Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش.همشهری آنلاین به نقل از میزان، حمید جلالوندی مدیرکل دفتر ارزیابی زیست محیطی سازمان حفاظت محیط زیست در رابطه با اثرات زیست محیطی انتقال آب خلیج فارس گفت: ارزیابی اثرات زیست محیطی این پروژه طی سال ۹۲ نهایی شده و به تصویب رسیده بود و مجوزهای لازم جهت انتقال آب از خلیج فارس به مناطق مرکزی ایران صورت میگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در ادامه با اشاره به اینکه برای پروژه‌های انتقال آب، فاکتورهایی در محیط آبی و در محیط خشکی برای ما مهم است که باید رعایت شود، تصریح کرد: مسیر عبور لوله‌های انتقال آب، محل احداث ایستگاه‌های پمپاژ و رعایت حریم مناطق حفاظت شده از جمله این فاکتورها است که ادارات کل محیط زیست در استان‌ها باید روی این موارد نظارت دقیق و کافی داشته باشند.

جلالوندی توضیح داد: انتقال آب از منطقه خشکی حساسیت‌هایی را داشته است اینکه این حفاری‌ها در مناطق حساس محیط زیست و منطقه حفاظت شده باشد و قسمت‌هایی که حفاری‌های شده باید به صورت کامل ترمیم شود تا آسیب‌های محیط زیستی را کمتر کند.

مدیرکل دفتر ارزیابی زیست محیطی در رابطه با حساسیت‌های زیست محیطی انتقال آب بیان کرد: حساسیت انتقال آب از خلیج فارس به بخش مرکزی کشور نسبت به انتقال آب از دریای خزر بسیار کمتر است. حساسیت انتقال آب از دریای خزر به دلیل اینکه منجر به قطع درختان و نابودی جنگل و منابع طبیعی می‌شد، دارای حساسیت بسیاری بود.

وی اظهار کرد: هرچند همواره تاکید بر پروژه‌های انتقال آب، تأمین آب شرب در مناطق خشک کشور است اما انتقال آب خلیج فارس تنها برای تامین آب شرب نیست بلکه بیشتر مصارف صنعتی را هدف قرار گرفته است.

جلالوندی توضیح داد: پروژه محدود انتقال آب از خلیج فارس و دریای عمان که به مصارفی غیر از تامین آب شرب می‌رسد و در بخش‌هایی از جمله صنعت و کشاورزی مصرف می‌شود، با این هدف از فشار بیش از حد بر منابع آب زیرزمینی در فلات مرکزی جلوگیری می‌شود.

مدیرکل دفتر ارزیابی زیست محیطی عنوان کرد: یک سوم آبی که برای انتقال آب از خلیج فارس صورت می‌گیرد جهت تامین آب شیرین کن است و دو سوم حجم انتقالی از این آب جهت تامین مصارف کشاورزی و صنعتی است.

جلالوندی در پایان اظهار کرد: انتقال آب از دریای عمان به دلیل اینکه گردش آب در این دریا نسبت به خلیج فارس بیشتر است و آلودگی کمتری دارد و از طرف دیگر در شعاع ۲۰۰ متری دریا نمی‌شود بیشتر از ده درصد بهره‌برداری کرد و مسئله دیگری که مد نظرست عمق برداشت آب است که در چه عمقی تخلیه شود تا حساسیت‌های ساحلی و نقاط گردشگری کمترین آسیب را از پروژه انتقال آب ببینند.

کد خبر 564070 برچسب‌ها آب

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: آب انتقال آب از خلیج فارس زیست محیطی محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۲۹۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقلال متعلق به تهران است اسمش تغییر کند به مردم برمی‌خورد/ لابد مسابقات را هم به بندر ماهشهر منتقل می‌کنند!

پیشکسوت استقلال گفت: نام استقلال دارای اصالت خاصی است که دست بردن در آن می‌تواند میلیون‌ها نفر هوادار این باشگاه را ناراحت کند.

به گزارش مشرق، حسن روشن کاپیتان و بازیکن اسبق تیم استقلال در گفتگو با خبر ورزشی، درباره بحث تغییر نام باشگاه استقلال از سوی مالکان جدید این باشگاه به "استقلال خلیج فارس" اظهار داشت: با توجه به مسائل سال‌های گذشته از دهه‌های ابتدایی انقلاب و حتی پیش از آن پیرامون موضوع خلیج فارس و حساسیت‌های موجود بین کشورهای حاشیه نشین عربی به نظر من انجام این کار می‌تواند به نوعی حاشیه ساز باشد.

وی افزود: من از سال‌ها پیش سنگ کلیه سنگ داشتم که بعد از مراجعه به پزشکان مختلف در داخل و خارج از کشور و شنیدن توصیه آنها در این باره که چون خطری برایم ندارد پس به آن نباید دست بزنم به این نتیجه رسیدم که کاری به کارش نداشته باشم. تقریباً همه پزشکان گفتند ممکن است با تحریک این بخش از کلیه ام مشکلات دیگری اضافه شود. الان هم تغییر نام استقلال به استقلال خلیج فارس دقیقاً حکم همین موضوع را دارد که می‌تواند حاشیه‌هایی را برای این تیم با طرفداران میلیونی به وجود بیاورد.

پیشکسوت استقلال ادامه داد: علاوه بر همه این مسائل این تیم از ابتدا در شهر تهران متولد شده و توسط گروهی که آن را تیم دوچرخه سواران نامیدند شکل گرفته و در نهایت امروز نزدیک به ۵ دهه است که همه آن را به نام استقلال می‌شناسند. این تیم نمی‌تواند مثل تیم‌های دیگر کشور از یک شهر به شهر دیگری برود یا نامش به نام شهر دیگری صدا شود چون این بی‌حرمتی به مردم تهران است. استقلال در تهران دارای اصالت بوده و تغییر نام این تیم به خلیج فارس مثل این است که این تیم را از تهران برده باشند .

روشن اضافه کرد: لابد با توجه به تمایل مالکان جدید باشگاه بعد از چند وقت بازی‌های خانگی استقلال را هم از تهران به بندر ماهشهر می‌برند که البته هیچ بعید نیست و این با ذات فوتبال و آنچه این باشگاه را در تهران به این سابقه و قدمت اصلا همخوانی نخواهد داشت.

بازیکن قدیمی فوتبال کشورمان خاطرنشان کرد: قطعاً به مردم تهران برمی‌خورد که چنین رفتاری با تیم شهرشان صورت بگیرد. مثل این است که تراکتور را در تبریز به اهالی زاهدان بفروشند و در ورزشگاه یادگار امام این شهر، تیم محبوبشان را با یک اسم دیگر صدا کنند و پسوندی به انتهای آن اضافه شود. درست است که خلیج فارس برای همه مردم ایران است اما استقلال از اول در تهران بوده و متعلق به مردم تهران است .شاید بتوان در انتهای اسم استقلال داخل پرانتز خلیج فارس را هم قرار داد اما تغییر نام این باشگاه در سطح بین المللی دردسرساز خواهد بود .

روشن تاکید کرد: این موضوع حتی ممکن است در کنفدراسیون فوتبال آسیا هم باشگاه استقلال را به چالش بکشد و به دلیل حساسیت‌های موجود در منطقه این تیم و حتی فدراسیون فوتبال ایران را درگیر مسائلی کند که باعث صرف انرژی و هزینه برای کشورمان شود بنابراین به نظر من این اقدام در چنین شرایطی بیشتر از اینکه به نفع استقلال باشد می‌تواند برای این باشگاه و میلیون‌ها هوادارش دردسرساز بشود.

روشن درباره حضور مالکان جدید در راس باشگاه استقلال یادآور شد: اصلاً باید دید این افراد تازه وارد چه اقداماتی در نظر خواهند داشت. به هر حال آنها خودشان را مالک باشگاه می‌دانند و می‌خواهند هیئت مدیره و مدیرعامل خودشان را بگذارند. من باز هم تاکید می‌کنم نگران این هستم که تصمیم بگیرند بازی‌های استقلال را در ماهشهر برگزار کنند. اصلاً آنها می‌دانند این باشگاه ممکن است سالی ۶۰۰ تا ۷۰۰ میلیارد تومان هزینه داشته باشد.

وی با اشاره به بخش اندکی از سهام باشگاه استقلال که هنوز در اختیار دولت است تاکید کرد: این مقدار حتی اگر یک درصد هم باشد می‌تواند در مواقع لزوم به عدد ۱+۵۰ درصد تبدیل شود. به همین خاطر است که می‌گویم نمی‌توان به هیچ وجه حساب قطعی و ویژه‌ای روی مالکان جدید باشگاه استقلال باز کرد. چون ممکن است در یک مورد و به خاطر مداخله در کارشان تصمیم بگیرند قید همه چیز را بزنند. اصلا آیا این حساسیت‌ها رو یتیم استقلال را می‌دانند!

روشن در پایان گفت: به اعتقاد من مالکان جدید باید بیشتر از هر چیز روی تقویت آکادمی‌های فوتبال باشگاه استقلال دقت نظر داشته باشندت چون این باشگاه با پتانسیل بالای فوتبالی در سطح کشور می‌تواند از این طریق خودش را نسبت به جذب بازیکن بی‌نیاز کند و یا از این محل درآمدزایی هنگفتی داشته باشد. البته باید از افارد سالم در آکادمی‌های فوتبال استقلال بهره ببرند والا باز هم مسایل قبلی و حق حساب گرفتن از پدرومادران باب می‌شود.

منبع: خبر ورزشی

دیگر خبرها

  • استقلال متعلق به تهران است اسمش تغییر کند به مردم برمی‌خورد/ لابد مسابقات را هم به بندر ماهشهر منتقل می‌کنند!
  • تأسیس بانک ذخایر دریایی ایران به مناسبت روز ملی خلیج فارس
  • زیستگاه های مرجانی خلیج فارس در معرض خطر
  • ​​​​​​​توسعه همکاری محیط زیستی ایران و آفریقای مرکزی
  • همکاری با آفریقای مرکزی در تمامی زمینه های محیط زیستی
  • همکاری با آفریقای مرکزی در حوزه محیط زیست
  • نوجوانان بوشهری حفظ محیط زیست دریایی را تمرین کردند
  • سلامت زیست بوم خلیج فارس شرط پایداری در منطقه خواهد بود
  • خلیج فارس اصلی‌ترین نماد تمامیت ارضی کشور است
  • ارائه راهکارهای محیط زیستی برای توسعه صنایع در سواحل «مکران»