Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود ملکی شامگاه سه‌شنبه در نشست هم‌اندیشی با فعالان   رسانه ای با موضوع تقویت اطلاع‌رسانی در خصوص مقابله با ویروس کرونا افزود: تاکنون ۲ هزار و ۸۰۰ نفر در شهرستان بروجن به این ویروس مبتلا شده‌اند.
وی افزود: به‌ همین منظور رعایت جدی‌تر پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی به‌ صورت جدی‌تری در دستور کار مردم، مسوولان، قشرهای مختلف و به‌ویژه بازاریان قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ملکی تصریح کرد: هم‌اکنون با اعمال محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های جدید ناشی از شیوع ویروس کرونا، ۹۲ درصد مردم شهرستان بروجن از ماسک استفاده می‌کنند.
وی یادآور شد: رسانه‌های گروهی و فضای مجازی در افزایش استفاده مردم، مسوولان و گروه‌های مختلف برای استفاده از ماسک، رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی نقش موثری داشته‌اند.
فرماندار بروجن اظهار داشت: تراکم بالای جمعیت در این شهرستان به نسبت ۸۲ درصد شهری و ۱۸ درصد روستایی، قرار گرفتن در محور ارتباطی استان‌های فلات مرکزی ایران به جنوب غربی و جنوب کشور، همجواری با خوزستان و اصفهان و وجود ورودی‌ها و خروجی‌های متعدد باعث شیوع بیشتر ویروس کرونا و تبدیل این شهرستان به وضعیت خاکستری شده است.
وی با اشاره به لزوم فرهنگ‌سازی به‌ صورت ریشه‌ای در حوزه مقابله با ویروس کرونا گفت: از مردم درخواست می‌شود تا زمان کنترل شیوع و ریشه‌کنی این ویروس از هرگونه برگزاری تجمع از جمله عروسی، عزاداری، دورهمی‌های خانوادگی و اجتماع دیگر خودداری و پرهیز کنند.
ملکی تاکید کرد: البته پیچیدن نسخه واحد در اعمال محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های مقابله با ویروس کرونا برای تمامی شهرستان‌ها و همچنین وجود دوگانگی و چندگانگی در روش‌های اجرایی مصوبات آن، اقدام مطلوبی نیست.
وی افزود: از مسوولان بهداشت و درمان و دادستان شهرستان بروجن درخواست شده تا ضمن تذکر جدی به خانواده‌های برگزار کننده هرگونه مراسم ترحیم و عروسی، از آنان توضیح بخواهند و متخلفان را اعمال قانون کنند.
فرماندار بروجن تصریح کرد: در همین راستا فرمی طراحی شده تا مشخصات متوفی و بستگان نزدیک وی ثبت شود تا در صورت برگزاری هرگونه مراسم عزاداری بتوان از آنان توضیح خواست.
وی یادآور شد: البته شیوع ویروس کرونا مانع اجرای طرح‌های عمرانی و توسعه‌ای در بروجن نشده و بسیاری پروژه‌ها در این شهرستان همچنان فعال است اما متاسفانه تخصیص اعتبارات پایین است.
ملکی اظهار داشت: ادامه جاده چهار خطه سفیددشت به بروجن، کمربند شمالی، چهار خطه بلداجی به سه‌راهی گندمان، تکمیل مسیر دسترسی و پل هوایی بیمارستان‌ بروجن، بزرگراه گندمان به لردگان و طرح انتقال آب بن به بروجن جزو مهم‌ترین طرح‌های فعال این شهرستان در دوران شیوع ویروس کرونا به‌شمار می‌رود که بسیاری از آن‌ها تا دهه فجر سال‌جاری بهره‌برداری می‌شود.
رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بروجن نیز گفت: رسانه‌های گروهی و فعالان فضای مجازی برای فرهنگ‌سازی در خصوص رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی همکاری مطلوبی با مسوولان دارند.
ناصر جان‌شکر تاکید کرد: فعالان این حوزه آمادگی دارند تا با انعکاس مصوبات و توصیه‌های ستاد مقابله با ویروس کرونا نسبت به تلاش بیشتر برای قطع زنجیره انتقال این ویروس کمک کنند.
مدیر خانه مطبوعات و خبرنگاران چهارمحال و بختیاری نیز گفت: خوشبختانه خبرنگاران خبرگزاری‌ها، پایگاه‌های خبری، نمایندگی روزنامه‌های سراسری و نشریات محلی به دور از هرگونه نظر سیاسی و سلیقه‌ای، برای مقابله با ویروس کرونا از هیچ کمکی به مسوولان دریغ نکردند.
سید مرتضی فیاضی تصریح کرد: رسانه‌های گروهی استان در مدت اعمال محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های جدید کرونایی، به‌طور گسترده و وسیع‌تر با ستاد مقابله با ویروس کرونا همکاری خواهند کرد.
وی یادآور شد: خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) با پیگیری مشکلات شهرستان بروجن و انعکاس آن در قالب گزارش‌های مختلف، نقش اثرگذاری در پاسخ‌گویی به‌موقع مسوولان و همچنین تسریع در روند رفع مشکلات دارد.
به گزارش ایرنا، تمامی شهرستان‌های چهارمحال و بختیاری از نظر تعداد بیماران سرپایی و بستری در وضعیت بحرانی و خاکستری قرار دارند.
ویروس کرونا که منجر به بیماری نوپدید کووید ۱۹ شده است، بسیاری از کشورهای جهان درگیر کرده است و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته تا وضعیت فوق‌العاده اعلام کند.
استفاده همگانی از ماسک، رعایت فاصله ۲ متری از یکدیگر، شست‌وشوی دست‌ها با آب و صابون، رعایت بهداشت فردی، خودداری از دست دادن‌های مکرر و منع سفر و حضور در اجتماعات از جمله نکاتی است که پزشکان متخصص برای پیشگیری از شیوع این ویروس توصیه می‌کنند.
چهارمحال و بختیاری دارای  بیش از ۹۷۹ هزار نفر جمعیت در ۱۰ شهرستان است.
بروجن در ۶۰ کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری واقع شده است. 

برچسب‌ها ویروس کرونا بروجن چهارمحال وبختیاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا بروجن چهارمحال وبختیاری ویروس کرونا بروجن چهارمحال وبختیاری اخبار کنکور مقابله با ویروس کرونا چهارمحال و بختیاری شهرستان بروجن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۳۳۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!

شوک کرونا باعث گسترش دورکاری در اکثر کشور‌ها شد. حال پس از گذر از این همه‌گیری، اندکی از حجم دورکاری‌ها کم شده است؛ اما مزیت‌های آن باعث شده است که تعادل جدیدی میان کار و زندگی ایجاد شود. مطالعات جدید نیز نشان می‌دهد، می‌توان تعطیلات یا دورکاری نیروی کار را به نحوی تنظیم کرد که نه تنها اثر منفی در عملکرد اقتصادی نداشته باشد، بلکه باعث بهبود رفاه خانوار‌ها شود.

به گزارش دنیای اقتصاد؛ یک مطالعه جدید از صندوق بین‌المللی پول، اثرات کاهش زمان رفت و آمد بر افزایش رفاه را تایید کرده است. همچنین یک گزارش در اکونومیست نیز شکل جدید دورکاری در اقتصاد آمریکا را مورد بررسی قرار داده که باعث بهبود وضعیت زندگی افراد شده است.

در هفته‌های اخیر، بحث تعطیلات دو روزه در ایران مطرح شده است که بسیاری از کارشناسان بر مزایای اجرایی شدن آن تاکید می‌کنند؛ بنابراین می‌توان همسو با عصر جدید پساکرونا، در اقتصاد ایران نیز تعادل جدیدی میان کار و زندگی تعریف کرد.

یک پژوهش انجام‌شده توسط صندوق بین‌المللی پول نشان داده است که کاهش ساعات رفت‌وآمد برای کار یکی از والدین می‌تواند اثری مثبت معادل ۱.۵ تا ۴.۵ درصد میزان مصارف خانوار برای آن خانواده داشته باشد. این پژوهش در زمانی که مباحثه در رابطه با ویکند دو روزه در کشور بالا گرفته است، می‌تواند دلالت‌های مثبتی را در حمایت از این طرح داشته باشد. پژوهش صندوق بین‌المللی پول اثر مثبت رفاهی انواع دورکاری را که می‌تواند رفت‌وآمد افراد را کاهش دهد، ارزیابی کرده است.

اثر کرونا بر کاهش زمان رفت‌وآمد‌ها

همه‌گیری کووید-۱۹ به روش‌های بی‌سابقه‌ای دنیای کار را تغییر داده است؛ به‌طوری که کار از راه دور یا دورکاری به‌عنوان یک نوع مهم کار در بازار‌های کاری دنیا مورد توجه قرار گرفته است. با گسترش دورکاری، شیوه کار، مکان انجام کار و ساختار آن تغییر داده شده و هنجار‌های سنتی در مورد زمان کار، رفت‌وآمد و تعادل بین کار و زندگی به چالش کشیده شده است.

توانایی دورکاری به‌طور قابل توجهی زمان رفت‌وآمد را کاهش می‌دهد یا حتی به‌طور کامل آن را حذف می‌کند، یک جزء تقریبا بزرگ از روز کاری که می‌تواند به فعالیت‌های دیگر اختصاص یابد. این تغییر در الگو‌های کار و رفت‌وآمد به تنهایی بر کارگران تاثیر نمی‌گذارد؛ اما می‌تواند تصمیمات کل خانواده را تغییر دهد.

دورکاری یکی از والدین می‌تواند به‌طور قابل توجهی بر تخصیص زمان دیگری تاثیر بگذارد؛ میزان اثرگذاری این زمان ذخیره‌شده بستگی به این دارد که زمان پس‌انداز شده، چگونه صرف می‌شود. با وجود مطالعات بسیاری که در مورد تغییرات در الگو‌های کاری و تخصیص زمان به دلیل همه‌گیری انجام شده است، پویایی‌های مرتبط بین همسران و پیامد‌های رفاهی گسترده‌تر این پویایی‌ها نسبتا ناشناخته باقی مانده است.

هدف پژوهش انجام‌شده توسط صندوق بین‌المللی پول این بوده است که با تحلیل چگونگی تغییر تخصیص زمان در دوران پس از همه‌گیری، با در نظر گرفتن تغییرات بر اساس جنسیت و شغل افراد، به این حوزه مطالعاتی توسعه‌نیافته کمک کند.

در این پژوهش از داده‌های نظرسنجی استفاده از زمان آمریکا (ATUS) استفاده شده است، یک نظرسنجی جامع که توسط اداره آمار کار ایالات‌متحده انجام شده است و نحوه تخصیص زمان افراد در ایالات‌متحده را در فعالیت‌های مختلف ارزیابی می‌کند. داده‌های ATUS نشان می‌دهد قبل از همه‌گیری تفاوت‌های قابل‌توجهی در تخصیص زمان بین مردان و زنان وجود دارد.

به‌طور کلی مردان ساعت‌های بیشتری کار می‌کنند و بیشتر از زنان در رفت‌وآمد هستند. پس از همه‌گیری، کاهش قابل توجهی در زمان رفت‌وآمد کارگران در مشاغل دورکار شناسایی شده است که به ۱.۷ ساعت در هفته برای مردان و ۱.۲ ساعت در هفته برای زنان می‌رسد. علاوه بر این، بررسی‌های این پژوهش حاکی از کاهش بیش از یک‌ساعت در هفته در ساعات کاری مردان است، با این حال تغییر قابل توجهی در ساعات کاری زنان مشاهده نمی‌شود.

