Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه در گیلان خواستار بهبود تغذیه مردم در راستای ارتقای سلامت جامعه شد و گفت: توجه به سلامت به ویژه نوع تغذیه مردم باید تبدیل به فرهنگ عمومی شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از 8دی، آیت الله رسول فلاحتی صبح امروز در دیدار مدیرکل، معاونان، مدیران ستادی و روسای اداره های شهرستانی بیمه سلامت استان با تبریک ایام هفته بیمه سلامت اظهار کرد: تلاش بیمه سلامت برای حفظ سلامت مردم ارزشمند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیت الله فلاحتی پیشگیری در عرصه سلامت را مقدم بر مبارزه عنوان کرد و افزود: فعالیت بیمه سلامت در راستای ایجاد سلامت در مردم است و طبق فرمایش مقام معظم رهبری سلامت ارجح بر امنیت است بنابراین بخش سلامت را باید جدی بگیریم.

امام جمعه رشت با تاکید بر توجه به نوع تغذیه مردم، بیان کرد: پیامبر گرامی اسلام(ص) و اهل بیت(ع) مسائل تغذیه ای را رعایت می کردند.

آیت الله فلاحتی، خواستار بهبود تغذیه مردم در راستای ارتقای سلامت جامعه شد و تصریح کرد: توجه به سلامت به ویژه نوع تغذیه مردم باید تبدیل به فرهنگ عمومی شود.

وی با اشاره به اینکه راهکارهای بهبود و بهینه سازی سلامت جامعه وجود اتاق اندیشه ورز را می طلبد، خاطرنشان کرد: بیمه سلامت آنچه مربوط به سلامت جسم مردم است، را به عهده دارند.

نماینده ولی فقیه در گیلان یادآور شد: سلامت، اقتدار می آورد و کسی که قوت در سلامت ندارد نمی تواند به امور اجتماعی بپردازد.

آیت الله فلاحتی با بیان اینکه متولیان سلامت باید امانتدار خوبی برای آیندگان باشند، اظهار کرد: امانتداری و امین بودن بهترین گزینه برای تصدی مسئولیت ها محسوب می شود ضمن اینکه امین بودن برای همه ملت ها مهم است.

وی به شیوع بیماری کرونا در جامعه اشاره کرد و گفت: اکنون استفاده از ماسک در جامعه همگانی شده و کسانی که از ماسک استفاده نمی کنند هنوز به این باور نرسیدند خطر بیماری کرونا جدی است.

امام جمعه رشت، توجه به امر سلامت را بسیار مهم خواند و بیان کرد: اگر مردم مسائل بهداشتی را بیآموزند جامعه به جایگاه بالاتری می رسد.

آیت الله فلاحتی با بیان اینکه امیدوارم خدای متعال متولیان امر سلامت را در رسیدن به هدف سلامت مردم موفق بدارد، تصریح کرد: امیدوارم امانتدار خوبی برای نظام، مسئولان و مردم باشید.

نیمی از جمعیت گیلان زیر پوشش بیمه سلامت هستند

مدیرکل بیمه سلامت گیلان نیز در دیدار مذکور گفت: بیمه سلامت یکی از حوزه هایی محسوب می شود که در ایام کرونا و در راستای خدمت به مردم نقش بسیار موثری داشته است.

جمشید محمدی، نیمی از جمعیت گیلان را زیر پوشش بیمه سلامت عنوان کرد و افزود: بیمه سلامت با یک هزار و ۶۴۳ موسسه استان طرف قرارداد است و نسبت به تشخیص درمانی و بستری در بخش خصوصی و دولتی به بیمه شدگان خدمت ارائه می کند.

وی با بیان اینکه گیلان تعداد ۲ هزار و ۷۸۶ بیمار خاص دارد که هزینه درمانی آنها به صورت رایگان توسط بیمه سلامت پرداخت می شود، تصریح کرد: در ۶ ماه نخست سال جاری بیش از ۲۲ میلیارد تومان بابت هزینه های بیماران خاص که زیر پوشش بیمه سلامت هستند، پرداخت شده است.

مدیرکل بیمه سلامت گیلان، یکی از دغدغه های بخش خصوصی، داروخانه ها و مراکز درمانی را پرداخت نشدن به موقع مطالبات آنها از طرف سازمان های بیمه گر در گذشته خواند و بیان کرد: در راستای تعامل بیشتر با موسسه ها و شرکای کاری بیمه سلامت و همچنین با پیگیری ها و همکاری خوبی که سازمان بیمه سلامت کشور داشته، بیش از ۲۲۲ میلیارد تومان از مطالبات شرکای کاری خود در بخش های خصوصی و دولتی توانستیم را پرداخت کنیم و امروز در پرداخت مطالبات طرف های قرارداد به روز هستیم.

محمدی به اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی در گیلان اشاره کرد و گفت: هدف از اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی حذف دفترچه های کاغذی است و جزو ۵ استان نخست در اجرای این طرح در کشور هستیم.

وی با اشاره به اینکه هر بیمار کرونایی حدود پنج میلیون تومان هزینه دارد، خاطرنشان کرد: چهار میلیون تومان از هزینه ها را بیمه ها پرداخت می کنند.

مدیرکل بیمه سلامت گیلان به رتبه خیلی خوب این سازمان در اقامه نماز استان اشاره کرد و یادآور شد: خدمت و احترام به مردم را سرلوحه کار خود قرار دادیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: آیت الله فلاحتی سلامت جامعه تغذیه مردم بیمه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۱۶۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اندیشه‌ امام در عملیات وعده صادق نمود پیدا کرد

ایسنا/خراسان رضوی امام جمعه مشهد گفت: امام اندیشه‌ای را نهادینه کرد که در اراده انقلاب، دفاع مقدس و اکنون عملیات وعده صادق نمود پیدا می‌کند.

آیت الله سید احمد علم الهدی ظهر امروز هفتم اردیبهشت در خطبه سیاسی نماز جمعه این هفته مشهد در حرم مطهر رضوی(ع)، با اشاره به ابعاد فرهنگی و دستاوردهای گسترده عملیات وعده صادق، اظهارکرد: این روزها نقل هر محفل و مجلسی، صحبت پیرامون دستاوردها و پیامدهای عملیات وعده صادق است و عمدتاً این مورد توجه قرار می‌گیرد که چقدر از این موشک‌ها به هدف نشسته و چند درصد رهگیری شده، اما مهمتر از همه، اراده قوی و مقتدرانه نیروهای مسلح ایران بود که اسرائیل را ذلیل کرد، هیمنه آن را درهم شکست و قلب مسلمانانی که حکام آن‌ها افراد دست‌نشانده، سرسپرده و بی‌لیاقت وابسته به جهان استکبار بودند را شاد کرد.

وی افزود: تمجیدی که از این عملیات در سطح عالم صورت گرفت، نسبت به ملتی بود که ۴۵ سال است در معرض تهاجمات و تحریم‌های پیوسته دشمن هستند، اما نه تنها عقب ننشسته‌اند، بلکه امروز در این منطقه پربلا میدان‌داری می‌کنند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با تأکید بر ضرورت حفظ فرهنگ انقلابی در اقشار مختلف مردم و به خصوص جوانان، خاطرنشان کرد: آن چیزی که نسل جوان ما باید درباره آن بیندیشد و ابعاد و سرمنشأ آن را دنبال کند، همین روحیه و فرهنگ انقلابی است. شما که شاهد این قهرمانی و قدرت هستید، امروز آن را لمس می‌کنید اما پیش از این‌ها، در دفاع مقدس بود که جهان درک کرد ایرانی‌ها هرگز در فتح‌المبین و خیبر عقب‌نشینی نمی‌کنند.

علم‌الهدی ادامه داد: یک عده افراد کوته‌فکر بودند که از همان روزهای اول به امام(ره) می‌گفتند شما با چه قدرتی می‌خواهید به مصاف شاهی بروید که دنیا پشت سر اوست. اما هدف برآورده شد، مردم آمدند، این نهضت را به سرانجام رساندند و با سینه خشک به مصاف گلوله داغ رفتند تا کربلایی که شنیده‌ایم، یکبار دیگر در خیابان‌های مشهد، تهران، تبریز، قم و اصفهان تکرار شود. امام اندیشه‌ای را نهادینه کرد که در اراده انقلاب، دفاع مقدس و اکنون عملیات وعده صادق نمود پیدا می‌کند.

نیازمند تجدید حیات فرهنگی هستیم

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: امروز این نگرانی وجود دارد که نکند فرهنگ انقلابی‌گری در جامعه و به خصوص نسل جوان توسط دشمن براندازی شود. وقتی بینش‌های انقلابی رو به ضعف بگذارد و چشم‌ها متوجه زرق و برق جریان‌های مادی باشد، بدیهی است که این فرهنگ تضعیف شود و آن زمان است که آن اراده قوی رو به ضعف خواهد گذاشت.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی امام جمعه مشهد، وی تأکید کرد: ما به یک تحول و تجدید حیات فرهنگی نیاز داریم تا نسل آینده بتواند در بستری از جهت‌گیری‌های انقلابی ملت رشد کند. این تحول هم باید از ناحیه ملت و دولت به صورت همزمان باشد؛ ملتی که فراتر از فرهنگ مشتری‌مداری در میدان باشد و دولتی که مافوق یک ناصح مشفق، برای صیانت از فرهنگ هزینه بدهد.

علم‌الهدی گفت: اینکه شما بنده را ببینید و بابت حضور بانوان بدحجاب در بافت پیرامون حرم گلایه کنید، این همان منطق مشتری‌مداری است. عزیز من، فقط به گفتن ما نیست، بلکه مردم و به خصوص جوانان متدین ما باید خودشان میدان‌داری کنند. از سوی دیگر، حکومت هم باید فراتر از یک ناصح مشفق، در میدان باشد و هزینه‌های اجرای فرهنگ را بپردازد، چون صیانت از فرهنگ، هزینه دارد. نمی‌شود ما در سازمان برنامه و بودجه بنشینیم برای همه چیز کشور برنامه‌ریزی کنیم و بعد دست آخر ببینیم چقدر پول باقی ماند و همان خرج فرهنگ شود.

امام جمعه مشهد اضافه کرد: اگر مردم بخواهند یک گوشه بنشینند، تماشاچی باشند و بگویند آقای خطیب نماز جمعه، آقای نیروی انتظامی، شما بیا این ناهنجاری را درست کن، اینطور نمی‌شود، زیرا جهت‌گیری انقلاب در جامعه ما با میدان‌داری مردم محقق می‌شود.

وی با اشاره به آیه ۱۱۲ سوره مبارکه هود، ادامه داد: خداوند متعال در قرآن کریم می‌فرماید «فَاسْتَقِمْ کَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَکَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِیرٌ» یعنی اگر شما در جریان استقامت خود، یک اراده قوی در مردم ایجاد کردید اما پاسدار آن نبودید، این طغیان در برابر نعمتی است که خداوند بینا به شما عنایت کرده و در درگاه پروردگار حساب و کتاب خواهد شد. کسانی که در بعضی حرکت‌ها و جریان‌های مردمی، مدعی توسعه فرهنگ دینی هستند، باید بیایند جامعه دینی را توسعه دهند. این همان تحولی است که هم بر پایه دستگاه‌های حکومتی و هم مبتنی بر اراده مردمی، می‌تواند منجر به اقتدار مضاعف ملت در عرصه‌های مختلف شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد
  • اندیشه‌ امام در عملیات وعده صادق نمود پیدا کرد
  • لزوم توجه به باورهای فرهنگی جامعه
  • تشکیل کمیسیون تخصصی شرط اجرای سند ملی امنیت تغذیه
  • باغچه‌های سلامت خانگی راهی برای ترویج فرهنگ تغذیه سالم
  • ضرورت تشکیل کمیسیون‌های تخصصی برای اجرای سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه
  • تاثیر فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • تاثیر فرهنگ فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • قابل توجه فعالان اقتصادی
  • ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان