Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش رکنا، انگیزه‌ مرد 52 ساله هنوز مشخص نیست، بحث مالی که مطرح شد را این‌گونه توجیه می‌کرد که تنها پول 2 گوسفند قربانی را از بیمارانش گرفته و برای پول کار نمی‌کند. در بحث تجاوز به نوامیس هم مأموران را به مشتریانی حواله می‌داد که نه تنها از او شاکی نبودند که از اقدامات این شیاد اعلام رضایت هم می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما کشف تصاویر نیمه‌عریان از زنان در گوشی تلفن همراهش، موضوعی نبود که دیگر بتواند با توجیهاتی آبکی‌، خودش را از اتهامات گسترده‌ برهاند.

 ماجرای این پرونده با شکایت زنی جوان مبنی بر سوءاستفاده مردی میان‌سال از عواطف و بیماری او آغاز شد. زن جوان در شکایتش اعلام کرده بود که به دلیل دردهای جسمانی مختلف با منشأ نامشخص، به دنبال راهکاری برای درمان بوده است که در یک جست‌و‌جوی ساده، به فردی می‌رسد.

ارسال تصاویر خاص برای رمال

شاکی در تماس با این فرد مشکلات جسمانی‌اش را برای این مرد ناشناس بازگو می‌کند و از او راهکارهای درمانی می‌خواهد. مرد غریبه با این ادعا که به علوم غریبه و متافیزیک مسلط است، با صحبت‌هایش این زن را فریب می‌دهد و از او می‌خواهد تا تصاویری خاص برایش بفرستد.زن جوان پس ازچیره شدن بر شک و دودلی‌اش، به خواسته این فرد غریبه تن می‌دهد و تصاویری خاص از خودش را برای او می‌فرستد. زمان زیادی از ارسال تصاویر خصوصی نمی‌گذرد که رمال با او تماس می‌گیرد و با صحبت‌های پیچیده و به ظاهر تخصصی، ادعا می‌کند که چاکراهای بدن او بسته شده و علت آن هم نفوذ ارواح خبیثه و شیاطین است.مرد ناشناس پس از اینکه مخاطبش را با حرف‌های صد‌من‌یک‌غاز می‌ترساند، تنها راهکار موجود را بیرون راندن این ارواح و بازکردن چاکراها معرفی می‌کند. او در ادامه با گذاشتن قرار در خانه زن جوان از او می‌خواهد که هنگام مراجعه به جز بیمار نباید هیچ فرد دیگری در خانه باشد.

پس از چند روز رمال به خانه شاکی می‌رود. او ابتدا با اقداماتی عجیب و غریب به ظاهر اقدامات فنی خودش را آغاز می‌کند، اما از یک جایی به بعد شاکی احساس می‌کند که بیشتر از ارواح خبیثه، افکاری خبیث در ذهن این شیاد دور می‌زند.رمال که گمان نمی‌کرده با مقاومت زن روبه‌رو ‌شود، پس از فریادهای شاکی و استمداد از همسایه‌ها از محل متواری می‌شود.

ورود کارشناسان دایره اخلاقی به پرونده

با واگذاری پرونده به پلیس فتا، کارشناسان دایره اخلاقی این پلیس تخصصی، برای بررسی و شناسایی متهم وارد عمل شدند. احتمال افزایش شکایت‌ها از مرد رمال، موجب شد تا پرونده خارج از نوبت در دستور کار قرار گیرد.کارشناسان با دریافت سرنخ‌های موجود که شاکی در اختیارشان گذاشته بود، خود را با مردی پنجاه‌و‌دو ساله روبه‌رو دیدند که شاگرد یک عطاری در مشهد بود.

دستگیری متهم در مشهد

هم‌زمان با هماهنگی‌های قضایی برای دستگیری متهم محل اختفای او در مشهد شناسایی و این فرد در عملیاتی ضربتی دستگیر شد.مأموران هنگام دستگیری متهم، ادله دیجیتالی موجود در مخفیگاه او شامل رایانه شخصی‌اش را نیز جمع‌آوری و به پلیس فتا منتقل کردند.

من کاری نکرده‌ام

کارشناسان پلیس فتا که سال‌هاست رمال‌های مختلفی را شکار کرده و گوششان از تهدیدهای توخالی این افراد پر است، تحقیقاتشان را با تمرکز بر روی اعترافات متهم آغاز کردند.

متهم خود را بیگناه می‌دانست و مدعی بود که هیچ کار اشتباهی انجام نداده و تنها به صورت رایگان دردهای مردم را درمان می‌کرده است، موضوعی که اما‌واگرهای زیادی در پس آن بود. او وقتی با شکایت زن جوان که از او به جرم تجاوز شکایت کرده بود، روبه‌رو شد حرفی برای گفتن نداشت.

کشف تصاویر خصوصی شهروندان

در بررسی تخصصی بر روی گوشی تلفن همراه و رایانه شخصی‌ متهم، تصاویر خصوصی و خاص از زنان کشف شد که شاکی مدعی بود، این تصاویر را شهروندان با رضایت کامل برای او فرستاده‌اند تا منشأ مشکلات روحی و روانی‌شان را شناسایی کند.موضوعی که کارشناسان را بر آن داشت تا این افراد و سوءاستفاده‌های احتمالی از آن‌ها را شناسایی کنند.

انرژی درمانی شگرد جدید کلاهبرداران

فرمانده پلیس فتای خراسان‌رضوی، با اشاره به اینکه متهم شاگرد عطاری و بازاریاب در بخش گیاهان دارویی بوده و از مهارت سخن‌وری و فن بیان بالایی برخوردار است، بیان کرد: تحقیقات درباره کشف انگیزه متهم از این اقدامات که می‌تواند مالی یا اخلاقی باشد آغاز شده است.

سرهنگ جواد جهانشیری به شهروندان هشدار داد که فریب شیادان و رمالان را به ویژه در فضای مجازی نخورند و اعلام کرد: یکی از شگردهای تکراری این افراد که معمولا با این حربه مخاطبانشان را فریب می‌دهند، استفاده از حساب‌های کاربری جعلی یا معرفی آشنایان و همدستانشان به عنوان بیمارانی است که با کمک آن‌ها درمان شده‌اند. وی موضوع انرژی درمانی، درمان کیهانی، آشنایی با متافیزیک، علوم غریبه و... را از شگردهای جدید کلاهبرداران و سودجویان در فضای مجازی دانست و بیان کرد: شهروندان برای رفع مشکلات جسمانی به دور از چرخیدن گرد خرافات، باید به متخصصان و پزشکان مراجعه کنند تا پس از انجام اقدامات لازم ریشه مشکلاتشان شناسایی و روش‌های متناسب درمانی انجام شود.

منبع: رکنا

کلیدواژه: سهام عدالت قیمت خودرو کرونا تجاوز پلیس پلیس فتا جرم فضای مجازی اخبار حوادث تجاوز زنان مرد انرژی درمانی رمال درمانی آزار شیطانی سهام عدالت قیمت خودرو کرونا عکس ایران فیلم ویدئو قیمت دلار ترامپ دلار کرونا خانواده قتل زن جوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۲۳۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار پلیس فتای سمنان درباره فروشنده های دوره گرد

سرهنگ فدائیان؛ رئیس پلیس فتا استان سمنان گفت: یکی از شهروندان با مراجعه به پلیس فتا اظهار کرد که ار فروشنده ای دوره گرد در مقابل مغازه عرضه گوشت خود یک عدد سنگ چاقو تیز کنی خریداری کرده است .

وی افزود: طبق اظهارات شاکی ، فروشنده دوره گرد به بهانه اینکه دستگاه کارت خوان در خودرو در حال شارژ است کارت بانکی و رمز آن را شاکی اخذ کرده و پس از برداشت ۳ میلیون ریال ، در فرصتی مناسب از کارت بانکی کپی گرفته و بعد از گذشت چند ساعت ، مبلغ ۸۰۰ میلیون ریال از کارت قصاب برداشت کرده است .

سرهنگ فدائیان افزود : با هوشمندی و اقدام به موقع مهندسان سایبری پلیس فتا ، با دستور قضایی حساب بانکی مذکور مسدود و وجه به حساب شاکی عودت داده شد.

سرهنگ فدائیان تاکید کرد: کاربران هنگام پرداخت و خرید، خودشان نسبت به کشیدن کارت عابر بانک در دستگاه کارت خوان اقدام و از افشای رمز آن در جمع دیگران خودداری کنند و همچنین برای خرید از فروشگاه‌های معتبر استفاده کرده و از تحویل کارت بانکی به فروشندگان سیار و کیوسک‌های میان راهی بپرهیزند.

رئیس پلیس فتا استان سمنان در انتها از شهروندان خواست در صورت مواجه شدن با موارد مشکوک و مجرمانه مراتب را از طریق سامانه فوریت‌های سایبری به شماره ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا به آدرس اینترنتی www.cyberpolice.gov.ir گزارش کنند .

طبق ماده ۱۳ قانون جرایم رایانه‌ای ، هر گاه فردی به طور غیر مجاز از سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی با ارتکاب اعمالی از قبیل وارد کردن، تغییر، محو، ایجاد یا متوقف کردن داده‌ها یا مختل کردن سامانه، وجه یا مـال یا منفعت یا خدمات یا امتیازات مالی برای خود یا دیگری تحصیل کند، مجرم محسوب شده و مجازات متناسب برای آن درنظر گرفته شده است؛ لذا لازم است کاربران اینترنتی در خصوص کسب آگاهی از قوانین موجود در حوزه فضای مجازی توجه لازم را داشته باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • ژاپن اظهارات بایدن درباره مهاجرهراسی را تاسف آور خواند
  • تاسف عمیق رئیسی درباره شکستن حرمت دانشجو در خاک امریکا! | فیلم
  • جزئیات جدید از دزدیده شدن دختر ۴ ساله کلاله‌ای؛ کارگر ۳۵ ساله قصد فروش یسنا را داشت
  • گفت و شنود/ عین حقیقته!
  • هشدار پلیس فتای سمنان درباره فروشنده های دوره گرد
  • تلاش برای آزار روحی دانشجویان حامی فلسطین
  • بحران کاریزما در پرسپولیس؟ | اتفاق آـزار دهنده در بازی با سپاهان
  • کیهان باز هم از دست مولانا عبدالحمید شاکی شد
  • نحوه رسیدگی به پرونده‌های کثیرالشاکی در سند تحول
  • برد حیاتی مشهدی‌ها در لیگ بسکتبال جوانان کشور