نتایج پژوهش چه می‌گوید؟

بررسی‌ها نشان می‌دهد دستاورد‌های رفاهی قابل توجهی با کاهش زمان رفت‌وآمد به‌دست می‌آید و این دستاورد‌ها برای خانواده‌هایی که کاهش بیشتری را تجربه می‌کنند، بیشتر است. هنگامی که حداقل یکی از همسران در یک شغل از راه دور کار می‌کند، سود کل رفاه از ۱.۵ تا ۴.۵ درصد در معادل مصرف متغیر است.

این سود مخصوصا برای زوج‌هایی که هر دو طرف در مشاغل دورکار، کار می‌کنند مشهود است؛ زیرا زن و شوهر هر دو از این تغییر سود می‌برند. دومین سود بزرگ را زوج‌هایی در یافت می‌کنند که شوهر در شغلی از راه دور کار می‌کند و کمترین سود زمانی مشاهده می‌شود که زن در یک شغل دورکار مشغول شده است.

دلالت‌های این پژوهش برای ایران چه می‌تواند باشد؟

دورکاری به‌عنوان یک گزینه کاری در بسیاری از محیط‌های کاری ایران نیز در دوران همه‌گیری به‌صورت گسترده اجرایی شد. کسب‌وکار‌های فراوانی به صورت دورکار به پیشبرد اهداف خود پرداختند؛ با این حال، با پایان همه‌گیری و بازگشایی پس از آن، اغلب کسب‌وکار‌ها به شیوه حضوری کار کردن بازگشتند.

بررسی‌های این پژوهش نشان می‌دهد دورکاری در بسیاری از کسب‌و‌کار‌ها می‌تواند مازاد رفاهی را برای کارکنان شرکت‌ها ایجاد کند که بدون هزینه مشخص مالی برای کارفرماست. البته این مساله در این پژوهش مورد بررسی قرار نگرفته که دورکاری چه اثری بر بهره‌وری کسب‌وکار‌ها می‌گذارد، با این حال اثر رفاهی این شیوه کار و جذابیت آن برای نیروی کار اثبات شده است.

به‌خصوص در شرایطی که رفت‌وآمد در شهر‌های بزرگ هزینه‌های زیادی را چه به لحاظ زمانی و چه به لحاظ مالی بر افراد تحمیل می‌کند.

دلالت مهم دیگر این پژوهش را می‌توان اهمیت کاهش رفت‌وآمد‌ها و فراغت کارکنان از کار، با کاهش ساعت کاری دانست. مدت‌هاست در کشور ما، صحبت‌ها در رابطه با ویکند یا آخر هفته دوروزه بالا گرفته است. به نظر می‌رسد دو روزه شدن تعطیلات آخر هفته، حتی اگر منجر به کاهش ساعات کاری نیروی کار نیز شود، اثر رفاهی مثبتی را برای جامعه خواهد داشت.

پژوهش‌هایی که در رابطه با اثر ویکند دوروزه بر میزان بهره‌وری کسب‌وکار‌ها انجام شده است، تاکید دارند که این شیوه از توزیع روز‌های تعطیل اثر منفی بر بهره‌وری کسب‌وکار‌ها ندارد و چه بسا با تقویت وضعیت روحی نیروی کار، منجر به رشد بهره‌وری کسب‌وکار‌ها نیز بشود.

دیگر خبرها

  • شهرستان بروجن میزبان نخستین جشنواره اقوام و سنن ایرانی
  • «پل طبیعت» امشب قرمز رنگ می‌شود
  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • مسوولان وکارگزاران حج تا ساعاتی دیگر با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • تسریع در رفع مشکلات روستای امام‌قیس شهرستان بروجن
  • توزیع اعتبارات در شهرستان بروجن عادلانه باشد
  • تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است
  • روز های پرکار نیروهای امدادی چهارمحال و بختیاری