Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

مراسم اسکار، سال‌هاست که مهم‌ترین اتفاق سینمایی جهان به حساب می‌آید. سینمای ایران در طول ۹۲ دوره برگزار شده مراسم اهدای جوایز آکادمی اسکار، ۲۴ بار نمایندگان خود را به این مراسم معتبر سالانه ارسال کرده است.

اسکار ۲۰۱۷ اصغر فرهادی و فیلم فروشنده

فروشنده درحالی روانه‌ی اسکار شد که خیلی‌ها شانس فرهادی را پایین‌تر از رقبای سرسخت‌اش می‌دانستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این وجود هیات انتخاب اطمینان داشت این فیلم مناسب‌ترین گزینه برای نمایندگی ایران است. همین اطمینان بود که در نهایت نام فرهادی را در کنار نام‌ کارگردانان بزرگی که بیش از یک اسکار در کارنامه دارند، قرار داد.

اسکار ۲۰۱۸ با نفس به کارگردانی نرگس آبیار

فیلم رگ خواب و ویلایی ها رقبای اصلی فیلم نفس بودند که در نهایت فیلم تحسین شده‌ی نرگس آبیار با توجه به مضمون داستان و موفقیت‌ در جشنواره‌های داخلی و خارجی به‌عنوان مناسب‌ترین گزینه انتخاب شد. نرگس آبیار و آزاده موسوی (کارگردانِ در جستجوی فریده) تنها کارگردان‌های زنی هستند که فیلم‌شان نماینده ایران در اسکار بوده است.

اسکار ۲۰۱۹ و انتخاب بدون تاریخ بدون امضا

هیات انتخاب اعلام کرد با توجه به بازخوردهای مثبت بین‌المللی و برخورداری از پخش‌کننده‌ی جهانی، فیلم «بدون تاریخ، بدون امضاء» به کارگردانی «وحید جلیلوند» را برای نمایندگی سینمای ایران در اسکار انتخاب کرده است. تنگه ابوقریب رقیب اصلی این فیلم بود. بدون تاریخ، بدون امضا نیز نتوانست جزو ۹ نامزد نهایی اسکار شود.

اسکار ۲۰۲۰ و انتخاب عجیب مستند در جستجوی فریده

نام این مستند خوش ساخت در حالی اعلام شد که در گمانه‌زنی‌های اولیه نام دو فیلم «قصر شیرین» و « متری شیش و نیم » مطرح شده بود. این مستند گرچه در اسکار توفیقی نیافت اما نامش بعنوان تنها مستند تاریخ که نماینده ایران برای اسکار بود ثبت شد.

اسکار ۲۰۲۱ با خورشید مجیدی

مجید مجیدی پیش‌تر با فیلم بچه‌های آسمان موفق شده بود به‌عنوان یکی از پنج نامزد نهایی جایزه بهترین فیلم خارجی اسکار برگزیده شود. باید منتظر ماند و دید این فیلم که در جشنواره ونیز نظرات مثبتی بسیاری جلب کرد می‌تواند مجیدی را به اسکار برساند.

درخت گردو، یلدا و جنایت بی‌دقت دیگر گزینه‌های جدی نمایندگی اسکار ایران بودند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: فروشنده اسکار سینمای ایران متری شیش و نیم مجید مجیدی جشنواره ونیز سینمای ایران مجید مجیدی خورشید نماینده ایران در اسکار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۲۶۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به قیمت هونگچی H۵ در بازار آزاد؛ یکی از گران‌ترین چینی‌های بازار + جدول

هونگچی H۵ محصول وارداتی گروه بهمن است که نخستین نمونه‌های آن اواخر سال ۱۴۰۲ وارد بازار ایران شدند. مالکان خودرو‌های وارداتی جدید به‌طور معمول خودرو‌های تحویل‌شده را برای فروش آگهی می‌کنند، ازاین‌رو قیمت هونگچی H۵ در بازار آزاد مشخص شده است. این خودرو با قیمتی بیش از ۶.۵ میلیارد تومان در بازار آزاد، به یکی از گران‌ترین خودرو‌های چینی ایران تبدیل شده است.

به گزارش دیجیاتو، البته باید یادآور شویم که قیمت هونگچی H۵ از سوی گروه بهمن معادل دو میلیارد و ۷۶۰ میلیون تومان اعلام شده است. بااین‌حال برای خرید هونگچی H۵ از بازار آزاد، باید حدود ۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان وجه نقد بپردازید. البته در برخی آگهی‌ها، قیمت این خودرو تا هشت میلیارد تومان نیز ذکر شده است!

جدول قیمت هونگچی H۵ در بازار آزاد، اردیبهشت ۱۴۰۳:

بدون شک تصور لوکس بودن هونگچی اچ ۵، نقش مهمی در افزایش بهای این سدان دارد و فروشندگان سعی دارند جایگاه هونگچی H۵ را در بازار ایران ارتقا دهند تا اتومبیل خود را گران‌تر بفروشند. سطح امکانات به‌کاررفته در هونگچی H۵ نیز قابل‌قبول است و مواد باکیفیتی را در نقاط مختلف کابین خودرو خواهید یافت. با‌این‌حال نباید فراموش کرد که همچنان هونگچی H۵ یک محصول چینی است و نباید با محصولات اروپایی مقایسه شود.

بهای فول‌ترین نسخه هونگچی H۵ در بازار امارات متحده عربی ۱۱۰ هزار درهم (یک میلیارد و ۸۸۱ میلیون تومان) است. همین نسخه خودرو در بازار عربستان سعودی نیز ۱۰۲ هزار ریال سعودی (یک میلیارد و ۷۰۳ میلیون تومان) قیمت دارد؛ بنابراین خرید هونگچی H۵ با قیمت ۶، ۷ یا ۸ میلیارد تومان به هیچ عنوان توجیه‌پذیر نیست.

دیگر خبرها

  • گریمور سینمای ایران در اردبیل تشییع شد
  • نگاهی به چند خبر ورزشی استان قزوین 
  • عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد
  • کنایه معنادار نماینده زاهدان به مولانا عبدالحمید /مردم نگران هستند/علت حملات تروریستی چندماه اخیر چیست؟
  • ایساتیس پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه
  • نماینده چابهار: ماجرای باغ ازگل که بدون اطلاع امام جمعه به نام او زده شده، بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟
  • «فسیل» در نمایش برخط هم رکورد زد
  • دین سینما به امام صادق‌(ع) چه زمانی ادا می‌شود؟
  • رکورد فروش اکران برخط فیلم‌های سینمایی جابه‌جا شد
  • نگاهی به قیمت هونگچی H۵ در بازار آزاد؛ یکی از گران‌ترین چینی‌های بازار + جدول