Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-09@00:26:20 GMT

افزایش شمار بستری بیماران کرونا در اردبیل به ۴۳۷نفر

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۲۸۶۴۷

افزایش شمار بستری بیماران کرونا در اردبیل به ۴۳۷نفر

شهرام حبیب زاده در گفت و گو با خبرنگار مهر، با بیان آخرین آمار بیماران مبتلا به کرونا در استان اردبیل اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۷۶ بیمار مبتلا به ویروس کرونا در استان بستری شدند که با این تعداد شمار کل بستری‌های بیماران کرونایی استان به ۴۳۷ نفر افزایش یافت.

وی از جان باختن ۶ بیمار مبتلا به کرونا در یک روز گذشته خبر داد و افزود: از این تعداد، ۳ نفر در اردبیل و ۳ نفر نیز در پارس آباد جان خود را از دست دادند که متأسفانه ۶۹ نفر از بیماران مبتلا به کرونا در بخش‌های آی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سی. یو بیمارستان‌های استان اردبیل بستری هستند که حال عمومی این تعداد از بیماران وخیم گزارش شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل به تفکیک آمار مبتلایان به کرونا در ۲۴ گذشته بر اساس شهرستان‌ها اشاره کرد و افزود: از مجموع ۷۶ بیمار جدیدی بستری شده، ۴۹ نفر در اردبیل، ۸ نفر در پارس آباد، ۱۰ نفر در مشگین شهر، ۳ نفر در گرمی، ۵ نفر در خلخال و یک نفر نیز در بیله سوار مبتلا به کرونا بستری شده اند.

حبیب زاده وضعیت شیوع کرونا در شهرستان‌های استان را نگران کننده عنوان کرد و گفت: در حال حاضر وضعیت بیماری کرونا در شهرستان‌های اردبیل و مشگین شهر حاد و بحرانی، خلخال و پارس آباد قرمز، نیر، سرعین و بیله سوار نارنجی و کوثر، نمین، گرمی و اصلاندوز زرد است.

وی از بهبودی و ترخیص ۶۶ بیمار مبتلا به کرونا در شبانه روز گذشته خبر داد و افزود: لازمه کاهش تعداد مبتلایان به بیماری کرونا توجه جدی مردم به هشدارهای ستاد ملی مقابله با کرونا است که در استان اردبیل متأسفانه شاهد عدم رعایت این دستورالعمل‌ها از سوی مردم و اصناف هستیم.

پلمب محل کسب، بیخ گوش اصناف متخلف

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل اشاره به آغاز محدودیت‌های کرونایی در سطح استان، خاطرنشان کرد: با توجه به صعودی بودن روند ابتلاء و مرگ و میر بر اثر کرونا در استان اردبیل، ستاد مقابله و پیشگیری از بیماری کرونا محدودیت‌هایی در مورد ساعات کاری اصناف و تعطیلی برخی اماکن عمومی در سطح شهر وضع کرده و تخطی از محدودیت‌ها به پلمب بدون اخطار اصناف منجر می‌شود.

حبیب زاده از مردم خواست تا با استفاده از ماسک، مواد ضدعفونی، عدم حضور در اماکن عمومی سرپوشیده و جمع‌های خانوادگی و نیز خودداری از مسافرت‌های غیرضروری به شهرستان‌ها و استان‌های همجوار به ریشه کن شدن این بیماری کمک کنند تا در آینده‌ای نزدیک شاهد روند نزولی این بیماری باشیم.

کد خبر 5068136

منبع: مهر

کلیدواژه: اردبیل دانشگاه علوم پزشکی اردبیل ویروس کرونا آمار کرونا ویروس کرونا شیراز شیوع کرونا آمار کرونا بوشهر محدودیت های کرونایی بارش باران کرمانشاه شهرکرد ستاد ملی مقابله با کرونا قزوین لیگ برتر فوتبال ایران احتکار مشهد مبتلا به کرونا استان اردبیل شهرستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۲۸۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران گفت: بیماری تلاسمی جزو پنج بیماری بود که پیش از تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج از حمایت برخوردار بودند، پس از ایجاد صندوق، میزان حمایت از بیماران تالاسمی افزایش یافته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان بیمه سلامت ایران، محمد اسماعیل کاملی در نشست خبری «روز بیماران خاص و صعب‌العلاج» که صبح امروز برگزار شد، اظهار کرد: پیش از ایجاد صندوق بیماران نادر و صعب‌العلاج فقط پنج بیماری تحت پوشش حمایتی قرار داشتند.

وی با بیان اینکه در آستانه روز جهانی تالاسمی قرار داریم، افزود: بیماری تلاسمی جزو پنج بیماری بود که پیش از تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب العلاج از حمایت برخوردار بودند، پس از ایجاد صندوق، میزان حمایت از بیماران تالاسمی افزایش یافته است.

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران در تشریح بسته‌های حمایتی از بیماران تالاسمی گفت: خدمات سنجش استخوان، ۲۶ خدمات آزمایشگاهی، خدمات توانبخشی با چهار کد، خدمات ویزیت در هشت گروه تخصصی و خدمات دندانپزشکی برای بیماران تالاسمی انجام می‌شود.

کاملی در پاسخ به پرسش خبرنگاری مبنی بر تأمین داروی خارجی برای بیماران تالاسمی ادامه داد: سازمان غذا و دارو در خصوص سیاست‌های دارویی تصمیم می‌گیرد، بر اساس سیاست‌های ابلاغی اگر یک دارویی در کشور تولید شود، امکان تجویز داروی خارجی وجود ندارد.

وی ادامه داد: سازمان بیمه سلامت ایران، بیماران خاص و صعب‌العلاج را در کانون توجه قرار داده است؛ به نحوی که اگر یک بیماری به داروی برند خارجی نیاز داشته باشد از حمایت سازمان بیمه سلامت برخوردار می‌شود.

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران درباره وضعیت پوشش بیمه‌ای پانسمان‌های نوین زخم پای دیابتی با توجه به تاکید بیمه سلامت بر بیماری دیابت اضافه کرد: متخصصان حوزه‌های مختلف مانند ارتوپدی، متخصصان جراحی و متخصصان داخلی بر این باور هستند که پانسمان‌های نوین چندان مؤثر نیستد و تبلیغات بسیاری در این حوزه صورت گرفته است.

کاملی ادامه داد: بر اساس سیاست‌های اتخاذ شده، پانسمان‌های نوین تحت پوشش بیمه‌های پایه نیستند و یک ترکیب جدید به حساب می‌آیند، پانسمان‌های نوین بر اساس سیاست‌های ابلاغی تحت پوشش بیمه نیستند و در صورت ابلاغ سیاست‌ها تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.

کد خبر 751152

دیگر خبرها

  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • توصیه‌هایی برای بیماران مبتلا به فشار خون (فیلم)
  • ۶ هزار بیمار خاص تحت پوشش کمیته امداد اصفهان هستند
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • تلاش برای دسترسی به داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری