Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران، متن بیانیه بدین شرح است:

بنام خدا

جمهوری اسلامی ایران با عنایت به آرمانهای انقلاب اسلامی و سیاستهای خود از ابتدای تاسیس بدون در نظر گرفتن عرف بین المللی و روابط جهانی پایه گذار نوعی خاص از سیاست ورزی بین المللی بوده است که ارزیابی کامیابی‌ها و ناکامیهای آن فراتر از این بیانیه است. اما آنچه روشن است این است که هرگاه جمهوری اسلامی با تکیه بر پشتوانه اصلی و قدرت نرم خود یعنی مردم و در سایه مشارکت فراگیر همه ایرانیان و در امتداد مردمسالاری داخلی وارد تعاملات بین المللی شده است موفقیتهای چشمگیری داشته است و هرگاه خواسته‌است با تکیه بر قدرت سخت، انقلاب را صادر و یا پایگاه بین المللی خود را توسعه دهد، توفیق چندانی نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس باید تاکید کرد اگر توسعه سیاسی داخلی اتفاق نیفتد و اگرحاکمیت در نحوه رابطه خود با مردم تغییر اساسی ایجاد نکند آمدن این رئیس جمهور یا رفتن آن رئیس جمهور در کشوری دیگر نمی‌تواند موجب بهبود وضع در ایران در مسیر دستیابی به توسعه همه جانبه شود.

اینک در آستانه روی کار آمدن دولتی جدید در ایالات متحده آمریکا با در نظر گرفتن موضوع فوق الذکر لازم است نکاتی را متذکر شد.

روابط خصمانه و پر تنش میان ایران و آمریکا به پدیده ای مزمن تبدیل شده و هزینه های قابل توجهی را بر کشور و بخصوص مردم تحمیل کرده است.

در گذشته علیرغم بی اعتمادی میان طرفین، در مقاطعی شرایط و فرصت هایی برای دو طرف ایجاد شده بود تا در جهت تنش زدائی و کاهش بی اعتمادی متقابل گامهایی بردارند که آخرین آنها توافق چند جانبه برجام بود. متاسفانه این رویکرد تداوم نیافت و حاصل آن از دست رفتن دستاوردها و استمرار تنش متقابل و تداوم هزینه ها شد.

- با روی کار آمدن ترامپ که رئیس جمهوری غیر متعارف بود و در مسائل منطقه ای بخصوص سیاستهایش در قبال ایران به میزان زیادی تحت تاثیر زمامداران و لابی اسراییل قرارداشت آمریکا از توافق برجام خارج شد و تحریم های ظالمانه بی سابقه ای را بر کشورمان تحمیل کرد که لطمات سنگینی بر کشور و فشار طاقت فرسایی را بر مردم وارد ساخت. لطمات و فشارهایی که کماکان ادامه دارد.

شرایط زندگی و معیشت مردم گواه روشنی است که ادامه مسیر گذشته تنها بر فشارها و سختی‌های تحمیل شده بر مردم می افزاید و باید در آن تجدید نظر کرد.

- اینک که دوران ترامپ به پایان رسیده، و با تجارب پر هزینه ای که بدست آمده، باید تدابیری اندیشیده شود که اینگونه تحریم ها و فشارها مرتفع گردد و در آینده نیز مجددا امکان تکرار نیابد.

سیاست نه جنگ نه مذاکره که شاید در زمان بدعهدی و دشمنی بی‌نظیر دولت ترامپ، که خواستار تحمیل شرایط ذلت‌بار برای شروع مذاکره بود قابل توجیه بود، اینک در زمان دولت جدید آمریکا کاربردی نخواهد داشت.

طبعا حل مشکلات و اختلافات مزمن فی‌مابین دو کشور امر ساده‌ای نیست که به راحتی و سرعت بتوان آن را به نتیجه رساند ولی تجربه دو دولت اوباما و ترامپ تفاوت آشکار رویکرد دولت‌های مستقر در آن کشور را به خوبی نشان می‌دهد.

با توجه به اظهار صریح و مکرر رئیس جمهور جدید آمریکا مبنی بر بازگشت به توافق برجام این احتمال وجود دارد که با شروع به کار دولت جدید، دوره‌ای از کاهش تحریم‌ها و فشارها به وجود آید.

با نگاهی به تجارب گذشته، قابل پیش بینی است که عدم استفاده از فرصت پیش‌آمده و استمرار سیاست‌های تقابلی می‌تواند بار دیگر به تداوم تحریم‌ها و فشارها منجر شود، با این تفاوت که دولت جدید آمریکا، بر خلاف دولت ترامپ، قادر خواهد‌بود موافقت و همراهی اروپا را جلب و مجددا اجماعی بین المللی علیه کشورمان شکل دهد.

بدیهی است برای قرارگرفتن کشور در مسیر توسعه همه‌جانبه لازم است با تدبیر و روشن بینی و بر اساس سه اصل راهبردی حکمت، عزت و مصلحت همه راههای دیپلماتیک و از جمله مذاکره سازنده جهت تأمین منافع ملی در دستور کار قرار گیرد و چه مصلحت ملی بالاتر از آرامش و رفاه ملت ایران و امیدواری آنها به کفایت حکومت در تامین نیازهای مادی و معنوی آنها و چه منفعت ملی بالاتر از صلح و امنیت در منطقه آشوب زده خاورمیانه. بدیهی است که راه مذاکره راه آسانی نیست اما جز آن هم راهی متصور نیست.

اگر ترامپ رفته است هنوز "ترامپیسم" چه در ایالات متحده و چه در ایران زنده است و این جریان تمام تلاش خود برای به شکست کشاندن مفاهمه و تعامل سازنده بین دو کشور به کار خواهد گرفت.

این دوره می‌تواند با اتخاذ رویکردی در جهت تنش زدایی و تعامل از سوی طرفین استمرار یابد و به سمت حذف کامل محدودیت های اقتصادی سوق پیدا کند بطوری‌که حاصل آن امنیت، آرامش، رفاه و امیدواری مردم عزیز ایران باشد.

حزب اتحاد ملت بر این باوراست که اصلاح رویکردها در سیاست خارجی با هدف صلح جهانی و اعتماد به انتخاب آزاد مردم در سیاست داخلی با هدف مردمسالاری می‌تواند زمینه‌ساز جهش اقتصادی و ارتقاء سطح زندگى مردم در افق پیش‌روى کشور ما باشد.

امید آن است که مسئولان بلند پایه کشور بر مبنای منافع ملی که چیزی جز رفاه مردم و آبادانی کشور نیست از این فرصت استفاده کرده و با شفافیت و شجاعت، خیر کشور و صلاح ملت را سرلوحه تصمیمات خود قراردهند.

حزب اتحاد ملت ایران اسلامی

 

اخبار مرتبط ربیعی: موضع ایران در خصوص آمریکا روشن است روحانی: دولت جدید آمریکا باید در رفتار غیر انسانی خود با سایر کشورها تجدید نظر کند عباس عبدی: در شرایط فعلی، فرقی بین رئیس‌جمهور پوپولیست و برنامه دار نیست شکست ترامپ پایان دوره چک های سفید امضا برای دیکتاتورهاست ادعای یک پایگاه خبری مخالف مذاکره با آمریکا: بایدن برای حفظ جریان طرفدار غرب و مذاکره در قدرت تلاش می کند

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت نقل و انتقالات لیگ برتر ویروس کرونا انتخابات آمریکا بیانیه حزب اتحاد ملت ایران سهام عدالت نقل و انتقالات لیگ برتر ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی جدید آمریکا بین المللی رئیس جمهور دولت جدید تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۲۷۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخنگوی وزارت خارجه: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند

به گزارش خبرآنلاین سخنگوی وزارت امور خارجه اقدام سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا در اعمال تحریم هایی علیه برخی اشخاص حقیقی و حقوقی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، همچنین قطعنامه پارلمان اروپا و طرح ادعاهایی علیه کشورمان را به شدت محکوم و از همراهی معدود کشورهایی در اروپا از رویکرد ظالمانه دولت آمریکا انتقاد کرد.

کنعانی افزود ظرفیت‌های نظامی جمهوری اسلامی ایران متناسب با نیاز آن در تامین امنیت و منافع ملی، حفاظت از حاکمیت و تمامیت سرزمینی و دفاع مشروع و بازدارنده در مقابل هرگونه تهدید و تجاوز خارجی است و جمهوری اسلامی ایران از شرکای مهم جامعه جهانی در تأمین صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی و مبارزه با تروریسم بین‌المللی است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی تصریح کرد؛ توسل به ابزار تحریم علیه ظرفیت‌های دفاعی جمهوری اسلامی ایران نه تنها خللی در عزم و اراده دولت و مردم ایران در افزایش اقتدار ملی با هدف دفاع مشروع و قاطع از حاکمیت و تمامیت سرزمینی و امنیت و منافع ملی ایران ایجاد نمی‌کند، بلکه برخلاف میل تحریم کنندگان، تحریم‌ها را به فرصتی برای خودکفایی و خوداتکایی در تقویت و توسعه ظرفیت دفاعی و نظامی ایران تبدیل کرده است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی از رویکرد دوگانه پارلمان اروپا در موضوع حمله رژیم صهیونیستی به مقر دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران در دمشق و دفاع مشروع ایران شدیدا انتقاد کرد و گفت؛ جای تأسف است که پارلمان اروپا در قطعنامه‌ خود نسبت به اقدام متجاوزانه و ناقض قوانین و حقوق بین‌الملل رژیم صهیونیستی به مقر دیپلماتیک ایران و شهادت مستشاران رسمی ضدتروریست ایرانی، صرفا به ابراز تأسف بسنده کرده است، اما اقدام مشروع ایران علیه رژیم یاد شده در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع را شدیدا محکوم می‌کند!

سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد؛ چرا پارلمان اروپا از پرداختن به منشأ و عامل اصلی بروز تنش و ناامنی در منطقه که ریشه در اشغالگری و رویکرد جنایتکارانه رژیم صهیونیستی اسرائیل در کشتار مردم فلسطین و نیز نقض مکرر قوانین و حقوق بین‌الملل توسط این رژیم جعلی دارد، طفره می‌رود و در مقابل همسو با سیاست آمریکا از رژیمی حمایت می‌کند که اصل و اساس ناامنی و تنش در منطقه در طول هشت دهه متمادی است!

کنعانی همچنین با روشن و شفاف توصیف کردن سیاست و مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در قبال بحران اوکراین و با رد مجدد ادعاهای مربوط به استفاده از تسلیحات ایران در جنگ اوکراین تاکید کرد؛ اگر آمریکا و اروپا عزم صادقانه ای داشته باشند، جنگ در اوکراین و جنگ علیه غزه در سریعترین زمان ممکن خاتمه خواهد یافت، اما آمریکا و برخی کشورهای اروپایی اصرار دارند که در مسیر غلط تاریخ حرکت کنند و به‌ جای کمک به توقف جنگ، بر آتش آن بیفزایند و وقت خود را مصروف اتهام زنی به دیگران کنند.

کنعانی تاکید کرد: بسیاری از ملت‌ها و دولت‌ها به خصوص در منطقه غرب آسیا دیگر هیچ امید و اعتقادی به نقش آمریکا و متحدان اروپایی آن در کمک به برقراری ثبات و امنیت در منطقه ندارند.

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود؛ این دولت و مردم ایران هستند که باید از آمریکا و اروپا به دلیل نقض توافق هسته‌ای و ایفای نقش مخرب در ثبات و امنیت پایدار در منطقه سؤال و طلبکاری کنند، نه اینکه این دولتهای ناقض عهد و پیمان، خود را جای طلبکار و مدعی نشانده و به گستاخی بر فهرست تحریم‌های ظالمانه علیه مردم ایران بیفزایند.

کنعانی خاطرنشان کرد: اگر رشادت و جانفشانی سپاه پاسداران و مستشاران شهید ضد تروریست سپاه در منطقه نبود، تروریسم داعشی تا پشت درب پارلمان اروپا و قلب آمریکا نفوذ کرده بود و امنیت منطقه و جهان را بیش از پیش تهدید می کرد، حال چگونه پارلمان اروپا وقیحانه خواستار گنجاندن تنها نیروی واقعی ضدتروریسم جهان در فهرست تروریسم می شود؛ مگر اینکه تصور کنیم گروه‌های تروریستی در راستای اهداف و منافع نامشروع آمریکا و معدود دولتهای اروپایی و رژیم صهیونیستی برای دامن زدن به بی‌ثباتی و ناامنی در منطقه غرب آسیا عمل می‌کنند!

سخنگوی دستگاه دیپلماسی در پایان بار دیگر تاکید کرد تکرار رویکردهای غیرقانونی و اشتباه توسل به ابزار تحریم و فشار از سوی آمریکا و تبعیت برخی دول اروپایی از واشنگتن، هیچ حق و مشروعیتی برای ادعاهای آنها از منظر حقوقی و بین‌المللی ایجاد نمی‌کند و آنها باید زمانی پاسخگوی این ادعاها و اقدامات ظالمانه خود علیه دولت و مردم ایران باشند.

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900114

دیگر خبرها

  • مهدی نصیری و توهم اتحاد
  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟
  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم های سه کشور علیه ایران: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • پیش‌بینی مرتضی افقه از تاثیر انتخابات آمریکا بر بازار ارز/ منتظر این تغییر باشید
  • سخنگوی وزارت خارجه: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند