Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران گفت: هنوز در سطوح کلان در کشور آتش در جنگل‌ها به عنوان یک بحران، همچون سیل، زلزله، طوفان و رانش زمین تلقی نمی‌کنند. حسینعلی ابراهیمی کارنامی، مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران در گفتگو با میزان گفت: مشکل اصلی بحران آتش سوزی در جنگل‌ها این است که هنوز در سطوح کلان در کشور حریق در جنگل‌ها به عنوان یک بحران، همچون سیل، زلزله، طوفان و رانش زمین تلقی نمی‌کنند در حالی که سالانه آسیب‌های گسترده‌ای را به منابع طبیعی کشور و محیط زیست وارد میکند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران ادامه داد: از طرف دیگر، موضع گیری و عدم تخصیص اعتبارات لازم به بخش محیط زیست و عدم تجهیز دستگاه‌های زیر ربط نشان میدهد که این اراده و اعتبارات لازم برای حل بحران‌های احتمالی ناشی از آتش سوزی بخصوص در استان‌های حادثه خیز و جنگلی داده نمیشود یا بی توجهه هستند و به حل موقتی بحران‌ها آن هم در زمانی که قسمت اعظم جنگل‌ها نابود و بیشتر منابع طبیعی کشور سوخته است، می‌پردازند.
وی گفت: از انجایی که قانون اطفاء آتش در جنگل‌ها بر عهده ارگان دیگری است و از عهده محیط زیست خارج شده است، ولی با این حال بازهم برای خاموش کردن آتش در جنگل سریعتر اقدام کرده ایم.
ابراهیمی کارنامی در زمینه پاسخگویی به افکار عمومی بیان کرد: افکار عمومی و دیگر بخش ها، مسئولیت پاسخگویی را از سازمان محیط زیست درخواست میکنند. در حالی که این وظیفه به عهده ارگان دیگری است، در استان مازندران ۵۸ درصد از وظایف پستی در بخش اجرایی خالی است و فشار بیشتری بر روی ۴۲ درصد محیط بانان منطقه است.
همچنین وی در رابطه با استهلاک خودرو‌های سازمان عنوان کرد: در این استان عمر ناوگان خودرو‌های محیط زیست باید حدود ۵ سال باشد در حالی که اینجا به این علت که تردد این خودرو‌ها بیشتر در مناطق جنگل‌ها و مسیر‌های سخت گذر میباشد به بیش از ۱۲ سال عمر میکنند و دچار فرسودگی شده اند.
ابراهیمی کارنامی توضیح داد: به علت فرسودگی و مستهلک خودرو‌ها که با بالا رفتن عمر این خودرو‌ها نیاز به سوخت زیاد می‌شود، که خود منجر به آلوده شدن هوا میشود، بنا به دلالیلی که گفته شد محیط بان‌ها نمی‌توانند به موقعه به محل وقوع حادثه برسند و متخلفین یا متصدقین محیط زیست با صدمه زدن به محیط از محل حادثه گریخته و تا نیرو‌های محیط بان به محل برسند آتش سوزی خسارت‌های جبران ناپذیری به محیط زیست وارد می‌سازد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران در زمینه تجهیزات مدرن و نیرو‌های متخصص گفت: نیاز به تجهیزات مدرن و جدید برای محیط بانان که حافظان محیط زیست هستند و از طرف دیگر نیاز به گروه‌ها و افراد آموزش دیده در زمینه خاموش سازی آتش که آموزش‌های لازم را در این زمینه دیده باشند (همانند نیرو‌های آتش نشان) آموزش‌های لازم را جهت خاموش سازی آتش جنگل‌ها دیده باشند با ترکیب تجهیزات و نیرو‌های متخصص خسارت‌های زیست محیطی را به حداقل برسانیم.

بیشتر بخوانید:
بررسی علت آتش سوزی‌های اخیر جنگل‌های مازندران باران آتش‌ جنگل توسکستان گلستان را مهار کرد آتش‌سوزی توسکستان حاصل سهل‌انگاری شکارچیان+فیلمی از عملیات اطفای حریق
انتهای پیام/ برچسب ها: محیط زیست جنگل های هیرکانی آتش سوزی خسارتهای زیست محیطی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: محیط زیست جنگل های هیرکانی آتش سوزی مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران جنگل ها آتش سوزی خودرو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۳۴۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه پایدار در گرو حفظ محیط زیست است

به گزارش خبرنگار مهر، عباس علی آبادی پیش از ظهر سه شنبه در نشست ستاد تسهیل استان مرکزی اظهار کرد: واحدهای تولیدی باید بر اساس مسؤولیت اجتماعی خود، در حوزه محیط زیست و به‌ویژه در حوزه آب، تعامل و هم افزایی لازم را در خصوص بازچرخانی پساب داشته باشند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در این نشست با تأکید بر لزوم توجه به محیط زیست در توسعه صنعتی، گفت: چنانچه به دنبال توسعه پایدار هستیم باید ابتدا به حفظ محیط زیست توجه ویژه داشته باشیم.

علی آبادی شهر اراک را یکی از شهرهای استراتژیک کشور عنوان کرد و افزود: مردم اراک در دوران دفاع مقدس هم ثابت کردند پشتیبان کشور هستند از این رو تمام ظرفیت‌ها برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی استان به کار گرفته می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه رفع مشکل آلودگی هوای شهر اراک نیازمند مساعدت صنایع است، گفت: برای شهر اراک باید ۲ اقدام بزرگ، نخست تلاش برای از بین بردن منابع آلودگی و سپس عدم توسعه صنایع آلاینده با محوریت واحدهای تولیدی مدنظر ویژه قرار گیرد.

بررسی طرح‌های توسعه برخی واحدهای صنعتی، تأمین مواد اولیه، مسائل گمرکی، محیط زیست و منابع طبیعی، ضمانت‌های بانکی، امهال تسهیلات و بحث سرمایه در گردش بخشی از موضوعات مطرح شده در این نشست بود که وزیر صمت دستوراتی در جهت رفع موانع و حل مشکلات این واحدها و پیگیری موضوعات در ستاد ملی صادر کرد.

کد خبر 6099011

دیگر خبرها

  • توسعه پایدار در گرو حفظ محیط زیست است
  • چگونگی استفاده از هوش مصنوعی برای جلوگیری از قاچاق چوب + فیلم
  • ضرورت برخورد جدی دستگاه قضا با عاملان آتش‌سوزی عمدی جنگل‌ها
  • دستگیری ۱۴ شکارچی و متخلف صیادی در مازندران
  • لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود
  • دستگیری ۱۴ متخلف شکار و صید در مازندران
  • قدردانی از معلمان حامی محیط‌زیست چهارمحال و بختیاری
  • تجلیل از معلمان حامی محیط‌زیست در چهارمحال و بختیاری
  • ببینید | یک باتری می‌تواند جنگل را به آتش بکشد
  • گردشگران ناپدید شده در ارتفاعات نوشهر تحویل خانواده‌هایشان شدند