Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد،  ابراهیم سلمانی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: در حال حاضر هزار و ۱۵۷ بیمار مشکوک به کووید ۱۹ در بیمارستان‌های یزد و از این تعداد ۲۰۱ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

او با اشاره به اینکه این آمار نسبت به دیروز کاهش داشته و آمار بیماران ثابت شده است افزود: این امر به دلیل رعایت دستور العمل‌های بهداشتی از سوی مردم و اعمال محدودیت‌ها از سوی دولت بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سلمانی با تاکید بر ارتباط آمار مبتلایان با رعایت دستورالعمل ها ادامه داد: درصد پوشیدن ماسک در استان هم اکنون ۷۰ درصد است که هرچند با ایده آل فاصله دارد، اما نسبت به قبل بهبود یافته است و کمترین میزان پوشیدن ماسک مربوط به شهرستان‌های اشکذربا ۴۶ درصد پوشش ماسک، مهریز ۴۷ درصد پوشش ماسک و میبد با ۶۰ درصد پوشش ماسک از سوی مردم در فضا‌های عمومی است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد اظهار کرد: در شهرستان ابرکوه نیز میزان پوشش ماسک در فضای عمومی ۶۸ درصد و شهرستان خاتم ۷۵ درصد است که نسبت به هفته گذشته به میزان قابل توجهی افزایش داشته و لازم است که رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی تا پایان فصل سرد ادامه یابد.

دورهمی‌های خانوادگی عامل اصلی ابتلا به کرونا /رعایت دستورالعمل‌ها ابتلا به آنفولانزا را نیز کاهش داده

سلمانی با اشاره به اینکه با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی روند افزایشی بیماری کنترل شده گفت: اصلی‌ترین عامل ابتلای افراد به کرونا، دورهمی‌های خانوادگی و قرار گرفتن جمعی در فضا‌های بسته و بدون تهویه بوده است که با اعمال محدودیت‌های انجام شده این روند کاهش یافته است.
او افزود: با توجه به اینکه سرعت شیوع بیماری آنفولانزا نیز بسیار کمتر از کونا است پیش بینی می‌شود بارعایت دستورالعمل‌های بهداشتی از سوی شهروندان امسال بیمار مبتلا به آنفولانزا دراستان نباشد.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد در پایان با تاکید بر این مطلب که در استان همواره پیش بینی‌های لازم نسبت به افزایش تعداد بیماران صورت گرفته گفت: در حدود ۲۰۰ تا ۲۵۰ تخت بیشتر از تعداد تخت‌های فعلی آماده شده و پیش بینی شده بود چنانچه روند صعودی مبتلایان افزایش یافته و بیشتر از هزار و ۵۰۰ نفر باشد بیمارستان صحرایی برای بیماران بستری آماده شود که در حال حاضر نیازی به بیمارستان صحرایی وجود نداشته و دارو‌های مورد نیاز برای بیماران مبتلا به کوید ۱۹ تهیه و تجویز دارو برای بیماران سرپایی نیز آغاز شده است.

انتهای پیام/و

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شیوع ویروس کرونا شیوه نامه های بهداشتی علوم پزشکی رعایت دستورالعمل پوشش ماسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۲۷۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه روند کاهشی نرخ سود بین بانکی+جدول

نرخ سود بین بانکی در هفته‌منتهی به ۱۲ اردیبهشت ماه با کاهش بسیار جزئی به ۲۳.۵ درصد رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، نرخ بهره بین بانکی مانند هفته قبل با کاهش بسیار جزئی همراه بود؛ این نرخ در هفته منتهی به 12 اردیبهشت ماه با کاهش یک صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به 23.5 درصد رسیده است.

نرخ سود بین بانکی در هفته منتهی به 5 اردیبهشت ماه نرخ سود بین بانکی با کاهش یک صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به 23.51 درصد رسیده بود. این نرخ از ابتدای سال جاری با روند کاهشی همراه بود به جز هفته منتهی به 29 فروردین ماه.  نرخ بهره بین بانکی در هفته پایانی فروردین با افزایش همراه شدو با 4 صدم درصد افزایش نسبت به هفته قبل از آن به 23.52 درصد رسید.

نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به 22 فروردین ماه با کاهش نیم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به 23.48 درصد رسید. نرخ بهره بین بانکی که در هفته نخست فروردین ماه سال جاری 23.62 درصد شده بود در دومین هفته از نخستین ماه سال جدید با کاهش 4 صدم درصدی همراه شد و به 23.58 درصد رسید.

این نرخ در هفته پایانی اسفندماه سال 1402 به 23.66 درصد رسیده بود که بالاترین نرخ بهره بین بانکی از آبان‌ماه به بعد محسوب می‌شود. بیشترین رکورد این نرخ در هفته نخست مهر 1402 ثبت شده است. نرخ بهره بین بانکی در پایان هفته منتهی به 5 مهرماه سال 1402 با رکوردشکنی 10 سال به 23.80 درصد افزایش یافته بود؛ البته بعد از آن روند کاهشی نرخ سود بین بانکی آغاز شد و در هفته نخست آبان‌ماه به 23.71 درصد کاهش یافت و بعد ان آن وارد کانال‌های پایین‌تر شد.

نرخ سود بین بانکی چیست؟

ممکن است بانک‌ها در دوره‌های مالی کوتاه‌مدت روزانه یا هفتگی با کسری یا مازاد نقدینگی روبه‌رو شوند. اگر بانکی دچار کسری نقدینگی شود، باید از طریق وام گرفتن آن را جبران کند تا به حالت تعادل برسد. برای اینکه بانک‌ها برای حل این مشکل به بانک مرکزی نیاز نداشته باشند، بازاری را به نام بازار بین بانکی تشکیل داده‌اند که در آن به یکدیگر وام دهند. اکثر وام‌های بین بانکی سررسید کوتاه‌مدت یک‌هفته‌ای یا کمتر دارند. وام‌دهی بانک‌ها به یکدیگر بر مبنای یک نرخ سودی است که به آن نرخ سود بین بانکی گفته می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ادامه روند کاهشی نرخ سود بین بانکی+جدول
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • روند افزایشی خودکشی از ۱۳۸۸ تا ۱۴۰۱
  • روند افزایشی خودکشی از 1388 تا 1401
  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • سهم زنجان از تولید ناخالص داخلی کشور افزایشی است
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد
  • هوش مصنوعی زندگی‌ها را نجات می‌دهد/ کاهش ۹۰ درصدی مرگ و میر بیماران قلبی