Web Analytics Made Easy - Statcounter

نگرانی‌ها از افزایش تلفات ناشی از ویروس کرونا باعث اعمال محدودیت‌های بیشتر کرونایی در برخی کشور‌ها شده است.

خبرگزاری میزان - بسیاری از کشور‌های جهان در روز‌های اخیر شاهد جهش شیوع ویروس کرونا بودند به گونه‌ای که آمار مبتلایان روزانه به این ویروس به طور متوالی رکورد می‌زند.

افزایش نرخ بیکاری در انگلیس

داده‌های رسمی منتشر شده نشان می‌دهد که نرخ بیکاری در انگلیس افزایش یافته است، چرا که ویروس کرونا تعداد مشاغل این کشور را مستقیما تحت تاثیر قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دفتر آمار ملی انگلیس اعلام کرد که از زمان آغاز شیوع کرونا در این کشور، هر روزه نرخ بیکاری در حال افزایش است.

 

واکسن کرونا در اسپانیا از اوایل ۲۰۲۱

وزیر بهداشت اسپانیا اعلام کرد که دوز‌های اولیه واکسن کرونای شرکت فایزر احتمالا در اوایل سال ۲۰۲۱ میلادی به اسپانیا خواهد رسید.

نگرانی‌ها از تشدید شیوع ویروس کرونا در جشن‌های سنتی

مدیر یکی از بیمارستان پاریس گفته است که جشن‌های سنتی باید در سال جاری لغو شود، چرا که نگرانی‌های بسیاری بر سر تشدید انتقال ویروس کرونا در اینگونه جشن‌ها وجود دارد.

احتمال شروع واکسیناسیون در انگلیس از دسامبر

وزیر بهداشت انگلیس از سازمان بهداشت ملی این کشور خواسته است تا برای انجام واکسیناسیون در برابر ویروس کرونا در ماه دسامبر آمادگی داشته باشد.

وی می‎گوید که هنوز بسیاری از مقدمات مورد نیاز باید انجام شوند؛ اولویت برای انجام واکسیناسیون با افراد در معرض خطر بیشتر مانند افرادی که در خانه‌ های سالمندان و نگهداری از معلولان ساکن هستند، است.

وزارت بهداشت انگلیس همچنین اعلام کرد که کودکان نیازی به دریافت واکسن ندارند و دریافت واکسن کرونا در این کشور اختیاری خواهد بود.

 

سومین روز صفر شدن ابتلا به کرونا در استرالیا

وزارت بهداشت استرالیا اعلام کرده است که برای سومین روز متوالی هیچ ابتلای محلی به ویروس کرونا را ثبت نکرده و افراد مبتلای شناسایی شده، کسانی هستند که از خارج از استرالیا به داخل این کشور آمده اند.

رکورد بیماران کرونایی در بیمارستان‌های آمریکا

بر اساس آمارها، در روز دوشنبه بیش از ۵۹ هزار بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های آمریکا بستری شدند که این رکوردی بی سابقه برای این کشور است.

همچنین آمار تعداد کل مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا باز هم رکورد زد و به بیش از ۱۴۹ هزار مورد در طول ۲۴ ساعت رسید.

بیشتر بخوانید: آمار جهانی کرونا در ۲۰ آبان آمار جهانی کرونا در ۱۹ آبان

رییس سازمان بهداشت جهانی: مردم از کرونا خسته شده اند

رییس سازمان بهداشت جهانی می‎گوید که درست است که مردم سرتاسر دنیا از ویروس کرونا خسته شده اند، اما ویروس کرونا از ما خسته نشده است.

 وی از مردم کل جهان خواست تا پروتکل‌های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک را رعایت کنند.

افزایش محدودیت‌های کرونایی در ایتالیا

یک منبع آگاه در وزارت بهداشت ایتالیا می‎گوید که دولت این کشور برای جلوگیری از شیوع گسترده ویروس کرونا در پی بروز موج دوم این ویروس، محدودیت‌های کرونایی را در ۵ منطقه از این کشور افزایش بدهد.

 

بازگشت زندگی به حالت عادی از بهار ۲۰۲۱

«جان بِل»، یکی از برجسته‌ ترین متخصصان واکسن در انگلیس می‎گوید با وجود اعلامیه‌ های منتشر شده از برخی شرکت‌ های فعال در ساخت واکسن ویروس کرونا، او باور دارد که زندگی مردم باید در بهار سال آینده میلادی به حالت عادی بازگردد.

