Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

شرکت راه آهن شهری تهران و حومه اعلام کرد: پس از تعیین صلاحیت چند شرکت داخلی برای تهیه و تولید پله برقی ، قرار داد ساخت 147 دستگاه پله برقی با یکی از شرکت‌های داخلی به امضا رسید و امروز 10 دستگاه تولیدی این شرکت آماده نصب و راه اندازی در خط 7 مترو شده است. 

به این ترتیب برای نخستین بار در شبکه مترو تهران، 8 دستگاه پله برقی ساخت داخل، در ورودی شرقی ایستگاه کمیل در حال نصب و راه اندازی است و با افتتاح این ورودی مستقل، آماده استفاده شهروندان خواهد شد؛ البته 2 پله برقی دیگر نیز قرار است در ایستگاه صنعت مورد بهره برداری قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

همچنین قرار شده است از این پس در تمام ایستگاه‌های راه اندازی شده در خط 7 مترو، از پله برقی تولید داخل که به اذعان کارشناسان امر با بهترین برندهای خارجی به لحاظ کیفیت هم تراز است، استفاده شود.

 به طور متوسط خرید هر دستگاه پله برقی نزدیک به 100 هزار دلار ارز بری دارد که با تکمیل فرآیند تولید داخل و در همین فاز ابتدایی، برای ساخت 147 دستگاه پله برقی، مبلغی در حدود 15 میلیون دلار صرفه جویی ارزی انجام می‌پذیرد.  

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: پله برقی مترو شهرداری تهران مترو پله برقی مترو پایتخت دستگاه پله برقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۲۵۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است

به گزارش خبرگزاری مهر، استفاده از وسایل نقلیه برقی می‌تواند راهکاری بسیار مؤثر در مسیر رفع و کاهش چالش‌های حیاتی و دارای مزایای زیست محیطی، کاهش وابستگی به سوخت‌های تجدیدناپذیر فسیلی و بهبود کیفیت هوا باشند. از این رو تغییر سبک حمل و نقل از سنتی بنزینی به برقی اهمیت ویژه‌ای‌دارد. در این راستا شهرداری تهران برقی‌سازی ناوگان حمل و نقل عمومی را دنبال می‌کند.

علیرضا زاکانی شهردار تهران پیرامون آخرین وضعیت تاکسی‌های برقی اظهار کرد: تاکسی‌های برقی شامل دو دسته خودمالکی و شرکت مالکی می‌شوند. رانندگان تاکسی در بخش شرکت مالکی، سهامدار آن شرکت خواهند شد.

وی افزود: تعدادی خودرو توسط خودروسازان وارد شده است و در بخش خودمالکی قراردادها در حال بسته شدن است، به زودی واگذاری خودرو به مالکین صورت خواهد گرفت.

زاکانی ادامه داد: در حال حاضر بالغ بر ۲۰۰۰ خودرو برقی آماده بوده و تخصیص ارز برای واردات خودروها با کمک بانک مرکزی صورت گرفته است.

گفتنی است یکی از نکات حائز اهمیت برای رانندگان تاکسی، قیمت خودروهای برقی است که نیازمند ارائه تسهیلات ویژه است. به گفته شهرداری تهران قیمت این خودروها قابل رقابت با خودروهای بنزینی خواهد بود.

علاوه بر این شهرداری تهران برای راه‌اندازی ایستگاه‌های شارژ این خودروها پیش از این ۴۰۰۰ نقطه را در سطح شهر تهران در ۲۲ منطقه شناسایی کرده است و بنا دارد تا پایان سال ۱۴۰۳ تعداد ایستگاه‌های اعلامی را احداث و مجهز کند.

کد خبر 6096387

دیگر خبرها

  • زاکانی: تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است
  • تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است
  • تخصیص ارز تاکسی‌ های برقی تهران توسط بانک مرکزی
  • مافیا از هر اتوبوس داخلی چند هزار یورو به جیب می‌زند!  | «یک فرد خاص مانع ورود اتوبوس برقی به ایران شده ...»
  • واردات ۲ هزار اتوبوس برقی برای تهران در دست اقدام است
  • کلانشهر تهران ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس برقی نیاز دارد
  • اعلام آمادگی چمران برای خرید اتوبوس های برقی شهر بجنورد
  • جابجایی بیش از ۴۰ هزار تماشاگر مسابقه فوتبال با مترو
  • اولین دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران راه‌اندازی شد
  • اعلام آمادگی برای کمک به خرید اتوبوس‌های برقی شهر بجنورد