Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-27@17:02:17 GMT

چه تفاوتی بین قرنطینه و ایزوله کردن وجود دارد؟

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۱۳۰۱۴

چه تفاوتی بین قرنطینه و ایزوله کردن وجود دارد؟

هر دو واژه قرنطینه وجداسازی به معنای دور بودن از دیگر افراد است، اما میزان دور بودن آن‌ها به این موضوع بستگی دارد که آیا بیمار هستند و یا سالم بوده اما در معرض ویروس قرار گرفته‌اند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، شیوع ویروس کرونا همه افراد را مجبور کرده است که اطلاعات خود را در مورد اصطلاحات بهداشت عمومی به روز کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گاهی اوقات گفته می‌شود که خود را قرنطینه کنید و گاهی اوقات از افراد خواسته می‌شود خود را ایزوله کنند، اما بین جداسازی یا ایزوله کردن و قرنطینه چه تفاوتی وجود دارد؟

قرنطینه کردن به معنای دور نگه داشتن فرد از عموم مردم است، به ویژه اگر او در معرض ویروس کووید -۱۹ قرار گرفته باشد. هدف از قرنطینه کردن این است که مشخص شود آیا او به بیماری کرونا مبتلا شده است یا خیر. دستورالعمل "در خانه بمانیم" که بیشتر کشورها آن را اعلام کرده‌اند، همان مفهوم قرنطینه شدن است. قوانینی از این قبیل برای همه افراد جامعه، چه افرادی که در معرض ویروس کرونا قرار گرفته باشند و چه دیگر افراد جامعه صدق می‌کند. قرنطینه کردن باعث می‌شود میزان شیوع ویروس کرونا کاهش پیدا کند.

جدا سازی یا ایزوله کردن به معنای دور کردن فرد بیمار از افراد سالم است. در مورد بیماری کرونا، جداسازی یعنی ماندن در اتاق خواب شخصی یا یک محیط مخصوص دیگر، تا فرد در طول دوره بیماری خود با دیگر اعضای خانواده در تماس نباشد. بر اساس دستورالعمل‌های منتشر شده مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در آمریکا (CDC)، افراد مبتلا به ویروس کووید -۱۹ باید به مدت ۱۰ روز پس از بروز علائم از دیگران دور باشد، البته به شرطی که دمای بدن آن‌ها پس از گذشت این دوره زمانی خود به خود و بدون مصرف هیچ دارویی به حالت طبیعی خود بازگردد.

افراد مبتلا به بیماری کرونا که خود را ایزوله کرده‌اند، نباید اتاق یا فضای مخصوص به خود را ترک کنند. یکی از اعضای خانواده باید برای آن‌ها آب و غذا بیاورد و پشت درب اتاق قرار دهد. بیماران کرونایی باید در صورت امکان از سرویس بهداشتی جداگانه استفاده کنند و فضاهای مشترک را با دقت زیاد ضدعفونی کنند.

در نهایت می‌توان گفت که اگر بیمار نیستید، اما در معرض ویروس کووید -۱۹ قرار گرفته‌اید، باید خود را قرنطینه کنید و در صورتی که به بیماری کرونا مبتلا شده‌اید، باید خود را ایزوله کنید و از دیگران دور باشید. با رعایت قوانین اعلام شده می‌توان مانع شیوع هر چه بیشتر بیماری کرونا شد.

کد خبر 453372

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس کرونا قرنطینه جداسازی اجتماعی قرنطینه خانگی شیوع کرونا علائم کرونا کرونا در جهان قرنطینه کردن ایزوله کردن جداسازی بیماران کرونایی قرنطینه و کرونا آخرین اخبار ویروس کرونا آخرین اخبار کرونا ابتلا به کرونا پیشگیری از کرونا درمان کرونا اقدامات احتیاطی برای پیشگیری کرونا مبتلایان کرونا پاندمی کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق معرض ویروس بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۱۳۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار


به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: البته در سال‌های قبل شماری افراد مبتلا به مالاریا در سبزوارشناسایی شده بودند که خوشبختانه با انجام مراحل تشخیص سریع بیماری و شروع درمان به موقع، از انتقال محلی آن جلوگیری شده بود.

دکتر سیدمجید غضنفری افزود: مالاریا از بیماری‌های منتقله است که توسط پشه آنوفل از انسان آلوده به افراد سالم منتقل می‌شود و این پشه در اکثر مناطقی که دارای آبگیر، برکه و یا رودخانه باشند، به وفور دیده می‌شود.

وی گفت: این بیماری می‌تواند در صورت ورود افراد بیمار از مناطق آلوده کشور به مناطق پاک و گزش پشه آنوفل، به صورت محلی انتقال پیدا کند که خطر اپیدمی بیماری را نیز به همراه دارد.

او افزود: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر و جنوب کرمان از جمله مناطقی هستند که در آن بیماری مالاریا به صورت بومی وجود دارد و متاسفانه موارد فوق در سیستان و بلوچستان در حال افزایش است و افرادی که به عنوان مسافر و یا دلایل شغلی از جمله رانندگی، سربازی، خدمت نظامی و انتظامی و... به این مناطق رفت و آمد می‌کنند، در معرض خطر این بیماری قرار دارند.

دکتر غضنفری گفت: در صورت درمان نشدن به موقع بیماری، ضمن خطر مرگ و میر بالا، احتمال انتشار بیماری مالاریا از طریق گزش پشه آنوفل و انتقال آن به دیگران وجود دارد.

وی افزود: شهروندان در صورت مشاهده علایم تب و لرز شدید در خود، پس از سفر به مناطق آلوده، به پزشک و یا مراکز خدمات جامع سلامت، مراجعه کنند.

 

دیگر خبرها

  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • استفاده از ظروف چدنی برای این افراد مشکل‌ساز می‌شود
  • سالم‌ترین و بدترین ظروف برای پخت و پز/ استفاده از ظروف چدنی برای این افراد مشکل‌ساز می‌شود
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • استطاعتِ ۱۵۰ متقاضی حج رد شد