Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل شرکت آبفا خوزستان گفت: مشکل اصلی قطع آب در کوی گلدشت اهواز انشعابات غیرمجازی است که باعث می‌شود آب شبکه به صورت عادلانه توزیع نشود و خیابان‌هایی که در انتهای شبکه قرار دارند از آب بی‌بهره باشند.

صادق حقیقی پور  دوشنبه شب به خبرنگار ایرنا توضیح داد: کوی گلدشت یکی از سکونتگاه‌های غیررسمی اهواز به شمار می‌آید که بر اساس قانون، شرکت‌های خدمات رسان از جمله شرکت آبفا مجاز به ارائه خدمت به آنها نیستند اما با هماهنگی مسئولان استان تصمیم بر اجرای شبکه آب در این منطقه گرفتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی افزود: اجرای شبکه جدید از سال گذشته آغاز شده و در حال حاضر از ۹ خیابان این منطقه برای پنج خیابان، شبکه آب اجرا شده که اکنون مشکلی از بابت آب ندارند و شبکه مابقی خیابان‌ها نیز در حال اجراست.

وی اضافه کرد: متاسفانه تعدادی از اهالی کوی گلدشت که در خیابان‌های ۶ و ۷ سکونت دارند با اتصال لوله‌های غیرمجاز با قطر بالا به شبکه اصلی باعث شده‌اند که با آبرسانی به سایرین مشکلاتی ایجاد شود و آب به خیابان‌های پایین‌تر نرسد که باعث قطع آب و یا افت فشار در منازل این خیابان‌ها شده است، به طور مثال یکی از منازل ۶ انشعاب با قطر ۲ اینچ از شبکه اصلی کشیده است.

به گفته وی شبکه آب کوی گلدشت که در حال حاضر در حال اجراست، در صورت برداشت آب به صورت استاندارد و نبود انشعابات غیرمجاز می‌تواند آب برای جمعیت ۱۰ هزار نفر را تامین کند.

حقیقی‌پور ادامه داد: اعتراض امروز مردم برای قطع آب نبوده بلکه عصر امروز پیمانکار شرکت آبفا برای برداشتن انشعابات غیرمجاز به منطقه مراجعه کرده بود که با اعتراض مردم مواجه شده و در نهایت منجر به درگیری میان مردم و ماموران آبفا و  شد.

وی خواستار همکاری بزرگان و معتمدان کوی گلدشت برای برداشتن انشعابات غیرمجاز شد و گفت: با وجود اجرای شبکه جدید، هیچکدام از اهالی این منطقه تاکنون نسبت به گرفتن اشتراک قانونی اقدام نکرده‌اند اما با توجه به اینکه بنا داریم مشکل آب این منطقه را حل کنیم، تسهیلاتی برای اهالی کوی گلدشت در نظر گرفته‌ایم و متقاضیان می‌توانند با پرداخت ۵۰ هزار ریال اشتراک قانونی دریافت کنند.

گلدشت همچنان بی‌آب

امام جماعت کوی گلدشت همچنین در گفت وگو با ایرنا اظهار داشت: همه خیابان‌های کوی گلدشت با مشکل قطع آب مواجه هستند و این مشکل محدود به خیابان‌های انتهایی منطقه نمی‌شود، به طوری که من که ساکن خیابان اول هستم نیز همین مشکل را دارم.

حجت‌الاسلام رحیم حیدری افزود: آب این منطقه روزی ۱۲ ساعت قطع می‌شود و از صبح تا شب مردم بدون آب هستند، همه خانه‌های این محله مخزن آب دارند و برای ذخیره آب به ناچار ساعت ۴ صبح بیدار می‌شوند تا مخازن را پر کنند و در صورت قطع برق یا فراموش کردن و یا هر مشکل دیگر، آن خانواده باید یک روز بی‌آبی را تحمل کنند.

وی اضافه کرد: اجرای شبکه جدید تاثیری در حل مشکل آب منطقه نداشته و همچنان آب در منازل همه خیابان ها قطع می شود، اگر چه در خیابان‌های اول، قطع آب کمتر و در خیابان‌های انتهایی بیشتر است که امروز این مساله را برای ماموران شرکت آبفا شرح دادیم.

به گفته وی با توجه به نبود شبکه فاضلاب در منطقه، برخی انشعابات از میان فاضلاب عبور می‌کند که برخی مواقع باعث آلودگی آب منازل می‌شود.

حیدری تصریح کرد: قبول دارم که بسیاری از مردم این محله اشتراک قانونی آب ندارند اما هزینه اشتراک بسیار بالاست و در مراجعاتی که داشتیم شرکت آبفا حاضر به تقسیط و یا کاهش هزینه اشتراک نشده و در صورتی که مسئولان تسهیلاتی برای اهالی قائل شوند و مردم را توجیه کنند، آنها هم همکاری و مشارکت لازم را خواهند داشت.

وی با بیان اینکه تاکنون جلساتی با معتمدان محل درباره آب برگزار نشده، توصیه کرد: برای جمع آوری اشتراک غیرمجاز و یا صحبت با اهالی، بهتر است که مسئولان از ظرفیت بزرگان و معتمدان محله استفاده کنند زیرا اهالی این منطقه اغلب از نظر مالی ضعیف هستند، ما در کوی گلدشت حتی یک نفر کارمند نداریم و بیشتر مردم از طریق یارانه ارتزاق می‌کنند و یا کارگر روزمزد هستند که نمی‌توانند برخی از هزینه‌ها را متقبل بشوند.

حیدری همچنین گفت: شهرداری منطقه نیز رسیدگی مناسبی به این محله ندارد و تنها به جمع آوری زباله بسنده کرده و خدمات دیگری از جمله نظافت خیابان‌ها را انجام نمی‌دهد.

کوی گلدشت یکی از مناطق حاشیه شهر در غرب اهواز است که در ۵ کیلومتری جاده اهواز –خرمشهر قرار دارد.

این منطقه سال‌هاست با مشکل آب و فاضلاب و خدمات شهری مواجه است.

46

کد خبر 1453695

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: انشعابات غیرمجاز اجرای شبکه شرکت آبفا خیابان ها کوی گلدشت قطع آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۲۱۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش خدمات شهری شهرداری اهواز برای جمع‌آوری آب‌های سطحی

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری اهواز با اشاره به فعالیت ۱۰۰ دستگاه تانکر برای جمع‌آوری آب‌های سطحی گفت: مشکلات نقاط بحرانی بارندگی گذشته احصا و تا حدودی رفع شده‌اند علاوه بر آن همه‌ی کارکنان خدمات شهری اهواز در محل کار حضور دارند و با شیفت‌بندی در محل پمپ‌ها مستقر شده‌اند.

علی شمس در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا از خوزستان اظهار کرد: با توجه پیش‌بینی صورت گرفته برای بارندگی از ۲۴ ساعت قبل آمادگی لازم برای مقابله و جمع‌آوری آب‌های سطحی را داشته‌ایم و همه‌ی مناطق و سازمان‌های شهرداری در حالت آماده‌باش قرار گرفتند و با آغاز بارندگی به همراه دستگاه‌های معین اقدامات خود را در سطح شهر شروع کردند.

وی افزود: تا کنون آب‌گرفتگی خاصی صورت نگرفته جز در خیابان‌هایی که از قبل برای خروج آب پیش‌بینی شده بودند، از آنجایی که در محلات آب را از یک خیابان خارج می‌کنیم تجمع آب در آن خیابان طبیعی است با این حال در تلاش هستیم که کمترین مشکل برای شهروندان ایجاد نشود.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری اهواز ادامه داد: با توجه به بارندگی‌های گذشته خیابان‌هایی که احتمال تجمع آب‌های سطحی در آن‌ها وجود داشت شناسایی شدند و تیم‌های عملیاتی شهرداری در این محل‌ها از ۲۴ ساعت قبل مستقر و آماده بودند.

شمس با اشاره به اینکه اگر بارندگی به همین ترتیب باشد مشکلی خاصی ایجاد نمی‌شود، توضیح داد: نقاط بحرانی بارندگی‌های گذشته مانند شهرک اهواز، ملاشیه و معین زاده شناسایی و مشکلات آن‌ها احصا و سعی شد برای بارندگی فعلی رفع شود، امیدوارم در بارندگی امروز مشکلی برای شهروندان این مناطق ایجاد نشود.

وی تصریح کرد: برای جمع آوری آب‌های سطحی علاوه بر پمپ‌ها و ایستگاه‌های پمپاژ موجود، یکصد دستگاه تانکر برای دفع آب‌های سطحی در هشت منطقه شهرداری اهواز پیش‌بینی شده و در حال فعالیت هستند، علاوه بر آن همه‌ی کارکنان خدمات شهری اهواز در محل کار حضور دارند و با شیفت‌بندی در محل پمپ‌ها مستقر شده‌اند.

کد خبر 750142

دیگر خبرها

  • مشکل سرایت بنزین به آب‌های سطحی اهواز در حال رفع است
  • بیانیه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز در خصوص سرایت بنزین به آب‌های سطحی
  • سیل و آبگرفتگی در اهواز / ورود آب به برخی منازل / قطع برق
  • نجات ۷ نفر از اهالی بومی منطقه در ارتفاعات شهرستان خوی
  • سقوط تراتسفورماتور در منطقه پردیس اهواز
  • ورود آب به برخی منازل در اهواز/ ادامه جمع‌آوری آبگرفتگی خیابان‌ها
  • حادثه آتش‌سوزی امامزاده‌ابراهیم شفت؛ علت و نقص‌ها
  • تصاویری از زیرآب رفتن خیابان‌های اهواز + عکس
  • تلاش خدمات شهری شهرداری اهواز برای جمع‌آوری آب‌های سطحی
  • هشدار شهرداری منطقه چهار یزد به صاحبان منازل فرسوده