اظهارات مقامات آلمان در مورد واکسن کرونا

مقام‎های آلمانی اعلام کرده اند که هنوز مشخص نیست که واکسن کرونا چه زمانی و به چه اندازه‌ای در دسترس قرار خواهد گرفت.

 

انتهای پیام/ 

برچسب ها: حوادث بین الملل کرونا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا حوادث بین الملل کرونا ویروس کرونا واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۲۷۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاستمدار انگلیسی: جریان حمایت غرب از اسرائیل معکوس شده است

کریس ویلیامسون گفت: امروز شاهد موج عظیم و بی سابقه حمایت از فلسطین در سراسر جهان هستیم که می‌تواند دلیلی برای امیدواری باشد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، دومین جشنواره بین المللی رسانه‌ای «صبح» به دبیری محسن یزدی و در سه بخش «اصلی»، «معاونت برون مرزی» و «ویژه فلسطین» برگزار می‌شود و فراخوان ارسال آثار آن منتشر شده است.

«بخش اصلی» جشنواره بین المللی صبح اختصاص به تمامی هنرمندان و فعالان رسانه‌ای داخل و خارج از ایران دارد و در سه گروه اصلی برنامه تلویزیونی، رادیویی و رسانه‌های جدید برگزار می‌شود.

کریس ویلیامسون، مجری برنامه «فلسطین از طبقه بندی خارج شده» در شبکه پرس تی وی و نماینده سابق پارلمان بریتانیا است. او درباره آشنایی خود با فعالیت رسانه‌های ایرانی گفت: به طور کامل از فعالیت رسانه‌ای در ایران مطلع نیستم؛ با این حال، آشکارا با پرس تی‌وی و فعالیت آن در بریتانیا آشنایی دارم. فکر می‌کنم، پرس‌تی‌وی بستر ارزشمندی برای اطمینان از انتشار صدای مردم فلسطین برای جامعه غربی، فراهم می‌کند.

نوبت پاسخگویی تمدن غرب !

وی اضافه کرد: در جریان اصلی رسانه‌ای بریتانیا، به طرز باورنکردنی مغرضانه و تحت تاثیر لابی صهیونیستی است. در نتیجه، مردم بریتانیا تصویر دقیقی از رسانه‌های جریان اصلی دریافت نمی‌کنند. با این حال، پلتفرم‌های جایگزینی وجود دارد که مردم به طور فزاینده به آنها روی می‌آورند. پرس تی‌وی یکی از این رسانه‌ها است. برنامه‌ای که در پرس تی‌وی به همراه پروفسور «دیوید میلر» ارائه می‌کنم، بستر ارزشمندی را جهت اصلاح ویژگی‌های نادرست فضای رسانه‌ای بریتانیا فراهم می‌کند.

او با اشاره به اینکه این ایران الهام بخش مبارزات آزادی بخش در جهان است، گفت: به نظرم ایران چراغ راه جنبش‌های آزادی بخش در سراسر جهان است، به این دلیل که به طور کامل امپریالیسم غرب و ایالات متحده را کنار گذاشته است. با وجود گسترده‌ترین تحریم‌های غرب که به رهبری آمریکا علیه ایران تحمیل می‌شود، ایران توانسته پیشرفت کند. فکر می‌کنم، تهران الهام بخش مبارزات آزادی خواهانه در سراسر جهان است.

مجری برنامه «فلسطین از طبقه بندی خارج شده» درباره بازنمایی وارونه از ایران توسط رسانه‌های غربی گفت: رسانه‌های غربی، تصویر بسیار تحریف‌شده ای نسبت به واقعیت زندگی در ایران به مردم خود ارایه می‌کنند. هرچند گاهی توسط رسانه‌های مستقل، به طور اجمالی شاهد نمایش وضعیت حقیقی هستیم؛ من با افرادی که در ایران بوده‌اند صحبت کرده‌ام؛ همه آنها هم عقیده‌اند که تهران با تصویر رسانه‌های غربی و چیزی که انتظار داشتند متفاوت بود.

وی خاطرنشان کرد: جالب است که برخی از مردم جهان به طور فزاینده اعتماد خود به ایران را از دست می‌دهند؛ هرچند، این تنها در مورد تهران صدق نمی‌کند و دلیل آن عملکرد رسانه‌های غربی است. به همین دلیل است که مردم زیادی از رسانه‌های جریان اصلی فاصله می‌گیرند. مردم در کشورهای غربی تا حد زیادی به دنبال بسترهای رسانه‌ای جایگزین هستند که فکر می‌کنم دلیل آن، آنچه است که در غزه در حال رخ دادن است.

این چهره رسانه‌ای درباره افزایش حمایت مردم جهان از فلسطین نسبت به دهه‌های گذشته گفت: اگر به عقب بازگردید، متوجه می‌شوید که 40 یا 50 سال پیش، سطح حمایت از فلسطین در مقابل حمایت از موجودیت رژیم صهیونیستی بسیار کمتر بود و بیشتر مردم با اسرائیل همراه بودند. اما امروز ما شاهد موج عظیم و بی سابقه حمایت از فلسطین در سراسر جهان هستیم که این می‌تواند دلیلی برای امیدواری باشد.

ویلیامسون در پاسخ به سوالی درباره راهکارهای رسانه‌ای که می‌تواند تصویر تحریف شده از ایران را تغییر دهند، گفت: در حال حاضر ایران از طریق پلتفرم‌هایی مانند پرس تی‌وی، به اصلاح تصویر مخدوش شده‌ای که توسط رسانه‌های غربی نمایش داده می‌شود، پرداخته است. فکر می‌کنم این روش ارزشمند و مفیدی جهت آشکار شدن حقایق برای مردم جهان است. این تولیدات می‌تواند از طریق شبکه‌های اجتماعی در سراسر جهان توزیع شود. این کار، به طور آشکار راه مهمی برای مقابله با تبلیغات جهان غرب است. به نظر من رساندن پیام درست به جهان واقعاً مهم است و باید انحصار روایتگری غربی شکسته شود. در بریتانیا، مردم به طور فزاینده‌ای از احزاب سیاسی اصلی سرخورده شده‌اند و به دنبال جایگزین هستند. البته این مساله فقط به بریتانیا محدود نمی‌شود. در این صورت ما شروع به شنیدن صداهای مستقل جدیدی خواهیم کرد که رویکرد ضد امپریالیستی خواهند داشت.

او درباره برگزاری کنفرانس رسانه‌ای «صبح» و نشان دادن چهره ایران واقعی به مردم جهان در چنین رویدادهایی گفت: فکر می‌کنم برگزاری یک کنفرانس رسانه‌ای بین‌المللی در ایران بسیار مهم است و باید تعداد بیشتری از این همایش‌ها برگزار شود زیرا فکر می‌کنم این یک پادزهر واقعا مفید برای فعالیت رسانه‌های غربی است. وضعیت موجود و تبلیغ برای نئولیبرالیسم یک فاجعه برای افرادی که در دنیای غرب زندگی می‌کنند بوده است. در حالی که میلیون‌ها نفر در فقر زندگی می‌کنند و دستور کار اقتصادی که توسط دولت در بریتانیا و در واقع در سراسر اروپا و ایالات متحده دنبال می‌شود، در خدمت منافع اکثریت قریب به اتفاق مردم نیست و چیزی از آن در رسانه‌های جریان اصلی شنیده نمی‌شود.

وی ادامه داد: بنابراین، من فکر می‌کنم کنفرانس‌هایی مانند این برای گردهم آمدن، به اشتراک گذاشتن ایده‌ها واقعاً مفید است؛ از این طریق می‌توان برای انتشار یک روایت واضح و دقیق‌تر برای عموم مردم تلاش کرد. اگر بخواهم درباره انگلستان صحبت کنم باید بگویم که پلتفرم‌های رسانه‌ای مستقل مخاطبان زیادی پیدا کرده است اما رسانه‌های سنتی هنوز هم به وضوح تأثیر زیادی برای نسل قدیمی‌تر در بریتانیا دارند اما رسانه‌های جدید در حال رشد هستند. بنابراین تصور من این است که کنفرانس‌هایی مانند این برای تقویت و رشد رسانه‌های جایگزین مفید هستند و همچنین می‌تواند بر اعمال فشار بر جریان اصلی برای تغییر روش‌ آنها موثر باشد. رسانه‌های غربی همیشه مغرضانه عمل کرده‌اند اما این اواخر خیلی بدتر نیز شده است.

دومین جشنواره بین المللی رسانه ای «صبح» 30 اردیبهشت تا 1 خرداد به دبیری محسن یزدی در سه بخش «اصلی»،‌«معاونت برون مرزی» و « فلسطین» برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • تورم بیشتر برای انگلیسی‌ها در سایه کنترل‌های جدید برگزیتی
  • سیاستمدار انگلیسی: جریان حمایت غرب از اسرائیل معکوس شده است
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • سال گذشته گرم‌ترین سال در جهان ثبت شد
  • کدام کشورهای جهان از سال ۲۰۱۰ غمگین تر شده‌اند؟ (+ اینفوگرافی)
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی