Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی شرکت بیمه سامان، این بیماری سخت و نفس گیر متاسفانه گاه با تحمیل هزینه های قابل توجه به خانواده ها، اجازه نداد که مبتلایان به زندگی برگردند و جان آنها را گرفت.

آمار فوتی های ناشی از ابتلا به این بیماری در دوره ای کاهشی شد، اما با عدم رعایت پروتکل های بهداشتی بار دیگر شیوع ویروس افزایش یافت و تعداد روزانه جانباختگان در کشورمان را سه رقمی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبیعی است که با درگذشت هر یک نفر، تعدادی از وابستگان او با مشکلات روحی، جسمی و البته اقتصادی مواجه می شوند.

بسیاری از کسانی که در اثر این بیماری جان خود را از دست دادند، سرپرست خانوار بودند و اکنون خانواده آنها با چالش تامین هزینه ها مواجه شده اند.

گرچه نمی توان ضایعه درگذشت یک نفر از اعضای خانواده را به هیچ شکل جبران کرد، اما به هر حال می توان تدبیری اندیشید تا در صورت فوت ناشی از کرونا، دست کم هزینه زندگی بازماندگان تا حدودی و برای مدتی تامین شود.

شرکت بیمه سامان در پوشش بیمه کرونا، این موضوع را درک کرده و برای آن راهکاری اندیشیده است.

یکی از پوشش های این بیمه نامه، پرداخت سرمایه فوت به بازماندگان است که می تواند مشکلات اقتصادی و مالی آنها را تا حدودی برطرف کند.

به ازای حق بیمه های مختلف، سرمایه فوت نیز متغیر است، اما سقف در نظر گرفته شده برای آن يک میلیارد تومان است که در قبال حق بیمه ناچیز پرداختی عددی چشمگیر است.

این هزینه کمک می کند تا خانواده فرد فوت شده ناشی از بیماری کرونا دست کم فشار اقتصادی ناشی از درگذشت یکی از اعضا را تعدیل کرده و بار بیشتری از این واقعه دردناک بر دوش آنها سنگینی نکند.

شرکت بیمه سامان به عنوان حامی سلامت جامعه و مردم در شرایط کنونی بحران کرونا وظیفه خود دانسته است که با طراحی یک محصول مناسب و مقرون به صرفه، علاوه بر جبران خسارت مالی ناشی از این بیماری، بخشی از فشار روحی بر اطرافیان و خود بیمار را نیز کاهش دهد.

خرید این بیمه نامه به صورت آنلاین از طریق نشانی http://covid.si24.ir و یا مراجعه به نمایندگان فعال بیمه سامان ممکن است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: بیمه سامان کرونا پارسی خبر بیمه سامان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۱۱۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقدینگی کنترل نمی‌شد، گرفتار ابَر تورم می‌شدیم

یک اقتصاددان گفت: اگر رشد نقدینگی کنترل نشده بود، ممکن بود تورم از کنترل خارج شود و دچار ابرتورم شویم. - اخبار اقتصادی -

عباس علوی راد کارشناس مسائل پولی و بانکی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اینکه افزایش نرخ ارز با وقوع جنگ غزه از سال گذشته شروع شد، گفت: در آن زمان می دانستیم که این افزایش قیمت گذراست، چراکه اعلام شد ایران در ایجاد این جنگ نقشی نداشته است و با گذشت 15 روز هم قیمت دلار بازگشت. 

وی افزود: ما بعد از آن مواجهه با مجموعه‌ای از شوک‌ها همانند موج‌های دریا به صورت سریالی مواجه هستیم که غیراقتصادی بوده است و تا همین چند وقت پیش که آخرین اتفاق یعنی حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران رخ داد، شاهد التهاب در بازار بودیم که دلیل اقتصادی ندارد؛ بنابراین دیدیم که نرخ‌ها به سرعت تعدیل شد. در واقع در اینجا با موضوع اقتصادی مواجه نیستیم  بلکه مکانیزم آن از نوع انتظاراتی است.

علوی راد اظهار داشت: اقتصاد ما تحریم است و طبیعتا فعالان اقتصادی برای تامین ارز نگران می شوند و با توجه به تورم موجود، افراد برای مراقبت از منابعشان وارد عمل می شوند و دو فشار انتظاراتی از 2 کارگزار اصلی وارد می شود. یعنی این فضای ناامنی در شرایط سیاسی فعلی کشور دو گروه ذینفع نرخ ارز را تحت تاثیر قرار می دهد که شامل آن هایی که فعالیت مولد انجام می دهند و افرادی که به دنبال مراقبت از دارایی هایشان هستند می شود که نتیجه این موضوعات باعث فشار بر بازار ارز است. 

باید بار دیگر همچون گواهی سپرده 30 درصدی، نقدینگی را جذب کنیم

این کارشناس اقتصادی با ارائه پیشنهاداتی به بانک مرکزی ادامه داد: من به عنوان یک کارشناس اقتصادی در شرایطی مثل التهابات اخیر پیشنهاد می کنم بانک مرکزی باید از هر ابزاری که می تواند، استفاده کند تا مردم با اطمینان بیشتری نسبت به حفظ ارزش پولشان فعالیتی انجام دهند. به نظر من این گواهی سپرده 30 درصد را می توان با چند شرط، یک دور دیگر تکرار کرد. شرط اول این است که جابه جایی حساب در کار نباشد و کسی از این حساب برندارد و به بانک دیگری منتقل کند، بلکه سپرده جدیدی شارژ کند که این پیشنهاد برای کوتاه مدت کارساز است. 

وی افزود: بانک مرکزی باید با ابزارهای حاکمیتی که در اختیارش است، بتواند بخشی از این نقدینگی که روی بازار ارز فشار می‌آورد را جذب کند و می تواند به دید کوتاه مدت 6 ماهه روی این موضوع کار کند. من معتقدم نرخ سود برای جذب سپرده های مردم در این طرح باید به 35 درصد برسد. باید زمان های مختلف 3 ماهه، 6 ماهه و یک ساله را مدنظر قرار دهند تا افراد مختلف با درجه ریسک پذیری متفاوت، حق انتخاب داشته باشند. 

علوی راد در پایان با بیان اینکه یک متغیر بنیادین به نام رشد نقدینگی که بر نرخ ارز اثر می گذارد، به کمتر از 25 درصد که هدفگذاری بانک مرکزی بود رسیده است، اظهار کرد: اگر رشد نقدینگی کنترل نشده بود، ممکن بود تورم از کنترل خارج شود و دچار ابَرتورم شویم، البته چون در شرایطی هستیم که جامعه نمی تواند این موضوعات را لمس کند، نمی تواند ارزش کار بانک مرکزی را هم به خوبی درک کند. کنترل ترازنامه بانک ها، کاهش نرخ رشد پایه پولی و کاهش نرخ رشد نقدینگی مجموعه ابزارهایی بود که از شدت آسیب‌ها کم کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۴ عادت مخرب که به‌تدریج جان شما را می‌گیرد
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید
  • نقدینگی کنترل نمی‌شد، گرفتار ابَر تورم می‌شدیم
  • سرمایه‌گذار معروف: هوش مصنوعی راهی برای کلاهبرداری است
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • راهی جدید برای پیشگیری و درمان بیماری‌های روده
  • عیادت از جورج شکور؛ خالقِ سه گانهِ حماسه های ماندگار …
  • خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟
  • دولت روحانی چگونه سفره مردم را کوچک کرد؟
  • اثرات تورم بر زندگی مردم با اختصاص سهمیه بنزین به نفر خنثی می شود