Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-07@03:39:30 GMT

عروس سیاه بخت شیراز به کلانتری پناه برد

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۱۶۰۲۹

عروس سیاه بخت شیراز به کلانتری پناه برد

به گزارش رکنا ، زنی میان سال به مرکز مشاوره کلانتری مراجعه کرده و در سالن انتظار نشسته بود. پس از گذشت مدتی به دفتر مراجعه کرد و با بغضی سنگین و صدایی لرزان خواستار کمک شد و گفت: آیا شما می توانید به من کمک کنید؟
زن مسن شروع به گریه کرد و گفت : 42 سال پیش ازدواج کردم. در آن زمان دختران بدون هیچ شناختی ازدواج می کردند و من هم بدون هیچ تحقیقی به دلیل اینکه زمانش رسیده بود به خانه بخت بروم، به عقد شوهرم درآمدم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک هفته بعد از ازدواجمان متوجه مشروب خوردن و مصرف مواد مخدر او شدم. شروع به اعتراض کردم، ابتدا انکار می کرد ولی پس از مدتی با کتک پاسخ مرا می داد.
یک روز که شوهرم حسابی مرا کتک زده بود مقداری از وسایلم را برداشتم و به خانه پدرم رفتم اما پدرم به جای حمایت از من، با تندی به من گفت تو باید خودت فکری برای شوهرت کنی، حق برگشتن به این خانه را نداری. زنی که شوهر دارد دیگر جایی در خانه پدر ندارد.

سرنوشت تلخ زن شیرازی در خانه شوهر

همه این حرف ها و برخورد بد پدرم باعث شد به اجبار دست از پا درازتر به خانه شوهرم برگردم. او هم که متوجه شده بود من هیچ حامی ندارم هر کاری دوست داشت انجام می داد و تا اعتراض می کردم می گفت من همین هستم که می بینی و نمی توانم عوض شوم. اگر تو نمی توانی تحمل کنی به خانه پدرت برگرد.
با همه این شرایط سوختم و ساختم. در طی این مدت صاحب 4 فرزند شدم، 3 پسر و یک دختر. بعد از تولد بچه ها و با بزرگتر شدن آنها، اوضاع شوهرم بدتر شد. دیگر به راحتی در خانه مواد مصرف می کرد. در کار خرید و فروش مواد و خلاف های دیگر هم دست داشت.
پسر اولم کم کم آلوده به کارهای شوهرم شد و در 21 سالگی به دلیل مصرف زیاد مواد مخدر، جان خود را از دست داد.
دخترم نیز الان 25 سال دارد و سه سال پیش ازدواج کرده است. البته به خاطر شرایط پدر و برادرش، خواستگاران زیادی نداشت. دخترم فقط هدفش از ازدواج، رهایی از خانه و فرار از دست پدرش بود و بالاخره با یکی از خواستگارانش بدون هیچ تحقیقی ازدواج کرد ولی متاسفانه شوهرش معتاد بود. بعد از ازدواج، دخترم متوجه قضیه شد و شروع به اعتراض کرد اما شوهرش همیشه می گفت تو برو جلوی پدرت را بگیر. دخترم هم چاره ای جز سازگاری نداشت تا اینکه یک ماه پیش متوجه خیانت همسرش شد و دیگر طاقت نیاورد و با قهر به خانه آمد.

رفتارهای زشت مرد شیرازی با زنش / این زن به کلانتری پناه برد

زندگی پسر اولم از یک طرف و دخترم از طرف دیگر به خاطر بی مبالاتی و رفتارهای ناشایست شوهرم از دست رفت و به نابودی کشیده شد.
هیچ امیدی در زندگی نداشتم جز پسر دومم که فکر می کردم او می تواند همه مشکلات را جبران کند و مسیر درستی را انتخاب کند. همیشه سعی می کردم دور از چشمش، مراقبش باشم. گاهی اوقات وسایلش را می گشتم تا اینکه روزی بالای سر من آمد و گفت: اگر فکر می کنی من کار خلافی انجام می دهم درست است، پس مطمئن باش که این کار را می کنم. یکسری مواد و چیزهای دیگری به من نشان داد که باورم نمی شد. هرچه گریه و خواهش کردم دست از این کارها بردارد، قبول نکرد. من دیگر مستاصل شده ام و هر روز آرزوی مرگ خود را دارم.
نظریه مشاور
مجموعه ای از علل و عوامل چندگانه در سبب شناسی نابهنجاری ها و کج روی هایی مثل سوء مصرف مواد مطرح است؛ خانواده، جامعه و فرد، سه محور اصلی در این زمینه هستند.
عوامل خانوادگی و اجتماعی زمینه را برای شکل گیری علل فردی مهیا می سازند. فرد به وسیله انگیزه ها و عللی چون افزایش اعتماد به نفس، لذت جویی، کنجکاوی، فرار از مشکلات، احساس تنهایی و طردشدگی از خانواده و جامعه، رفع اضطراب و ناراحتی، افسردگی، بیکاری، نبود تفریحات و سرگرمی ها، جست وجوی محبت در خارج از خانواده و تمایل به دوستان نابهنجار و نداشتن مهارت های ارتباطی اجتماعی (مانند قدرت «نه» گفتن) به سمت خلاف سوء مصرف مواد متمایل می شود.
عملکرد نامناسب والدین و کیفیت نامطلوب ارتباطی بین آنها، زمینه ساز بروز ناهنجاری های متعدد روانی و رفتاری در سایر اعضای خانواده یعنی فرزندان است. از طرفی مشخص شده مشکلات موجود در خانواده، اعتماد و صمیمت کم بین فرزندان و والدین و وجود تنش و پرخاشگری در خانواده از دیگر عواملی هستند که خطر کج روی و نابهنجاری و سوء‌مصرف مواد را افزایش می دهد.
از جمله عوامل خانوادگی مهم در این زمینه عبارتند از: الگوسازی غلط والدین برای فرزندان، مصرف مواد توسط والدین، نگرش مثبت والدین درباره کج روی ها و مصرف مواد و فقدان دلبستگی بین والدین و فرزندان.
نویسنده : کارمند رتبه 12 "عباس برزگر" – مشاور و مددکار اجتماعی کلانتری "فخرآباد" شیراز

منبع: رکنا

کلیدواژه: رکنا مواد مخدر اعتراض فرار معتاد کارمند اخبار حوادث مشکلات سیاه بخت کلانتری زندگی شیراز سهام عدالت قیمت خودرو کرونا عکس ترامپ ایران فیلم بایدن قیمت دلار کرونا انتخابات آمریکا تلگرام انتخابات مصرف مواد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۱۶۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش آلرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی

به گزارش خبرآنلاین، سیده سمیه اصغری بیان کرد: آلرژی فصلی که در فصل بهار و تابستان بیشتر شایع است، زمانی رخ می‌دهد که سیستم ایمنی بیش از حد به مواد حساسیت زا مانند گرده گیاهان واکنش نشان داده و منجر به احتقان، عطسه و خارش زیاد می‌شود.

وی بیان کرد: تغییرات سبک غذایی نیز ممکن است به کاهش مشکلات تنفسی کمک کند لذا افزودن برخی غذاها به رژیم غذایی شما سبب کاهش علائم مثل آبریزش بینی و چشم می‌شود.

اصغری گفت: زنجبیل ماده غذایی است که به کاهش علائم ناخوشایند آلرژی مثل تورم و تحریک در مجرای بینی و چشم و گلو کمک کرده و لذا چای زنجبیلی گزینه خوبی برای این فصل است.

به گزارش ایسنا، رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه بهتر است در طول فصل آلرژی از مرکباتی مثل پرتقال،گریپ فروت و لیمو ترش استفاده کنید، افزود: استفاده از شربت لیمو یا افزودن آب لیمو ترش تازه به غذا و سالاد می‌تواند گزینه خوبی باشد.

وی بیان کرد: ماده فعال زردچوبه کورکومین که ضد التهاب شناخته شده است سبب کاهش تورم و تحریک ناشی از آلرژی می‌شود،اگرچه هر وقت از ویتامین سی حرف می‌زنیم اسم مرکبات همیشه در ذهن ما می‌آید اما گوجه فرنگی نیز تامین کننده ۲۶ درصد از نیاز روزانه ما به این ویتامین است.

اصغری افزود: لیکوپن موجود در گوجه فرنگی خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و سبب سرکوب التهاب می‌شود و در زمان پخت راحت تر در بدن جذب شده و بنابراین برای تقویت بیشتر گوجه فرنگی پخته شده را انتخاب کنید.

رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اظهار کرد: امگا ۳ در ماهی می‌تواند مقاومت شما را در برابر آلرژی بهبود بخشد. یک مطالعه جدید نشان داده که امگا ۳ به کاهش باریک شدن راه‌های هوایی کمک می‌کند.

وی بیان کرد: کورستین در پیاز به عنوان یک آنتی هیستامین طبیعی عمل کرده و علایم آلرژی فصلی را کاهش می‌دهد. پیاز قرمز بیشترین غلظت کورستین را دارد و پس از آن پیاز سفید و پیازچه قرار دارند. پخت و پز، محتوای کورستین پیاز را کاهش داده بنابراین برای تاثیر حداکثری بهتر است پیاز به صورت خام مصرف شود.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903095

دیگر خبرها

  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • فرار زن جوان از دست مرد شیطان‌صفت | مرا به بیابان‌های اطراف شهر کشاند و...
  • کاهش آلرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • بیوه شدن دختر ۲۳ ساله در شب عروسی/ ۲۰ بار مچ شوهرم را با زن‌های غریبه گرفتم
  • بیوه شدن دختر ۲۳ ساله در شب عروسیش | ۲۰ بار مچ شوهرم را با زن‌های غریبه گرفتم
  • گنجینه ای از ویتامین ها و مواد معدنی
  • هشدار! این دارو معتادتان می‌کند
  • ماجرای کلیپ جنجالی یک عروس ۱۴ساله
  • روایت شهادت بانوی پاسدار و فرزندش توسط منافقین
  • مصرف «ماری‌جوانا» در آمریکا هم آزاد می‌شود!