Web Analytics Made Easy - Statcounter

تیم ملی کاراته ایران ۲۰ آبان ماه سال ۹۷ با هت‌تریک قهرمانی در کومیته تیمی در کاراته دنیا تاریخ‌سازی کرد و روند موفقیت‌های خود از برمن را تا مادرید ادامه داد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، روزهایی در تقویم هر کشور وجود دارد که با توجه به اتفاقات و دستاوردهای تاریخی رشته‌های ورزشی یادآور افتخارآفرینی و غرور ملی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

20 آبان ماه سال 1397 برای کاراته ایران یکی از این روزهاست. روزی که تیم ملی کاراته کشورمان با شکست ترکیه در دیدار نهایی مسابقات کومیته تیمی قهرمانی جهان در اسپانیا برای سومین بار در طول تاریخ موفق به کسب عنوان قهرمانی جهان شد و با ثبت هت‌تریک تاریخی، توانایی کاراته ایران را به دنیا اثبات کرد.

در این روز تیم ملی کشورمان پس از برتری مقابل تیم‌های ارمنستان، سنگال، اردن و ایتالیا برای سومین دوره پیاپی به فینال مسابقات کومیته تیمی قهرمان جهان صعود کرد و برای تکمیل پازل قهرمانی خود در سالن «ویزینک» مادرید به مصاف تیم قدرتمند ترکیه رفت. ترکیه ای که با شکست ژاپن یکی از قدرت‌های سنتی کاراته جهان حریف کشورمان در دیدار نهایی شده بود و با تمام توان در میدان مبارزه حاضر شد تا طلسم شکست ناپذیری شاگردان هروی در سه سال گذشته را پاره کند.

روندی که کشورهای فرانسه، هلند، آذربایجان، ترکیه، کرواسی، ایتالیا ، سنگال، اردن و ژاپن  در سه دوره گذشته مقابل کاراته‌کاهای ایران با ناکامی طی کرده بودند و ترک‌ها قرار‌ها بود این طلسم را پاره کنند، اما در نهایت در رسیدن به این مهم ناکام ماندند تا امروز طلسم شکست‌ناپذیری کومیته تیمی ایران 5 سال شود.

تیم کشورمان در دیدار با ترکیه  با صلاحدید شهرام هروی و کادرفنی با ارنج صالح اباذری، بهمن عسگری، ذبیح‌الله پورشیب، مهدی خدابخشی و سجاد گنج‌زاده در مقابل ترک‌ها قرار گرفت تا پس از دو شکست ابتدایی صالح اباذری و بهمن عسگری، حتی انتقادهایی در سالن مسابقات نسبت به چینش ترکیب تیم کشورمان از سوی هروی شنیده شود. اما در حالی که تیم کشورمان در یک قدمی شکست قرار گرفته بود، در ادامه با برتری کاپیتان پورشیب ورق این دیدار برگشت و  مهدی خدابخشی نیز با شایستگی مقابل آرمان التیمور به برتری رسید تا سرنوشت این  جدال حساس در گرو مبارزه سجاد گنج‌زاده ملی‌پوش شایسته کشورمان در مقابل ایگور آکتاش ستاره کاراته ترکیه قرار بگیرد.



جدالی که در نهایت با برتری یک طرفه و  چهار بر صفر سجاد گنج‌زاده همراه شد تا تیم کشورمان ضمن کسب عنوان قهرمانی، هت‌تریک قهرمانی خود را در جهان تکمیل کند و یک بار دیگر شایستگی و درستی سرمربی توانمند کشورمان را با انتخاب این ترکیب به اثبات برساند و مسیر موفقیت‌های گذشته تیم ملی کاراته را ادامه بدهد.

مسیری که پس از کسب نخستین مقام قهرمانی کومیته تیمی قهرمان جهان در آلمان با حضور شهرام هروی، حسین روحانی، مهدی جعفری و سیدمحمد حسینی آغاز شد و با انتصاب شهرام هروی در تاریخ 7 اردیبهشت ماه 95  به عنوان سرمربی تیم ملی کشورمان تداوم یافت و دستاوردهای بزرگ و تاریخی زیادی را برای کاراته ایران به ارمغان آورد و نام هروی را به عنوان پرافتخارترین سرمربی تاریخ کاراته ایران ثبت کرد. 

روندی که علیرضا سمندر در سال 1386 با انتخاب هروی به عنوان مربی تیم جوانان آغاز‌گر آن بود و در ادامه سیدحسن طباطبایی و کمیته فنی وقت فدراسیون کاراته با انتخاب  شجاعانه و درست شهرام هروی به عنوان سرمربی تیم ملی کاراته  با وجود برخی منتقدان، نقش پر رنگی در آن ایفا کردند. در ادامه نیز با تداوم اعتماد صادق فرجی، رئیس فدراسیون و حمایت سیدحسن طباطبایی این بار در قالب ریاست فدراسیون به هروی، کاراته ایران  به اوج قله‌های افتخار جهانی و آسیایی رسید.



قله افتخاری که اوج آن در مسابقات جهانی 2016 اتریش با کسب 5 مدال( امیر مهدی‌زاده، سجاد گنج‌زاده و کومیته تیمی مدال طلا، ذبیح الله پورشیب و علی اصغر آسیا بری مدال برنز) از 6 فرصت در بخش آقایان بود و دستاورد تیم ایران را به بهترین دستاورد یک کشور از مسابقات جهانی 2010 صربستان که فرصت‌های کسب مدال کاراته از 8 فرصت به 6 فرصت رسید، تبدیل کرد. اقتداری که با کسب 4 مدال( ذبیح الله پورشیب مدال طلا و امیر مهدی‌زاده، سجاد گنج‌زاده و علی اصغر آسیابری مدال نقره) از 4 فرصت در دهمین دوره مسابقات ورلد گیمز در لهستان 2017 نیز ادامه داشت.

البته هروی برای رسیدن به صندلی هدایت تیم ملی پله‌های پیشرفت را به درستی طی کرد و در نهایت با شایستگی به صندلی کوچ تیم ملی رسید. او با حضور در کنار علیرضا سلیمانی در سال 2009، محمد بهرامی در سال 2011 و مسعود رهنما در سال 2013، همراه با تیم ملی کاراته کشورمان، سه عنوان قهرمانی کومیته تیمی را در قاره کهن تجربه کرده بود و در طی سالیان اخیر نیز ضمن هت‌تریک جهانی به هت‌تریک آسیایی نیز دست یافت تا با کسب 9 عنوان قهرمانی کومیته تیمی از مجموع 10 قهرمانی تاریخ کاراته ایران در آسیا و جهان، نقش بزرگی در دستاوردهای تاریخ کاراته ایران داشته باشد.

نخستین قهرمانی کومیته تیمی کشورمان در آسیا نیز با هدایت غلامرضا دباغیان در سال 2005 حاصل شده بود، اما در مسابقات جهانی و تا پیش از نخستین قهرمانی تیم کشورمان در مسابقات جهانی 2014 آلمان، تنها تیم کشورمان موفق به کسب سه عنوان سومی کومیته تیمی جهان در سال‌ 1977 و پیش از انقلاب با هدایت فرهاد وارسته، 2002 با هدایت غلامرضا دباغیان و 2012 با مدیریت حبیب‌الله ناظریان و مربیگری علیرضا کتیرانی و مهران بهنام‌فر شده بود.

در طی سه قهرمانی تیم کومیته تیمی کشورمان در مسابقات جهانی نیز ذبیح‌الله پورشیب، سجاد گنج‌زاده، بهمن عسگری، صالح اباذری، علی اصغر آسیابری، سامان حیدری، سعید احمدی، ابراهیم حسن بیگی، علی فداکار، ایمان سنچولی، مهدی خدابخشی، صالح اباذری به عنوان سربازان تیم ملی با تمام وجود تلاش کردند تا حالا کاراته ایران به عنوان یکی از تیم‌های تاریخ‌ساز کاراته دنیا شناخته شود.

مهدی‌زاده نیز به عنوان یکی از  شاخص‌ترین ملی‌پوشان کاراته ایران نیز که هیچگاه به دلیل شرایط وزنی در ترکیب تیم کومیته تیمی ایران حضور نداشته است، در طی دوران حضور هروی موفق به کسب یک مدال طلا، یک مدال برنز در مسابقات جهانی و یک مدال طلا و یک مدال نقره در بازی‌های آسیایی، طلای قهرمانی آسیا  و مدال نقره ورلد گیمز شد.

در روند افتخارآفرینی کاراته ایران در سالیان اخیر نباید از زحمات حسین روحانی، شهاب سلطانی، محمد حسینی، نعیما خواجوی، حسن روحانی، سعید حسنی‌پور و علی حجتی نیز غافل شد که هر کدام از این مربیان و نفرات در مقاطعی در کنار هروی با تمام وجود برای تاریخ‌سازی کاراته ایران در مسابقات جهانی و آسیایی تلاش کردند. تلاشی که قرار است بعد از 9 ماه تعطیلی اردوهای تیم ملی بعد از شیوع کرونا در آذرماه مجدداً با شروع اردوهای تیم ملی آغاز شود و هدف آن به پایان رساندن ماموریت غیر ممکن در المپیک توکیو با تاریخ‌سازی خواهد بود. المپیکی که در آن، کاراته ایران می‌تواند با کسب مدال‌های ارزشمند نام خود را برای همیشه در تاریخ این مسابقات جاودانه کند.

