Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-29@22:32:32 GMT

۴دلیل برای شکست ترامپ

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۲۸۵۷۳

۴دلیل برای شکست ترامپ

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از همشهری،  دونالد ترامپ، مورد عجیبی در تاریخ آمریکاست؛ او یکی از 5رئیس‌جمهور یک‌دوره‌ای این کشور در تاریخ معاصر به شمار می‌رود اما در جدول کسب بیشترین آرای مردمی، در رده دوم قرار دارد. به همین‌خاطر است که شکست او همچون دوران رئیس‌جمهوری‌اش پدیده‌ای ویژه و قابل تحقیق است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در انتخابات اخیر بیش از 70میلیون رأی کسب کرد و در بخش‌های وسیعی از کشورش گزینه اول رای‌دهندگان بود؛ با این حال مغلوب بسیج همگانی دمکرات‌هایی شد که تداوم حضور ترامپ در کاخ‌سفید را فاجعه‌ای ملی و تاریخی می‌دانستند. با وجود اینکه اعلام شده جو بایدن، نامزد دمکرات‌ها برنده انتخابات شده، اما ترامپ خود را برای به چالش کشیدن نتیجه آن آماده کرده و تیم حقوقی او برنامه‌های مفصلی برای برگرداندن نتیجه انتخابات دارد. مشخص نیست امیدواری ترامپ برای بازگرداندن نتایج انتخابات چقدر واقعی باشد اما چیزی که می‌توان با قاطعیت از آن صحبت کرد این است که رئیس‌جمهور آمریکا، نقشی خودویرانگر در پیروزی بایدن داشته است. رفتارهای ترامپ، تکبر و بی‌تفاوتی‌اش به نگرانی‌های مردم آمریکا، در نهایت رؤیای دیرهنگام او برای اقامت طولانی در کاخ سفید را بر باد داد.

رفتار هجومی

ترامپ یک‌بار گفته بود که حتی اگر در روز روشن در خیابان پنجم  نیویورک به یک نفر شلیک کند، هوادارانش به او رأی می‌دهند. پایگاه هواداران او، بدون تردید چنین نگاهی داشتند و اصلا به‌خاطر همین پیروی محض بود که ترامپ 4سال پیش وارد کاخ سفید شد. به گزارش بی‌بی‌سی، اما دیگرانی که کورکورانه از او حمایت می‌کردند، در انتخابات دوم دیگر به او رأی ندادند.

بسیاری از حامیانی که نظرشان طی 4سال تغییر کرد، افرادی هستند که در حاشیه شهرها زندگی می‌کنند. بایدن با حمایت همین قشر از رای‌دهندگان موفق شد ایالت‌های کلیدی پنسیلوانیا، میشیگان و ویسکانسین را بار دیگر آبی کند (رنگ حزب دمکرات) و در موقعیتی قرار بگیرد که در آریزونا و میشگیان هم برنده شود. حامیان ترامپ در این مناطق، از رفتار هجومی و نامتعارف ترامپ نه‌تنها خسته شده بودند که احساس نگرانی می‌کردند؛ برای آنها استفاده از زبان نژادپرستانه توسط ترامپ و حمله به مردم در توییتر به‌خاطر رنگ پوستشان قابل تحمل نبود. آنها نمی‌توانستند ببینند که رئیس‌جمهورشان متحدان سنتی آمریکا را نادیده می‌گیرد و به رهبر اقتدارگرای روسیه دست دوستی می‌دهد. مجموعه رفتارهای نامتعارف ترامپ، که گاهی ‌شأن جایگاه ریاست‌جمهوری آمریکا را تا حد رئیس باندهای تبهکار پایین می‌آورد، اثر منفی عمیقی روی بخش بزرگی از رای‌دهندگان داشت.

کارزار برای شکست

کارزار ترامپ برای انتخاب مجدد، عملا از همان روزی که به‌عنوان رئیس‌جمهور مشغول به‌کار شد شروع شد. اما سال‌ها آماده‌سازی، نتوانست او را از شکست نجات دهد. مشکل بزرگ کارزار ترامپ برای انتخابات اخیر، استراتژی آن بود. او فکر می‌کرد با همان رویکرد هجومی که در دور پیش داشت می‌تواند موفق باشد. او دور پیش خود را فردی خارج از سیستم می‌خواند که آماده است تا علیه حاکمیت اقدام کند. رای‌دهندگان از این ایده و ادعا خوششان آمد و ترامپ انتخاب شد.

