Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل راه آهن خراسان گفت: ۸۲ درصد واگنهایی که از مرز ریلی سرخس بار صادراتی به ترکمنستان منتقل کرده‌اند توسط بخش خصوصی ایران تامین شده است.

به گزارش قدس آنلاین، مصطفی نصیری ورگ  اظهار کرد : صادرکنندگان کالا و فعالان بخش خصوصی از ابتدای بازگشایی مرز ریلی سرخس یعنی ابتدای تیرماه تاکنون برای حمل کالای صادراتی خود چهار هزار و ۲۰۰ دستگاه واگن تامین کرده‌اند که بیشتر آنها واگنهای خالی ورودی به ایران بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی ادامه داد: در این بازه زمانی ۹۰۰ واگن نیز توسط بخش دولتی ایران برای صادرات کالا در اختیار صادرات قرار گرفته است. مدیرکل راه آهن خراسان با اشاره به این که از حدود ۲ سال قبل بخش خصوصی نیز مجاز به تامین واگن برای صادرات شده است گفت: واگنهای ترکمنستان در تملک بخش خصوصی این کشور قرار دارد لذا فقط دارندگان کالای صادراتی در ایران می‌توانند برای واردات واگن خالی یا همان "امدادی" با مالکان واگن در ترکمنستان مذاکره کرده و واگن امدادی وارد کنند. نصیری افزود: هم اکنون بیش از ۶۰ شرکت بخش خصوصی تامین واگن از ترکمنستان برای صادرات کالا به این کشور و دیگر کشورهای آسیای مرکزی را انجام می دهند. وی اضافه کرد: البته بخشی از صادرات ریلی کشور به ترکمنستان و سایر کشورهای آسیای مرکزی در واگنهایی بارگیری می شود که پیشتر کالا از ترکمنستان به کشور ما وارد کرده‌اند و هنگام بازگشت کالاهای صادراتی را حمل می‌کنند که این واگنها نیز در اختیار بخش خصوصی هستند. پس از همه‌گیری ویروس کرونا و اتخاذ تدابیر مراقبتی در مرزها، پایانه ریلی سرخس واقع در شمال شرق خراسان رضوی با ترکمنستان از ابتدای تیرماه بازگشایی شد، از آن تاریخ تا نیمه مهرماه امسال ۴۱۰ هزار تن کالا با استفاده از قطارهای باربری بین ایران و جمهوری ترکمنستان جابه‌جا شده است. منبع:ایرنا انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: ترکمنستان سرخس راه اهن بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۲۹۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان 

جواد محمدی گفت: وزن کالا‌های صادر شده در این مدت از گمرک همدان به خارج از کشور ۱۰۹ هزار و ۹۵ تن و ارزش ریالی آنها نیز ۱۹ هزار و ۲۳۳ میلیارد ریال بوده است.

او گفت: البته باید توجه داشت بخش قابل توجهی از محصولات تولیدی استان همدان از سایر گمرکات به خارج از کشور صادر شده و آمار یاد شده مجموع کالا‌ها و ارزش صادراتی استان نیست.

این مسئول گفت: در این مدت محصولات و کالا‌های صادراتی از گمرک استان ۶۴ قلم بوده که از عمده کالا‌ها می‌توان به شیشه، فروسیلیس، انواع کشمش، کابل آلومینیومی، وازلین، سیمان سفید، پودر شیرخشک بدون چربی، منسوج نبافته، قرص بیوتین، انواع سس و کنسرو و رب گوجه فرنگی، زیتون، شور، شور مخلوط و ترشی مخلوط و نشاسته سیب زمینی اشاره کرد.

محمدی با بیان اینکه این کالا‌ها به ۱۸ کشور دنیا صادر شده است، گفت: عمده مقصد‌های صادراتی کشور‌های عراق، ترکیه، گرجستان، روسیه، افغانستان، پاکستان، قزاقستان، ارمنستان، هند، ایتالیا، عمان و کانادا است.

او با اشاره به واردات استان در سال گذشته نیز افزود: آمار واردات تا پایان سال ۱۴۰۲ به وزن حدودی ۱۰ هزار و ۴۳۶ تن که ارزش تقریبی آن بیش از ۳۵ میلیون و ۲۸۴ هزار دلار است.

مدیرکل گمرک استان همدان: ارزش ریالی واردات استان همدان در مدت یاد شده نیز به ۱۰ هزار و ۴۵ میلیارد ریال می‌رسد که عمده اقلام وارداتی به گمرک استان ۳۷ نوع کالا شامل انواع نخ (پلی آمید و پلی استر مقاوم)، قطعات خودرو، ماشین آلات بافندگی، ماشین فرز، روغن سیلاستول، رزورسینول، دیسپرس، فیلم پلی اتیلن، گرانول و انواع لاستیک خودرو است.

او گفت: از کشور‌های طرف معامله نیز می‌توان به گرجستان، چین، امارات متحده عربی، بلژیک، آلمان، بلغارستان و ترکیه اشاره کرد.

محمدی در خصوص درآمد‌های گمرکی نیز گفت: درآمد وصولی گمرک استان همدان با افزایش ۷۹ درصدی نسبت مدت مشابه سال گذشته بیش از یک هزار و ۶۱۳ میلیارد ریال رسیده است.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • ارزش صادرات محصولات کشاورزی به ۶.۲ میلیارد دلار رسید
  • تجارت ۱.۳۶۴میلیارد دلاری ایران و ترکیه/ رشد ۱۶درصدی صادرات ترکیه به ایران
  • صادرات ۸۰۰ میلیون دلاری ترکیه به ایران در ۳ ماه
  • صادرات ۶.۲ میلیارد دلاری کشاورزی در ۱۴۰۲/ واردات گندم نصف شد
  • اعلام مجدد آمادگی راه‌آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه
  • صادرات بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان 
  • کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان، متشکل از چند شرکت خصوصی ایرانی است!
  • صادرات بیش از ۱۴۷ هزار تن کالا از گمرکات مازندران
  • رقبای جوانان ایران در لیگ ملت‌های والیبال آسیای مرکزی
  • صادرات ۱۴۷ هزار تن انواع کالا از گمرکات مازندران