Web Analytics Made Easy - Statcounter

«پدرام پاک آیین»، نامزد نمایندگی مدیران مسئول در هیئت نظارت بر مطبوعات در گفت و گو با خبرنگار رسانه خبرگزاری فارس، با انتقاد از نگاه آریستوکراتیک و از بالا به پایین چند بنگاه مطبوعاتی دولت ساخته در پایتخت به نشریات و سایت های استانی و شهرستانی و مجلاتی که غنی ترین سرمایه فرهنگی کشورند، گفت: توافقی نانوشته بین دولت ها و چند بنگاه مطبوعاتی در تهران وجود دارد که رسانه های استانی از امکانات و منابع محروم نگاه داشته شوند تا طی سالهای آینده همین چند روزنامه سیاسی و اقتصادی در تهران بمانند و صدای بقیه رسانه ها که محمل رشد بزرگترین استعدادهای فرهنگی این کشورند ، خاموش شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: افتخار و عزت من در این است که نماینده رسانه هایی باشم که چند بنگاه دولت ساخته آنها را تحقیر و گدا گودول خطاب کردند.

پاک‌آیین با واکنش به اظهارات برخی که در روزهای اخیر رسانه های استانی را کم تاثیر خوانده بودند، افزود: اشرافیت مطبوعاتی با دامن زدن به تئوری غنی- ضعیف، مانع از آمایش سرزمینی و رشد متوازن رسانه‌ها در سراسر کشور  می شود و نگاه نابرابر به رسانه‌ها باید تغییر کند.

نامزد نمایندگی مدیران مسئول در هیئت نظارت بر مطبوعات با تاکید برای اینکه ترجیح می دهد نماینده سایت ها و نشریات استانی و مجلات غنی و گرانسنگ تهران و سایر نقاط کشور باشد،گفت: خبرگزاری ها و روزنامه های بزرگ پایتخت صدایشان به همه جا می رسد و نیازی به نماینده ندارند.

مدیرکل پیشین مطبوعات داخلی وزارت ارشاد درباره ویژگی های نماینده مدیران مسئول در هیئت نظارت بر مطبوعات افزود: نماینده مدیران مسئول نباید فردی باشد که رسانه خودش هر هفته موضوع بررسی هیئت نظارت باشد؛ چرا که در این صورت حقوق سایر رسانه‌ها را برای حفظ نشریه خود وجه المصالحه قرار خواهد داد. همچنین نماینده باید کسی باشد که اعتقاد به نابودی نشریات کم برخوردار و رسانه های شهرستانی و تفکر بنگاه محور نداشته باشد.

پاک‌آیین افزود: اگر نماینده مدیران مسئول، مدیر یک بنگاه بزرگ مطبوعاتی در پایتخت و رقیب  رسانه‌های استانی و نشریات بخش خصوصی باشد در تغییر وضعیت نشریات ملاحظه منافع خود را خواهد کرد. برای مثال اجازه نخواهد داد که یک هفته نامه شهرستانی تبدیل به روزنامه سراسری و برای او رقیب ایجاد شود.

وی اصلی ترین کار خود در صورت راهیابی به هیئت نظارت بر مطبوعات پیگیری سریع و منظم تغییر وضعیت ها و درخواست های مجوز جدید برای رسانه های موجود و جلوگیری از اعمال ماده ۱۶ را در شرایط اقتصادی کنونی عنوان و تصریح کرد: موضوعاتی مثل یارانه، اساسا از وظایف و اختیارات نماینده شما نیست. هر کسی چنین وعده‌ انتخاباتی می‌دهد، دروغ می‌گوید و لذا من هم چنین وعده‌ای نمی‌دهم، اما با تاسیس «نهاد نمایندگی مدیران مسئول» تلاش می‌کنم در رساندن صدای رسانه‌ها و پیگیری مطالبات آنها موثر باشم.

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: رسانه ها مطبوعات هیئت نظارت پدرام پاک آیین نمایندگی مدیران مسئول هیئت نظارت بر مطبوعات پاک آیین رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۱۰۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، عبدالعظیم بهفر، سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور بازوهای اجرایی معاونت غذا و دارو هستند که در هر یک از این دانشگاه‌ها این معاونت مستقر بوده و نسبت به بررسی و بازرسی مراکز عمده توزیع فرآورده‌های سلامت محور اقدام می‌کنند.

وی افزود: در صورت مشاهده تولید بدون مجوز یا واردات فاقد آن پس از توقیف محصول یا کالا، صاحب آن نیز به مراجع قضائی معرفی و تا حصول نتیجه، پرونده پیگیری می‌شود.

بهفر ادامه داد: این اداره کل در هر مرکز تولید فرآورده‌های غذایی مسئول فنی را به عنوان نماینده خود دارد که کنترل کیفیت کالاها را به عهده دارد لذا چنانچه تخلفی صورت بگیرد ضمن پیگیری موضوع از مسئول فنی به عنوان نماینده ما، با صاحب کارخانه نیز برخورد صورت می‌گیرد و از عرضه محصول در سطح عرضه جلوگیری می‌شود.

وی همچنین در خصوص نظارت بر کارگاه‌های کوچک که تعدادشان در کشور هم رو به افزایش است، بیان داشت: کارگاه‌های سنتی دارای شناسه نظارت کارگاهی هستند که کالاهای خودشان را به آزمایشگاه‌های مورد تأیید سازمان غذا و دارو ارائه می‌دهند و چون فعالیت قانونی دارند در نظارت‌های ما رصد می‌شوند و با لحاظ شرایط قابل اعتماد مردم هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازدید مدیران صدای رسانه ملی از طرحهای عمرانی حرم رضوی
  • برپایی نمایشگاه دائمی مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین
  • اگر جریان علمی در کنار جریان دفاعی نبود بازدارندگی رقم نمی خورد
  • برگزاری آیین معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان
  • روزنامه نگاری با قدرت تیتر
  • ارسال ۴۳۴ اثر به دبیرخانه جشنواره فصلی رسانه‌های گیلان
  • هیچ مسئولی نمی‌تواند طلبکار رشته کشتی باشد / نمی‌خواهم نفر اول تیم ملی باشم!
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی
  • مسئول «پلیس اسلامی داعش» در عراق به دام افتاد
  • درخواست رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر