Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیشتر درختان مسیر خیابان ولیعصر (عج) که آسیب دیدند، به دلیل رعایت نشدن شرایط نگهداری و عملیات عمرانی بوده که در آن الزام به جابجایی درختان وجود داشته، اما در سالهای گذشته مساله نگهداری و حفظ این درختان مورد توجه قرار گرفته و درختان جایگزین چند ساله کاشته شدند، گرچه حدود ۱۰ درصد درختانی که کاشته شده بودند مجددا خشک شدند که این درختان نیز دوباره واکاری شدند و نگهداری آنها در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش برنا؛ تورج فرهادی، شهردار منطقه ۶ تهران درباره وضعیت درختان خیابان ولیعصر (عج) گفت: در مقاطع مختلف به دلایل زیست محیطی، مجاورین، نگهداری نامناسب، عملیات عمرانی، آلودگی‌هایی که در کنار درختان ایجاد شد و باد و رعد و برق، تعدادی از درختان چنار مسیر خیابان ولیعصر خشک شدند.

او افزود: در یک مقطعی، سازمان فضای سبز شهرداری تهران درختان چند ساله‌ای را با شرایط خاص در مسیر خیابان ولیعصر کاشت و سعی کرد شرایط نگهداری آنها را نیز منطبق کند و همین مساله باعث شد که جریان آبی که همیشه در نهرها ادامه داشت و باعث جلوه بصری خوبی شده بود، به منظور تثبیت و جا افتادن ریشه‌های این درختان در عمق خاک و جلوگیری از شل شدن پایه درختان تازه کاشته شده، قطع شود.

فرهادی با بیان اینکه بیشتر درختانی که آسیب دیدند به دلیل رعایت نشدن شرایط نگهداری و عملیات عمرانی بوده که در آن الزام به جابجایی درختان وجود داشته است، ادامه داد: در حدود پنج سال گذشته مساله نگهداری و حفظ این درختان مورد توجه قرار گرفته و درختان جدیدی کاشته شدند ولی هنوز جای خود را پیدا نکرده‌اند. در ادامه مسیر حدود ۱۰ درصد درختانی که کاشته شده بودند مجددا خشک شدند. این درختان نیز دوباره واکاری شدند و نگهداری آنها در حال انجام است.

شهردار منطقه ۶ تهران با بیان اینکه نگاه مدیریت شهری این است که این محور را با درختان چنار و با همان شکل و شمایل گذشته نگه دارد، توضیح داد: این مساله دغدغه جدی همه مدیران بویژه در این دوره از مدیریت شهری بوده است. به عنوان مصداق، در سه سال گذشته و در حوالی نوروز، یکی از فعالیت‌های بزرگی که شهرداری تهران انجام داد این بود که تمام درختانی که جایشان خالی بود را از درختان چند ساله واکاری کرد.

او اضافه کرد: اخیرا درختانی که خشک شدند و ترس این می‌رود که بر اثر باد و طوفان سقوط کنند و آسیب به دیگران بزنند را بر اساس مصوبه‌ای که نمایندگانی از شورای شهر، منطقه و سازمان فضای سبز مصوب می‌کنند، جمع‌آوری می‌کنیم.

فرهادی در پایان با تاکید بر اینکه باید از فضای سبز تهران خوب مراقبت شود چون در این شرایط آب و هوایی و آلودگی  که در حال تهدید همه شهروندان است فضای سبز می‌تواند در کیفیت بخشیدن به زندگی مردم بسیار موثر باشد، گفت: مدیران قاعدتا باید تدابیری برای نگهداشت فضای سبز داشته باشند ولی هیچ اقدامی در سطح شهر بدون مشارکت مردم امکانپذیر نیست و مردم باید به این اعتقاد برسند که از بین بردن یک درخت به هر روشی، حتی شاید سنگین‌تر از از بین بردن یک انسان باشد و این جزو اعتقادات مذهبی ما نیز هست.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: منطقه 6 خیابان ولیعصر خیابان ولیعصر خشک شدند فضای سبز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۲۴۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیحات شهرداری درباره قطع درختان کنار باغ موزه قصر | آفت چوب خوار درختان را پوک کرده بود

به گزارش همشهری آنلاین، طبق اعلام روابط عمومی منطقه ۷، اخیرا فیلمی در فضای مجازی به نمایش در آمده است که نشان می دهد شهرداری منطقه ۷ در باغ موزه قصر تعدادی درخت را قطع کرده است و این طور وانمود می کند که گویی شهرداری به دنبال قتل عام درختان و دشمنی با آنهاست!

این روابط عمومی طی اطلاعیه اظهار کرده است:

ضمن تشکر از حساسیت شهروندان نسبت به حفظ و نگهداشت فضای شهر که همواره مورد تاکید مدیریت شهری بوده به اطلاع می رساند که ۱۳ اصله درخت طبق نظر پزشک گیاه، مبتلا به آفت پوست خوار و چوب خوار شده بود و ضرورت قطع این درختان توسط پزشک گیاه به اداره فضای سبز اعلام شد. سپس این موضوع با ارائه مستندات پزشکی در کمیسیون ماده ۷ طرح و اعلام شد که برای حفظ سایر درختان آن محوطه و نیز حفظ جان عابران و شهروندانی که در این محوطه تردد می‌کنند، قطع این درختان اجتناب ناپذیر است و کمیسیون بر اساس مستندات پزشک گیاه و نیز سایر کارشناسان، رای به قطع این درختان داد.

در نتیجه بر خلاف فضاسازی رسانه ای که قطع این درختان را در جهت بی‌توجهی به نگهداشت فضای سبز توسط شهرداری تلقی می‌کرد، واقعیت این است که برای حفظ فضاهای سبز شهری و طبق قوانین موجود و با نظر کارشناسان معتبر این اتفاق موجود است و در صورت لزوم تمامی اسناد و مدارک به انتشار در خواهد آمد.

از سوی دیگر با توجه به این که آفت چوب خوار تنه درخت را به تدریج از داخل پوک می‌کند در فصولی که در شهرمان باد و طوفان وجود دارد، شکستن و افتادن این درختان به جان و مال شهروندان آسیب می زند.

در پایان اعلام می کند که حساسیت افکار عمومی نسبت به نگهداشت فضای سبز شهری یک سرمایه ارزشمند برای شهرداری و خادمان شهر است و ضمن ارج نهادن به این نگرانی، به صورت کامل پاسخگوی تمامی دغدغه ها و نگرانی ها در این زمینه هستیم.

کد خبر 847230 منبع: خبرگزاری شهر برچسب‌ها منطقه ۷ فضای سبز گیاهان و درختان شهردارى تهران

دیگر خبرها

  • آتش‌سوزی در ساختمان اقامتی در خیابان ولیعصر
  • توضیحات شهرداری درباره قطع درختان کنار باغ موزه قصر
  • قطع درختان در محدوده باغ موزه قصر
  • ماجرای قطع درختان در بوستان قصر چیست؟
  • دلیل قطع درختان در محدوده باغ‌موزه قصر مشخص شد
  • چرا برخی درختان در محدوده باغ‌موزه قصر قطع شده‌اند؟
  • توضیحات شهرداری درباره قطع درختان کنار باغ موزه قصر | آفت چوب خوار درختان را پوک کرده بود
  • ۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد | دیه قطع درختان شهر کجا هزینه شد؟
  • ۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد | توسعه فضای سبز با عوارض قطع درختان
  • ۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد