Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-30@15:56:55 GMT

(تصاویر) مشهورترین بانوان اول آمریکا

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۱۲۱۷۱

دکتر جیل بایدن، همسر جو بایدن رئیس جمهور آمریکا از ۲۰ ژانویه سال ۲۰۲۱ میلادی یعنی حدود دو ماه و نیم دیگر رسما بانوی اول آمریکا خواهد شد.

به گزارش فرارو، بیش از چهار دهه است که جیل بایدن ۶۹ ساله به کار تدریس مشغول است و قصد دارد این حرفه را پس از ورود به کاخ سفید نیز ادامه دهد.

او تاکنون به دلیل علاقه نداشتن به فعالیت‌های سیاسی، در تمام سال‌های فعالیت رسمی و غیررسمی همسرش در سیاست، کمتر در انظار عمومی ظاهر شده است؛ حتی در هشت سالی که جو بایدن معاون باراک اوباما بود و او نیز لقب بانوی دوم را داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به این ترتیب شاید بتوان گفت که اولین‌بار در اوت ۲۰۲۰ میلادی در جریان کنوانسیون ملی دموکرات‌ها بود که با اعلام رسمی جو بایدن به عنوان نامزد رسمی حزب دموکرات آمریکا، جیل نیز بر روی سن حاضر شد.

جیل بایدن در گفتگو با خبرگزاری سی‌بی‌اس آمریکا اعلام کرده است که اولویت کاریش پس از ورود به کاخ سفید، آموزش و رسیدگی به وضعیت خانواده‌های نظامیان خواهد بود و دیگر اینکه قصد دارد همچنان به شغل آموزش ادامه دهد؛ حتی اگر همسرش قدرتمندترین سیاستمدار جهان شود. در صورت تحقق این خواسته، او به اولین بانوی اول آمریکا تبدیل خواهد شد که در خارج از کاخ سفید مشغول به کار است.

 جیل دارای چهار مدرک دانشگاهی است. او دکترای خود را در رشته علوم آموزشی در ژانویه ۲۰۰۷ از دانشگاه دلاور دریافت کرده و همچنین دارای دو مدرک کارشناسی ارشد است که همه را زمانی که هم کار می‌کرده و هم مادر خانواده بوده دریافت کرده است.

جیل بایدن تا کنون دو بار ازدواج کرده است. اولین بار در سن ۱۸ سالگی با بیل استیونسن که زندگی مشترکشان تنها ۵ سال طول کشیده و بار دوم در سال ۱۹۷۷ میلادی با جو بایدن. حاصل ازدواج جو و جیل نیز دختری به نام اشلی است که اکنون یک مددکار اجتماعی است.
جیل هر دو پسر اول جو بایدن از ازدواج اول او را نیز رسما به عنوان فرزندان خودش پذیرفت.

شاید شناخته شده‌ترین و شیک پوش‌ترین زن در کاخ سفید ژاکلین کندی اوناسیس است. او در سال ۱۹۵۳ با جان اف کندی ازدواج کرد و بیشتر وقت خود را به عنوان بانوی اول به کار گرفت تا کاخ سفید را مرمت و بازسازی کند.

در طول زندگی، ژاکلین کندی به عنوان یک نماد مد بین المللی مورد توجه قرار گرفت. وی در سال ۱۹۹۴ یعنی در ۶۳ سالگی به دلیل بیماری سرطان درگذشت.

او اولین زنی است که درکاخ سفید و در کنار همسرش به کار‌های سیاسی پرداخت و در تمام سفر‌های کندی به اروپا نقش مترجم وی را ایفا میکرد و کندی بار‌ها این مسئله را عنوان کرده و او را ستوده بود.

آنا النور روزولت در طول چهار دوره ریاست جمهوری همسرش فرانکلین دلانو روزولت (۱۹۳۳-۱۹۴۵) طولانی‌ترین بانوی اول بود. وی سیاستمدار، دیپلمات و فعال آمریکایی بود که بعد‌ها به عنوان سخنگوی سازمان ملل فعالیت کرد. او موقعیت خود را فراتر از کاخ سفید ارتقا داد و نقشی قدرتمند در کنار رئیس جمهور ایفا کرد.

از او به عنوان زنی خوش صحبت نام می‌برند. النور روزولت در ماه‌های پایانی عمر همسرش هنگامی که او فلج شده و روی صندلی چرخدار خود میخکوب بود، بسیاری از وظایف او را بر عهده گرفت. النور که بیشتر دوران کودکی خود را در انزوا و به تنهایی گذرانده بود، علی‌رغم نداشتن تحصیلات دانشگاهی به شریک و مشاور مطمئن یکی از استثنایی‌ترین سیاست‌مداران تاریخ تبدیل شده بود.

میشل اوباما نخستین بانوی اول آمریکایی آفریقایی تبار در تاریخ ایالات متحده آمریکاست. او دانش آموخته دانشگاه پرینستون و دارای دکترای حقوق از دانشگاه هاروارد است. میشل و باراک اوبما در سال ۱۹۹۲ ازدواج کردند. میشل اوباما در طول  ۸ سال حضور در کاخ سفید تمرکز خود را روی برنامه "بیا حرکت کنیم" برای کمک به کاهش چاقی کودکان گذاشت.

هیلاری کلینتون متولد ۱۹۴۷ که در سال ۱۹۷۵ با بیل کلینتون ازدواج کرد. هیلاری یک بانوی اول بسیار قدرتمند بود و در حوزه مراقبت‌های بهداشتی فعالیت زیادی داشت. او بعد‌ها به عنوان وزیر امور خارجه دولت باراک اوباما انتخاب شد. هیلاری نامزد حزب دموکرات برای ریاست جمهوری آمریکا در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ بوده‌است که در مقابل رقیب جمهوری‌خواهش؛ دونالد ترامپ شکست خورد.

لورا بوش همسر جرج دابلیو بوش چهل و سومین رئیس جمهور آمریکا و بانوی اول آمریکا از سال ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۹ بود. او چندین سال به عنوان معلم دبستان و کتابدار کودکان کار کرد. او و همسرش دو فرزند دختر دوقلو به نام‌های جنا و باربارا دارند.

نانسی دیویس ریگان از سال ۱۹۸۱ تا ۱۹۸۹ به عنوان بانوی اول خدمت کرد. از او به دلیل فعالیت هایش در کاهش استفاده از مواد مخدر و الکل در ایالات متحده یاد می‌شود.

تلما کاترین پت راین نیکسون همسر ریچارد نیکسون که از سال ۱۹۶۹ تا ۱۹۷۴ بانوی اول ایالات متحده آمریکا بود. وی از هواداران فعالیت‌های خیرخواهانه و داوطلبانه بود.

الانور روزالین اسمیت کارتر فعال سیاسی و همسر جیمی کارتر سی و نهمین رئیس جمهور آمریکاست. وی از سال ۱۹۷۷ تا ۱۹۸۱ بانوی اول آمریکا بود. او در زمینه بهداشت روانی فعالیت‌های گسترده‌ای داشت و رئیس افتخاری کمیسیون بهداشت روانی نیز بود.

ملانیا ترامپ همسر دونالد ترامپ که بیشتر وقت خود را صرف ملاقات با کودکان بیمار در بیمارستان‌ها و مراکز مراقبت بیماران کرد؛ که متولد اسلوونی است، در سال ۲۰۰۱ مقیم دائم ایالات متحده آمریکا و در سال ۲۰۰۶ شهروند این کشور شد. او از ۲۰ ژانویه ۲۰۱۷ نقش بانوی اول آمریکا را بر عهده دارد و این سمت را تا دو ماه دیگر عهده دار است. او پس از لوییزا ادمز در سال ۱۸۲۵ دومین بانوی اول متولد خارج آمریکا است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: کرونا قیمت دلار جیل بایدن بانوی اول جو بایدن انتخابات ریاست جمهوری آمریکا کاخ سفید بانوی اول آمریکا ایالات متحده رئیس جمهور جیل بایدن جو بایدن کاخ سفید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۱۲۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح آمریکا و مکزیک برای سخت گیری بیشتر نسبت به مهاجران

آمریکا و مکزیک در نظر دارند تا درباره مهاجران غیرقانونی در مرزهای مشترک خود سخت گیری بیشتری اعمال کنند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روسای جمهور کشورهای آمریکا و مکزیک اعلام کردند در نظر دارند تا درباره مهاجران غیرقانونی در مرزهای مشترک خود سخت گیری بیشتری اعمال کنند.

بر این اساس، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در تماس تلفنی با آندرس مانوئل لوپز رئیس جمهور مکزیک متعهد به مقابله با عبور مهاجران غیرقانونی از این مرزها شدند که در سال های اخیر به رکورد بی سابقه ای رسیده است.

آنها تصریح کردند دولت های دو کشور به زودی گام هایی را برای کاهش عبور مهاجران غیرقانونی از مرزهای مشترک بر می دارند در حالی که به مشکلات اقتصادی و امنیتی پرداختند که باعث مهاجرت افراد می شود.

رهبران دو کشور در بیانیه ای مشترک افزودند: رهبران دو کشور در مدت زمان کوتاهی، به مسئولان امنیت ملی خود دستور دادند تا بلافاصله برای اجرای اقدامات ملموس، به منظور کاهش چشمگیر عبور مهاجران غیرقانونی از مرزها در عین رعایت حقوق بشر، با یکدیگر همکاری کنند.

در همین حال، جو بایدن که برای بار دوم نامزد دموکرات ها در انتخابات ریاست جمهوری شده، در ماه های اخیر دیدگاه خود نسبت به امنیت مرزها را سختگیرانه تر کرده در حالی که موضوع مهاجران غیرقانونی تبدیل به یکی از اصلی ترین نگرانی های رای دهندگان آمریکایی شده است.

همچنین جمهوری خواهان از جمله دونالد ترامپ نامزد منتخب حزب برای انتخابات 5 نوامبر، منتقد اصلی بایدن، از وی به دلیل برگرداندن بسیاری از محدودیت ها و سیاست های مرزی دوران ترامپ و شکست در مقابله با عبور فزاینده مهاجران غیرقانونی انتقاد کرده اند.

این در حالی است که حدود یک ماه پیش یک دادگاه تجدیدنظر در آمریکا قانون مرزی ایالت تگزاس مبنی بر دستگیری و بازجویی افراد مظنون به عبور غیرقانونی از مرز مکزیک با آمریکا را به حالت تعلیق درآورد.

این قانون که به طور رسمی قانون S.B.4 نامیده می شود، نقطه عطفی در درگیری مرزی بین مقامات تگزاس و دولت بایدن در مورد موضوع مهاجرت و امنیت مرزی است و پیروزی بزرگی برای دولت بایدن محسوب می شود. همچنین براساس این قانون ورود یا ورود دوباره غیرقانونی به تگزاس از یک کشور خارجی، جرم تلقی می شود، و قضات ایالتی این قدرت را پیدا می کنند تا مهاجران غیرقانونی را ملزم به خروج از خاک آمریکا کرده و کسانی را که از خروج از کشور خودداری کنند، به تحمل تا 20 سال زندان محکوم می شوند.

این در حالی است که موضوع مهاجرت و امنیت مرزها در مرز مکزیک با آمریکا در آستانه انتخابات ریاست جمهوری 5 نوامبر تبدیل به موضوعی چالش برانگیز در بین جمهوری خواهان شده است. دونالد ترامپ نامزد جمهوری خواهان وعده اخراج مهاجران غیرقانونی و بستن مرزهای کشور به روی این دسته از مهاجران در صورت رسیدن به سمت ریاست جمهوری را داده است.

در همین حال چندی پیش مشخص شد، تنش‌ها بین «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا و «گرگ آبوت»، فرماندار ایالت تگزاس همچنان ادامه دارد و آبوت گفت حضور نیروهای گارد مرزی را در مرزهای جنوبی آمریکا تقویت خواهد کرد تا از این ایالت در برابر «هجوم مهاجران» محافظت کند.

چندی قبل قضات دادگاه عالی آمریکا به ماموران گشت مرزی کشور به طور موقت اجازه دادند تا سیم های خاردار در مرز با مکزیک را که برای جلوگیری از عبور مهاجران غیرقانونی کشیده شده، بردارند.

این در حالی است که شکایتی از سوی «کن پکستون» دادستان‌کل جمهوری‌خواه تگزاس به این دادگاه ارسال شده که در آن دادستان دولت را متهم به تخریب غیرقانونی اموال ایالتی کرده است.

اما دولت بایدن طی دادخواستی در دوم ژانویه سال جاری، اعلام کرد هیچ مدرکی دال بر اینکه این سیم ها مانع عبور مهاجران غیرقانونی به خاک آمریکا شده باشد، وجود ندارد و مهاجران غیرقانونی همچنان می توانند از این مسیر وارد کشور شوند.

علاوه بر این دولت در 12 ژانویه نیز در دادخواستی اعلام کرد مقامات ایالت تگزاس موانع جدیدی را در سراسر مرز با مکزیک نصب کرده اند که مانع از انجام وظیفه ماموران گشت مرزی برای ارزیابی و پاسخ دادن به موارد اضطراری می شود.

سیم‌های خاردار مرز مکزیک با آمریکا با هزینه گارد ملی تگزاس و در راستای بخشی از عملیات ستاره تنها (لقب ایالت تگزاس) کشیده شده است که ابتکاری از سوی گرگ ابوت فرماندار جمهوری‌خواه این ایالت بود که در سال 2021 با هدف جلوگیری از عبور غیرقانونی مهاجران از این مرز کشیده شد.

جمهوری خواهان آمریکایی بارها سیاست های دولت بایدن در مورد موضوع مهاجران و عبور مهاجران غیرقانونی از مرز مکزیک را مورد انتقاد قرار داده اند. موضوعی که در آستانه انتخابات ریاست جمهوری در نوامبر سال جاری شدت گرفته و مخالفان بایدن به دنبال استفاده از این موضوع برای تخریب بایدن هستند.

موضوع مهاجران غیرقانونی در آمریکا و تلاش آنها برای ورود به خاک این کشور از طریق مرزهای مکزیک تبدیل به یکی از موضوعات چالش‌برانگیز و بحرانی جدی برای دولت جو بایدن شده است.

گفتنی است از زمان روی کار آمدن جو بایدن در ژانویه 2021، تا کنون دو بار به‌صورت متوالی رکورد عبور غیرقانونی مهاجران از مرزهای جنوبی آمریکا شکسته شده است. بر اساس آمار گمرک و حفاظت مرزی آمریکا، بیش از 2,000,000 عبور غیرقانونی ورود به ایالات متحده در سال 2022 ثبت شده است.

با وجود این، برخی از ناظران تحلیل‌ها در این راستا را مبالغه‌آمیز توصیف کرده و درگیری‌های میان دولت بایدن و ایالت‌های جمهوری‌خواه را در چارچوب نبرد میان دو حزب بر سر انتخابات ریاست‌جمهوری 2024 و بودجه تحلیل می‌کنند.

تعلیق قانون دستگیری مهاجران غیرقانونی در مرز مکزیک با آمریکا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • درخواست نتانیاهو از بایدن فاش شد
  • بایدن: آمریکا، مصر و قطر درباره توافق آزادی گروگان‌ها و آتش‌بس غزه همکاری خواهند کرد
  • بایدن: آمریکا٬ مصر و قطر درباره توافق آزادی گروگان‌ها و آتش‌بس غزه همکاری خواهند کرد
  • نخستین ایالت آمریکا قطعنامه‌‌ای برای آتش‌بس غزه تصویب کرد
  • گفت‌وگوی تلفنی بایدن با امیر قطر و السیسی درباره آتش‌بس در غزه
  • کت چرم معروف آل پاچینو(عکس)
  • بایدن: با مصر و قطر درباره آتش بس غزه همکاری می‌کنیم
  • بایدن و نتانیاهو تلفنی گفت وگو کردند
  • تظاهرات حامیان فلسطین مقابل محل ضیافت شام بایدن