Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-28@05:35:27 GMT

گزارش رویترز از شیوه انتقال قدرت در آمریکا

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۱۷۳۴۳

گزارش رویترز از شیوه انتقال قدرت در آمریکا

به گزارش گروه بین‌الملل خبر‌گزاری فارس، به رغم اینکه «جو بایدن»، نامزد دموکرات انتخابات آمریکا هنوز به طور رسمی رئیس‌جمهور این کشور نشده، اما خبر‌گزاری رویترز با انتشار گزارشی برخی ابهامات در خصوص انتقال قدرت احتمالی به وی را برطرف کرده است.

آیا برای کنار رفتن ترامپ از قدرت ضرب‌الاجل تعیین شده است؟

بله.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا هنوز به طور رسمی به پایان نرسیده است. مجمع گزینندگان یا الکترال، که وفاداران به یک حزب هستند و معمولاً متعهد می‌شوند از نامزدی که بیشترین آراء را در ایالت‌شان کسب کرده حمایت کنند، در چهاردهم دسامبر (۲۴ آذرماه) تشکیل جلسه خواهند داد تا رسماً رأی خود را اعلام کنند.

کنگره که نمایندگان و سناتور‌هایش به تازگی انتخاب شده‌اند نیز در ششم ژانویه ۲۰۲۱ (۱۶ دی) نتایج کالج انتخاباتی را تأیید خواهند کرد. اگر بایدن در آرای الکترال پیروز شود که انتظار می‌رود این گونه باشد، بیستم ژانویه (۳۰ دی ماه) به عنوان رئیس‌جمهور سوگند یاد خواهد کرد؛ تاریخی که در قانون اساسی آمریکا تعیین شده است.

آیا با وجود مخالفت ترامپ، انتقال قدرت به بایدن انجام خواهد گرفت؟

بله، ترامپ تنها این قدرت را دارد تا روند انتقال قدرت به بایدن را آهسته سازد.

قانونی به نام قانون انتقال ریاست‌جمهوری آمریکا وجود دارد که به سال ۱۹۶۳ باز می‌گردد. طبق این قانون، انتقال قدرت برای کارمندان دولت حیاتی است و برای آنها به منظور ارائه داده‌ها و دسترسی‌ها به مقامات جدید ضرب‌الاجل تعیین شده است.

بر اساس این قانون به محض اینکه اداره خدمات عمومی فدرال آمریکا پیروز انتخابات را اعلام می‌کند، روند انتقال قدرت سرعت خواهد گرفت.

ستاد انتخاباتی جو بایدن روز یکشنبه از «امیلی مورفی»، مدیر اداره خدمات عمومی دولت فدرال خواست با انتقال رسمی قدرت به وی موافقت کند.

ستاد بایدن در این خصوص هشدار داد که امنیت ملی آمریکا و منافع اقتصادی این کشور به این موضوع بستگی دارد که کشور یک «انتقال قدرت مسالمت‌آمیز و بدون مشکل» داشته باشد.

اگر ترامپ از ترک کاخ سفید امتناع کند، آیا ارتش او را بیرون خواهد کرد؟

دو تن از نظامیان ارتش آمریکا در ماه اوت با ارسال نامه‌ای به «مارک میلی»، رئیس‌ ستاد مشترک ارتش این کشور احتمال بیرون کردن ترامپ با توسل به قدرت نظامی را مطرح کردند.

اما برخی دیگر با استناد به یک اصل قانونی در آمریکا مبنی بر اینکه پرسنل نظامی باید از امور مربوط به اجرای قانون داخلی دوری کنند، گفته‌اند چنین اقدامی بهتر است به سرویس مخفی آمریکا واگذار شود.

رویترز به نقل از برخی متخصصان امنیت ملی نوشته، آمریکا در انتقال قدرت مسالمت‌آمیز سابقه طولانی دارد و با وجود جنگ ترامپ علیه مشروعیت نتایج انتخابات احتمالا این رویه ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دونالد ترامپ آمریکا انتخابات ریاست جمهوری رئیس جمهور آمریکا جو بایدن نامزد دموکرات انتخابات آمریکا انتقال قدرت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۱۷۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشجویان فرانسوی ورودی دانشگاه علوم سیاسی (سیانس پو) پاریس را مسدود کردند

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، خبرگزاری رویترز نوشت: دانشجویان فرانسوی در حالی که شعار حمایت از فلسطینی‌ها را سر داده بودند، پرچم‌های فلسطین را در پنجره‌ها و ورودی ساختمان این دانشگاه به اهتزاز درآوردند.

تعدادی از دانشجویان چفیه‌هایی به رنگ سیاه و سفید که به نماد ابراز همبستگی با غزه تبدیل شده است، بر سر داشتند.

رویترز به نقل از یک دانشجوی ۲۲ ساله در مقطع کارشناسی ارشد مطالعات حقوق بشر و انسانی دانشگاه سیانس پو نوشت: وقتی که ما اتفاقاتی را که در آمریکا و اکنون در استرالیا رخ می دهند، مشاهده می کنیم واقعا امیدواریم که این اتفاقات در فرانسه نیز رخ دهند. جهان آکادمیک باید نقش خود را در این زمینه ایفا کند.

دانشجویان فرانسوی از دانشگاه علوم سیاسی پاریس خواستند جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه را محکوم کنند.

یک دانشجوی ۲۰ ساله دیگر نیز که در مقطع کارشناسی رشته مدیریت دولتی در این دانشگاه تحصیل می کند، گفت: بسیار خرسند هستیم که دانشجویان در دانشگاه های بیشتری بسیج می شوند.

این معترض فرانسوی گفت: امیدواریم این اعتراضات به همه دانشگاه ها و خارج از آن گسترش یابد... ما تا وقتی که نسل‌کشی غزه پایان نیافته تسلیم نمی شویم.

رویترز نوشت دانشگاه سیانس پو به درخواست این رسانه برای اظهارنظر پاسخی نداده است.

برخی از رسانه های فرانسوی گزارش دادند: چهارشنبه شب، پلیس فرانسه گروهی از دانشجویان را که مقابل این دانشگاه را مسدود کرده بودند، متفرق کرد. سیاستمداران چپ‌گرا، این اقدام دانشجویان را محکوم کردند.

دور تازه درگیری بین پلیس و دانشجویان بر سر جنگ غزه روز پنجشبه در دانشگاه های آمریکا در گرفت و ابهاماتی را درباره شیوه برخورد با دانشجویان با توسل به قوه قهریه به منظور سرکوب دانشجویان برانگیخت.

اعتراضات دانشجویی در آمریکا از زمان بازداشت های گسترده در دانشگاه کلمبیا در هفته گذشته شدت گرفته است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم
  • دانشجویان فرانسوی ورودی دانشگاه «سیانس پو» پاریس را مسدود کردند+ عکس
  • دانشجویان فرانسوی ورودی دانشگاه «سیانس پو» پاریس را مسدود کردند
  • دانشجویان فرانسوی ورودی دانشگاه علوم سیاسی (سیانس پو) پاریس را مسدود کردند
  • جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان افشا شد
  • افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان
  • تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران
  • بایدن لایحهٔ ممنوعیت تیک‌تاک را امضا کرد
  • بایدن لایحه ممنوعیت «تیک‌تاک» را امضا کرد
  • جو بایدن به زودی می‌میرد | دلیل پیروزی احتمالی ترامپ مشخص شد