Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین - مریم علیزاده؛ ساعاتی پیش با اعلام خبر ساخت واکسن کرونا، قیمت نفت ۸ درصد رشد کرد. گفتنی است شرکت فایزر آمریکا امروز از دستیابی به واکسن کرونا خبر داد و اعلام کرد این واکسن تا ٩٠ درصد در پیشگیری از ابتلا به کرونا موثر عمل کرده است. قیمت جهانی نفت نیز در پی انتشار این خبر با رشد قابل ملاحظه ای مواجه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با انتشار این خبر هر بشکه نفت برنت دریای شمال٣.٢١ دلار معادل ٨.٢١ درصد رشد داشته و در این لحظه به ۴٢ دلار و ۶۶ سنت رسیده است. از سویی دیگر اما جو بایدن رئیس جمهور منتخب آمریکا گفت که چند ماه طول می کشد تا واکسن ضد کرونای شرکت فایرز برای واکسیناسیون گسترده در سراسر آمریکا آماده شود.

بایدن تأکید کرد که اعلام موفقیت آمیز بودن واکسن ضد کرونا توسط شرکت فایرز خبری عالی است ولی هشدار داد که چند ماه مانده تا واکسیناسیون در سطح گسترده صورت گیرد به همین دلیل آمریکایی ها باید به ماسک زدن و رعایت فاصله گذاری اجتماعی ادامه دهند.

همچنین گفتنی است با انتشار خبر واکسن کرونا، ارزش هر انس طلا با کاهش ٩٠ دلاری مواجه شد و به رقم ١٨٧٠ دلار رسید. البته معاملات آتی شاخص‌های بورس وال‌استریت آمریکا در پی انتشار این خبر با رشد قابل توجهی روبرو شدند.

معاملات آتی شاخص داو‌جونز ۱.۲۶ درصد و شاخص S&P500 مینی ۱.۴۱ درصد در بازارهای آسیایی رشد کرد. شاخص نزدک ۱۰۰ نیز ۲.۰۶ درصد بالارفت.

پربیننده ترین زمان ذخیره بنزین در کارت سوخت کاهش پیدا کرد؟ آرایش اقتصاد ایران پس از انتخابات آمریکا/ نفت همچنان بر لبه پرتگاه سقوط با آزادشدن سهام عدالت، ‌۵۰میلیون نفر سهامدار فارس شدند/ بازدهی ۸۰۰درصدی سهم فارس ظرف ١۵ماه زنگ خطر عدم ترخیص محصولات پتروشیمی از بندر امام/ تولیدکنندگان در انتظار مجوز وزارت صمت هستند بامداد ۲۷مهر؛ پایان تحریم تسلیحاتی ایران/ تلاش‌های آمریکا برای ممانعت از فروش نفت ایران بی‌نتیجه است

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: مریم علیزاده قیمت نفت بازار نفت امریکا واکسن کرونا تاثیر اقتصادی کرونا قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۱۸۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟

به گزارش هلث دی نیوز، محققان گزارش می دهند که به نظر می رسد افزایش سطح دی اکسید کربن در جو و فضاهای داخلی عامل اصلی افزایش طول عمر انواع کووید موجود در قطرات ریز معلق در هوا باشد.

«آلن هادرل»، محقق ارشد و دانشیار ارشد علوم آئروسل در دانشگاه بریستول بریتانیا، گفت: «ما می‌دانستیم که کروناویروس مانند دیگر ویروس‌ها از طریق هوایی که تنفس می‌کنیم پخش می‌شود. اما این مطالعه نشان‌دهنده یک پیشرفت بزرگ در درک ما از اینکه دقیقاً چگونه و چرا این اتفاق می‌افتد، و مهم‌تر از همه، چه کاری می‌توان برای متوقف کردن آن انجام داد، است.»

در مطالعات آزمایشگاهی، محققان دریافتند که افزایش غلظت دی اکسید کربن در هوا می تواند مدت زمان عفونی ماندن ویروس های موجود در هوا را افزایش دهد.

به گفته محققان، هوای معمولی در فضای باز دارای ۴۰۰ ppm دی اکسیدکربن است.

بر اساس نتایج منتشر شده، افزایش غلظت CO۲ به تنها ۸۰۰ ppm، بقای ویروس های معلق در هوا را افزایش می دهد.

محققان دریافتند وقتی هوای داخل خانه به غلظت CO۲ ۳۰۰۰ ppm می رسد- مشابه غلظت یک اتاق شلوغ- حدود ۱۰ برابر بیشتر ویروس بعد از ۴۰ دقیقه مسری تر باقی بماند.

هادرل گفت: «ویروس ها به دلیل اسیدیته کمتر قطرات بازدمی، عفونی شدن خود را از دست می دهند. اما CO۲ هنگام تعامل با قطرات مانند یک اسید عمل می کند و به ویروس ها اجازه می دهد در هوای بیشتری زندگی کنند.»

هادرل گفت: «این نشان می‌دهد که باز کردن یک پنجره ممکن است قوی‌تر از آن چیزی باشد که در ابتدا تصور می‌شد، به ویژه در اتاق‌های شلوغ و با تهویه ضعیف، زیرا هوای تازه غلظت کمتری از CO۲ دارد و باعث می‌شود ویروس خیلی سریع‌تر غیرفعال شود.»

هادرل افزود: «نتایج همچنین نشان می دهد که چگونه اهداف تغییر آب و هوا که به دنبال محدود کردن سطح CO۲ در جو زمین هستند می تواند به کاهش انتشار ویروس های موجود در هوا کمک کند.»

محققان خاطرنشان کردند که علوم هواشناسی اخیر پیش بینی کرده است که غلظت CO۲ در جو تا پایان قرن به بیش از ۷۰۰ ppm برسد.

هادرل در پایان می‌گوید: «داده‌های مطالعه ما نشان می‌دهد که افزایش سطح CO۲ در جو ممکن است با افزایش قابلیت انتقال سایر ویروس‌های تنفسی از طریق افزایش مدت زمانی که آن ها در هوا عفونی می‌مانند، همزمان باشد.»

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • مالیات ماهانه طلافروش‌ها ماهی فقط ۸۰۰ هزار تومان!
  • فیلم/ مالیات ماهانه طلافروش‌ها چقدر است؟
  • طلافروشان ماهانه ۸۰۰ هزار تومان مالیات دادند
  • قیمت نفت یک‌درصد کاهش یافت
  • نحوه خرید بلیط چارتر به مقصد دبی
  • بلیط لحظه آخری، برگه شانس مسافران همیشه آماده ! +توضیحات کامل
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت