Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان رئیس اداره میراث فرهنگی بندرانزلی گفت: در حدود ۳۰۰ میلیارد تومان خسارت از زمان شیوع کرونا و رکود فعالیت به واحدهای گردشگری شهرستان برآورد شده است.

ابوالفضل گودرزوند چگینی در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: از زمان شیوع کرونا و با توجه به ضرورت رعایت پروتکل های بهداشتی همچنین در دوران قرنطینه واحدهای اقامتی، پذیرایی و تفریحی شهرستان بندرانزلی که به حالت نیمه تعطیل و تعطیل درآمدند خسارتی در حدود ۳۰۰ میلیارد تومان برآورد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در بحث اشتغال به دلیل نیمه تعطیلی یا تعطیل شدن واحدهای اقامتی و گردشگری بندرانزلی تعدیل نیرو را شاهد بودیم، افزود: تاخیر در پرداخت تسهیلات احداث و یا تکمیل واحدها یکی دیگر از دغدغه های فعالان این عرصه بود که جریمه دیرکرد از سوی بانک‌های عامل شامل حالشان شده است.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان بندرانزلی، عدم توان پرداخت حق بیمه پرسنل از سوی مدیران واحدهای اقامتی و گردشگری را از دیگر دغدغه های روزهای کرونایی در واحدهای اقامتی و گردشگری بندرانزلی عنوان کرد و گفت: در حوزه دارایی و امور مالیاتی نیز شاهد مسائلی از این دست برای فعالان این عرصه در سطح شهرستان بودیم.

گودرزوند چگینی، با اشاره به اینکه در حال حاضر نیز شاهد شرایط مناسبی در فعالیت واحدهای گردشگری نیستیم، تصریح کرد: اگر مسافر وجود نداشته باشد قطعا درآمدی نیز در این زمینه نداریم و صنعت گردشگری تا زمانی که نیمه تعطیل و تعطیل باشد، باعث ضرر و زیان فعالان این عرصه خواهد شد ولی امیدواریم با همراهی همگانی، این بحران را به خوبی پشت سر گذاشته و با ریشه کنی این میهمان ناخوانده، دوباره شاهد رونق صنعت گردشگری باشیم.

وی با اشاره به مصوبات جدید ستاد استانی کرونا درخصوص فعالیت تالارهای عروسی، تصریح کرد: با رعایت پروتکل های بهداشتی و با سطح اشغال ۵۰ درصد و رعایت فاصله گذاری اجتماعی، تالارها از هفته پیش فعالیت خود را آغاز کرده‌اند که در این زمینه نظارت های لازم توسط ادارات بهداشت و میراث فرهنگی و سایر دستگاه‌های متولی صورت می‌گیرد؛ مردم نیز باید رعایت پروتکل های بهداشتی را داشته باشند.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بندرانزلی، با بیان اینکه هم اکنون ۴۷۲ واحد گردشگری در سطح شهرستان اعم از هتل، مجتمع، رستوران، واحد تفریحی، اسکله و خانه کاشانه داریم، تاکید کرد: در مجموع ۲۴۰۰ اتاق و ۷۰۰۰ تخت و ۸۰۰۰ صندلی برای اقامت و پذیرایی در شهرستان بندرانزلی وجود دارد.

گودرزوند چگینی، به پرداخت تسهیلاتی که برای جبران بخشی از خسارت ناشی از کرونا به فعالان این عرصه پرداخت شده اشاره کرد و گفت: تاکنون یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان پرداخت صورت گرفته و در حدود یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان درخواست داشتیم که به محض فعالیت سامانه، درخواست های ثبت شده نیز پرداخت خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها همه باهم علیه کرونا گردشگري گردشگری بندرانزلی فعالان این عرصه واحدهای اقامتی میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۲۱۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آنها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

داوود خوش‌شکن افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا (ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن افزود: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشور‌های افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور گفت: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در کشور را دارد. پس از مشهد شهر‌های قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

 

 

دیگر خبرها

  • اعزام ۷ اکیپ ارزیاب برای بررسی خسارت حریق در امامزاده ابراهیم(ع)
  • خسارت آتش سوزی در روستای گردشگری امام‌زاده ابراهیم شفت - گیلان
  • اعزام ۷ اکیپ ارزیاب جهت بررسی خسارات حریق در امامزاده ابراهیم(ع)
  • شرایط نامساعد دریا اسکله های گردشگری قشم را تعطیل کرد
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • عزم جدی برای فعال شدن واحدهای تعطیل/لزوم تامین امنیت شغلی کارگران
  • خسارت ۱۰۰۰ میلیاردی بارش‌های اخیر به بخش کشاورزی جنوب کرمان
  • کشاورزان مکلف به نظارت بر استخرهای کشاورزی
  • بازگشت واحدهای تعطیل‌شده به چرخه تولید، ادعاست یا واقعیت؟ / باوجود دستور رئیسی، مسئولان از اعلام آمار، فراری هستند