Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش جماران، «جیل بایدن» همسر جو بایدن دارای مدرک دکترا در رشته علوم آموزشی و دبیر ادبیات انگلیسی در مدارس آمریکا است. جیل بایدن، در تمام مراحل کارزار انتخابات ریاست ‌جمهوری 2020 در کنار همسرش حضور داشت.

 

 

او که به «دکتر بی» نیز شهرت دارد، به مدت 8 سال، همزمان با ایفای نقش در مقام بانوی دوم آمریکا در دوران ریاست‌ جمهوری باراک اوباما، هرگز تدریس را رها نکرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بدون تردید، این پیشینه‌ و تجربه 8 ساله، راه دشوار ایفای نقش در مقام بانوی اولی آمریکا را برای وی ساده ‌تر خواهد کرد.

جیل بایدن، در مراسم کنوانسیون حزب دموکرات آمریکا که به معرفی جو بایدن برای کاندیداتوری این حزب برای شرکت در انتخابات روز 3 نوامبر 2020 اختصاص داشت، در حمایت از همسر خود صحبت کرد.

اما یک ویژگی مهم در مراسم معرفی کاندیدای رسمی حزب دموکرات آمریکا که از چشم رسانه‌ ها دور نماند، حضور جیل بایدن به هنگام سخنرانی در یک «کلاس درس» بود. این کلاس درس در همان آموزشگاه محل تدریس جیل بایدن، در شهر کوچک «ویلمینتگون» واقع بود؛ جایی که او سال ‌ها به تدریس ادبیات انگلیسی مشغول بوده است و در حد امکان خود و حرفه ‌اش را از نورافکن‌ های رسانه ‌ها در امان نگه داشته بود.

 

 

جیل بایدن 69 ساله، که حدود 45 سال پیش با جو بایدن آشنا و سپس با وی ازدواج کرد، دبیر ادبیات انگلیسی در مدارس آمریکا است. از وی به عنوان تنها بانوی دوم آمریکا نام برده می ‌شود که پس از انتخاب همسرش به مقام معاونت ریاست‌ جمهوری این کشور، هرگز حرفه خود را ترک نکرد. 

اما ورود جو بایدن به عنوان کاندیدای حزب دموکرات در انتخابات ریاست ‌جمهوری 2020، منجر به حضور آشکار جیل بایدن در میدان سیاست شد. خانم بایدن در روز 18 ماه اوت از کلاس درسی در محل کار خود که به دلیل بحران ناشی از شیوع ویروس کرونا خالی از دانش ‌آموز بود، به ایراد سخنرانی پرداخت و گفت: اطمینان دارم اگر جامعه آمریکا را به جو (بایدن) بسپاریم، برای این جامعه همان کاری را خواهد کرد که برای خانواده ‌اش انجام می ‌دهد، تمامی افراد جامعه را به وحدت فراخوانده و همبستگی را میان افراد جامعه آمریکا ایجاد خواهد  کرد؛ همان اتفاقی که جامعه امروز آمریکا به آن نیاز دارد.

 

 

این اظهارنظر درباره جو بایدن پیشگویی نبود بلکه ناشی از شناخت جیل بایدن از همسری سیاستمدارِ کهنه ‌کار بود. 

جیل بایدن که پس از پیروزی همسرش در مقام بانوی اول آمریکا به کاخ سفید می‌ رود، در یکی از سخنرانی ‌های خود در جریان مبارزات انتخابات ریاست‌ جمهوری تلاش کرد تا به بهترین وجه نقش یک همسر را ایفا نموده و نشان دهد که قصد ندارد تا نقش یک مشاور سیاسی را برای همسر خود ایفا کند. 

اما ما از این زن که قرار است به زودی به عنوان بانوی اول آمریکا به همسرش در کاخ سفید ملحق شود، چه می ‌دانیم؟

 

زندگینامه

«جیل جاکوبز» که بیش از 5 دهه جو بایدن را در زندگی مشترک همراهی کرده است، در روز 5 ژوئن 1951‌ در ایالت نیوجرسی چشم به جهان گشود. پدر جیل، کارمند بانک و مادرش خانه ‌دار بود. جیل که فرزند اول خانواده بود به همراه 4 خواهر دیگر خود در در محله «ویل گروو» در حومه «فیلادلفیا» دوران نوجوانی را گذراند و در سال 1969 دبیرستان را به پایان رساند.

جیل پس از پایان دبیرستان برای مدت کوتاهی ادامه تحصیل را رها کرد و در همین دوران با «بیل استیونسون» همکلاسی دوران کالج اش ازدواج کرد اما این زندگی مشترک به سرعت به پایان رسید. 

 

 

این دختر جوان پس از پایان تحصیلات در دوره کارشناسی هنر، به حرفه تدریس زبان انگلیسی در مدارس دولتی آمریکا پرداخت که این دوران 13 سال به طول انجامید. 

او علاوه بر مدرک لیسانس، دو فوق لیسانس و یک مدرک دکترای آموزش از دانشگاه «دلاور» دارد.

اما در سال 1975 و در سن 24 سالگی، پس از دیدار با جو بایدن، سرنوشتش دچار تغییر شد. 

 

 

جو بایدن در سن 34 سالگی برای نخستین بار با جیل دیدار کرد. این دیدار سه سال پس از یک اتفاق تلخ در زندگی جو بایدن رخ داد. بایدن، «نیلیا» همسر اول خود به همراه دختر 13 ماهه ‌اش «نائومی» را در یک حادثه تصادف رانندگی از دست داده بود.

جیل می ‌گوید سه سال پس از این حادثه او از طریق برادر جو بایدن با او آشنا می ‌شود. آن زمان در حالی که جیل هنوز به کالج می رفت، جو بایدن سناتور بود.

او می‌گوید قبل از اینکه پیشنهاد ازدواج جو بایدن را بپذیرد، پنج بار درخواست ازدواج او را رد کرده بود. جیل توضیح می ‌دهد: نمی‌ توانستم کاری کنم که بچه ‌های بایدن یک بار دیگر از دست دادن مادر را تجربه کنند. برای همین باید صد در صد مطمئن می شدم.»

آن گونه که جیل در سال 2016 روایت کرده است: در سن 26 سالگی با مردی 9 سال بزرگ تر از خودم ازدواج کردم و باید خانواده‌ ای آسیب ‌دیده را بازسازی می ‌کردم.

 

 

جو بایدن از ازدواج نخست خود دارای دو پسر به نام ‌های «بو» و «هانتر» بود.

این زوج در سال 1977 در نیویورک با هم ازدواج کردند. «اشلی» دختر آنها در سال 1981 متولد شد.

 

 

جو بایدن زمانی که هنوز در مقام معاون باراک اوباما در دولت آمریکا در حال خدمت بود، پسر 46 ساله خود‌ بو بایدن را به دلیل ابتلا به سرطان مغز از دست داد. اتفاق تلخ دیگری که تصمیم جو بایدن برای حضور در انتخابات ریاست‌ جمهوری در انتخابات ریاست‌ جمهوری 2016 را به تعویق انداخت.

زمانی که جو بایدن معاون اول رئیس جمهوری آمریکا بود، خانم بایدن در کالج ویرجینیای شمالی استاد زبان انگلیسی بود.

جیل بایدن از اتفاقات تلخی که برای خانواده جو بایدن رخ داده است، در جریان مبارزات انتخاباتی 2020 یاری گرفته و تلاش ‌کرد تا چهره مقاوم همسرش را به تصویر بکشد.

خانم بایدن گفت: «چگونه بار دیگر می ‌توان یک خانواده از هم پاشیده را دور هم جمع کرد؟ به همان صورت که که یک ملت را گرد هم می‌آوریم: با عشق و درک متقابل، با اندکی رفتارهای مهربانانه، با شجاعت و با استقامت».

 

سیاست

خانم بایدن از سال 2009 تا 2017 زمانی که همسرش معاون اول رئیس جمهور آمریکا بود، عنوان بانوی دوم را داشت.

فعالیت خانم بایدن در آن دوران بیشتر شامل تقویت موسسات آموزشی منطقه ‌ای ( کالج ‎‌های محلی)، حمایت از خانواده نظامیان و افزایش آگاهی رسانی درباره پیشگیری از سرطان سینه بود.

او همچنین همراه با میشل اوباما بانوی اول وقت آمریکا گروهی را برای حمایت از کهنه ‌سربازان و سربازان آسیب دیده آمریکایی و تهیه برنامه‌ های تحصیلی و آموزشی برای خانواده‌ های آنها و فراهم کردن زمینه اشتغال تشکیل داده بودند.

جیل بایدن در طول مبارزات انتخاباتی سال 2020 فعالانه از همسرش حمایت کرد و در کنارش ایستاد و در تمام فعالیت ‌های انتخاباتی، برگزاری مراسم و جمع‌آوری کمک به شکلی موثر حضور داشت.

 

جیل، بانویی خونگرم و مهربان اما مقاوم و فعال

جیل بایدن که به عنوان بانویی خونگرم و مهربان شهرت دارد، همزمان چهره ‌ای مقاوم از خود را نیز به همگان معرفی کرده است. به عنوان نمونه، کسب درجه دکترا در رشته علوم آموزشی است که به مدت 15 سال به دلیل مشغله ‌های خانوادگی، حرفه ‌ای و همراهی کردن با شوهری که دارای حرفه‌ سیاسی است، به طول انجامید. جیل بایدن پس از اخذ مدرک دکترا، در محل کار خود با عنوان «دکتر بی» خطاب می ‌شود.

 

 

دانش ‌آموزان جیل بایدن بر این باور هستند که «دکتر بی»، چنان به حرفه خود علاقمند است که حتی پس از ورود به کاخ سفید و ایفای نقش بانوی اول آمریکا، حرفهی آموزگاری خود را ترک نخواهد کرد.

آنچه مسلم است جیل بایدن در جایگاه بانوی اول آمریکا، فعال تر از سلف خود ملانیا ترامپ عمل خواهد کرد. 

جو بایدن در مراسم کنوانسیون حزب دموکرات، پس از پایان سخنرانی جیل، در حالی که همسرش را در آغوش گرفت، تاکید کرد: تاکنون کسی را تا به این اندازه مقاوم ندیده‌ ام. او هم مانند من انسانی مقاوم است.

چندین اتحادیه‌ صنفی معلمان در آمریکا در انتظار ورود جیل بایدن به کاخ سفید بودند تا رویای خود برای انجام اصلاحات در نظام آموزشی آمریکا به ابتکار جیل را به تحقق برسانند.

 

جیل بایدن، آموزگار و همسری متعهد

خاطرات متعددی از دلبستگی بانوی دوم پیشین آمریکا به حرفه‌ آموزگاری زبان انگلیسی نقل شده است اما خانم بایدن خود تاکید کرده است: این نخستین بار از زمان به دنیا آمدن دخترش «اشلی» است که فعالیت حرفه ‌ای آموزگاری را ترک کرده و در مبارزات انتخاباتی، همسرش را همراهی می ‌کند. 

جیل بایدن در جریان کارزار انتخابات ریاست ‌جمهوری 2020، که به دلیل شیوع ویروس کرونا به شکلی متفاوت برگزار شد، در ده‌ ها نشست مجازی، حضور یافت. خانم بایدن در همین دوران، روابط حسنه خود با جامعه اسپانیایی ‌زبان آمریکا را هم که انتظار می‌ رفت حمایت خود را از جو بایدن اعلام کنند، تقویت کرد. 

اما دلبستگی جیل بایدن به حرفه آموزگاری، در خاطراتی که از دوران ریاست‌ جمهوری باراک اوباما نقل شده، زمانی که جیل در مقام بانوی دوم آمریکا همسرش را همراهی می ‌کرد، قابل توجه است. در بخشی از این خاطرات آمده است: جیل بایدن که باید به همراه همسرش در ضیافت شبانه به مناسبت پیروزی باراک اوباما در انتخابات ریاست‌ جمهوری حضور می ‌یافت، در سرویس بهداشتی در مدرسه محل کار خود، لباس شب مخصوص ضیافت را بر تن کرده و برای حضور در مراسم آماده شد.

جیل بایدن در کتاب خاطرات خود در توصیف شغل آموزگاری تاکید کرده است: آموزگار بودن به این معنا نیست که من چه حرفه ‌ای دارم بلکه به این معنا است که من چه کسی هستم.

میشل اوباما هم از خاطرات خود درباره جیل بایدن چنین نقل کرده است که در هنگام سفر با «ایر فورس وان» هواپیمای مخصوص رئیس ‌جمهوری، جیل در حال تصحیح ورقه ‌های دانش ‌آموزان بود.

 

 

در عین حال جیل بایدن در بخشی از خاطرات خود چنین نقل کرده است: در سال 2009، هنگامی که جو به معاونت باراک اوباما برگزیده شد، زندگی ما دچار تغییر شد؛ در زیر نورافکن رسانه‌ ها قرار گرفتیم، بالگردها بر فراز خانه ما پرواز می ‌کردند، واقعا عجیب بود. اما با وجود تمامی این تحولات، جیل بایدن فعالیت ‌های ورزشی روزانه و حرفه خود، تدریس زبان انگلیسی را ترک نکرد. همزمان به خدمات انسان دوستانه برای کودکان بی ‌بضاعت و خانواده ‌های نظامیان هم ادامه داد. 

