود. پیش از این نیز به میزبانی صندوق نوآوری و شکوفایی جلسات داوری بخش‌های مختلف جشنواره انجام شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: علی وحدت صندوق نوآوری و شکوفایی تسهیلات جشنواره شیخ بهایی جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی صندوق نوآوری و شکوفایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۱۰۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی بر ظرفیت بالای ۳ هزار شرکت دانش‌بنیان فعال در حوزه صنایع معدنی و توانمندی این شرکت‌ها برای رفع نیازهای فناورانه این حوزه تأکید کرد. 

به گزارش ایسنا، دکتر محمدصادق خیاطیان با اشاره به برگزاری رویدادهایی نظیر رویداد جذب ایده‌ها و طرح‌های فناورانه و نوآورانه مرکز نوآوری چادرملو (نوچاد) در حوزه صنایع معدنی که در روزهای پایانی هفته اخیر برگزار شد، یادآور شد: صندوق نوآوری، حامی جدی هر اقدامی است که منجر به توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در کشور شود،

وی گفت: شاید یک دهه قبل بیشتر به دنبال رشد و ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور بودیم؛ اما امروز درباره زیست‌بوم بالغی صحبت می‌کنیم که نزدیک به ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان در حوزه‌های مختلف در آن مشغول فعالیت هستند. میزان فروش این شرکت‌ها در سال گذشته به ۵۳۰ همت (۵۳۰ هزار میلیارد تومان) رسیده است و بالغ بر ۳۰۰ هزار نفر نیز در شرکت‌های دانش‌بنیان اشتغال دارند.

خیاطیان تصریح کرد: این شرکت‌های دانش‌بنیان در عرصه‌های مختلفی نقش‌آفرینی می‌کنند. یکی از نمونه‌‎های بارز نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها را در زمان همه‌گیری کرونا در کشور شاهد بودیم. این شرکت‌ها توانستند بسیاری از نیازهای اساسی کشور در حوزه‌هایی مانند تولید ماسک و دستگاه‌های ونتیلاتور را تأمین کنند. امروز با این موجودیت عظیم روبرو هستیم که نقش مهمی در اقتصاد کشور ایفا می‌کنند.

نقش مهم شرکت‌های دانش‌بنیان در اقتصاد کشور

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی خاطرنشان کرد: این زیست‌بوم به‌خوبی بالغ شده است. درحال حاضر سهم اقتصاد دانش‌بنیان از GDP حدود ۲.۷ درصد است و طبق برنامه‌ریزی باید این سهم تا پایان برنامه هفتم به ۷ درصد برسد. برای دستیابی این هدف باید گام‌های مهمی برداشته شود. به اعتقاد ما، مهم‌ترین رویکرد در این مسیر، توجه به نقش شرکت‌های بزرگ مانند شرکت‌های پتروشیمی، شرکت‌های فولادی مانند فولاد مبارکه یا شرکت‌های صنعتی و معدنی مانند چادرملو در اقتصاد دانش‌بنیان است.

خیاطیان افزود: شاید پیش از این، شرکت‌های پتروشیمی، فولاد، صنایع معدنی و سیمانی توجه کمتری به حوزه نوآوری داشتند، اما برگزاری رویدادهایی نظیر رویداد جذب ایده‌ها و طرح‌های فناورانه و نوآورانه مرکز نوآوری چادرملو (نوچاد) نشان می‌دهد که شرکت‌های بزرگ نیز به شکل ویژه به حوزه نوآوری و فناوری توجه دارند و این رویکرد کمک می‌کند تا سهم ۷ درصدی اقتصاد دانش‌بنیان از GDP محقق شود. اما چطور می‌توان شرکت‌های بزرگ را برای ورود به حوزه دانش‌بنیان ترغیب کرد؟ در این راستا مشوق‌هایی از سوی دولت و مجلس در نظر گرفته شده‌اند.

شرکت‌های بزرگ، نیازهای فناورانه خود را از طریق دانش‌بنیان‌ها تامین کنند

به نقل از صندوق نوآوری، وی تأکید کرد: یکی از راهکارها این است که شرکت‌های بزرگ به جای استفاده از محصولات خارجی، نیازهای فناورانه خود را از طریق دانش‌بنیان‌ها تامین کنند. شرکت‌های دانش‌بنیان، محصولاتی با استاندارد بالا و در تراز بین‌المللی تولید می‌کنند. راهکار دیگر، قرار گرفتن شرکت‌های دانش‌بنیان در زنجیره ارزش شرکت‌های بزرگ است.

خیاطیان، رویکرد سوم را بحث سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در شرکت‌های دانش‌بنیان عنوان کرد و گفت: صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی (CVCs) و سایر نهادهای تخصصی، یکی از راهکارهای سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در این حوزه است. قانون‌گذار نیز با تصویب قانون جهش تولید دانش‌بنیان و اعطای اعتبار مالیاتی، از سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت کرده است. 

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: به اعتقاد ما، حوزه معدن یکی از بخش‌هایی است که نفوذ فناوری و نوآوری در آن چندان اتفاق نیفتاده است. برگزاری برنامه‌ها و رویدادهایی مانند رویداد چادرو، حاکی از حرکت این صنایع به سمت استفاده بیشتر از فناوری و نوآوری است. ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان در زنجیره صنایع معدنی و ماشین‌آلات و ... مشغول فعالیت هستند. آمادگی داریم در صندوق نوآوری و شکوفایی با همکاری متقابل، نیازهای فناورانه شما را احصاء و به شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه ارائه کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • جهاددانشگاهی؛ حلقه میانی پیوند صنعت و دانشگاه
  • باید فبین‌فود را در سطح بین‌المللی گسترش دهیم
  • برگزیدگان صدا و سیمای لرستان در جشنواره «بر بلندای حضور»
  • بازتعریف نقش جهاد دانشگاهی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور
  • «بر بلندای حضور» برگزیدگان خود را شناخت
  • رویداد ملی نوآوری اجتماعی در پیشگیری از اعتیاد برگزار می‌شود
  • تمهیدات جدید بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد
  • جشنواره طنز و رسانه برگزیدگانش را شناخت