Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی صباغ‌زاده تصمیم‌گیری ستاد مبارزه با کرونا درباره بازگشایی سینماها با شرایط زمانی محدود را اشتباه دانست و تأکید کرد که اکران فیلم در این شرایط سرمایه و رحمات عوامل فیلم را نابود می‌کند.

مهدی صباغ‌زاده کارگردان و تهیه‌کننده سینما در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا، اظهار داشت: بازگشایی سینماها تا ساعت 18 تصمیم عجیبی است که به هیچ‌وجه منطقی نیست چرا که در ساعات اداری پیش از ساعت 18 کسی به سینما نمی‌رود و مخاطبان سینما معمولاً از ساعت 17 به بعد به سینما می‌روند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صباغ‌زاده تصریح کرد: به نظر من تعطیلی سینماها بهتر از بازگشایی آن‌ها در این شرایط است که البته فکر می‌کنم اکثر سینماها ترجیح دهند تعطیلی ادامه داشته باشد چرا که با این بازگشایی هزینه‌ سالن‌ها به هیچ‌وجه از فروش تأمین نمی‌شود و ضرر بیشتری متوجه سینماها خواهد شد.

او افزود: بعید می‌دانم صاحبان آثار مایل باشند در این شرایط فیلمشان اکران شود، اگر من فیلمی برای اکران داشتم به هیچ‌وجه در این زمان اکران نمی‌کردم چرا که اکران در این زمان مساوی است با آتش زدن سرمایه، فیلم و نابودی زحمات عوامل تولید فیلم. 

او افزود: متأسفانه شاهد تصمیم‌گیری غلطی درباره بازگشایی سینماها هستیم. مسئولان باید بدانند که سینما شرایط ویژه خودش را دارد و اگر کسانی که چنین تصمیمی برای بازگشایی سینماها گرفته‌اند نگاهی به جدول فروش فیلم‌ها در ساعات مختلف روز در سال‌های گذشته می‌انداختند متوجه می‌شدند که تصمیمشان بسیار اشتباه و آسیب‌زننده است. زمان فروش فیلم‌ها بعد از ظهر، غروب و شب است و در ساعات اداری که معمولاً مردم سر کار هستند سانس‌های کمی به فیلم‌ها اختصاص داده می‌شود.

کارگردان فیلم سینمایی «خانه کاغذی» در پایان تأکید کرد: با این روش سینمادارها بیشتر ضرر می‌کنند چون با بازگشایی سینماها هزینه‌های جاری بالا می‌رود و وقتی فروشی وجود ندارد فقط باید هزینه پرداخت کنند. قطعاً باید درباره زمان فعالیت سینماها در طول شبانه‌روز تجدید نظر شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مهدی صباغ زاده کرونا بازگشایی سینماها بازگشایی سینماها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۳۳۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان‌بندی ۵۷۵ پروژه فعال در شهر اصفهان انجام شد

مدیرکل برنامه‌ریزی و بودجه شهرداری اصفهان با بیان اینکه مجموع پروژه‌های فعال این کلان‌شهر در حال حاضر ۱۱۷۰ پروژه است، گفت: از این تعداد تاکنون زمان‌بندی ۵۷۵ پروژه انجام شده، همچنین بازنگری مجدد زمان‌بندی (Replan) ۱۳۸ پروژه نیز صورت گرفته است، البته زمان‌بندی سایر پروژه‌ها در گذشته شده است.

سیدمصطفی اعتصامی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اهمیت زمان‌بندی اجرای پروژه‌ها در شهر اصفهان اظهار کرد: بخشی از تأخیر در اجرای پروژه‌ها مربوط به الزامات پیش از اجرا از جمله طراحی، تملک و ابلاغ طرح است، با انجام این موارد طرح به مرحله تأمین اعتبار، مناقصه، انتخاب پیمانکار و اجرا می‌رسد.

وی با بیان اینکه دلیل زمان‌بندی پروژه‌ها، اولویت‌بندی آن‌ها با توجه به نقدینگی شهرداری است، افزود: در هفته جاری با حضور تمام عوامل تأثیرگذار در اجرای پروژه‌ها از جمله اداره کل طراحی، نمایندگان معاونت‌ها و مناطق شهرداری، زمان‌بندی پروژه‌های جدید و بازنگری زمان‌بندی پروژه‌های نیمه‌تمام دارای بودجه مصوب در ۱۴۰۳ مناطق ۶، ۳ شهرداری، همچنین معاونت‌های شهرسازی، برنامه‌ریزی، فرهنگی، عمران، ترافیک و خدمات شهری با حضور تمام عوامل تأثیرگذار در اجرای پروژه‌ها و در ادامه زمان‌بندی پروژه‌های مناطق ۵، ۱، ۱۰، ۱۱، ۱۴، ۲ و ۸، ۱۵، ۴، ۷، ۱۲، ۹، ۱۳ و مدیریت ناژوان بررسی شد.

مدیرکل برنامه‌ریزی و بودجه شهرداری اصفهان با بیان اینکه تمام پروژه‌های شهرداری را روی سامانه مدیریت و کنترل پروژه‌های شهرداری اصفهان «سیگما» تعریف کرده‌ایم، تصریح کرد: طبق این سامانه مقدمات، ساختار و زمان‌بندی هر پروژه انجام گرفت؛ بعضی پروژه‌ها تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد و اجرای بعضی پروژه‌های بزرگ تا سال آینده ادامه پیدا می‌کند.

اعتصامی گفت: زمان‌بندی پروژه‌ها منجر به تسریع در اجرای آن‌ها می‌شود و به ما در بهره‌برداری سریع‌تر از آن‌ها کمک کند.

وی ادامه داد: برگزاری جلسات متعددی برای تخصیص و تأمین اعتبار برگزار و طبق دستورالعمل‌های بالادستی عمل می‌کنیم، البته جلسات کنترل پروژه کمرنگ بود و به همین دلیل مقرر شده است با جدیت بیشتری برگزار شود تا فرصت‌های طلایی را از دست ندهیم.

اعتصامی با بیان اینکه مجموع پروژه‌های فعال در حال حاضر ۱۱۷۰ پروژه است، گفت: از این تعداد تاکنون بررسی زمان‌بندی ۵۷۵ پروژه انجام شده، بازنگری مجدد زمان‌بندی (Replan) ۱۳۸ پروژه نیز صورت گرفته است، البته زمان‌بندی سایر پروژه‌ها در گذشته شده است.

کد خبر 747440

دیگر خبرها

  • اکران مردمی آپاراتچی در اصفهان با حضور عوامل فیلم
  • زور سرمایه به هنر نمی‌رسد
  • تعریف دولتمردان برجام از خود به خاطر نابودی یک دهه فرصت رشد اقتصادی!
  • آمار فروش فیلم‌های سینمایی در اولین هفته اردیبهشت/ «مست عشق» از «تمساح خونی» سبقت گرفت
  • محصولات مرتعی نیشابور، سرمایه‌ای رو به نابودی
  • تمساح خونی و سال گربه زیر سایه مست عشق
  • استقبال مخاطبین سینما از «مست عشق»
  • «مست عشق» رکورد مخاطب روز نخست اکران را شکست
  • زمان‌بندی ۵۷۵ پروژه فعال در شهر اصفهان انجام شد
  • اکران مردمی فیلم سینمایی آپاراتچی در برخوار