در سال 2012  کتاب خود برای کودکان تحت عنوان «فراموش نکنید، خداوند نگهدار سربازان ما است» را با الهام از زندگی «ناتالی»، فرزند «بو بایدن» و نوه جو بایدن، منتشر کرد. «بو بایدن»، فرزند جو بایدن که در ماه مه 2015 بر اثر بیماری سرطان مغز درگذشت، به همراه ارتش آمریکا، در عملیات نظامی مختلف از جمله در سال 2009 در عراق شرکت کرده بود. 

«هانتر بایدن» فرزند دیگر جو بایدن به هنگام مراسم خاکسپاری بو بایدن، از جیل بایدن‌ به عنوان مادری که بار دیگر خانواده آسیب ‌دیده خود را بازسازی خواهد کرد، نام برد: «ستون اصلی خانواده، معلمی که هرگز شکست را نپذیرفته است». 

جیل بایدن در سال 2017 بنیاد بایدن را با هدف مقابله با خشونت علیه زنان و حمایت از خانواده ‌های نظامیان آمریکایی تاسیس کرد. 

 

اخبار مرتبط اوباما نامزد مورد تایید خود را معرفی کرد ورود هیلاری کلینتون به انتخابات 2020 این بار با هدف شکست ترامپ عکس/ ترامپ بعد از تعطیلی دولت ترامپ از دستاوردهای اقتصادی دولتش دفاع کرد ترامپ: اظهارات ضد روسی، توطئه دموکرات ها برای سرپوش گذاشتن بر شکست انتخاباتی است خوشحالی سازمان جهانی بهداشت از پیروزی بایدن محمود عباس پیروزی بایدن را تبریک گفت با روی کار آمدن بایدن ایران چه برنامه‌ای دارد؟ کسی فکر می‌کند؟ عکس/ تجمع طرفداران بایدن مقابل منزل دختر ترامپ پسر جنجالی بایدن بالاخره روی صحنه آمد+ تصاویر رویکرد سیاست خارجی بایدن در قبال ایران، عراق، چین و دیگر کشورها چگونه خواهد بود؟ تصاویر/ جشن پیروزی «بایدن» در خیابان های آمریکا همه واکنش ها به پیروزی بایدن سیاست خاورمیانه ای بایدن چیست؟ سنای آمریکا به سوی جو بایدن قدم برداشت تدارک تیم بایدن برای انتقال سریع قدرت؛جمهوریخواهان در دولت دموکرات ها جو بایدن؛ مردی که پنج بار به خواستگاری رفت تا «بله» را گرفت!

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت نقل و انتقالات لیگ برتر ویروس کرونا باراک اوباما کاخ سفید آمریکا جو بایدن انتخابات 2020 آمریکا جو بایدن برنده انتخابات آمریکا شد پیروزی جو بایدن جیل بایدن سهام عدالت نقل و انتقالات لیگ برتر ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۱۲۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعلیق تحویل مهمات به رژیم صهیونیستی توسط آمریکا

رسانه آمریکایی آکسیوس مدعی شد: هفته گذشته دولت بایدن تحویل یک محموله تسلیحات آمریکایی به سمت سرزمین‌های اشغالی را متوقف کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، رسانه آمریکایی آکسیوس در مقاله‌ای به قلم باراک راوید، خبرنگار نزدیک به مقامات امنیتی رژیم صهیونیستی، نوشته است برای اولین بار از ۷ اکتبر آمریکا ارسال تسلیحات برای رژیم صهیونیستی را متوقف کرده است.

به گفته مقامات رژیم صهیونیستی، این حادثه نگرانی‌های جدی در داخل دولت نتانیاهو ایجاد کرده و مقامات آن را به تکاپو انداخت تا بفهمند چرا ارسال محموله متوقف شده است. بایدن با انتقاد شدید آمریکایی‌هایی که مخالف حمایت او از اسرائیل هستند، روبرو است. دولت بایدن در ماه فوریه از رژیم اسرائیل خواست تا تضمین دهد که تسلیحات ساخت ایالات متحده توسط ارتش رژیم صهیونیستی در غزه مطابق با قوانین بین‌المللی استفاده می‌شود. رژیم اسرائیل در ماه مارس یک تضمین‌نامه امضا شده ارائه کرد.

مقامات اسرائیلی گفته‌اند که تحویل مهمات از هفته گذشته متوقف شد. کاخ سفید تا کنون از اظهار نظر خودداری کرده است. دولت بایدن به شدت نگران است که رژیم اسرائیل به شهر رفح در جنوب غزه، جایی که بیش از یک میلیون آواره فلسطینی در آن پناه گرفته‌اند، حمله کند.

به گفته آکسیوس، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در روزهای اخیر بیانیه‌های متعددی را منتشر کرده و گفته است که قصد دارد دستور تهاجم به رفح را صرف نظر از نتیجه توافق تبادل اسرا و آتش‌بس، صادر کند.

نتانیاهو در بیانیه‌ای به مناسبت روز یادبود هولوکاست که یکشنبه منتشر شد، به تنش با دولت بایدن اشاره کرد: «در هولوکاست وحشتناک، رهبران بزرگ جهان بودند که بیکار ایستادند؛ بنابراین، اولین درس هولوکاست این است: اگر از خود دفاع نکنیم، هیچکس از ما دفاع نخواهد کرد. و اگر لازم باشد تنها بایستیم، تنها خواهیم ایستاد.»

دو منبع آگاه از دیدار آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده با نتانیاهو به آکسیوس گفته‌اند که طرفین گفتگوی دشواری درباره حمله رژیم صهیونیستی به رفح داشتند. بلینکن در جریان این دیدار گفت که «عملیات نظامی بزرگ» در رفح منجر به مخالفت علنی ایالات متحده با آن خواهد شد و بر روابط ایالات متحده و رژیم اسرائیل تأثیر منفی خواهد گذاشت.

یک روز بعد، جان کربی، سخنگوی کاخ سفید به خبرنگاران گفت که رهبران اسرائیل درک می‌کنند که تهدید بایدن درباره احتمال تغییر در سیاست ایالات متحده در مورد جنگ غزه «واقعی است» و به نحوه انجام عملیات زمینی در رفح و وضعیت پناهندگان بستگی دارد.

جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید، روز شنبه در کنفرانس فایننشال تایمز گفت که دولت بایدن برای رژیم اسرائیل شفاف کرده است که شیوه اجرای عملیات در رفح بر سیاست ایالات متحده در قبال جنگ غزه تأثیر خواهد گذاشت.

آکسیوس در پایان نوشته است که میانجی‌های مصری و قطری همچنان در تلاش برای دستیابی به یک معامله تبادل اسرا بین رژیم صهیونیستی و حماس هستند که منجر به توقف درگیری‌ها در غزه شود. دولت بایدن عمیقاً درگیر این تلاش‌ها است و بیل برنز، رئیس سیا، در آخر هفته در قاهره به مذاکرات پیوست.

حماس روز جمعه در بیانیه‌ای اعلام کرد که پیشنهاد فعلی را با ذهنیت مثبت بررسی می‌کند و با همین روحیه برای دستیابی به توافق به قاهره می‌رود. در حالی که رژیم اسرائیل منتظر پاسخ حماس به این پیشنهاد است، نتانیاهو چندین بیانیه در آخر هفته صادر کرد و گفت که با پایان دادن به جنگ به عنوان بخشی از معامله تبادل اسرا موافقت نخواهد کرد.

یوآو گالانت، وزیر دفاع رژیم صهیونیستی روز شنبه از نیروهای نظامی ارتش اشغالگر در غزه بازدید کرد و گفت که اسرائیل «سیگنال‌های نگران‌کننده» می‌بیند مبنی بر اینکه حماس قصد ندارد به سمت توافقی برای آزادی اسرا حرکت کند و تهدید به شروع قریب‌الوقوع عملیات در رفح کرد.

کد خبر 750960

دیگر خبرها

  • تعلیق تحویل مهمات به رژیم صهیونیستی توسط آمریکا
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • (ویدئو) زیباترین دختر ایران در استادیوم آزادی؛ ندا نویدی‌نسب بانوی پرسپولیسی کیست؟
  • سرکوب در دانشگاه، مذاکره در قاهره
  • اشتوتگارت و کسب 38 امتیاز بیشتر نسبت به مقطع مشابه فصل گذشته بوندسلیگا
  • فرآیند پرورش و پردازش گوشت مرغ در مدرن ترین مرغداری و کارخانه آمریکا (فیلم)
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • اسرائیل در روند کمک‌های بشردوستانه اخلال ایجاد می‌کند
  • (ویدیو) مجری صداوسیما خطاب به رئیس جمهور آمریکا: دانشجو‌ها را نزنید آقای بایدن!
  • ببینید | جملات خبرساز مجری صداوسیما خطاب به رئیس جمهور آمریکا: دانشجوها را نزنید آقای بایدن!