Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، ساره محمدی صبح سه‌شنبه در آئین آغاز طرح تریاژ روبه‌جلو در درمانگاه‌های دولتی و خصوصی منتخب دانشگاه علوم پزشکی البرز اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی البرز با توجه به شیوع بیماری کرونا و به تبع آن افزایش مرگ و میر ناشی از این بیماری و همچنین افزایش بار مراجعان به بیمارستان‌ها تصمیم گرفت طرحی را به عنوان تریاژ روبه‌جلو اجرا کند و تا در این راستا بیماران را در مراحل اولیه بیماریابی، تشخیص و درمان و ایزولیشن آنها را نیز آغاز کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با اجرای طرح تریاژ از افزایش بار مراجعات، بدحال شدن بیماران و افزایش میزان مرگ و میر پیشگیری می‌شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی البرز با بیان اینکه تمام درمانگاه‌های عمومی، خصوصی و نیمه‌دولتی سراسر استان وارد این طرح می‌شوند و تمام پزشکان عمومی تحت آموزش قرار می‌گیرند، تصریح کرد: در کنار آنها یک یا دو متخصص عفونی برای هر چند درمانگاه به صورت خوشه‌بندی تقسیم کردیم و فوکال پوینت‌هایی (متخصصین عفونی) در اختیارشان قرار دادیم که بتواند به همکاران مشاوره و در مواردی اگر نیاز به مشورت با متخصصین عفونی است، مریض درمانش سریع‌تر آغاز و تعیین تکلیف شود.

وی ادامه داد: بر مبنای این طرح اگر بیماران نیاز به بستری داشته باشند با نامه بستری به بیمارستان ارجاع و خیلی سریع‌تر روند درمان بیمار صورت می‌گیرد و اگر نیاز به درمان در منزل باشد بیماران را در منزل تحت درمان قرار می‌دهیم.

فعالیت ۲۰ مرکز مراقب خانگی در البرز

محمدی با اشاره به فعالیت ۲۰ مرکز مراقب خانگی در البرز خاطرنشان کرد: این مراکز خصوصی به درمانگاه‌ها متصل می‌شوند و اگر بیماری تمایل داشت خدماتی را در منزل بگیرد، می‌تواند با خیال راحت از خدمات درمان این مراکز استفاده کند. در کنار آن حتماً افراد و بیماران به مراکز بهداشتی و درمانی منتخب دانشگاه علوم پزشکی معرفی می‌شوند تا از طرف همکاران بهداشتی هم مورد ارزیابی قرار بگیرند.

وی با بیان اینکه امیدواریم با اجرای موفق این طرح ما کاهش بار مراجعات به بیمارستان را داشته و در نهایت میزان مرگ و میر را کاهش دهیم، گفت: نکته مهمی که در این طرح وجود دارد این است که بیماران را رها نمی‌شوند و بیمار حتماً ۴۸ تا ۷۲ ساعت بعد مجدد ویزیت و ارزیابی می‌شود تا روند درمان و حال عمومی وی را پیگیری کنیم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی البرز اظهار کرد: افراد با کوچک‌ترین علائم تنفسی تب یا هر مشکلی دیگر که دارند به نزدیک‌ترین مرکز بهداشت و درمان یا درمانگاه مراجعه کنند تا توسط پزشک مورد ارزیابی قرار بگیرند.

مراجعه بیماران مشکوک به کرونا به بیمارستان‌ها کم می‌شود

این مسئول با بیان اینکه درمانگاه‌ها در راستای اطلاع‌رسانی و آگاهی مردم یک بنر یکسان و متحدالشکل نصب می‌کنند، چراکه تمام درمانگاه زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی البرز فعالیت دارند، مطرح کرد: همه این مراکز تحت آموزش قرار گرفتند، همچنین پک‌های آموزشی در اختیار دارند.

محمدی از جمله اهداف طرح تریاژ را اعلام عمومی به مردم دانست و خاطرنشان کرد: در این طرح مردم با داشتن علائم کرونا به جای بیمارستان به درمانگاه‌ها مراجعه می‌کنند، چراکه در درمانگاه سریع‌تر ویزیت می‌شوند و اگر بیمار باشند در مراحل اولیه تشخیص داده شده و درمانشان به سرعت آغاز می‌شود.

وی در پایان متذکر شد: تا قبل از اینکه واکسن کرونا ارائه شود چند راه بیشتر نداریم که شامل شست‌وشوی مرتب دست‌ها، رعایت فاصله اجتماعی حداقل ۲ متر و استفاده از ماسک است.

کد خبر 5068080

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی شهرستان کرج ویروس کرونا شیوع کرونا شیراز آمار کرونا بوشهر محدودیت های کرونایی بارش باران کرمانشاه شهرکرد ستاد ملی مقابله با کرونا قزوین لیگ برتر فوتبال ایران مشهد احتکار دانشگاه علوم پزشکی البرز درمانگاه ها طرح تریاژ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۲۵۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه‌های آزمایشگاهی حوزه بهداشت و درمان تشکیل می شود

دکتر وطن خواه با بیان اینکه تشکیل شبکه های آزمایشگاهی حوزه بهداشت و درمان از برنامه های اولویت دار وزارت بهداشت است، اظهار داشت: هدف از برگزاری این کارگاه، استفاده بهینه از منابع  و عدم موازی کاری در آزمایشگاه‌ها، سطح‌بندی نیروی انسانی آزمایشگاه‌ها متناسب با تخصص آن‌ها و فراهم کردن دسترسی به تمامی خدمات آزمایشگاهی برای مردم در تمامی نقاط کشور با بهترین کیفیت خدمات آزمایشگاهی است.

وی افزود: طبق اسناد بالادستی تا سال ۱۴۰۴ باید ۸۵ درصد آزمایشگاه های بیمارستان های دولتی تحت پوشش شبکه آزمایشگاهی قرار گیرند.

وطن خواه یادآور شد: در حال حاضر شبکه آزمایشگاهی در ارتباط با بخش خصوصی طبق آیین نامه ها موجود است و در صورت داوطلب بودن می توانند در شبکه آزمایشگاهی قرار گیرند.

وی در ادامه گفت: بیش از ۸ هزار و ۲۰۰  آزمایشگاه بهداشتی و درمانی در کشور در حال فعالیت هستند که از این تعداد حدود ۳ هزار و ۵۰۰ آزمایشگاه بهداشتی هستند.  

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • خدمات پزشکی رایگان به ساکنان محمد شهر کرج
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • هاآرتص: اسرائیل با تحریم آکادمیک بی‌سابقه‌ای روبه‌رو است
  • شبکه‌های آزمایشگاهی حوزه بهداشت و درمان تشکیل می شود
  • رویداد جامعه‌پرداز با موضوع خانواده و جمعیت در البرز برگزار می‌شود
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • نظام استکباری غرب با چالش بزرگ خیزش افکار عمومی روبه‌رو است
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند