Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@03:39:17 GMT

هویت شهرستان های استان تهران در سیمای شهری مشخص باشد

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۲۸۵۶۹

هویت شهرستان های استان تهران در سیمای شهری مشخص باشد

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا چراغعلی صبح سه شنبه در جلسه ویدئوکنفرانس که با حضور با حضور خطیبی فرماندار، مدیران کل شهری و شوراها و دفتر فنی استانداری، معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری، شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر و با موضوع رسیدگی به مشکلات شهر قرچک و همچنین بررسی اقدامات پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا در این شهرستان برگزار شد اظهار داشت: توجه به هویت فرهنگی اجتماعی مردم هر شهرستان و اجرای پروژه‌ها مطابق آخرین اصول مهندسی ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه تمام سعی ما باید بر این باشد که پاسخگوی مطالبات مردم باشیم و شبانه‌روزی برای رفع مشکلات تلاش کنیم گفت: باید سعی کنیم در این شرایط، با کار جهادی فضای جامعه را امیدبخش کنیم و همدلی شورا، شهرداری و سایر ادارات را به نمایش بگذاریم.

سرپرست معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران افزود: در سیمای شهری باید به مسئله هویت شهرستان توجه شود و در همه امور مربوط به مهندسی و معماری نیز توجه به مسائل فرهنگی امری ضروری است.

چراغعلی بیان داشت: انتظار داریم در تمامی شهرها، پروژه‌هایی اجرا شود که سال‌های متمادی برای مردم منفعت داشته باشند و مطابق آخرین اصول مهندسی و با کیفیت و استانداردهای لازم ساخته شود و با همت و تلاش جهادی پروژه‌های مهم شهری را به اتمام رسانده تا در دهه مبارکه فجر کام مردم شیرین شود.

کد خبر 5068180

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری تهران عبدالرضا چراغعلی قرچک ویروس کرونا شیراز شیوع کرونا آمار کرونا بوشهر محدودیت های کرونایی بارش باران کرمانشاه شهرکرد ستاد ملی مقابله با کرونا قزوین لیگ برتر فوتبال ایران احتکار مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۲۸۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاسمی: استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نخستین نشست شورای رابطین امور بانوان و خانواده استان اصفهان در سال ۱۴۰۳ با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و عاصمه قاسمی مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده در سالن امیرکبیر دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان برگزار شد.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده در این نشست با اشاره به اثرگذاری استادان زن در جامعه اظهار کرد: شبکه بانوان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی در سه سطح استادان، کارکنان و دانشجویان؛ شکل گرفته است که اهدافی همچون راهبری شبکه بانوان فرهیخته دانشگاه، توانمندسازی تخصصی شبکه بانوان فرهیخته دانشگاه؛ هماهنگی و نظارت بر عملکرد شورا‌های راهبری استان‌ها، هماهنگی و نظارت بر عملکرد مسئولین استان‌ها؛ ایجاد بستر تعاملی با فعالان حوزه زنان و خانواده داخل و خارج از دانشگاه را در دستور کار دارد.

قاسمی با بیان اینکه امور زنان و خانواده باید در امور دانشجویان خانم، با قوت وارد شوند، ادامه داد: ویژگی و فطرت نهادینه شده بانوان در آموزش و تعلیم و پرورش، به لحاظ پارامتر انتقال مفاهیم و دارا بودن مؤلفه‌ها و خصایص ذاتی همچون مهرورزی، صبوری و خستگی ناپذیری که خداوند در زن برای مادری قرار داده است، در شغل بسیاری از اساتید خانم تبلور یافته است.

وی با اشاره به هدف اساسی آموزش عالی خاطرنشان کرد: بانوان در هر رشته و مقطعی که تدریس می‌کنند، اهتمام ویژه‌ای را صرف صلح‌گرایی در محیط‌های سخت و ستیزه‌جو می‌نمایند. چنین معلمانی به ترویج فرهنگ تعامل، صلح و مدارا می‌پردازند و با گفتار و کردار خود، آموزش می‌دهند.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان هم با اشاره به دغدغه استادان هیئت علمی، تصریح کرد: جامعه چه تفاوتی بین زنان موفق و موثر در دنیای امروزی قائل شده است؟ پیامد حضور زنان موثر در جایگاه علمی، تا چه حد انفاق افتاده است؟ برای رشد هوش و نبوغ لازمه زنان در حوزه تعلیم و تربیت، چه تسهیلاتی درنظر گرفته شده است؟

نرگس عطریان با تأکید بر نیاز‌های بانوان در دانشگاه آزاد اسلامی تبیین کرد: فعالیت‌های ورزشی، جبران مشکلات ارگونومی و ساعات کار زیاد، برنامه‌های کمک آموزشی فرزندان، توانمندسازی شایستگی‌های فرهنگی در زنان، ازجمله موارد مهمی است که باید نسبت به آن توجه ویژه داشت.

در پایان این نشست، از بانوان هیئت علمی برگزیده و افتخارآفرین در عرصه‌های مختلف علمی، پژوهشی و تحقیقاتی با حضور دکتر طهرانچی ریاست دانشگاه آزاد، محمدعلی نادی معاون علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد، نجفی رییس دانشگاه آزاد استان، محمد باقری معاون هماهنگی و برنامه‌ریزی استان و سایر مسئولان استانی تقدیر شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تکلیف مردم لرستان در دور انتخابات چیست؟
  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه
  • امدادرسانی به ۲۴۰ شهروند گرفتار در سیل/مردم به هشدارها توجه کنند
  • لزوم توجه به توسعه باغات زیتون در شهرستان رودبار
  • قاسمی: استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • ارتقای حمل‌ونقل عمومی در پرند ضروری است
  • هویت ۹۹ درصد رأی دهندگان به صورت الکترونیکی احراز شد
  • ضرورت توجه به حقوق و مسائل مادی معلمان
  • نقاب پشت نقاب
  • فهرست وفاق برای دور دوم مجلس شورای اسلامی در تهران مشخص شد