Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@23:48:21 GMT

چرخ‌های زندگی لنگ می‌زند!

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۱۲۶۸۷

چرخ‌های زندگی لنگ می‌زند!

کرونا میهمان ناخوانده این روزهای مردم از یک سو جان آنها را با خطر انداخته و از سوی دیگر چنان چرخه اقتصادی را لنگ کرده و بسیاری از صاحبان مشاغل را با مشکلات معیشتی رو به رو کرده است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، از شیوع ویروس کرونا در کشور بسیاری مشاغل از جمله رانندگان تاکسی با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کنند چراکه این روزها تعداد مسافران در شهر بسیار کم شده و مردم به خاطر ترس از ابتلاء به این بیماری ترجیح می‌دهند از خودرو شخصی خود استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به اینکه رانندگان تاکسی از ابتلای شیوع این ویروس در خط مقدم قرار داشتند و در طول شبانه روز با افراد زیادی در ارتباط هستند بنابراین رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای حفظ سلامت رانندگان و مسافران حائز اهمیت است، اما هزینه‌های ناشی از آن نیز در این میان مشکل دیگری است که در کنار مشکلات معیشتی آنها خودنمایی می‌کند.

هرچند امروز مدیران شهری به دنبال تدابیری هستند تا بتوانند خسارت وارد شده به رانندگان را تا حدودی جبران کنند، اما باید هر چه زودتر در این راستا اقدامی صورت بگیرد و رانندگان از این حمایت‌ها بهره ببرند تا مرهمی بر زخم آنها باشد.

«ابراهیم اسماعیلی» یکی از رانندگان تاکسی با ابراز گلایه از عدم حمایت رانندگان می‌گوید: از زمانی که کرونا شروع شد تا الان حمایتی شامل حال ما نشده و به مشکلات قبلی ما اضافه‌تر شده تازه مشکلات معیشتی از همه بدتر توی این روزها برای رانندگان شده چون مسافر خیلی کم است.

وی ادامه می‌دهد: مشکلات معیشتی با کرونا دست به دست هم داده و ما را در شرایط سختی قرار داده برای حفظ سلامت خود باید از صبح تا شب از ماسک و دستکش استفاده کنیم تا بتوانیم خرجی زن و بچه خود را در بیاوریم.

اسماعیلی می‌افزاید: ابتدا شیوع ویروس کرونا تعدادی ماسک و دستکش از طرف سازمان به ما داده شد؛ اما الان برای تهیه ماسک، دستکش مشکل داریم؛ رعایت موارد بهداشتی هزینه دارد و ما باید از جیب خود هزینه کنیم؛ در حالی که درآمد ما نسبت به سال گذشته زیاد نشده و تعداد مسافر هم کم شده است.

وی ادامه می‌دهد: سازمان به وسیله یک کاور پلاستیکی جایگاه راننده را از مسافر جدا کرده که متأسفانه این کاورها کیفیت ندارد؛ قرار بر این بود که به منظور فاصله گذاری اجتماع یک مسافر جلو و دو نفر عقب سوار کنیم، اما اگر رانندگان بخواهند اینگونه مسافرکشی کنند متضرر می‌شوند.

این راننده تاکسی اظهار می‌کند: نرخ کرایه‌ها ۲۰ درصد زیاد شده، اما اگر ما سال گذشته از هر مسافر دو هزار تومان دریافت می‌کردیم هزینه دریافتی از چهار مسافر هشت هزار تومان می‌شد در حالی که اگر امسال دو هزار و ۵۰۰ تومان از سه مسافر دریافت کنیم هفت هزار و ۵۰۰ تومان می‌شود.

رانندگان را دریابید

«حسن فتاحی» از دیگر رانندگان تاکسی نصف جهان تصریح می‌کند: مردم خودشان می‌توانند هزینه یک مسافری که کمتر سوار می‌کنیم بدهند و باید در این زمینه رسانه‌ها اطلاع رسانی کنند که پرداخت کرایه بیشتر برای رعایت فاصله گذاری اجتماعی و حفظ سلامت خودشان است.

وی می‌گوید: از طریق ثبت نام در سامانه دو میلیون وام به رانندگان پرداخت می‌شد که قرار بود به نوبت با ما تماس بگیرند که تا الان با همه رانندگان تماسی نگرفتند و با برخی از رانندگان نیز که برای اعطای تسهیلات تماس گرفته شده بود از شرایط وام یعنی ضامن و برداشت سود ناراضی بودند.

فتاحی تصریح می‌کند: سبد کالای حمایتی فقط به عده کمی پرداخت شد، از بین ۲۲ راننده‌ای که در این خط کار می‌کنند به هفت نفر سبد کالای حمایتی شامل برنج، روغن و ماکارونی داده شد و پیگیری سایرین برای دریافت سبد حمایتی نتیجه بخش نبود.

این راننده تاکسی می‌گوید: رانندگان تاکسی در حال حاضر بیش از هر زمان دیگر نیازمند حمایت سازمان تاکسیرانی هستند و انتظار دارند در زمینه تهیه اقلام بهداشتی، اعطای تسهیلات و معیشت مورد حمایت سازمان قرار بگیرند.

توزیع ۱۷ هزار ماسک در بین رانندگان تاکسی

«هادی منوچهری» مدیر عامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری اصفهان در این باره می‌گوید: ۵۰ هزار دستکش، ۱۷ هزار ماسک یکبار مصرف و قابل شستشو و ماده ضد عفونی کننده طی مراحل مختلف بین تمام رانندگان تاکسی شهر اصفهان توزیع شده است.

وی تصریح می‌کند: ۵۰۰ بسته ماده پودر هیپو کلرید که قابلیت تولید ۵۰ هزار لیتر ضد عفونی کنندگی را دارد در بین رانندگان توزیع، همچنین ۷۰ دستگاه محلول‌پاشی ضد عفونی کننده در بین رؤسای خطوط تاکسی و بازرسان سازمان توزیع شد.

مدیر عامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری اصفهان ادامه می‌دهد: با توجه به اینکه رانندگان در زمان کرونا از اقشار آسیب پذیر جامعه هستند و در معرض ابتلای به بیماری کرونا قرار دارند در این راستا با همکاری بانک سینا جهت برخورداری از وام به مبلغ ۲۰ میلیون ریال در این بحران در نظر گرفتیم همچنین مبلغ ۶۰ میلیون ریال به رانندگانی که از طریق سامانه کارا ثبت نام کرده باشند وام پرداخت می‌شود.

وی اظهار می‌کند: سبد معیشتی شامل، برنج، مرغ، حبوبات، روغن نیز در بین رانندگان در مرحله اول توزیع شد و برای پرداخت در مراحل بعدی برنامه ریزی در حال انجام است.

منوچهری می‌افزاید: نوسازی، بهسازی و خط کشی ایستگاه‌های تاکسی، نصب برچسب کرایه در تابلوهای ایستگاه‌های تاکسی نیز در حال انجام است.

کد خبر 452878

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کلانشهر شهر کرونا ویروس تاکسی رانندگان تاکسی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق رانندگان تاکسی مشکلات معیشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۱۲۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات فرودگاهی به ۳ هزار و ۲۰۰ مسافر در روز

تین نیوز

مجری خدمات فرودگاهی شهر فرودگاهی امام خمینی گفت: خدمات فرودگاهی در حال حاضر روزانه به سه هزار و ۲۰۰ مسافر ارائه می‌ شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، حامد احتسابی رئیس هئیت مدیره و مجری خدمات فرودگاهی در نشست خبری امروز خود با بیان اینکه در قالب افزایش ارائه خدمات فرودگاهی قراردادهای جدیدی را با شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی منعقد کرده ایم گفت:  سالانه ۱۵ میلیون مسافر از فرودگاه امام خمینی اعزام می شوند که در قالب تفاهم نامه بین شرکت ناو آویژه پارس و شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی بخشی از این مسافران از جایگاه CIP استفاده می کنند.

وی ادامه داد: همچنین در قالب قرارداد با شرکت فرودگاه ها وناوبری هوایی در دو فروگاه بین المللی شهید هاشمی نژاد و فرودگاه مهرآباد خدمات CIP  به مسافران ارائه می شود.

احتسابی اظهار کرد: همزمان با راه اندازی فاز دوم شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی و افزایش تعداد مسافران به ۵۰ میلیون نفر در سال و افزایش ورود گردشگران در حوزه سلامت ، سیاسی و اقتصادی  روند ارائه خدمات به مسافران افزایش یافته است.

وی اظهار کرد: ارائه خدمات ویزا به مسافران و خدمات ارزی و ترانسفر رایگان از درب فرودگاه  امام خمینی تا مقصد از جمله خدمات فرودگاهی است که در پروازهای بین المللی راه اندازی شده است.

او تاکید کرد: میانگین بین ۳تا ۴هزار مسافر در بخش پروازهای بین المللی از خدمات CIP فرودگاه استفاده کرده که در نوروز تعداد پیک مسافران به ۳هزار و۲۰۰ نفر رسید.

احتسابی در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص مبلغ ورودی خدمات فرودگاهی  گفت:  مبلغ ورودی برای هر نفر ۳میلیون و۲۰۰ هزار تومان است که طبق بررسی های صورت گرفته خدمات فرودگاهی که به مسافران ارائه می شود برابر و حتی بیشتر از  خدمات CIP کشورهای خارجی است چراکه هزینه ارائه خدمات تشریفات در کشورهای خارجی برای هر  مسافر بین ۵۰ تا ۷۰ دلار است.

وی در پاسخ به سوال دیگر  درخصوص قراردادهای جدید با شرکت فرودگاه ها برای ارائه خدمات فرودگاهی و تشریفات گفت: در تلاش هستیم که خدمات فرودگاهی و CIP را به صورت  شرکت های زنجیره ای در فرودگاه های بین المللی و حتی هتل های کیش راه اندازی کنیم.

در ادامه این برنامه علی باقری مدیرعامل مجری خدمات فرودگاهی در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص انعقاد قرارداد با آژانس مسافرتی  و سکوهای اینترنتی برای ارائه خدمات تشریفات گفت: در حال حاضر برای ارائه خدمات تشریفات فرودگاهی با ۲۰ آژانس قرارداد منعقد کرده ایم و در تلاش هستیم به صورت مستقل فعالیت کنیم.

وی افزود: برای ارائه خدمات فرودگاهی ۱۸ خودرو اضافه شده و  خدمات رایگان ترانسفر به مسافران ارائه می شود.

او تاکید کرد:  میانگین مسافرانی که از خدمات فرودگاهی استفاده می کنند بین سه هزار تا سه هزار و۲۰۰ مسافر است و با توجه به افزایش تعداد مسافران همزمان با راه اندازی فاز دوم فرودگاه امام خمینی  فضای بوردینگ از ۲۰۰ متر به ۴۰۰ متر اضافه شده و تعداد پارکینگ های روباز ما هم به بیش از ۲۰۰ خودرو رسیده است .

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • معاون دبیرکل سازمان ملل: ۶۰۰ هزار کودک در رفح زندگی می‌کنند
  • ارائه خدمات فرودگاهی به ۳ هزار و ۲۰۰ مسافر در روز
  • ببینید | تصادف وحشتناک خودرو تیگو ۷ پرو و تاکسی پژو ۴۰۵
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • شکایت ده‌ها هزار راننده تاکسی از اوبر در نقاط مختلف جهان
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • کرایه تاکسی در اهواز ۳۵ درصد گرانتر شد
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • بیش از ۷۳۶ هزار مسافر از پایانه مرزی سرو تردد کرده اند