امینی: اردوی تیم ملی کاراته بانوان آذرماه برگزار می‌شود/ حضور یک مربی در کنار خوشقدم قطعی است


انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کاراته کاراته قهرمانی کومیته تیمی ذبیح الله پورشیب مسابقات جهانی تیم ملی کاراته عنوان قهرمانی سجاد گنج زاده کاراته ایران تیم کشورمان صالح اباذری تاریخ سازی شهرام هروی مدال طلا هت تریک یک مدال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۲۰۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزبانی مسابقات مچ اندازی قهرمانی آسیا از ایران گرفته شد

کنفدراسیون مچ اندازی آسیا میزبانی مسابقات قهرمانی آسیا را از ایران گرفت و به ازبکستان داد.

به گزارش فارس، در حالی که قرار بود مسابقات مچ اندازی قهرمانی آسیا ۳۱ فروردین تا ۸ اردیبهشت در جزیره کیش برگزار شود به دلیل سیل بی سابقه در امارات و نبود پرواز، لغو شد و به زمان دیگری موکول شد.

قرار بود کنفدراسیون مچ اندازی آسیا تاریخ جدید میزبانی ایران رااعلام کند، اما در اقدامی عجیب، این میزبانی به ازبکستان واگذار شد.

برهمین اساس فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام اطلاعیه ای صادر کرد که به شرح زير است:

فدراسیون بدنسازی ایران بر اساس تصمیم مجمع کنفدراسیون مچ اندازی آسیا در سال 2023، می بایست از تاریخ 31 فروردین تا 8 اردیبهشت در جزیره کیش از بیست و دومین دوره مسابقات قهرمانی آسیا در تمامی رده های سنی میزبانی می کرد. با اینکه تمامی امکانات برای برگزاری این رویداد فراهم شده بود و حتی پروازی از سوی فدراسیون ایران جهت سهولت رفت و آمد تیم های خارجی از دوبی به کیش و از کیش به دوبی چارتر شده بود، اما در تاریخ 30 فروردین ماه کنفدراسیون آسیا در نامه ای به فدراسیون ایران از تعویق این میزبانی به دلیل سیل بی سابقه در امارات و لغو شدن پروازهای کشورهای مختلف از جمله قزاقستان به دوبی خبر داد.

در این نامه صراحتا ذکر شده که کنفدراسیون آسیا نیز از این اتفاق ناراحت بوده و میزبانی ایران را به زمان مساعدتری موکول کرده است.

بعد از این اتفاق و در حالی که فدراسیون ایران به دلیل آماده کردن شرایط جهت میزبانی متحمل هزینه های بسیاری شده بود، بار دیگر در مذاکرات شفاهی و مکاتبات رسمی، فدراسیون ایران اعلام کرد آماده برگزاری این رویداد در تاریخ جدید است.

متاسفانه کنفدراسیون آسیا در یک اقدام غیرحرفه ای امروز میزبان جدیدی را برای مسابقات معرفی کرده و از ازبکستان به عنوان میزبان مسابقات آسیایی نام برده است.

گفتنی است؛ فدراسیون بدنسازی ایران ضمن اعتراض به تصمیم کنفدراسیون آسیا، در اولین جلسه کمیته فنی مچ اندازی در خصوص چگونگی اعزام تیم ملی به مسابقات آسیایی ازبکستان تصمیم گیری خواهد کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • نوجوان دشتستانی مدال طلای مسابقات جهانی اختراعات ترکیه را کسب کرد
  • با 11 مدال طلای کشتی، توقع یک طلا از تیم ملی، واقعا بی‌انصافی است
  • درخشش بوکسور مراغه‌ای در مسابقات آسیایی
  • درخشش دختر سمنانی در مسابقات انتخابی تیم ملی کاراته
  • درخشش فرنگی‌کاران نوجوان خوزستانی در مسابقات بین‌المللی
  • نایب قهرمانی تیم پسران ایران در شطرنج شهر‌های آسیا
  • گنج‌زاده مدرس کمپ تمرینی چین شد
  • میزبانی مسابقات مچ اندازی قهرمانی آسیا از ایران گرفته شد
  • این درخشش نشانه‌ای دیگر بر شایستگی‌ جوانان این مرز و بوم است
  • جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۴| فوتسال ایران جام قهرمانی را پس گرفت/شاگردان شمسایی بر بام آسیا