Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، عباس مهاجر بسطامی صبح امروز در نشست خبری با خبرنگاران استان‌ گلستان اظهار کرد: در النگدره استاندارد سرعت ۳۰ کیلومتر است و متاسفانه سرعت‌های بالاتر حتی حوادثی را هم رقم زده است.
وی ادامه داد: پلیس موضوع هوشمندسازی را به صورت ویژه در دستور‌ کار‌ خودش قرار داده تا خدمات‌دهی بهتری به مردم داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس پلیس راهور گلستان تصریح کرد: از یک مهرماه در مراکز استان‌ها و از روز گذشته در تمام شهرها فرایند ترخیص خودرو از طریق پلیس + ۱۰ انجام می‌شود.
بسطامی بیان کرد: فرآیند ترخیص خودرو کاملا الکترونیکی و غیرحضوری انجام می‌شود و در نهایت پیامک ترخیص برای مالک خودرو‌ ارسال و مالک با مراجعه به پارکینگ می‌تواند خودروی خود را تحویل بگیرد.

 

وی گفت: یکی دیگر از اقدامات الکترونیکی پلیس راهور، اینترنتی شدن نوبت‌دهی مراکز تعویض پلاک استان گلستان است که از تاریخ هشتم مهرماه نوبت‌دهی تعویض پلاک گرگان کاملا اینترنتی از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی www.rahvar120.com انجام می‌شود.
رئیس پلیس راهور گلستان تصریح کرد: مراکز تعویض پلاک از حالت تمرکزی خارج و‌در حال حاضر در‌ گنبدکاووس، علی‌آبادکتول، کلاله، مینودشت، کردکوی، بندرترکمن، گرگان و آق‌قلا پلاک واگذار می‌شود.
بسطامی گفت: خودروهای سنگین و خودروهای وارداتی برای تعویض پلاک باید در مرکز استان پیگیری امور را انجام دهند.
وی اضافه کرد: برای پلاک‌گذاری تراکتور نیز تاکید ما بر این است مالکان تراکتور حتما این موضوع را جدی بگیرند و به نزدیکترین مرکز جهاد کشاورزی خودشان مراجعه و پلاک گذاری تراکتور خود را پیگیری کنند.
رئیس پلیس راهور گلستان گفت: تاکنون ۲۰ هزار تراکتور در گلستان دارای پلاک هستند.
بسطامی بیان کرد: از روز گذشته موتورسیکلت‌هایی که از طریق پلیس راهور توقیف شده باشد حتی اگر گواهینامه و پلاک و بیمه‌نامه نداشته باشد و عمر موتور از ۱۰ سال نگذشته و قابلیت تردد داشته باشد مالکان می‌توانند با مدارک مالکیت به پلیس + ۱۰ مراجعه و نسبت به ترخیص موتورسیکلت خود اقدام کنند.
وی اضافه کرد: هزینه پارکینگ برای این موتورسیکلت‌ها در استان گلستان روزی ۴۸۰ تومان است و در حال حاضر بیش از ۲ هزار دستگاه موتورسیکلت توقیفی با این شرایط در‌ پارکینگ‌های پلیس وجود دارد اما در مجموع ۱۷ هزار موتورسیکلت توقیفی در پارکینگ‌ها ثبت شده است.
رئیس پلیس راهور گلستان خاطرنشان کرد: مالکانی که موتورسیکلتشلن جرائم بالای ۵۰۰ هزار تومان داشته باشد می‌توانند با تقسیط جریمه موتورسیکلت را رفع توقیف کنند و دو برابری جریمه نیز بخشیده شده است.
بسطامی‌ گفت: این طرح به مدت دو ماه اجرا می‌شود.
انتخای پیام/۸۳۰۰۴

منبع: فارس

کلیدواژه: پلیس گلستان توقیف گرگان رئیس پلیس راهور گلستان رئیس پلیس راهور گلستان تعویض پلاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۱۱۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نصب ۳۵ هزار پلاک آبی هوشمند در منطقه ۷ اصفهان

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان از نصب ۳۵ هزار پلاک آبی هوشمند در سطح این منطقه خبر داد و گفت: تمام پلاک‌ها حاوی کیوآرکد ( QR) است که حاوی اطلاعات آدرس کامل، تعداد طبقات، کد پستی هر واحد و پلاک شهرداری است.

مهدی سلطان‌آقایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به کارایی و مزایای پلاک‌های آبی هوشمند اظهار کرد: یکی از اصلی‌ترین ابزارها برای تحقق هدف دستیابی به شهر هوشمند ایجاد ارتباط بین سازمان‌های مختلف و توسعه و سهولت در خدمات‌رسانی به شهروندان است که پلاک آبی هوشمند زیرساخت خوبی برای اطلاع‌رسانی و به‌روزرسانی در زمینه ملک شهروندی و خدمت‌رسانی‌های پیرامونی است‌.

وی افزود: از طریق این پلاک‌ها امکان اتصال به شبکه‌های اجتماعی به‌منظور ارائه خدمات مختلف و به‌روزرسانی بانک اطلاعات املاک شهرداری فراهم می‌شود.

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان با بیان اینکه تعداد کل پلاک‌های این منطقه بالغ بر ۵۰ هزار عدد است، گفت: تا کنون ۳۵ هزار پلاک آبی هوشمند در سطح منطقه ۷ از جمله در شمال بزرگراه چمران و نیمی از منطقه جنوب چمران نصب شده است.

سلطان‌آقایی خاطرنشان کرد: تمام پلاک‌ها حاوی کیوآر ( QR) کد است که حاوی اطلاعات آدرس کامل، تعداد طبقات، کد پستی هر واحد و پلاک شهرداری است و در آینده نیز مجهز به شماره اشتراک آب ،برق و گاز نیز می‌شود.

وی ادامه داد: در الگوی جدید، پلاک منازل با استفاده از نقشه‌های مکان‌مند موجود در شهرداری و داده‌های شرکت پست همسان‌سازی و سپس راستی‌آزمایی شده است، البته پلاک‌های آبی رنگ دارای بارکد هوشمند طراحی شده است.

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: نصب پلاک‌های آبی هوشمند در این منطقه از دی سال گذشته آغاز شده و تا پایان خرداد ۱۴۰۳ به اتمام می‌رسد.

وی تصریح کرد: برای این طرح که در کل شهر اصفهان در حال اجراست، معاونت برنامه‌ریزی و سازمان زیباسازی در معاونت خدمات شهری شهرداری اصفهان دخیل هستند.

کد خبر 748337

دیگر خبرها

  • برخورد قاطع پلیس با خودروهای پلاک مخدوش در آذربایجان غربی
  • اجرای طرح ترخیص فوری موتور شارژی‌های توقیفی در کیش
  • راکبین موتورهای توقیفی ملزم به شرکت در کلاس‌های آموزشی هستند
  • کشف ۴۱۷ گرم هروئین از معده یک قاچاقچی
  • فوت ۲ نوجوان بر اثر واژگونی موتورسیکلت در یزد
  • فوت ۲ نوجوان یر اثر واژگونی موتورسیکلت در یزد
  • فوت ۲ نوجوان در واژگونی موتورسیکلت
  • تردد موتورسیکلت از تونل‌های شهری ممنوع است
  • نصب ۳۵ هزار پلاک آبی هوشمند در منطقه ۷ اصفهان
  • تردد موتورسیکلت از تونل‌های شهری ممنوع است/ ترافیک صبحگاهی تهران چگونه بود؟