Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، چند سالی است که واردات و قاچاق بی‌رویه پارچه و نخ، آسیب جبران‌ناپذیری را به کارخانه‌های نساجی داخلی وارد کرده است تا جایی که برخی از شرکت‌های تولیدی به حالت تعلیق در آمده و هزاران کارگران این صنف بیکار شده‌اند.

 

در همین زمینه بیش از هزار تولیدکننده داخلی با ثبت سوژه‌ای در خصوص «جلوگیری از واردات پارچه رومبلی که تولید داخلی دارد»، خواستار بررسی و نظارت جدی بر ورود پارچه‌های مشابه خارجی دارای تولید داخل بر این صنعت شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به این ترتیب مخاطب ثبت‌ این مطالبه طی تماسی با بخش «فارس من»، با انتقاد از اینکه واردات بی‌رویه منجر به خانه‌نشینی کارگران شده است، گفت: حجم گسترده‌ای‌ از کالاهای قاچاق و نبود مدیریت صحیح در کنترل واردات و قطع دست دلالان، تولیدکنندگان داخلی صنعت نساجی را در تنگنای اقتصادی قرار داده است.

 

وی با بیان اینکه صنعت مبلمان کشور از ظرفیت بالایی برای تولید و اشتغال برخوردار است، اظهار داشت: واردات پارچه‌های رومبلی از کشورهای دیگر در حالی اتفاق می‌افتد که صنعت نساجی‌ کشورمان توانایی تأمین نیاز داخل را دارد اما این روزها این صنعت مشکلات متعددی را برای فعالان این حوزه به وجود آورده است.

 

این تولیدکننده در ادامه اضافه کرد: از جمله موانع پیش‌روی توسعه تولید و صادرات پارچه‌های رومبلی، تأمین نشدن مواد اولیه باکیفیت داخل، قیمت تمام شده تولید مبل، واردات با تعرفه‌ غیرقانونی و حضور دلالان و مافیا در این صنعت بوده که فرصت رقابت را از تولیدکنندگان داخل می‌گیرد.

 

وی ضمن اشاره به تصمیم وزارت صمت بر ممنوعیت پارچه رومبلی با کد تعرفه‌ای و رونق تولید داخل، بیان داشت: با توجه به این تصمیم باز هم واردکنندگان با استفاده از کد تعرفه‌های دیگر و بی‌توجهی اداره گمرک، اقدام به واردات این کالا می‌کنند که این امر باعث اعتراض‌ انجمن صنایع نساجی ایران شده است.

 

این مخاطب افزود: در همین راستا حسن نیلفروش‌زاده دبیرکل انجمن صنایع نساجی ایران طی مکاتبه‌ای با رئیس کل گمرک نکاتی را در خصوص عدم نظارت کافی بر واردات بی‌رویه پارچه‌های خارجی متذکر شد.

این تولیدکننده با یادآوری این نکته که با وجود مشکلاتی در اختصاص کد تعرفه، حقوق دولت و تولیدکنندگان داخلی، ضایع خواهد شد، گفت: واردات آسیب جدی به صنعت نساجی وارد کرده است در حالی که ظرفیت تولید پارچه رومبلی در کشور ۶۰ میلیون متر است اما به دلیل ورود کالاهای خارجی، رمقی بری تولید داخل نمی‌ماند.

 

وی در پایان خواستار توقف طی مسیر اشتباه واردات و عزم جدی بر جلوگیری از قاچاق کالا شد و خاطرنشان کرد: تولیدکنندگان این صنف متأثر از وضعیت موجود هستند بنابراین می‌طلبد با حمایت دولت و رونق بازار، محصولات باکیفیت به دست مصرف‌کننده برسد.

