Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس انستیتو پاستور ایران با بیان اینکه از ابتدای بیماری کووید -۱۹ هدف‌گذاری در وزارت بهداشت این بود که بتوانیم به روزانه ۱۰۰ هزار تست PCR برسیم، گفت: البته تست زمانی موفقیت آمیز خواهد بود که اصول قرنطینه و ایزولاسیون برای افراد مثبت اعمال شود.

به گزارش ایمنا، علیرضا بیگلری درباره وضعیت و میزان انجام تست‌های PCR در کشور، اظهار کرد: در حال حاضر مجموع تست‌هایی که در کشور انجام می‌شود، متغیر است و تقریباً از اردیبهشت ماه تاکنون، بین ۲۵ تا ۴۰ هزار تست روزانه انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته نیاز است که میزان تست‌های تشخیصی کرونا را افزایش دهیم تا بتوانیم بهتر بتوانیم افراد مثبت را پیدا کنیم.

لزوم قرنطینه و ایزولاسیون افراد کرونا مثبت

وی افزود: نکته بسیار مهم این است که وقتی برای افراد تست PCR انجام شده و به عنوان فرد مثبت تشخیص داده می‌شوند، برایشان هزینه شده و واقعاً باید قرنطینه برای آنها اعمال شود. بنابراین فردی که مثبت می‌شود، هم در خانه باید ایزولاسیونش را با افراد خانواده حفظ کند و هم اینکه فرد مثبت نباید طی دوران قرنطینه وارد جامعه شود و از تاکسی و وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کند. در غیر این صورت تست کردن، ارزشی ندارد. بنابراین خود انجام تست مهم نیست، بلکه قرنطینه کردن و ایزوله کردن بعد از تست اهمیت دارد.

رئیس انستیتو پاستور ایران، تصریح کرد: یکی از اهداف از انجام تست این است که افراد مثبت را شناسایی کنیم تا دیگران را به بیماری آلوده نکنند. فردی که می‌داند کرونا مثبت است، اما نه در خانه قرنطینه را رعایت می‌کند و نه در بیرون از خانه، بسیار بد است. بنابراین مردم باید این موضوع را جدی بگیرند.

وی تاکید کرد: نکته دوم این است که به عنوان مثال اگر در خانواده‌ای یک نفر کرونا مثبت شود، وقتی سایر افراد خانواده را تست می‌کنیم، شاهدیم که از ۱۰ نفر اعضای خانواده، پنج نفر مثبت شده‌اند و مابقی اعضای خانواده منفی شدند و وارد اجتماع می‌شوند. در حالی که همان افرادی که پاسخ تست‌شان منفی شده، اگر دو تا سه روز بعد مجدداً تست دهند، ممکن است پاسخ تست‌شان مثبت باشد. زیرا ویروس در بدن‌شان بوده، اما هنوز مثبت نشده باشند. در اوایل بیماری ممکن است ویروس قابل تشخیص نباشد. بر همین اساس بهترین راهکار این است که افرادی که در تماس با فرد کرونا مثبت بوده‌اند نیز به مدت ۱۴ روز قرنطینه شوند. این راهی است که بسیاری از کشورها آن را طی می‌کنند. بنابراین نباید به پاسخ تست منفی اکتفا کرد. به عبارت ساده‌تر، مردم تماس با فرد کرونا مثبت را جدی بگیرند. به‌ویژه تماسی که از نزدیک و بدون محافظ بوده است.

بیگلری با اشاره به اینکه ارزش تست تشخیصی دادن، به قرنطینه کردن افراد مثبت است، اظهار کرد: بنابراین اولاً باید به مردم آموزش دهیم که در اجتماع ظاهر نشوند. هر اجتماعی خطر آلودگی را به شدت بالا می‌برد. نکته دوم بحث قرنطینه معقول و درست برای افراد مثبت است و نکته سوم هم این است که هر کس که با فرد مثبت در تماس بوده، باید این طور در نظر بگیرد که خودش هم مثبت خواهد بود و اصول قرنطینه را رعایت کند.

وضعیت انجام تست رپید آنتی ژن کرونا در کشور

رئیس انستیتو پاستور ایران، درباره وضعیت استفاده از تست‌های رپید آنتی ژن کرونا در کشور، گفت: قبلاً در تمام دنیا از تست‌های رپید آنتی بادی استفاده می‌شد که سازمان بهداشت جهانی به درستی با این تست‌های رپید آنتی بادی مخالفت کرد. زیرا تست‌های آنتی‌بادی تماس قبلی با ویروس را نشان می‌دهند. به این معنا که فرد ویروس را گرفته و در بدنش آنتی‌بادی ساخته شده است. حال آنتی‌بادی فردی که در روزهای ابتدایی ابتلاء به کرونا است و می‌تواند ویروس را پخش کند، منفی خواهد بود. بنابراین این تست منجر به سردرگمی می‌شود. بنابراین تست رپید آنتی‌بادی را باید کنار گذاشت.

بیگلری اضافه کرد: این درحالی است که تست رپیدی که ذرات ویروس و آنتی‌ژن‌های ویروسی را تشخیص می‌دهد که اصطلاحاً به این نوع تست، تست رپید آنتی‌ژن اطلاق می‌شود، درست است. دقت تست‌های رپید آنتی‌ژن مقداری کمتر از تست PCR است، اما از آنجایی که زمان و سرعت انجام این تست‌ها و سهولت آن بهتر است، می‌توان از آن استفاده کرد. البته این تست هم باید از سوی افرادی انجام شود که ایمنی زیستی را رعایت می‌کنند. زیرا در این تست هم از حلق نمونه‌گیری می‌شود. این نوع تست به افزایش سرعت کمک می‌کند تا بتوانیم تست بیشتری انجام دهیم. البته نکته مهم این است که قرنطینه افراد مثبت را تضمین کنیم. وگرنه این هزینه بی اثر خواهد بود.

وی اظهار کرد: از ابتدای بیماری کووید- ۱۹ هدف‌گذاری در وزارت بهداشت این بود که بتوانیم به روزانه ۱۰۰ هزار تست PCR برسیم که البته این موضوع مشروط و منوط به این است که بتوانیم منابع مالی مورد نیاز را تأمین کنیم. در عین حال موفقیت در انجام تست مشروط بر این است که بتوانیم قرنطینه افراد مثبت را اعمال کنیم. زیرا اگر به جای ۱۰۰ هزار تست روزانه ۳۰۰ هزار تست روزانه هم انجام دهیم، اما افراد مثبت وارد اجتماع شوند، هیچ فایده‌ای ندارد. البته ۱۰۰ هزار تست روزانه برای جمعیت و گستره کشور ما هدف‌گذاری خوبی است، اما به شرط اینکه قرنطینه و ایزولاسیون برای افراد مثبت لحاظ شود.

بیگلری به ایسنا، گفت: طبق تصمیم گرفته شده، فعلاً در یک مدت زمانی که اعلام می‌شود، تست رپید آنتی‌ژن کرونا فقط در سیستم دولتی مورد استفاده قرار می‌گیرد تا از کارکرد آن مطمئن شویم و بعد بررسی کنیم که آیا آزمایشگاه‌های خصوصی هم می‌توانند یا نمی‌توانند از آن استفاده کنند.

کد خبر 454403

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شیوع بیماری کووید۱۹ قرنطینه علائم کرونا بیماری تست کرونا وزارت بهداشت رئیس انستیتو پاستور ایران اصول قرنطینه گرانی تست کرونا آمار ابتلا به کووید ۱۹ شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق تست های رپید آنتی هزار تست روزانه تست رپید آنتی افراد مثبت ۱۰۰ هزار تست کرونا مثبت برای افراد انجام تست آنتی بادی هدف گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۱۶۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماه بر سلامتی کدام عضو بدن ما تاثیر می گذارد؟

وقتی که صحبت از ماه می شود، احتمالاً با خودتان فکر می‌ کنید که چرا تا به حال خیلی در مورد این موضوع تحقیق و تفحص نکرده ‌اید. خیلی از ما اطلاعات درستی در مورد ماه نداریم اما جالب است بدانید که ماه روی سلامت ذهنی و جسمی ما به شدت اثر گذار است.

ماه؛ تنها ماهواره طبیعیِ زمین محسوب می شود و باعث پایداری و استقامت سیاره ها می گردد و از طرفی روی شخصیت ما نیز اثرگذار است. فرقی ندارد که باور کنید یا نکنید، در هر صورت مطالعات انجام شده نشان می‌ دهد که تقریباً 80 درصد سلامت ذهنی از طریق قدرت ماه تعیین می گردد!

تاثیر ماه بر سلامت قلب

به گزارش نمناک، چرخه ماه روی سلامت قلب اثر گذار است. مطالعات علمیِ سال 1970 نشان می دهند که ماه نه تنها روی آب تاثیر دارد، بلکه می تواند نوع جریان خون را در بدن ما تغییر دهد و به خاطر همین؛ جریان خون و ضربان قلبمان تا حد زیادی از ماه تاثیر می گیرد.

مطالعه ای در سال 2013 نیز انجام شد و به این نتیجه رسیده اند؛ هنگامی که ماه نو می شود یا کامل می گردد؛ ممکن است که فشار خون و ضربان قلب در مردان کمی افت کند. طبق مطالعه دیگری که انجام شده است، اگر می خواهید جراحی قلب انجام دهید، بهتر است آن را در دورانی انجام دهید که ماه کامل است؛ زیرا احتمال زنده ماندن و کوتاه شدن دوره بستری در بیمارستان را برای تان بالاتر می برد. جالب ‌تر این که بعضی از گزارش‌ها نشان می دهند که ماه ممکن است روی ضربان قلب بعضی از ورزشکاران هم تاثیر گذار باشد.

تاثیر ماه بر قاعدگی و بارداری

ماه روی چرخه قاعدگی و تخمک گذاری تاثیر دارد. چرخه قاعدگی تا حد زیادی تحت تاثیر مراحل مختلف ماه قرار می گیرد. ماه کامل هر 29 روز یکبار اتفاق می‌ افتد. چرخه قاعدگی هم تقریباً هر 28 روز تکرار می‌ شود. بعضی از مطالعات نشان می‌ دهد خانم هایی که چرخه قاعدگی آن ها بیش از 27 روز باشد؛ احتمالاً تحت تأثیر چرخه ماه قرار گرفته ‌اند و ممکن است تغییراتی در چرخه قاعدگی شان به خاطر تغییرات هورمونی حاصل از چرخه ماه اتفاق بیفتد.

دانشمندان همچنین به این نتیجه رسیده اند که تخمک ‌گذاری تقریباً 12 روز قبل از پریود خانم ها آغاز می شود؛ بنابراین اگر برنامه این چنین باشد که پریود تقریباً حوالی ماه کامل رخ بدهد، احتمالا تخمک گذاری وقتی انجام می شود که ماه نو خواهد شد و بالعکس.

وقتی که تخمک گذاری زمانی که ماه کامل است، انجام شود نسبت به زمان هایی که هیچ ماهی قابل رویت نیست‌ دمای بدن خانم ها افزایش پیدا کرده و احتمال این که فرزند آن ها پسر شود بیشتر خواهد بود و از طرفی احتمال تولد نوزاد در دوره ماهِ کامل بیشتر است.

تاثیر ماه بر خواب

ماه روی خواب افراد هم اثرگذار است. همه مردم دنیا بر این باورند که ما باید به اندازه کافی بخوابیم؛ اما جالب است بدانید که ماه تا حد زیادی روی کیفیت خواب و استراحت اثرگذار است. زمان هایی که ماه کامل است یا کمی بعد از کامل شدن ماه، خوابیدن یا داشتن خواب باکیفیت برای افراد سخت می شود و تحقیقات علمی هم این موضوع را به اثبات رسانده اند.

تحقیقات نشان می دهد که در چنین حالتی ممکن است شما 20 دقیقه کم‌تر بخوابید یا 30 درصد از عمق خواب تان کم‌تر شود؛ البته نور اضافی هم تاثیر مستقیمی روی این موضوع دارد.

ماه می تواند ریتم شبانه‌روزی بدن را به هم بزند و سلامت ذهنی را آشفته کند

نوع پاسخ بدن به نور و تاریکی زمانی مشخص می‌ شود که ریتم شبانه‌روزی بدن را بشناسیم. ساده‌ترین راه برای توضیح ریتم شبانه‌روزی بدن این است که چرخه رفتاری، ذهنی و جسمی ما را تعیین می‌ کند.

زمانی که تعادل چرخه شبانه‌روزی بدن به هم بریزد، علائمی شبیه به افسردگی، اختلال دو قطبی یا حتی اضطراب در افراد بیشتر خواهد شد‌؛ بنابراین اگر جزء افرادی هستید که خیلی بیش از حد فکر و خیال می ‌کنید و نمی‌ توانید ریلکس باشید و بیش از حدِ طبیعی نگران می باشید، بهتر است که پنجره را باز کنید و ببینید که آیا ماه کامل است یا خیر، زیرا در طول این حالت، شما نمی توانید خوب بخوابید و همین باعث تحریک اعصاب تان می‌ شود و استرس تان را زیاد می کند.

تاثیر ماه بر کلیه و سنگ کلیه

جالب است بدانید که ماه در ایجاد سنگ کلیه هم تاثیرگذار است. اگر قبلاً هرگز سنگ کلیه نداشته اید، بدانید که جزء افراد خوشبخت دسته ‌بندی می شوید، زیرا اکثر افراد این موضوع را تجربه می کنند‌. طبق اطلاعات موجود، سنگ کلیه زمانی اتفاق می‌ افتد که مواد معدنی مانند کلسیم و اوریک اسید در بدن خیلی غلیظ می‌ شوند و تبدیل به کریستال می گردند و شبیه به سنگ های کوچک خودشان را نشان می دهند.

افرادی که در بدن به اندازه کافی مایعات نداشته باشند، بیشتر با این مسئله درگیر هستند. جالب است بدانید که سنگ کلیه زمانی دردناک‌تر می شود که ماه کامل باشد. اگر نزدیک به دوره کامل شدن ماه باشید، نمی توانید سنگ کلیه را کنترل کنید. فقط باید دستورها پزشک را رعایت کنید، قرص مسکن بخورید و به اندازه کافی آب بنوشید و منتظر باشید تا شرایط برطرف شود و بهبود پیدا کنید.

تاثیر ماه بر تصادفات جاده ای

باور میکنید که ماه کامل روی تصادف هم اثر دارد؟ آیا تا به حال رانندگانی را دیده اید که خیلی بی محابا رفتار می کنند؟ باید حواس تان به این افراد، هنگام کامل شدن ماه باشد. مطالعه ای در این باره انجام شده و نشان می‌ دهد که تصادفات موتور سیکلت در دوره ای که ماه کامل است، تا 5 درصد افزایش پیدا می‌ کند.

40 درصد متخصصان سلامت بر این عقیده هستند که چرخه های ماه تاثیر مستقیمی روی رفتار غیر طبیعی افراد دارد و همین باعث می شود که شما احساس اضطراب و ترس بیشتری را در خودتان داشته باشید.

احتمالا تعجب نمی کنید که بفهمید مطالعات نشان می دهند که چرخه ماه روی تجربه افراد در حوادث مختلف اثر گذار است. ماه کامل می تواند باعث اضطراب و افزایش احتمال تصادف شود و باعث مشکلات جسمی، روحی و یا حتی اقداماتی شبیه به خودکشی باشد.

تاثیر ماه بر تشنج

تشنج در هنگام کامل شدن ماه بیشتر خواهد بود. طبق اطلاعات موجود 3 نوع تشنج وجود دارد:تشنج عمومی، تشنج فوکال و تشنج ناشناخته.

تشنج عمومی هر دو طرف مغز را درگیر می‌ کند. تشنج فوکال در بعضی از اوقات زمانی اتفاق می‌ افتد که فرد بیدار است و کاملاً متوجه است که تشنج کرده و گاهی اوقات هم باعث می‌ شود که فرد گیج و سردرگم باشد و شرایط را شناسایی نکند. تشنج ناشناخته هم معمولاً هنگامِ شب اتفاق می‌ افتد و اغلب کسی شاهد آن نخواهد بود. اما موضوع اصلی اینجاست که این تشنج ها زمانی بیشتر اتفاق می افتد که ماه کامل باشد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • فال انبیا فردا شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • پیام ده‌روسی به لورکوزن: به کامبک اعتقاد داریم
  • ماه بر سلامتی کدام عضو بدن ما تاثیر می گذارد؟
  • صادارت۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ از مرز دوغارون شهرستان تایباد به افغانستان
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • با سریع ترین روش های کاهش وزن آشنا شوید
  • ۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ به افغانستان صادر شد
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • هدف قرار گرفتن کشتی «سیکلادیس»با پهپاد «شهاب» نیروهای یمنی+ فیلم
  • فال شمع روزانه برای متولدین ماه‌های مختلف امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