Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به ورود ۱۲۲ دستگاه ناوگان ریلی تولید داخل به شبکه سراسری راه‌آهن، گفت:ایران از واردات سیستم ترمز واگن‌های باری بی‌نیاز شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سعید رسولی در مراسم بهره‌برداری از ششمین و هفتمین مرحله بهره برداری از ناوگان جدید ریلی با حضور وزیر راه و شهرسازی با اشاره به ورود 122 دستگاه ناوگان ریلی تولید داخل و تدارک 15 دستگاه لکوموتیو جرثقیل‌دار با استفاده از تسهیلات خارجی اظهار کرد:‌ این واگن‌ها شامل واگن‌های لوکوموتیو، باری و مسافری است و امیدواریم با حمایت‌های وزیر راه و شهرسازی و مساعدت‌های کارخانه‌های تولیدی ناوگان ریلی، با ارائه و اعتقاد در سال جهش تولید بتوانیم این تولیدات را ادامه دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

وی با تاکید بر اینکه تمام تلاش خود را به کار خواهیم گرفت تا حداکثر تولید را داشته باشیم و بتوانیم تا پایان سال تعداد قابل توجهی از آن‌ها را به شبکه ریلی اضافه کنیم، تصریح کرد: نهضت نوسازی و بهسازی ناوگان ریلی از سال گذشته همواره در دستور کار راه آهن بوده است. در همین خصوص از سال گذشته با تاکید وزیر راه و شهرسازی سرعت اجرای این پروژه‌ها افزایش یافته و تمام تلاش خود را انجام می‌دهیم که ناوگانی شایسته و درخور مردم در خدمت رسانی به آن‌ها ارائه شود.

وی ادامه داد: امروز با استفاده از تسهیلات خارجی که سال‌های گذشته اقدامات آن انجام شده بود، 15 دستگاه لوکوموتیو جرثقیل دار که موجب ارتقاء ایمنی می‌شود به شبکه ریلی اضافه می‌شود.

مدیرعامل شرکت راه آهن از رونمایی 2 پروژه مهم در حوزه ریلی خبر داد و گفت: طبق قولی داده شده و با همت بلند نیرو‌های داخلی برای کاهش وابستگی به کشور‌های خارجی، امروز خوشبختانه اولین سیستم ترمز ملی واگن‌های باری کشور توسط وزیر راه و شهرسازی به بهره‌برداری می‌رسد.

رسولی در این‌باره افزود: این سیستم ترمز از مهمترین قطعاتی بود که همواره به کشور‌های خارجی برای تولید آن وابسته بودیم و در سال‌های گذشته برخی از قطعات آن داخلی سازی شده بود، اما امروز به صورت کامل وابستگی ما برای این سیستم ترمز قطع شد.

مدیر عامل شرکت راه آهن تصریح کرد: پیش از این سیستم ترمز واگن باری به صورت ملی نداشتیم، اما امروز خوشبختانه این ترمز با همکاری سازندگان و کارشناسان داخلی به بهره برداری رسید.

رسولی تاکید کرد: همچنین در راستای توجه به سرمایه‌های انسانی هم پروژه مدیریت استعداد‌های راه‌آهن که سال گذشته اقدامات آن آغاز شده بود امروز این سامانه آغاز به کار کرد و 3 هزار و 755 نفر از کارشناسان و مدیران راه‌آهن در مرحله اول مخاطبان ما قرار گرفته‌اند و اطلاعات خودشان را بارگذاری می‌کنند.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اعلام اینکه با مجموعه اقدامات انجام گرفته تا کنون صرفه جویی ارزی 6 میلیون یورویی را با اتکا به توان داخلی شاهد بودیم، گفت:‌این افراد در طی مراحل شش گانه مورد ارزیابی قرار می‌گیرند. ما یک بانک اطلاعات خوب خواهیم داشت که برای انتخاب مدیران و هم برای استفاده از نیرو‌های کلیدی از این استعداد‌ها استفاده خواهیم کرد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: راه آهن راه آهن وزیر راه و شهرسازی ناوگان ریلی بهره برداری سیستم ترمز واگن ها راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۲۷۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت ورود واگن‌های جدید مترو به کشور/ وزیر کشور: «زمان می برد اما می رسند»

وزیر کشور آخرین وضعیت ورود واگن‌های جدید مترو به کشور و پیگیری‌های وزارت کشور جهت تأمین واگن‌های مترو برای تهران را تشریح کرد.   احمد وحیدی در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح روند ورود واگن‌های جدید به کشور و تأیید کارشناسی واگن های جدید، گفت: یکی از موضوعات جدی در دستور کار وزارت کشور بحث تأمین واگن‌ها و احداث خطوط ریلی است که دولت در مجموع اهتمام جدی در این زمینه دارد.   وی افزود: دولت طی ۳ سال اخیر منابع خوبی در رابطه با ایجاد مترو و خطوط اصلی اختصاص داده که با کمک شهرداری تهران در این رابطه اقدامات خوبی انجام شده است.   برای ورود واگن‌های مترو از نظر زمانی عقب ماندگی نداریم وزیر کشور ادامه داد: بی تردید تأمین واگن مترو در دستور کار است و کارها روی روال است؛ اما زمان می برد؛ قطعا زمان طبیعی خود را دارد و از نظر زمانی عقب ماندگی نداریم.   قرارداد واگن‌های جدید مترو مدتها قبل رها شده بود وی تأکید کرد: ورود واگن‌های جدید مترو در چارچوب قراردادی بوده که قبلاً مدتها رها شده بوده؛ اما در دولت جدید فعال شده و در دستور کار و پیگیری قرار گرفته است و طبق روال خودش هم کار دنبال خواهد شد.   به گزارش ایسنا، مهدی چمران ریاست شورای اسلامی شهر تهران اخیراً در حاشیه جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران درباره ورود واگن های جدید به تهران گفته بود: مایه تأسف است که ماه‌ها از انعقاد قراردادها گذشته؛ اما در داخل کشور موانع زیادی وجود دارد و موضوع هنوز به نتیجه نرسیده است؛ لذا امیدواریم وزیر کشور قاطعانه تصمیم بگیرد و جلوی این توقف گرفته شود.   وی تأکید کرده بود: تا امروز تأیید فنی برعهده مترو بوده؛ لذا امیدواریم وزیر کشور قاطعانه تصمیم بگیرد و جلوی این توقف گرفته شود. اینکه از این موضوع چه کسی نفع می‌برد نمی‌دانم اما اینکه چه کسی ضرر می‌کند باید بگویم همه ضرر خواهند کرد. به جای اینکه قدر بدانند و کمک کنند اینگونه کار را متوقف می‌کنند، لذا باید پاسخگو باشند. کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: ابهامات قرارداد دو میلیارد یورویی شهرداری تهران با چین از سرگیری اعزام قطار‌های تندرو در خط ۵ مترو تهران شهردار تهران: ۱۴۰۰ اتوبوس در ۳۲ ماه به ناوگان حمل و نقل تهران اضافه شده است

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت ورود واگن های جدید مترو به کشور
  • آخرین وضعیت ورود واگن‌های جدید مترو به کشور
  • آخرین وضعیت ورود واگن‌های جدید مترو به کشور/ وزیر کشور: «زمان می برد اما می رسند»
  • آخرین وضعیت ورود واگن‌های جدید مترو به کشور/برای ورود واگن‌ها عقب ماندگی نداریم
  • زاکانی: اولین نمونه قطار چینی در خرداد به تهران می رسد | تمام قراردادهای ما ضمانت بانکی بین المللی دارد
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است
  • ورود اتوبوس‌های نو­ به ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت
  • وزیر : مودم‌ تولید داخل نمی‌تواند سرعت بالا داشته باشد
  • تاکید وزیر راه و شهرسازی به توسعه ناوگان هوایی ایران