انتهای پیام/ ع

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت صمت مطالبه مردمی فارس من خبرگزاری فارس پارچه رومبلی تولید داخل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۲۶۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۱ فرصت سرمایه‌گذاری پیش‌بینی و معرفی شده است

حمیدرضا ایزدی از آمایش فرصت‌های سرمایه گذاری این استان خبر داد و گفت: براساس آمایش صورت گرفته برای هر یک از شهرستان‌های استان فارس سه فرصت و ظرفیت سرمایه گذاری تعریف و این فرصت‌ها در قالب یک کتاب تدوین و به چاپ رسیده است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت فارس با اشاره به اینکه اکسپو ۲۰۲۴ به دنبال شناسایی و معرفی ظرفیت‌های کم نظیر استان فارس در حوزه‌های صنعت، معدن وتجارت به سرمایه گذاران می‌باشد؛ ابرازداشت: این نمایشگاه می‌تواند زمینه توسعه هر چه بیشتر این ظرفیت‌ها را فراهم کند.

او با بیان اینکه چندماه پیش از آغاز نمایشگاه برنامه ریزی‌های لازم برای حضور پربار و پرشور در این رویداد بزرگ اقتصادی انجام شده؛ اظهارداشت: در این راستا برای نخستین بار کتاب «راهنمای اولویت‌ها و سرمایه گذاری در استان فارس» تهیه و تدوین شد و برای هر شهرستان مشخصات کامل سه فرصت سرمایه گذاری به همراه راهبرد‌ها و فرایند‌های اخذ مجوز‌ها مورد توجه قرار گرفته است.

به گفته مدیرکل صنعت، معدن و تجارت فارس در مجموع در این کتاب ۱۱۱ فرصت سرمایه گذاری پیش بینی و معرفی شده است.

ایزدی در ادامه از رونمایی از این کتاب با حضور استاندار فارس و دیگر مسئولان استان و کشور در سومین روز نمایشگاه خبر داد و افزود: در مجموع دو سند آمایش در اختیار داریم که یکی سند آمایش خود استان فارس و دیگری سند آمایش صنعتی وزارتخانه است که به عنوان اسناد بالادستی اولویت‌های سرمایه گذاری استان را مشخص می‌کند.

او همچنین از معرفی مزیت‌های رقابتی استان فارس به بازدیدکنندگان در قالب ارایه کاتالوگ‌ها و بروشور‌ها خبر داد و خاطرنشان کرد: در رایزنی با هیات‌های خارجی تلاش می‌کنیم تا ماشین آلات و تکنولوژی‌های لازم برای تکمیل زنجیره ارزش تولید در صنایع بالادستی و پایین دستی محصولات مختلف همچون آلومینیوم و فولاد را تکمیل کنیم.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت فارس همچنین از انعقاد تفاهم‌نامه‌هایی در حوزه زنجیره ارزش فولاد طی روز‌های آتی خبرداد.

ایزدی رونمایی از واحد تولید شارژر خودرو‌های برقی در شیراز را مورد اشاره قرار داد و افزود: با توجه به سیاست دولت در خصوص واردات خودرو‌های برقی، تولید این شارژر این خودرو‌ها مورد توجه قرار گرفته است.

او در پایان از انعقاد تفاهم نامه همکاری با ادارت کل استان‌های جنوبی در خصوص تجارت دریامحور خبر داد و افزود: هدف از این تفاهم نامه رفع مشکلات اداری احتمالی برای تولیدکنندگان و صادرکنندگان استان فارس است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • ۱۱۱ فرصت سرمایه‌گذاری پیش‌بینی و معرفی شده است
  • ظرفیت های فارس، چشم ۳۲ هیات تجاری خارجی را گرفت
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • میمند شهر ملی شیشه گری
  • ارزش صادرات فرش ماشینی به ۲۸۰ میلیون دلار رسید
  • صادرات ۵۰۰ میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته
  • تولید ۱۲۵۰۰ تن عسل در استان فارس
  • صادرات محصولات نساجی به ۴۸۹ میلیون دلار رسید
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور