Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

نامه دبیر کانون انجمن‌های صنفی کارفرمایان موسسات و شرکت‌های حمل و نقل داخلی کشور به مدیرکل دفتر حمل و نقل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای حاشیه ساز شد.

به گزارش تین نیوز، در بخشی از نامه‌ علی اصغر جانجانی به غلامحسین دغاغله که تصویر آن از سوی رانندگان و کامیونداران خود مالک در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده، آمده است: .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..به دلیل افزایش قیمت کالا و خدمات در کشور، این کانون با افزایش متناسب نرخ تن کیلومتر مخالفتی نداشته اما شرایط برخی کالاها در استان‌های مختلف و همچنین تعهداتی که شرکت‌ها و موسسات متقبل شده‌اند باید تا پایان قرارداد لحاظ و همچنین اجرای ناگهانی و بدون اطلاع رسانی قبلی این افزایش موجب توقف بسیاری از محمولات شده است. لذا خواهشمند است با لحاظ نمودن موارد فوق و همچنین روند کاهش نرخ ارز... درخواست رسیدگی و بررسی مجدد فرمایید.

پس از انتشار این نامه رضا تیموری فعال صنف کامیونداران در پاسخ به این اظهارات در پیامی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرد، نوشت: اولاً هر شرکتی که برای حمل کالا به صاحب کلا تعهد داده است می‌تواند بدون در نظر گرفتن نرخ کرایه‌های حمل، با ناوگان ملکی خود به صورت رایگان نسبت به تعهدی که داده اقدام نماید، ولی نه با ناوگان مردم.

وی افزود: دوم این‌که بیش از 400 هزار راننده و کامیوندار چندین ماه است در این کشور زجه و فریاد می‌زنند، ناله و عاجزانه درخواست می‌کنند و با شیوه‌های مختلف، با گویش‌های گوناگون، درخواست‌های حقوقی و قانونی منطقی خود را مطرح می‌کنند، آیا به گوش شما نرسیده است؟

یکی دیگر از رانندگان خود مالک نیز نوشت: اول این‌که شرکت حمل و نقلی که ناوگان ندارد نباید قرارداد حمل با صاحب کالا ببندد که بعد تاوانش را راننده و کامیوندار بدهد. در ثانی مصوبه 209 شواری عالی هماهنگی ترابری شفاف و گویا راه را برای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، راننده و کامیوندار و شرکت‌های حمل و نقل  هموار کرده است، باید زودتر از این به فکر چاره بودند.

سید دلاور موسوی نیز شرکت‌های حمل و نقل را «کاغذ چاپ کن» توصیف و عنوان کرد: اگر شخص بنده تصمیم گیرنده بودم، ... کمیسیون شرکت‌ها را می‌آوردم روی ۴ درصد و حق سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای را  ۱۰ درصد در نظر می‌گرفتم...

خداداد بکرانی نیز در پیامی در شبکه‌های اجتماعی در این مورد تاکید کرد: شرکت‌های حمل و نقل کاغذی که خود روزی برای نابودی سالن‌های اعلان بار در پایانه‌های بزرگ و کوچک از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کردند و سالن های فیزیکی پایانه‌ها را مخالف منافع خود می‌دانستند،  پس از اعتراضات خردادماه ۹۷ به یکباره و با چرخش ۱۸۰ درجه ای دلسوز و حامی سالن های اعلان بار شدند.  کسانی که برای نابودی پایانه‌ها اقدام به شهرک سازی حمل و نقل کردند و حتی با لودر یکی از سالن های اعلان بار پایانه‌های مهم کشور را با خاک یکسان و در پایانه های بار و مراکز تجمع و توزیع بار رانندگان، اقدام به پیاده کردن پیاده نظام (دلالان بار) خود کرده و با این اقدام موجبات نابودی سالن‌های اعلان بار پایانه‌ها را رقم زدند، با چرخشی عجیب و بی سروصدا در اعتراضات به‌حق صنفی برج سه (خرداد) سال ۹۷ پا به میدان گذاشته و دست به انتشار نامه‌های دلسوزانه زدند.