 به نوشته وب‌سایت سی‌ان‌ان، این بار اما مسئله کاملا فرق می‌کرد. ترامپ به‌عنوان یک رئیس‌جمهور مستقر، باید پاسخگوی 4 سال حکمرانی‌اش می‌بود. اما این مسئله کاملا نادیده گرفته شده بود و رئیس‌جمهور، باز هم خود را فردی خارج از سیستم می‌خواند. کارزار او، در دیگر موارد هم رویکرد نامناسب و ناهماهنگی داشت؛ از نحوه پرداختن به بحران کرونا در آمریکا گرفته تا حملات سنگین به رای‌های پستی که بخش همیشگی و سنتی از انتخابات آمریکا هستند. ستاد ترامپ، در فهماندن واقعیت‌های سیاسی به ترامپ چنان ناکارآمد بود که ترامپ، روز انتخابات را روز جشن می‌دانست و خود را برای جشن آماده کرده بود.

نگاه بسته سیاسی

یک مشکل بزرگ سیاسی ترامپ این بود که نتوانست طیف حامیانش را فراتر از پایگاه رأیش گسترش دهد. البته تلاشی هم برای این کار نکرد. در انتخابات پیشین، او در 30ایالت برنده شد و در ادامه طوری رفتار می‌کرد که گویا فقط رئیس‌جمهور محافظه‌کاران و بخش قرمز(رنگ حزب جمهوریخواه) آمریکاست. سیاست‌های تفرقه‌انگیز او در یک قرن اخیر سابقه نداشته است. او هرگز تلاش نکرد تا دل دمکرات‌هایی را که در 20ایالت به هیلاری کلینتون رأی داده بودند به‌دست بیاورد. نادیده گرفتن نیمی از آمریکا و رفتار‌های تفرقه‌انگیز ترامپ، دمکرات‌ها را چنان خشمگین کرد که برای پیروزی دست به هر کاری زدند. رای‌دهندگان هم این رای‌گیری را به یک همه‌پرسی برای نجات آینده خود از دست ترامپ تبدیل کردند و در نهایت به لطف مشارکت بسیار بالا، از دست ترامپ خلاص شدند.

تیغ دولبه کرونا

بحران‌ها در طول تاریخ، کارکردی دوگانه برای روسای جمهور آمریکا داشته‌اند. آنها معمولا با قدرتی بیشتر از دل بحران‌های ملی بیرون آمده‌اند. برای نمونه، فرانکلین روزولت با نجات آمریکا از رکود اقتصادی رویین‌تن شد و جورج بوش پسر با واکنش مناسب به حملات 11سپتامبر محبوب‌تر و یک‌بار دیگر انتخاب شد. اما کرونا برای ترامپ کارکرد عکس داشت. تا پیش از این بحران، اقتصاد، برگ برنده ترامپ بود اما نگرانی عامه مردم از بزرگ‌ترین بحران سلامتی یک قرن اخیر همه‌‌چیز را به هم ریخت. درحالی‌که همه نگران بودند و بیکاری در حال اوج‌گیری بود، ‌ترامپ اصرار داشت همه‌‌چیز را عادی نشان دهد و عادی رفتار کند. حتی ابتلای خود او به کرونا هم باعث تغییر رویکردش نشد. مردم آمریکا، این بی‌تفاوتی را فراموش نکردند.

پربیننده ترین اخبار و نتایج انتخابات آمریکا اخبار و نتیجه انتخابات آمریکا اخبار انتخابات آمریکا بعد از گذشت ۴۴ساعت از پایان رای‌گیری بایدن یا ترامپ؟/ کشورهای اروپایی خواستار پیروزی کدام نامزد انتخاباتی هستند؟ اخبار انتخابات آمریکا بعد از گذشت ۳۵ساعت از پایان رای‌گیری

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: انتخابات آمریکا دونالد ترامپ جو بایدن اقتصاد آمریکا رئیس جمهور آمریکا انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت انتخابات آمریکا رای دهندگان رئیس جمهور دمکرات ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۲۸۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعرفه فیزیکی به شعب أخذ رأی کرمانشاه ارسال نمی‌شود

رئیس ستاد انتخابات استان کرمانشاه گفت: در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی حوزه انتخابیه کرمانشاه به دلیل الکترونیکی شدن فرایند انتخابات، تعرفه فیزیکی در هیچ شعبه‌ای وجود نخواهد داشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، علی شعبانی در نشست خبری که امروز در استانداری برگزار شد، اظهار داشت: در دور اول انتخابات از 6 حوزه انتخابیه استان کرمانشاه، نفرات منتخب پنج حوزه مشخص شد. 

وی با بیان اینکه در حوزه کرمانشاه محمد رشیدی آرای لازم را کسب کرد عنوان کرد: برای دو کرسی باقی مانده چهار نفر که بیشترین رأی را داشتند به دور دوم آمدند. برای حفظ شرایط دور اول تلاش شد همان تعداد شعب اخذ رأی آماده شود و 645 شعبه اخذ رأی شامل 100 شعبه روستایی و 545 شعبه شهری آمادگی لازم را دارند. 

رئیس ستاد انتخابات استان کرمانشاه افزود: براساس ابلاغ وزارت کشور در دور دوم فرایند انتخابات به صورت صد درصد الکترونیکی برگزار می‌شود؛ در دور دوم مراحل احراز هویت الکترونیکی بود اما در دور دوم بخش اخذ رأی نیز مکانیزه خواهد بود. تبلیغات این دور از انتخابات از 12 شب 13 اردیبهشت ماه آغاز می‌شود و تا 8 صبح 20 اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت.

شعبانی گفت: در این دور از انتخابات شبکه‌های انتخاباتی در استان وجود ندارد و هر کدام از کاندیداها می‌توانند 30 دقیقه در شبکه زاگرس فیلمی برای پخش داشته باشند و سه دوره مذاکره نیز با حضور چهار نفر برگزار می‌شود. محدودیت‌های امکاناتی و تبلیغاتی دور اول در این دوره هم وجود دارد و با توجه به تشدید رقابت و ضرورت دقت، تغییراتی در عوامل اجرایی ایجاد می‌شود و با توجه به مکانیزه شدن فرایند انتخاباتی تعداد افراد کاهش می‌یابد. 

رئیس ستاد انتخاباتی استان کرمانشاه عنوان کرد: نماینده استاندار در کنار بخشداران انتخابات را اجرا خواهند کرد و بازرسی استان نیز نظارت خواهند داشت. داشتن یکی از پنج مدرک هویتی از جمله شناسنامه جدید، گواهینامه، گذرنامه، کارت پایان خدمت و کارت ملی برای اخذ رأی الزامی است.

وی با بیان اینکه بیش از 92 درصد افرادی که در دور اول شرکت داشتند از کارت ملی استفاده کردند افزود: در تمام بخش‌های شهرستان 1200 کاربر در حال بازآموزی دستگاه‌های احراز هویت و اخذ رأی هستند و در تمام بخش‌ها صندوق الکترونیکی خواهد رفت و مردم با فرایند اخذ رأی آشنا خواهند شد.

شعبانی گفت: برای هر داوطلب چهار کد تخصیص یافته و کسی که رأی می‌دهد هر کدی را که وارد کند تصویر داوطلب را خواهد دید و سپس آن را تأیید می‌کند و از طرف دیگر در این دستگاه گزینه‌ای با عنوان رأی سفید تعبیه شده است. به تمام کاندیداها اعلام شده می‌توانند در 30 درصد صندوق‌ها نماینده داشته باشند؛ یعنی هر کدام 200 نماینده پای صندوق اعزام کنند و در حال رایزنی برای افزایش این تعداد هستیم که اطمینان خاطر برای کاندیداها ایجاد شود.

شعبانی افزود: در این دستگاه‌ها حافظه وجود دارد که بدون دخالت فرد از دستگاه جدا می‌شود و بعد از پایان رای‌گیری به صورت مکانیزه تعداد آرای هر فرد را صورتجلسه می‌کند. هیچ تعرفه‌ فیزیکی به هیچ شعبه‌ای ارسال نخواهد شد اما پیش بینی شده در صورت بروز اتفاق رای‌گیری به صورت دستی ادامه یابد و در صورت نبود مشکل در ساعت بعد از رأی‌گیری نتایج اعلام می‌شود. 

رئیس ستاد انتخابات استان کرمانشاه با بیان اینکه انتخابات از ساعت 8 صبح تا 18 روز 21 اردیبهشت ماه است، افزود: احتمال افزایش زمان برگزاری انتخابات وجود دارد

انتهای پیام/ 

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • کنایه بایدن به ترامپ: با یک بچه ۶ ساله رقابت می‌کنم
  • تعرفه فیزیکی به شعب أخذ رأی کرمانشاه ارسال نمی‌شود
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا
  • بایدن: زمانی به خودکشی فکر می‌کردم
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی