Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدعلی اسفنانی مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران در گفتگوی تلویزیونی درباره تبلیغات و تخفیف های کالاهایی چون حبوبات اظهار کرد: در بحث عرضه کالا به مردم در بعضی از فروشگاه های زنجیره ای، تحت عناوین مختلفی چون بسته بندی کالاها و یا سایر مصداق ها کالا را دو برابر بیشتر از قیمت خریداری شده عرضه می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه تخلفات متعددی در این زمینه صورت گرفته است، گفت: به طور مثال بسته بندی کالایی چون حبوبات باعث می شود که کالا چند برابر قیمت واقعی عرضه شود و این یک نوع گرانفروشی است و نیاز به برخورد تعزیراتی دارد.

او در ادامه بیان کرد: برخی از شرکت هایی که بسته بندی حبوبات را انجام می دهند، حبوبات درجه دو و سه را به عنوان حبوبات درجه یک به مردم می دهند و تخلفی دیگر این است که تولیدکنندگان با هماهنگی شرکت های بسته بندی قیمت مصرف کننده را افزایش می دهند و در نهایت تحت عنوان کالا تخفیف خورده آن را بالاتر از قیمت واقعی عرضه می کنند.

اسفنانی گفت:  از بدو تولید از زمانی که کالا تولید می شود  تا به شرکت های بسته بندی و عرضه  می رسد بایدنظارت کلی انجام شود،متولیان این امر مختلف هستند و گاهی در ورود کالاهایی که وارداتی هستند سیستم جامع انبارهای ما، آمادگی لازم را ندارد که کالا را از بدو ورود تا مصرف رصد کند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران افزود: بنابراین سازمان های مرتبط حتما باید در این امر نظارت کنند، اگر نظارت گام به گام مراحل تولید تا عرضه انجام شود، مشکلی نخواهد بود.

او با اشاره به اینکه در فروشگاه های تخلف هایی همچون گرانفروشی و تقلب دیده می شود، گفت: برخی از فروشگاه ها بودند که برنج درجه سه و خارجی را به عنوان برنج  داخلی عرضه می کنند و متاسفانه حجم تخلفات خیلی زیاد است، بنابراین ضمن تشکر از زحمات نهادهای مرتبط نیاز است تا همه اتحادیه ها نظارت درون سازمانی شان را افزایش دهند.

بیشتر بخوانید

علت افزایش قیمت لبنیات در بازار چیست؟/ تعزیرات: سازمان حمایت پرونده‌های گرانفروشی را به ما ارجاع دهد

بیانیه سازمان تعزیرات در پی دستور رهبر معظم انقلاب برای کنترل گرانی ها

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تعزیرات حکومتی گرانفروشی بسته بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۲۰۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارخانجات آردسازی مازندران درجه‌بندی می‌شوند

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران گفت: با راه‌اندازی سامانه درجه بندی، کارخانجات آرد با ارتقای تجهیزات و به‌روزرسانی امکانات، امتیازدهی خواهند شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری به نقل از روابط عمومی اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران، نشست هم اندیشی بررسی راهکارهای تحقق شعار سال در صنعت آردسازی با حضور مدیران دستگاه های اجرایی و کارخانجات تولید آرد استان مازندران برگزار شد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران، با بیان اینکه مدیران و نمایندگان استانداری، صمت، جهاد کشاورزی، دانشگاه علوم پزشکی و استاندارد در جلسه با کارخانجات آرد حضور داشتند، گفت: با توجه به نامگذاری سال 1403 با عنوان جهش تولید و مشارکت مردمی توسط مقام معظم رهبری، سعی بر این خواهد بود که برنامه های سال جدید با تعامل بیشتری با بخش‌‌های مرتبط با غله انجام شود.

عباسعلی وفائی نژاد تصریح کرد: نگاه ویژه نظام به بخش اقتصاد، نشانگر این است که اقتصاد جزو مباحث پردغدغه و پرچالش بوده و  از تمام ابزارهای موجود برای خودباوری و خوداتکایی استفاده می‌کنیم.

وی گفت: دولت با اراده قوی و متعهدانه هر کجا حضور داشته باشد، بخش خصوصی نیز همراهی می‌کند و حضوری موفق خواهد داشت.

وفائی نژاد افزود: حمایت و پشتیبانی از تولید محصولات کشاورزان بخشی از کار اداره کل غله بوده و پارسال با همراهی کارخانجات آرد استان بیش از 118 هزار تن گندم از کشاورزان مناطق دشت و بالادست استان با شرایط خاص حمایتی خریداری شد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران گفت: با تدابیر صورت گرفته، حمایت مناسبی از کشاورزان انجام دادیم که با مدیریت صحیح و همراهی کارخانجات آرد استان، کیفیت آرد نیز تضمین شد.

وی افزود: در استان مازندران 21 کارخانه آرد داریم که با بهسازی و نوسازی و توسعه انبارها، سیلو و تجهیزات آزمایشگاهی، تحول و به روزرسانی مناسبی را داشته و برای ارتقای کیفیت تولید آرد سرمایه گذاری می‌شود.

وفائی نژاد تصریح کرد: شیوه نامه درجه‌بندی کارخانجات در شرف نهایی شدن در کارگروه استان و رفع نواقص و چالش‌هاست و بزودی عملیاتی خواهد شد.

وی تصریح کرد: با راه اندازی سامانه درجه بندی، کارخانجات آرد با ارتقای تجهیزات و بروزرسانی امکانات، امتیاز و رتبه آنها افزایش خواهد یافت.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران با بیان اینکه در سال 1401 تلاش کردیم از انحصار واردات از طریق بنادر جنوبی کاسته شود و فعالیت‌های تجاری به سمت بنادر شمالی سوق داده شود، گفت: در سال‌های 1400 و 1401 کالاهای اساسی گندم و روغن را از طریق بنادر استان مازندران وارد کشور کردیم اما در سال 1402 به دلیل کاهش ضرورت تامین و دیگر موارد، تامین کالاهای اساسی از طریق بنادر شمالی کشور متوقف شد.

وی  افزود: تمام تلاش دولت در حمایت از تولید کالاهای اساسی و خودکفایی در آن انجام خواهد شد اما به منظور تامین ذخیره استراتژیک و حفظ امنیت غذایی در کشور، رایزنی های لازم انجام شد تا در سال جدید بخش اول گندم خریداری شده از کشورهای حاشیه دریای خزر از طریق بنادر مازندران وارد کشور شود.

به گزارش تسنیم، در این نشست کارخانجات آرد استان به بیان مشکلات و موانع راه تولید اشاره کردند و مدیران دستگاه های اجرایی نیز به تشریح برنامه های خود در راه تحقق رشد تولید و مشارکت هر چه بیشتر بخش خصوصی و مردم در اقتصاد پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جریمه میلیونی شرکت خدماتی حمل کالا در قزوین 
  • راه‌های تشخیص کالای تقلبی از اصلی در بازار لوازم یدکی خودرو | علامت استاندارد تقلبی یا اصل؟
  • جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا اعلام شد
  • اعلام جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا
  • کارخانجات آردسازی مازندران درجه‌بندی می‌شوند
  • دریافت نشان ملی مرغوبیت ۲۸ کالای صنایع دستی مازندران
  • کشف بیش از ۷۳ میلیارد ریال کالای قاچاق در سمنان
  • ضرب‌الاجل منطقه آزاد قشم برای ثبت انبارهای کالا
  • کشف بیش از ۵۶ میلیارد ریال کالای قاچاق در استان اردبیل
  • رصد بازار حبوبات در استان یزد