وی افزود: اما ماجرا چیست؟خواسته به‌حق صنفی رانندگان و کامیونداران کشور از اول و سال‌های قبل از اعتراض صنفی، استقلال و رونق سالن های فیزیکی بار بوده و هست. پس از اعتراضات به‌حق صنفی با ارائه و پیشنهاد طرح تن-کیلومتر جهت شفاف سازی نرخ کرایه حمل از جانب فعالان صنفی به وزیر راه و شهرسازی  وقت ( عباس آخوندی) ..و برگزاری جلسه شورای عالی ترابری و تصوب این موضوع در نشست 209شورا و اقدام برای اجرایی شدن آن، شرکت های حمل و نقل را به تکاپو انداخت زیرا این طرح در حمل و نقل جاده ای و شفاف سازی در نرخ کرایه، متضاد با منافع شرکت های حمل ونقل بود که تا آن زمان به هر نحوی از این راه در قِبَلِ راننده و کامیوندار و از طرفی صاحبان کالا امرار معاش می کردند. ضمن این‌که تشکیل کارگروه تن بر کیلومتر و حضور کارشناسان فنی وبازارگاهی موجب می‌شد با محاسباتی دقیق تر، شفافیت بیشتری به نرخ های کرایه و هزینه های ناوگان وحمل و نقل بدهد به وجود آید.

وی ادامه داد: شرکت های حمل و نقل که سیستم هوشمند سازی و الکترونیکی کردن بارنامه‌های حمل را منافی با منافع درآمدی خود می‌دانند و بازارگاه های اینترنتی را دشمن خود قلمداد می کنند، از بین بد و بدتر یکی را انتخاب کردند ... درنتیجه در تصمیم گیری های خود به وجود سالن های فیزیکی قانع شده و اقدام به نامه نگاری برای وزیر  راه و شهرسازی کنند کردند  و در محقق کردن این خواسته با تمام قوا و نفوذی که داشتند اقدام و زمینه اعتراضات مهرماه سال ۹۷ در حمل ونقل را قم زدند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: شرکت های حمل و نقل تن کیلومتر ناوگان ملکی رانندگان و کامیونداران رضا تیموری افزایش کرایه حمل و نقل شاخص تن کیلومتر کانون شرکت های حمل و نقل شرکت های حمل و نقل حمل و نقل جاده ای پایانه ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۱۳۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت گفت: راهکار رفع ناترازی سوخت در کشور اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور جلوگیری از مصرف بی‌رویه سوخت و حمایت از صنایع پالایشی کوچک و احداث پتروپالایشگاه‌هاست.

به گزارش خبرنگار شانا، ناصر عاشوری در نشست خبری که بعدازظهر امروز (یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت) با حضور نمایندگان رسانه‌های خبری در انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت برگزار شد، تصریح کرد: مصرف بیهوده در همه انرژی‌ها از جمله آب، برق و گاز و ... وجود دارد و لازم است که به سرعت با اصلاح ساختار و رویه‌ها، از مصرف بی‌رویه انرژی و ایجاد بحران در این بخش جلوگیری شود.

وی بیان کرد: در بحث ناترازی بنزین و گازوئیل دو نوع تفکر وجود دارد؛ نخست اینکه همچنان افزایش ظرفیت تولید را داشته باشیم، مورد دیگر اینکه تولید کنونی را مدیریت و رویه‌ها را اصلاح کنیم تا مصرف مدیریت شود.

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت تأکید کرد: با افزایش ظرفیت تولید مخالف نیستم، اما افزایش ظرفیت تولید با شرکت‌های موجود امکان‌پذیر نیست، تأسیس شرکت‌های بزرگ مادر نیز زمان‌بر است، بنابراین نیاز است با اصلاح ساختار از مصرف بی‌رویه سوخت در کشور جلوگیری کنیم.

عاشوری افزود: اعتقاد داریم که ریشه ناترازی در مصرف است و باید از دنیا الگو بگیریم که مصرف هدفمند باشد و نه رهاشده؛ هدررفت انرژی کشور بسیار بالاست و همین امروز برخی از خودروها در تهران تردد می‌کنند که پیش از انقلاب اسلامی تولید شده‌اند.

وی گفت: به اذعان کارشناسان، هدررفت بنزین کشور در سال بیش از ۲۵ میلیارد دلار است که عدد بسیار بزرگی است؛ بنابراین پالایشگاه‌ها باید به‌دنبال تولید پایدار و با کیفیت استاندارد باشند، در سال‌های اخیر نیز مجموعه مدیران عامل کشور نشان دادند که توانستند بنزین یورو ۴ و ۵ تولید کنند بنابراینهدف و وظیفه ما در صنعت پالایش، تولید سوخت باکیفیت است.

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت با اشاره به لزوم رعایت استانداردهای محیط زیستی و جهانی گفت: خوشبختانه توسعه کیفی در این بخش سبب شد که در اردیبهشت امسال، مدیران محیط زیستی کشور از کیفیت سوخت پالایشگاهی قدردانی کنند، این در حالی است که در سال‌های گذشته اخطار می‌دادند و جرایم اعمال می‌کردند.

لزوم حمایت و تقویت صنایع پالایشی کوچک

عاشوری افزود: چنانچه دولت بخواهد تولید را افزایش دهد، باید قانون مجلس شورای اسلامی مبنی بر حمایت از صنایع پایین‌دستی نفت و گاز (با تنفس خوراک دو ساله) را اجرایی کند. با توجه به نامگذاری سال برای حضور مردم در جهش تولید، می‌توانیم حمایت و تقویت پتروپالایشگاه‌ها و پالایشگاه‌های کوچک را در دستور کار قرار دهیم.

وی توجیه اقتصادی، سرمایه کمتر، شناسایی بازارهای هدف تازه با ورود بخش خصوصی، اشتغالزایی، ایجاد ارزش افزوده، ورود دانش فنی به داخل کشور، تضمین خوراک، رقابت با محصولات مشابه خارجی را از جمله مزایای پتروپالایشی‌های کوچک اعلام کرد و گفت: از آن جمله پالایشگاه قشم است که ظرف دو سال سرمایه آن بازگشت؛ بنابراین دولت باید برای حمایت از این پتروپالایشی‌ها با ظرفیت‌های تا ۳۰ هزار بشکه حمایت کند.

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت تأکید کرد: در شرایطی که ایران تحریم است، به لحاظ پدافند غیرعامل نیز بهتر است که به‌جای یک پالایشگاه بزرگ، چند پالایشگاه کوچک داشته باشیم.

عاشوری همچنین با اشاره به اختصاص ۴۰ درصد از سود سهام پالایشی در صورت‌های مالی پالایشگاه‌ها به‌منظور اجرای قانون بودجه و حمایت از طرح‌های توسعه‌ای ادامه داد: هزینه‌کرد آن نیز بسته به وضع مالی پالایشگاه‌ها در حال ساخت است.

وی مطالبات پالایشگاه‌ها را بیش از ۲۰۰ همت اعلام کرد و گفت: در این باره پیشنهاداتی از جمله کسر مطالبه‌ها از بدهی‌های مالیاتی (۵۰ همت) به دولت ارائه شده است که امیدواریم با آن موافقت شود.

امضای چند قرارداد تازه بین شرکت‌های پالایشی و دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه امسال

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمای صنعت پالایش نفت همچنین درباره برنامه‌های این انجمن برای حضور در بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی گفت: انجمن پالایش نفت امسال هم با مشارکت ۱۲ عضو زیرمجموعه خود در بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت نفت با توان مضاعف حضور پررنگی خواهد داشت.

عاشوری افزود: در طول برگزاری نمایشگاه با مذاکره با شرکت‌های داخلی از جمله سازندگان و دانش‌بنیان‌ها، تعدادی قرارداد به امضای مدیران عامل شرکت‌های پالایشی می‌رسد.

وی تأکید کرد: تفاهم‌نامه‌های تازه‌ای نیز با بانک‌ها و مجموعه‌های اقتصادی به امضا خواهیم رساند. همچنین سه پنل تخصصی کارشناسی با عنوان‌های «برنامه‌ریزی برای تولید با کیفیت و جهش تولید»، «تأثیر کاهش منابع مالی در تکمیل پروژه‌ها و استمرار تولید» و «موضوع تهدید کاهش نیروهای انسانی متخصص و فنی» در این نمایشگاه برگزار خواهد شد.

دبیر کل انجمن صنفی کارفرمائثیی صنعت پالایش نفت، خروج نیروی انسانی قابل توجه در صنایع پالایشی را یکی از چالش‌های این صنعت دانست و یادآور شد: متأسفانه خروج نیرو از متخصصان به تکنسین‌ها و نیروهای فنی سرایت کرده است.

دیگر خبرها

  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک
  • جزیره هرمز پیشتاز در صدور مجوز الکترونیکی/اعلام آخرین مهلت دریافت مجوز‌های الکترونیکی صنفی
  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • حمل و نقل ۳۰ میلیون تن کالا توسط ناوگان جاده‌ای هرمزگان
  • چهار هزار و ۶۰۰ کارگر ساختمانی قم تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند
  • جابجایی ۳۰ میلیون تن کالا در محور‌های مواصلاتی هرمزگان
  • فراخوان جشنواره راویان غدیر در استان قزوین
  • اعضای هیات مدیره انجمن صنفی پایگاه های خبری تهران انتخاب شدند + اسامی و عکس ها
  • اعضای هیات مدیره انجمن صنفی پایگاه های خبری تهران انتخاب شدند
  • نامه ۴۸ دفتر اتحادیه مستقل به دانشجویان آزادی‌خواه آمریکا