Web Analytics Made Easy - Statcounter

موسوی از آمادگی این اداره‌کل میراث فرهنگی خوزستان برای تنظیم تفاهم‌نامه با مجری طرح برنامه کاربردی «گردشگریار خوزستان» به منظور توسعه این نرم‌افزار خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «سیدحکمت‌الله موسوی» در نشست توسعه نرم‌افزارهای مرتبط با صنعت گردشگری استان که با محوریت برنامه کاربردی «گردشگریار خوزستان» برگزار شد، با اشاره به مطرح شدن ایده این طرح از سوی استاندار خوزستان اظهار کرد: استاندار خوزستان در یکی از جلسات ستاد خدمات سفر که پیش از نوروز 98 برگزار شد، به شدت روی موضوع فاصله گرفتن از چاپ نقشه و بروشور که موضوعی منسوخ‌شده در سطح دنیا است و روی‌آوردن به نرم‌افزارهای دیجیتالی در فضای مجازی تأکید داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خوزستان افزود: موضوع اپلیکیشن گردشگری از سوی ما مطرح و با پیگیری‌هایی که انجام شد و طرح ایجاد برنامه کاربردی «گردشگریار خوزستان» را عملی کردیم که بخشی از آن برای نوروز 98 تهیه و اجرا شد.

 

وی با تأکید بر اهمیت این برنامه گردشگری و مفید بودن آن تصریح کرد: این برنامه کاربردی قطعاً در راستای توسعه گردشگری و معرفی ظرفیت‌ها مفید است و در توسعه و ترویج صنایع دستی و حتی بازاریابی در این حوزه و حوزه گردشگری یاری‌رسان خواهد بود.

 

موسوی با اشاره به اینکه این برنامه، حتی در تقویت حفاظت از آثار تاریخی و محوطه‌ها نیز ممکن است مفید باشد و باعث معرفی آنها شود اضافه کرد: اگر در محل تفرج‌گاه‌ها و آثار تاریخی نصب تابلو انجام و درخصوص آثار اطلاع‌رسانی شود، گردشگر می‌تواند اطلاعات را در محل وارد برنامه کرده و به صورت جامع در خصوص اثر بهره‌برداری اطلاعاتی کند.

 

وی با بیان اینکه ما آمادگی داریم تا در راه توسعه این نرم‌افزار گام برداریم ابراز کرد: لازمه این موضوع این است که تفاهم‌نامه‌ای میان ما و بخش خصوصی مجری طرح تنظیم و تعهدات در آن مشخص شود و مجری طرح نیز موافقت اصوولی آن را از معاونت برنامه‌ریزی و تأمین منابع اداره‌کل دریافت کند تا ما بتوانیم در بُعد اعطای تسهیلات برای این موضوع نیز کمک کنیم.

 

مدیرکل میراث فرهنگی خوزستان با اشاره به اینکه اتفاق کرونا باعث شد متوجه شویم تا چه اندازه از فعالیت‌هایی که می‌توان در دنیای مجازی انجام داد غافل هستیم یاد آور شد: کرونا این نکته را به ما گوشزد کرد که می‌توان در فضای مجازی کارهای بسیار خوب و مفیدی انجام داد و حتی باعث کاهش هزینه‌ها شد.

 

پایان پیام/72

منبع: شبستان

کلیدواژه: میراث فرهنگی برنامه کاربردی میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۳۲۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستای فهرج کاندیدای بهترین روستا‌های جهانی گردشگری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، سید محمد رستگاری در حاشیه بازدید اصحاب رسانه استان با اشاره به بهسازی و آماده‌سازی بافت تاریخی روستای تاریخی فهرج افزود: آنچه روستای تاریخی فهرج را منحصربه‌فرد کرده، وجود مسجد کهن و قدیمی‌ترین مسجد کشور، بافت تاریخی ارزشمند و بسیاری از ویژگی‌های دیگری است که از حیث میراث‌فرهنگی آن را ارزشمند کرده است.


وی ادامه داد: به‌عنوان یکی از هشت روستای منتخب کشور برای قرارگرفتن در لیست برترین دهکده‌های گردشگری دنیا، این روستا نیز مطرح است و این انتخاب از سوی سازمان گردشگری جهانی اتفاق خواهد افتاد و پرونده تهیه‌شده برای انتخاب این روستای تاریخی به‌عنوان بهترین دهکده گردشگری به وزارت میراث‌فرهنگی آماده و این پرونده تا دوشنبه آینده برای ارائه به سازمان جهانی گردشگری باید نهایی شود.


مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد خاطرنشان کرد: باتوجه‌به اعلامی که انجام شده است عزمی در روستا شکل گرفت و اهالی روستا، استانداری و مجموعه دستگاه‌های ذی‌ربط در راستای بازسازی و نوسازی بافت تاریخی روستای تاریخی فهرج تلاش کردند و این اقدام ارزشمند انجام شد.


وی تصریح کرد: زمینه دسترس‌پذیری آسان برای افراد دارای معلولیت، مرمت بنا‌های تاریخی، کاه‌گل معابر، احداث سرویس‌های بهداشتی استاندارد و نصب تابلو‌های بین‌المللی در روستا از جمله اقدامات عمرانی است که در فهرج در حال انجام است.


مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان یزد اضافه کرد: ۲۵۰ متر طول مسیر گردشگری روستا با اضافه‌کردن کف‌سازی و بدنه‌سازی در قالب مشارکت نهاد‌های مختلف در حال انجام است و دستگاه‌های مختلفی دست‌به‌دست هم داده‌اند تا بتوانیم در یک بازه زمانی فشرده اقداماتی که شاید سال‌ها خلأ آن در روستای فهرج وجود داشته را انجام دهیم.


رستگاری با اشاره به اینکه رویداد‌ها و آداب‌ورسوم فهرج نیز باید معرفی شود، افزود: امیدواریم با شاخصه‌هایی که معرفی‌شده، همتی که انجام شده و محتوایی که تهیه می‌شود، روستای فهرج بتواند امتیازات لازم را کسب کند تا این اتفاق مهم برای کشور با معرفی فهرج به‌عنوان یکی از روستا‌های برتر گردشگری دنیا رخ دهد.


وی اظهار کرد: خوشبختانه همه ظرفیت‌های لازم برای انتخاب روستای تاریخی فهرج وجود دارد و از بین دو هزار روستا به‌عنوان دومین روستا در کشور توسط میراث‌فرهنگی مورد موافقت قرار گرفت تا اقدامات لازم انجام‌شده و پرونده این روستا به سازمان جهانی گردشگری ارسال شود.

دیگر خبرها

  • تور‌های بازدید از نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشور‌ها را فعال کنیم
  • از سند ثبت ملی مهارت لَردِه دوزی روستای بیابانک ثبت‌شده در فهرست میراث‌ فرهنگی ناملموس رونمایی شد
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها فعال شوند
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها شوند
  • از سند ثبت ملی بافت تاریخی روستای بیابانک رونمایی شد
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • روستای فهرج کاندیدای بهترین روستا‌های جهانی گردشگری
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا
  • ثبت روز گل محمدی و گلاب
  • توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران/ سرانجام ایجاد شهرداران ویژه ناحیه چه شد؟