Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، حسین مقدم  در مورد وضعیت اخذ معاینه فنی برتر توسط خودروها در تهران با بیان این‌که براساس اطلاعات پلیس راهور بیش از سه میلیون خودرو با پلاک تهران در سامانه ثبت شده است و مشمول معاینه فنی هستند، گفت: سال گذشته یک میلیون و ۲۰۰ هزار خودرو به مراکز معاینه فنی مراجعه کردند که تنها حدود ۳۰ درصد پلاک‌های تهران مشمول، به مراکز مراجعه کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که خودروهای پلاک تهران الزاما در تهران تردد نمی‌کنند و در بسیاری از استان‌های همجوار از پلاک تهران استفاده می‌شود، اظهار کرد: متقابل آن هم وجود دارد و خودروهای دارای پلاک‌ شهرستان در تهران تردد و کار می‌کنند.

مدیرعامل ستاد مرکزی معاینه فنی شهر تهران در مورد چرایی عدم مراجعه خودروهای پلاک تهران به مراکز معاینه فنی پایتخت، گفت: خیلی از مراجعه‌کنندگان از دقت عملکرد مراکز معاینه فنی رضایت ندارند و براساس نظرسنجی‌ها متوجه شدیم که معتقدند در مراکز معاینه فنی نگاه سختگیرانه حاکم است، اما این در حالی است که کارشناسان مراکز ما تنها براساس دستورالعمل نه سخت‌تر و نه آسان‌تر ضوابط را اجرایی می‌کنند و حدود مجاز به آلایندگی براساس آن چیزی که در سامانه سیمفا تعیین شده، مشخص می‌شود اما تصور مردم این است که در مراکز معاینه فنی شهر تهران دقت عمل بالا است.

مقدم در خصوص اجباری شدن معاینه فنی برتر ادامه داد: این الزام باید از سوی وزارت کشور یا سازمان محیط زیست اعلام شود و این در حالی است که در تهران کسب معاینه فنی برتر یک نوع تشویق برای دریافت تخفیف ۳۰ درصدی تردد در محدوده طرح ترافیک است، اما نیازمند یک الزام قانونی و مصوبه برای تسری دادن کسب معاینه فنی برتر به همه خودروها هستیم.

وی با بیان این‌که در مواقع اضطرار و هشدار وضعیت هوا می‌توان از معاینه فنی برتر به عنوان یک آیتم بازدارنده استفاده کرد، توضیح داد: معاینه فنی برتر را باید به چشم یک ابزار کنترل تردد نگاه کرد که در مواقع اضطرار و ناسالم بودن هوا از آن استفاده کرد. به عبارت دیگر کارگروه آلودگی هوا می‌تواند به جای اجرای طرح زوج و فرد از در منزل اجازه تردد تنها به خودروهایی را بدهد که معاینه فنی برتر دارند، چرا که از نظر آلایندگی در حداقل شرایط هستند و انتشار آلایندگی‌شان کمتر و در حدود مجاز و استاندارد است.

وی با بیان این‌که در حال حاضر ۵۰ درصد مراجعه کنندگان به مراکز معاینه فنی تهران خواستار انجام معاینه فنی برتر هستند اما تنها ۳۰ درصد می‌توانند آن را کسب کنند، اظهار کرد: معتقد هستم که اجباری شدن معاینه فنی برتر ربطی به تحریم و کمبود قطعات ندارد، چرا که خودروهای ساخت داخل قطعات مرتبط‌شان در بازار به وفور یافت می‌شود و البته دقت داشته باشید که معاینه فنی برتر یک آیتم آرمانی یا سخت‌گیرانه نیست، بلکه از تست‌های معاینه فنی معمولی سخت‌تر است و اگر سیستم خودرویی مشکلی در سوخت‌رسانی و کاتالیست نداشته باشد، می‌تواند آن را کسب کند.

مدیرعامل ستاد مرکزی معاینه فنی شهر تهران در ادامه درخصوص اجرای مرحله‌ی سوم طرح کاهش در تهران گفت: در آبان‌ماه سال ۹۵ طرح کاهش اجرایی شد و قرار بود که در دی‌ماه همان سال مرحله سوم طرح کاهش که ممنوعیت ورود خودروهای فرسوده و کاربراتوری در محدوده زوج و فرد بود، اجرایی شود که متاسفانه تاکنون این مهم که تاثیر زیادی نیز بر روی کاهش آلودگی هوا دارد اجرایی نشده است.

وی در مورد دلایل عدم اجرای این طرح با تاکید بر این‌که باید پلیس راهور پای کار بیاید، اظهار کرد: بیش از ۸۰۰ دوربین معاینه فنی در سطح شهر فعال هستند و خودروها را رصد می‌کنند و تنها کافی است که پلیس کد جریمه جدیدی تعریف کند تا خودروهای فرسوده و کاربراتوری در محدوده زوج و فرد شناسایی و جریمه شوند که هنوز اتفاقی در این زمینه رخ نداده است.

مقدم ادامه داد: متاسفانه خودروهای فرسوده و کاربراتوری با وجود آنکه درصد زیادی از آلایندگی را به همراه دارند اما به آسانی و آزادانه در سطح شهر تردد می‌کنند و قطعا نیازمند اعمال محدودیت‌هایی هستند.

پربیننده ترین هم‌دستی وزارت راه و شهرسازی و شورا برای نابودی یک باغ ۶هزار متری/ وقتی ثروت مالک هتل‌های اسپیناس چشم مسئولان را بر حق شهر می‌بندد! تهران غرق در دود +عکس شرایط دورکاری کارکنان اعلام شد کاسبی در پایتخت با ۱۰هزار تومان کرایه هیچ شهری در جهان مانند این روزهای تهران مرگ و میر ندارد/ تخصیص یک میلیارد دلار برای ساماندهی حمل ونقل عمومی تهران

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: شورای شهر تهران شهرداری تهران معاینه فنی معاینه فنی خودرو معاینه فنی شهر تهران قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت مراکز معاینه فنی معاینه فنی برتر پلاک تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۳۰۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز ساخت ۳۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن پلاک‌های فرسوده تهران

محمد آیینی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران  با بیان اینکه  نوسازی واحدهای مسکونی فرسوده در مناطق ۱۷ و ۱۸ تهران آغاز شده است گفت: در منطقه جنوب غرب تهران قرار دارد  از جمله ۱۷ و ۱۸ ، ۱۳ هزار پلاک فرسوده قرار دارد که بخش عمده ای از آنها  واحد های مسکونی کوچک و ریز دانه است.

وی افزود: در سال های گذشته  امکان نوسازی و ساخت را نداشتند که خوشبختانه با پیگیری های انجام شده این روند و موانع برطرف شده است.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران توضیح داد: با آزادسازی این اراضی ۱۳ هزار پلاک واقع در بافت فرسوده مناطق ۱۷ و ۱۸ در مسیر راه‌آهن در مدار نوسازی قرار می‌گیرد که خود می‌تواند ۳۰ هزار واحد مسکونی را وارد مدار ساخت و ساز کند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • خودروهای آلاینده صوتی در تبریز توقیف می‌شوند
  • خودروهای آلاینده صوتی در تبریز توقیف می شوند
  • آغاز ساخت ۳۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن پلاک‌های فرسوده تهران
  • راهبری ۵ مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی واگذار می شود
  • واگذاری راهبری پنج مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی
  • اجرای طرح تشدید برخورد با خودروهای هنجارشکن در آذربایجان‌غربی
  • برخورد قاطع پلیس با خودروهای پلاک مخدوش در آذربایجان غربی
  • تحقق ۱۰۰ درصدی نوسازی پلاک‌های بافت فرسوده در شرق تهران
  • تعرفه معاینه فنی تنها یک سوم از هزینه این خدمات را پوشش می‌دهد
  • درخواست افزایش تعرفه معاینه فنی خودرو در سال ۱۴۰۳