Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- پژوهشگران "دانشگاه آکسفورد" در بررسی جدید خود دریافتند که اصلاح روش تولید مواد غذایی می‌تواند روش خوبی برای کاهش گرمای جهانی و تغییرات اقلیمی باشد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از مجله ساینس، پژوهش جدیدی نشان می‌دهد که نیروی باد و انرژی زمین‌گرمایی، برای خنک نگه داشتن زمین کافی نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حتی اگر انتقال انرژی کاملا با روش‌های سازگار با محیط زیست صورت بگیرد، انتشار گازهای گلخانه‌ای از سامانه غذایی جهان را در معرض گرما قرار خواهد داد.
پژوهشگران "دانشگاه آکسفورد"(University of Oxford) در این بررسی جدید، به مطرح کردن این نکته پرداخته‌اند که برای پیشگیری از بروز تغییرات اقلیمی و گرمای شدید در جهان، همه بخش‌های مربوط به تولید مواد غذایی باید به سرعت و به صورت قابل توجه اصلاح شوند. علاوه بر جایگزین کردن سوخت‌های فسیلی با سوخت‌های سازگار با محیط زیست، سامانه غذایی نیز به تغییر و اصلاحات نیاز دارد.
"مایکل کلارک"(Michael Clark) و همکارانش باور دارند که در صورت ادامه کارها به همین شیوه متداول، گازهای مضر به واسطه کشاورزی بین سال‌های 2020 تا 2100 انتشار خواهند یافت. دی‌اکسید کربن، در اثر فعالیت‌های بسیاری از جمله قطع کردن درختان جنگل‌های گرمسیری، استفاده از دستگاه‌های کشاورزی و استفاده از مواد شیمیایی در کشاورزی منتشر می‌شود. استفاده از کودها می‌تواند به انتشار نیتروز اکسید منجر شود و گاوها نیز متان منتشر می‌کنند که یک گاز قوی گرم‌کننده است.
پژوهشگران در این پروژه، به بررسی جنگل‌های آمریکا پرداختند و فرضیه‌های استانداردی را در مورد نحوه تاثیر رژیم‌های غذایی بر بهبود شرایط اقتصادی جوامع به کار بردند. با افزایش درآمد، تمایل مردم به مصرف گوشت، لبنیات، تخم مرغ و فرآورده‌های حیوانی بیشتر می‌شود. تولید فرآورده‌های حیوانی، آثار منفی زیادی بر اقلیم و محیط زیست دارد.
پژوهشگران، پیشنهاد یک آزمایش را مطرح کردند که در آن، همه منابع انتشار گازهای گلخانه‌ای متوقف شوند. این آزمایش، مستلزم تغییر کامل وسایل نقلیه الکتریکی، ساختمان‌هایی که گرمای خود را از منابع زمین‌گرمایی می‌گیرند و مواردی از این دست است. کلارک گفت: چنین شرایطی واقعا ترسناک خواهد بود.
پژوهشگران و متخصصان حوزه سیاست غذایی در حال حاضر می‌دانند که تولید غذا، نقش قابل توجهی در گرمای زمین دارد اما در پیش گرفتن این راهبرد جدید پیشنهاد شده، بسیار سختگیرانه و پیچیده است.
کلارک گفت: نکته خوب اینجاست که کارهای زیادی وجود دارند که می‌توانیم برای برطرف کردن این مشکل انجام دهیم اما باید از هر کار، کمی انجام شود.
پژوهشگران در این پروژه، تاثیر پنج راهبرد مهم مربوط به کشاورزی را بررسی کردند که از میان آنها می‌توان به تقویت سریع زمین‌ها برای کاهش جنگل‌زدایی و تغییر رژیم غذایی با مصرف کمتر محصولات حیوانی اشاره کرد.
هیچکدام از این راهبردها به تنهایی نمی‌توانند در کاهش انتشار گرما تاثیر کافی داشته باشند اما پیشرفت همه این راهبردها در کنار یکدیگر می‌تواند دستیابی به هدف نهایی را ممکن سازد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کاهش گرما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۱۱۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل فواصل بین کسب و کار‌های کشاورزی اصلاح می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محبوبه محمدزمانی، مدیر صدور مجوزهایِ سازمانِ نظامِ مهندسیِ کشاورزی در برنامه مناظره بالاتر شبکه خبر گفت: در ۵ سال گذشته، بیش از ۳۰ درصدِ درخواست متقاضیان کسب و کار‌های کشاورزی، به علت آنچه فاصله بهداشتی عنوان می‌شود، رد شده است.
زمانی افزود: براساس قانون تسهیل صدور مجوز‌های کسب و کار، این فاصله‌ها با هدفِ جذب سرمایه در بخشِ کشاورزی و استفاده بهینه از منابع تولیدی بخش کشاورزی، تعدیل می‌شود.
فواصل بهداشتی متراژ معینی بین واحد‌های تولید محصولات کشاورزی است که گرفتن مجوز­ را برای برخی‌ها سخت‌تر کرده است.
دستورالعمل مربوط به این فواصل نخستین بار در سال ۱۳۵۰ تدوین شده شد، اما باز نگری آن اجرایی نشد.
علاوه بر  فواصل غیرضروری مجوز واحد‌های را کد هم یکی از موانع کسب و کار است.
البته طبق قانون در تولیدات روستایی فواصل بهداشتی اعمال نمی‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • حضور ۱۰ شرکت تولیدی کشاورزی مازندران در نمایشگاه اکسپو
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • انتقال خون فارغ از گروه خونی ممکن می‌شود
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه
  • کاربران دیوار چطور به حفظ زمین کمک کردند؟
  • مقابله با گرمای شهری از طریق باغ‌های گیاه‌شناسی
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • تولید خودروهای برقی تویوتا استارت نخورد
  • دستورالعمل فواصل بین کسب و کار‌های کشاورزی اصلاح می‌شود
  • پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است