Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان جانشین رئیس ستاد کرونا در گیلان، با اشاره به تصویب ستاد ملی کرونا مبنی بر تعطیلی یک ماهه مراکز و مشاغل غیر ضروری، افزود: با توجه به برآوردهای وزارت بهداشت، علوم پزشکی و اصناف، بیشترین تجمعات در اواخر ساعات عصر است.

محمود قاسم نژاد در گفت وگو با خبر شبکه باران، با بیان اینکه خوشبختانه مردم نسبت به رعایت فاصله گذاری اجتماعی توجه لازم را پیدا کرده اند، گفت: مردم به این باور رسیده اند که راه مقابله با کرونا خودمراقبتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تصویب ستاد ملی کرونا مبنی بر تعطیلی یک ماهه مراکز و مشاغل غیر ضروری، افزود: مراکز و مشاغل غیر ضروری از ساعت ۱۸ عصر فردا، ۲۰ آبان ماه لغایت ۲۰ آذرماه باید فعالیت های خودشان را تعطیل کنند.

جانشین رئیس ستاد استانی کرونا در گیلان، سیر صعودی مبتلایان به کرونا در کشور و استان را نگران کننده دانست و تصریح کرد: البته استان گیلان از نظر تعداد مبتلایان و فوتی ها از میانگین کشوری پایین تر است، اما این موضوع به معنی بی توجهی نسبت به بیماری کرونا نیست.

قاسم نژاد ادامه داد: اگر تهران و سایر استان ها نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی به ویژه فاصله گذاری اجتماعی توجه لازم را اعمال می کردند، اکنون با آمار بالای فوتی ها مواجه نبودیم.

وی با بیان اینکه مشابه این تعطیلی بعد از اسفندماه در کشور اجرا شده بود، خاطرنشان کرد: براساس تصمیم ستاد ملی و استانی کرونا تعطیلی مراکز و مشاغل غیر ضروری از فردا فقط در مراکز استان ها اجرایی می شود و لذا شهرستان رشت به مدت یک ماه با محدودیت مواجه است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گیلان، از مردم خواست جهت کسب اطلاعات بیشتر نسبت به مشاغل غیر ضروری به سایت دانشگاه علوم پزشکی استان مراجعه کنند و گفت: پاساژ ها، مراکز خرید، تالارهای پذیرایی، برگزاری مراسم و تجمعات، فروش لوازم و مواد دخانی، قهوه خانه ها و چای خانه ها، باشگاه های ورزشی و بدن سازی ها، استخرهای شنا، پارک ها و شهربازی ها، بازارهای روز موقت، خشک شویی ها، لوکس فروشی ها، اسباب فروشی ها و... از جمله مراکز و مشاغل غیر ضروری هستند.

وی از محدودیت فعالیت خدمات چاپ دیجیتال، تزئینات داخلی ساختمان، پوشاک فروشی ها، پارچه فروشی ها، آتلیه و عکاسی ها، اقامت سراها، اجاره ساختمان و ویلای شخصی، آژانس های مشاور املاک، دفاتر پلیس + ۱۰، دفاتر پیشخوان دولت، صرافی ها و هتل ها خبر داد و یادآور شد: هتل ها مجاز به پذیرش مسافر هستند، اما بعد از ساعت ۱۸ حضور در لابی و رستوران هتل ممنوع است.

قاسم نژاد، با اشاره به برآوردهای وزارت بهداشت، علوم پزشکی و اصناف، بیشترین تجمعات را در اواخر ساعات عصر دانست و خاطرنشان کرد: تجمعات مردمی شیوع بیماری را صدچندان می کند لذا قرار است تجمعات را کم کنیم و نیازمند همکاری مردم هستیم.

جانشین رئیس ستاد استانی کرونا در گیلان، با ابزار امیدواری از کاهش میزان ابتلا و تلفات کرونایی با این تعطیلی یک ماهه، اضافه کرد: اجرای این مصوبه برعهده فرمانداری رشت با همکاری اتحادیه اصناف و نیروی انتظامی بوده و لذا اصناف بی توجه بعد از اخطار و جریمه، پلمب می شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی همه باهم علیه کرونا دورکاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۱۹۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!

اخیرا محققان هلندی خبر فوت مردی که ۶۱۳ روز به بیماری کرونا مبتلا بود گزارش کردند. این مرد به‌دلیل ابتلا به نقص ایمنی نتوانست بیماری کرونا را شکست دهد.

این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

دیگر خبرها

  • رگبار و رعد و برق قم را در برمی‌گیرد
  • وقتی ستاد مدیریت بحران خود دچار بحران می‌شود
  • اعمال محدودیت تردد در ۵محور آزاد راهی و شریانی کشور
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • استقرار بالگرد نیروهای مسلح در استان ایلام ضروری است
  • ترجیح آزمایشگاه‌های تشخیص طبی به تعطیلی مراکز تا ادامه فعالیت
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • عمده شکایات مردمی از این پزشکان؛ علت چیست؟
  • بیشتر شکایات مردم از پزشکان زیبایی است
  • عمده شکایات مردمی از پزشکان در حوزه زیبایی است