Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس فوتبال»
2024-05-02@22:46:49 GMT

پشت پرده حذف علیرضا فغانی از لیست بین‌المللی

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۱۵۷۲۵

پشت پرده حذف علیرضا فغانی از لیست بین‌المللی

علیرضا فغانی را از لیست بین‌المللی بیرون کشیدند! این خبر آنقدر به خودی خود شوکه‌کننده است که خودش می‌تواند مانند بمبی باشد که جامعه فوتبالی را می‌ترکاند.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

علیرضا فغانی پرافتخارترین داور ایرانی که در رزومه خود قضاوت در بازی فینال لیگ قهرمانان آسیای ۲۰۱۴، فینال جام ملت‌های آسیای ۲۰۱۵، فینال جام باشگاه‌های جهان ۲۰۱۵، فینال المپیک ۲۰۱۶ ریو، نیمه‌نهایی جام کنفدراسیون‌های ۲۰۱۷ و رده‌بندی جام‌جهانی ۲۰۱۸ را دارد، حالا با تصمیم کمیته داوران از فهرست داوران بین‌المللی حذف شده است و با این تصمیم فغانی فرصت حضور در جام‌جهانی ۲۰۲۲ قطر را از دست می‌دهد و این در نوع خودش برای جامعه داوری و فوتبال ایران یک نوع فاجعه محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهاجرت، بهانه حذف شدن!

فصل پیش بود که علیرضا فغانی خبر مهاجرت خود را رسماً اعلام کرد و این داور که به نظر می‌رسید دلخوری شدیدی از فضای حاکم بر فوتبال ایران دارد، تصمیم گرفت مثل فوتبالیست‌ها لژیونر شده و خودش را از فضای فوتبال ایران دور کند و این‌بار در کشور استرالیا سوت بزند. این مسأله از بعد مالی هم می‌توانست برای فغانی که در ایران رقم ناچیزی را برای هر قضاوت می‌گرفت، خوب باشد. خیلی‌ها بر این باور بودند این تصمیم فغانی نشان از اشباع شدن او از داوری است و او تقریباً به هر چیزی که می‌خواسته در این داوری رسیده! اما فغانی خودش چنین فرضیه‌ای را تأیید نکرد و تصمیم داشت در جام‌جهانی ۲۰۲۲ هم درخششی دیگر داشته باشد، اما از روزی که او فوتبال ایران را ترک کرد زمزمه‌هایی مبنی بر کنار گذاشتنش از لیست بین‌المللی به گوش رسید.

حتی در زمان ریاست هدایت ممبینی در کمیته داوران قرار بود این تصمیم اجرایی شود که بنا بر مصلحت جامعه داوری این تصمیم عملی نشد، اما خود فغانی ماجرای جلسه ممبینی با دیگر مسئولان فدراسیون را رسانه‌ای کرد تا دلخوری‌اش از او را آشکار کند. بعد از ریاست ممبینی در کمیته داوران و حضور اسماعیل صفیری در این کمیته نیز بار دیگر خبر کنار گذاشتن فغانی از لیست بین‌المللی رسانه‌ای شد و حتی اینطور گفته شد موعود بنیادی‌فر و اطرافیانش هم اصرار زیادی به این ماجرا داشتند تا بتوانند جایگاه اولی فغانی را در لیست از آن خود کنند که باز هم این خبر تکذیب شد و اینطور وانمود کردند که در مورد لیست بین‌المللی داوران قرار نیست آب از آب تکان بخورد!

نقش رئیس کمیته داوران

اما در میان همه این تکذیب‌ها در اتاق فکر کمیته داوران خبرهای دیگری بود، چراکه این‌بار دوباره اصفهانیان صندلی ریاست کمیته داوران را پس گرفته بود و قصد داشت خودش لیست بین‌المللی داوری را تغییر دهد. پس در روزهایی که همه سرگرم فضای ناامن فوتبال به‌دلیل کرونا بودند و هیچ‌کس حواسش به شرایط داوری نبود، در دو استان خبرهای تازه‌ای بود که می‌توانست مانند بمبی لیست بین‌المللی را بترکاند. منصوریان در مشهد و مومنی در مازندران برای رفتن در لیست بین‌المللی تست دادند. با گرفتن تست از این داوران پچ‌پچ‌ها شروع شد و هرکس حدس می‌زد کدام داور قرار است از لیست بیرون بیاید، اما هیچ‌کس حتی از خیالش هم رد نمی‌شد که نفر کنار گذاشته فغانی باشد. هفت داور (علیرضا فغانی، موعود بنیادی‌فر، بیژن حیدری، پیام حیدری، حسن اکرمی، وحید کاظمی و امیر عرب‌براقی) در لیست بین‌المللی هستند که ترتیب اسم این داوران در لیست، جایگاه بین‌المللی آنها را نیز مشخص می‌کند. شاید در وهله اول تمام نگاه‌ها برای بیرون آمدن از لیست به نفرات آخر دوخته شده بود اما چه کسی حدس می‌زد آن فرد، نفر اول لیست بین‌المللی و پرافتخارترین داور ایران باشد.

یک بام و دو هوا، حکایت قانون کمیته داوران!

اما چطور و با چه بهانه‌ای این داور از لیست بیرون آمد؟ اینطور که گفته می‌شود مسئولان کمیته داوران ادعا کردند هر داور برای اینکه در لیست بین‌المللی باشد باید ۱۰ قضاوت در لیگ برتر داشته باشد که فغانی به‌دلیل حضور در استرالیا قضاوتی نداشته و از نظر قانونی نمی‌تواند در لیست باشد، اما نکته اینجاست که فرد جایگزین یعنی علی‌اصغر مومنی که قرار است وارد لیست شود ۸ قضاوت در لیگ داشته و اگر بهانه کمیته داوران برای این ادعا درست باشد، مومنی هم از نظر قانونی نمی‌تواند در لیست قرار بگیرد. به هر حال با هر ترفندی که کمیته داوران فغانی پرافتخار را از لیست بیرون کشید و فرصت حضور در جام‌جهانی بعدی را از او گرفت، فرصت حضور دو کمک‌داور ایرانی را هم در جام‌جهانی قطر سوزاند، چراکه اگر فغانی به جام‌جهانی نرود، محمدرضا منصوری و محمدرضا ابوالفضلی هم نمی‌توانند در این جام شرکت کنند و از این لحاظ سه نماینده ایران از جام‌جهانی حذف می‌شوند که این در نوع خودش فاجعه محسوب می‌شود. نکته دیگر اینکه با حذف فغانی از لیست، نفر دوم یعنی موعود بنیادی‌فر نفر اول لیست می‌شود که بعید است حتی یکی از افتخارات فغانی را بتواند در آینده کسب کند. مثل اینکه کمیته داوران غیر از اینکه با بی‌تدبیری باعث خشکسالی در داوری ایران شده، تک‌ستاره این حرفه را هم سوزاند تا خیال‌شان راحت شود که ما دیگر سرمایه‌ای برای افتخار در سطح بین‌المللی نداریم.

 

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: علیرضا فغانی موعود بنیادی فر بیژن حیدری پیام حیدری حسن اکرمی علیرضا فغانی موعود بنیادی فر لیست بین المللی فوتبال ایران کمیته داوران علیرضا فغانی جام جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۱۵۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور سفیران و مقامات بین المللی در همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ بیست و هفتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک 1402 شاهد حضور پررنگ سفیران و مقامات بین المللی از کشورهای مختلف بود.
از این بین می توان دکتر موسوی مدیر کل اداره امور مرزی و حقوقی وزارت امور خارجه، هماهنگ کننده امور دانشگاهی سفارت فرانسه، سفیرکشور بولیوی، مشاور نظامی سفارت ونزوئلا، ، دبیر دوم سفارت عراق، دبیر دوم سفارت هند، رایزن عمرانی سفارت کره جنوبی و وزیرمختار سفارت اندونزی و نمایندگان سفارت آفریقای جنوبی را نام برد.
تکین حسنو، رییس کمیته توسعه پایدار سازمان همکاری های اقتصادی (اکو) و سرپرست ریاست کمیته انرژی، معدن محیط زیست اکو، نورلان داریمو، برنامه ریز و هماهنگ کننده کمیته ژئوماتیک اکو، معاون کمیته منابع انسانی و توسعه پایدار اکو، دکتر محقق، هماهنگ کننده ارشد مرکز توسعه مدیریت کاهش بلایا در آسیا و اقیانوسیه (اپدیم) نیز از حاضرین در همایش بودند و همچنین از بخش های مختلف نمایشگاه نیز بازدید کردند.تا از نزدیک با توانمندی های جمهوری اسلامی ایران در حوزه نقشه و اطلاعات مکانی آشنا شوند.
شایان ذکر است سازمان نقشه برداری کشور در راستای صدور خدمات فنی و مهندسی به سایر کشورها، گام های مؤثری برداشته که از آن جمله می توان به انعقاد تفاهم نامه همکاری با جمهوری تاجیکستان و بررسی صدور خدمات فنی مهندسی به کشور ترکمنستان اشاره کرد، برای تحقق این مهم؛ اقدامات بین المللی جهت توسعه تعاملات برون مرزی به انجام رسانده است. گفتنی است سازمان نقشه برداری کشور در جوامع بین المللی حضور چشمگیری دارد . این سازمان عضو کمیته منابع انسانی و توسعه پایدار (اکو) و عضو کمیته معدن، انرژی و محیط زیست سازمان همکاری های اقتصادی (اکو)، عضو هیئت رئیسه و رییس کارگروه کارگروه تلفیق داده های مکانی و آماری کمیته جهانی سازمان ملل متحد در مدیریت جهانی اطلاعات مکانی آسیا و اقیانوسیه (UNGGIM-AP) و تنها نماینده جمهوری اسلامی ایران در مرکز توسعه مدیریت کاهش بلایا در آسیا و اقیانوسیه (اپدیم) می باشد.

دیگر خبرها

  • جشن تولد پسر پرسپولیس بعد از برد خانگی
  • تبریک معاون شمس‌آذر به داوران فینال زیر ۲۳ سال آسیا
  • مس رفسنجان 0-0 گل گهر؛ گزارش زنده
  • جزئیات مست عشق؛ مولانا و شمس در پرده سینما
  • شکوری: به دنبال ایجاد تنوع در دوره های آموزشی هستیم
  • یک دانشگاه آزادی عضو کمیته اجرایی کنفرانس بین‌المللی پرتغال شد
  • یک دانشگاه آزادی عضو کمیته اجرایی در کنفرانس بین‌المللی پرتغال شد
  • حضور سفیران و مقامات بین المللی در همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک
  • ریسک ممنوع، افشاریان باتجربه‌هایش را به‌خط کرد
  • رمزگشایی از محرومیت ورزشی روسیه/ نوبت اسرائیل هم می رسد؟