Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاطمه مصطفوی فر روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا ابراز داشت:  جشنواره استانی یادمان چهلمین سالگرد دفاع مقدس با عنوان « آن رهروان عاشق» ویژه افراد بالای ۱۸ سال است و شرکت کنندگان در این جشنواره باید ساکن استان سمنان یا دانشجوی یکی از دانشگاه‌های استان باشند.

وی ادامه داد: متقاضیان شرکت در جشنواره استانی یادمان چهلمین سالگرد دفاع مقدس با عنوان « آن رهروان عاشق» می‌توانند آثار خود در بخش خلاق را در قالب داستان، شعر و گزینه‌گویه(جملات کوتاه) و در بخش نقد و بررسی در قالب مقاله، پایان‌نامه در قلمرو بررسی داستان، فیلم، شعر و ادبیات کودک و نوجوان به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: آثار ارسال شده به دبیرخانه جشنواره استانی یادمان چهلمین سالگرد دفاع مقدس با عنوان « آن رهروان عاشق» نباید پیش از این به شکل‌های مختلف مانند کتاب، مقاله، نشریه چاپ شده باشد.

مدیر ادبیات اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان سمنان تاکید کرد: آثار آفرینشی و آثار مورد بررسی باید در پیوند با قلمرو دفاع مقدس باشد.

مصطفوی یادآور شد: متقاضیان شرکت در جشنواره استانی یادمان چهلمین سالگرد دفاع مقدس « آن رهروان عاشق» می‌توانند آثار خود را به نشانی Yadman40.semnan.ac.ir به همراه اطلاعات شخصی، مقطع و رشته تحصیلی، نام دانشگاه محل تحصیل و سوابق ادبی ارسال کنند.

وی خاطرنشان کرد: تا سیزدهم دی امسال متقاضیان فرصت دارند تا آثار خود را به دبیرخانه جشنواره استانی یادمان چهلمین سالگرد دفاع مقدس با عنوان « آن رهروان عاشق» ارسال کنند.

مدیر ادبیات اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان سمنان گفت: جشنواره استانی یادمان چهلمین سالگرد دفاع مقدس با عنوان « آن رهروان عاشق» با همکاری انجمن علمی گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه سمنان، اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان سمنان و دیگر دستگاه‌های اجرای برگزار می‌شود.

« آن رهروان عاشق» فراخوان جشنواره استانی یادمان چهلمین سالگرد دفاع مقدس از روز دانش‌آموز آغاز شد و  سیزدهم دی برابر با شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی آخرین مهلت ارسال آثار است.

روز ۱۳ دی با تصویب شورای فرهنگ عمومی در تقویم کشور به «روز جهانی مقاومت - شهادت الگوی اخلاص و عمل سردار سپهبد قاسم سلیمانی به دست استکبار جهانی» نام گرفته است.

برچسب‌ها سمنان دفاع مقدس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سمنان دفاع مقدس سمنان دفاع مقدس اخبار کنکور استان سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۲۲۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تندیس‌های طلایی در دست راویان حقیقت

جشنواره‌ها عموما عامل انگیزشی بسیار قوی برای تولیدکنندگان آثار رسانه ای، هنری و پژوهشی هستند که این تولید کنندگان تلاش دارند تا علاوه بر محک خود در بستر جشنواره با تنوع تولید و اندیشه و دیدگاه‌های متفاوت نیز در موضوعات مورد علاقه خود بیشتر آشنا شوند و بر وجوه آموزشی موجود در جشنواره‌ها در کنار مباحث رقابتی توجه دارند.

امروز، معاونت صدای رسانه ملی به مأمن و مرکز مهم در زمینه مستندسازی تبدیل شده و حامی جدی مستندسازان است. مروری بر آثار ارائه شده در این دوره از جشنواره پژواک و اذعان داوران در این عرصه به خوبی اثبات می‌کند بسیاری از برنامه سازان پیشکسوت و جوان در حوزه مستندسازی آثار فاخر و تأثیرگذاری را ساخته و به سراغ سوژه‌های ناب برای مستندسازی رفتند. 

جشنواره مستند رادیویی پژواک محملی شده تا قالب مستندسازی در رادیو احیا شود و مستندسازان رادیویی در فضایی سالم با یکدیگر رقابت کنند. همچنین در سایر شبکه‌ها نیز فضای مناسبی برای پخش آثار شاخص و برتر مستند ایجاد کرده است. نتیجه این است که امروز، برنامه‌های مستندمحور رادیو، پرشنونده هستند و به واسطه رادیو، مستند‌ها جایگاه ویژه‌ای نزد ذائقه مردم یافته است.

از سوی دیگر جشنواره پژواک فرصتی فراهم کرده تا مردم هم در این جشنواره سهمی داشته باشند. هدف از این بخش، افزایش تعامل میان برنامه سازان و مخاطبان و از سوی دیگر شناسایی افراد مستعد در این حوزه است. همچنین آثار قابل داوری در بخش مردمی نسبت به دوره‌های گذشته به لحاظ کمی و کیفی رشد داشته و این نشان می‌دهد مردم علاقمند به این قالب از برنامه سازی هستند. ضمن این که در حوزه مردمی سعی شده گونه‌های راحت مستند (مستند روایی و گزارشی) گذاشته شود تا علاقمندان به این عرصه وارد میدان شوند. بخش مردمی جشنواره پژواک در راستای نگاه تحولی معاونت صدا مبنی بر راه اندازی نهضت تولیدات مردمی است که این نگاه به جد دنبال می‌شود.

در واقع ایجاد فضای تعاملی میان مردم و مستندسازان و احترام به نظر و علاقه شنوندگان رادیو هم از دیگر مزیت‌های این رویداد است. جشنواره مستند پژواک نیز همچون بسیاری دیگر از جشنواره‌های رادیو با مشارکت عموم مردم برگزار می‌شود. به این ترتیب که برای همه مردم این امکان فراهم شد تا بهترین فیلم‌های مستند از نگاه خود را انتخاب و در این جشنواره شرکت دهند. بدون تردید نظرات مردمی نیز به تقویت فعالیت رادیو در زمینه تولید و پخش آثار مستند کمک می‌کند. 

از سوی دیگر دوری از کلیشه‌های رایج، خلق و اجرای طرح‌های نو، تحولی عمیق در محتوا و اضافه شدن بخش‌های ویژه همچون وعده صادق و... حاصل توجه جشنواره پژواک در سومین دوره است.

مراسم افتتاحیه این جشنواره همزمان با سالروز ۸۴ سالگی رادیو برپا شد و برگزیدگان بخش‌های برنامه‌های مستمر، مستند‌های مستمر، مشاغل و مستندنگاری اعلام شدند. اکنون که به روز‌های اختتامیه نزدیک می‌شویم، قرار است برگزیدگان راویان حقیقت در بخش‌های اصلی، ویژه و مردمی اعلام شود و تندیس‌های طلایی در دستان راویان حقیقت در رادیو قرار بگیرد.

دیگر خبرها

  • جشنواره تیتر ۱۳؛ نقطه عطفی در رونق نشریات دانشجویی
  • فراخوان سومین جشنواره پاسخ برتر منتشر شد
  • دانشگاه رازی آماده پذیرش دانشجویان و اساتید اخراجی آمریکا
  • تندیس‌های طلایی در دست راویان حقیقت
  • برگزاری مراسم سالگرد پدر ۴ شهید دفاع مقدس در مبارکه
  • فراخوان سومین جشنواره پرچمداران انقلاب اسلامی در لرستان
  • برگزاری سومین جشنواره ملی پرچمداران انقلاب اسلامی در استان
  • رونمایی از سه کتاب منتخب آثار جشنواره شهید آوینی
  • ادعای داغ در آلمان؛ ژوزه مورینیو آماده پذیرش پیشنهاد بایرن مونیخ!
  • ترایبکا به سراغ سالگردهای خاطره‌انگیر می‌رود/۲۵ سالگی «سوپرانوها»