Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ به نقل از ایرنا، معاون کل وزیر بهداشت همکاری مغازه ها برای تعطیلی در ساعت ۱۸ در طرح محله محور و تشدید پروتکل‌ها را مثبت ارزیابی کرد و گفت: حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد مغازه‌ها در روز اول اجرای طرح ، همکاری خوبی داشته اند و این شروع خوبی بود.

ایرج حریرچی سه‌شنبه شب با حضور در یک برنامه زنده تلویزیونی به تشریح جزئیات طرح محله محور برای مقابله با کرونا پرداخت و افزود: البته ناظران هم به تذکر و راهنمایی پرداختند اما همه باید مقید به اجرای این طرح باشند

وی گفت: برای کنترل کرونا هرچه دیرتر اقدام‌های موثر را انجام دهیم، مشکلات طولانی‎تر می‎شود و اثرات منفی اقتصادی بیشتری در پی خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حریرچی با بیان این که در دوره اوج، اقدام‌های کوچک جواب نمی‎دهد، موثرترین اقدام را تعطیلی قاطع دو هفته‌‎ ای دانست و گفت: در همین خصوص ۶۵ نفر از رییسان دانشگاه‌های علوم پزشکی به وزیر بهداشت نامه نوشتند و درخواست تعطیلی سراسری و قطعی حداقل ۲ هفته‌ای کرده اند که در این باره در جلسه قرارگاه هم بحث‌هایی شده است.

حریرچی در ادامه با بیان اینکه، یک هفته است که بیشتر از ۴۵۰ فوتی در روز بر اثر کرونا داریم، افزود: در این شرایط هرکسی تنها به منافع خود نگاه نکند چرا که باید دست به دست هم دهیم تا بتوانیم کرونا را مهار کنیم و ما در وزارت بهداشت بدون همکاری و مشارکت مردم و بقیه دستگاه‌ها هیچ کاری نمی‌توانیم از پیش ببریم.

معاون کل وزیر بهداشت تاکید کرد که اگر در فروردین ماه سال جاری موفقیت‌هایی داشتیم، علت آن همکاری مردم و همکاری بین بخشی در کل کشور بود.

حریرچی همچنین به بررسی طرح منع تردد از ساعت ۲۱ شب اشاره کرد و افزود: بحث‌های نهایی درباره ابعاد مختلف این طرح در جلسه شنبه آینده مطرح و تصمیم گیری نهایی در این باره در ستاد ملی کرونا انجام خواهد شد.

وی در ادامه با اشاره به اجرای طرح محله محور، گفت: این طرح به صورت جاری و پیوسته اجرا می‌شود و مدام غربالگری می‌کنیم تا چنانکه وزیر بهداشت خواسته اند بتوانیم تا ۳ ماه میزان بستری‌ها را تا ۵۰ درصد و موارد سرپایی را تا ۳۰ درصد کاهش دهیم.

حریرچی در تشریح جزئیات طرح محله محور به مشارکت گسترده بسیج و نیروی انتظامی در این طرح اشاره کرد و افزود: سیاست این طرح، ارائه مراقبت‌ها و خدمات ضروری بهداشتی به صورت حضوری و غیر حضوری، شناسایی زودهنگام بیماری و پاسخ سریع به آن، قرنطینه خانگی و مراقبت از گروه‌های در معرض آسیب و مشارکت در درمان سرپایی است.

وی با بیان اینکه این طرح، محله محور و مبتنی بر هر خانه یک پایگاه سلامت است، گفت: تشدید نظارت بر پروتکل‌های بهداشتی و اعمال قانون، تست گسترده و هدفمند و هوشمند، قرنطینه خانگی و رهگیری هوشمند بیماران، آموزش و اطلاع رسانی و فرهنگ سازی، حفاظت از گروه‌های آسیب پذیر و تقویت فرایند درمان سرپایی و کاهش موارد بستری هم از راهبردهای اجرای طرح محله محور است.

معاون کل وزیر بهداشت در پایان با بیان اینکه خبرهای خوبی از کشف واکسن کرونا و برخی از داروها داریم، افزود: اما همچنان تا اطلاع ثانوی هیچ راهی برای مقابله با کرونا جز فاصله گذاری اجتماعی، شستشوی مرتب دست ها و زدن ماسک و قرنطینه برای جلوگیری از گسترش و پیشگیری از ابتلا به این بیماری نداریم.

اخبار مرتبط ویدیو/ حریرچی: قهقهه و آواز خوانی باعث انتقال کرونا می شود حریرچی: 8هزار ناظر بهداشتی بر 80هزار هیئت‌ عزاداری محرم نظارت می‌کنند بازدید ایرج حریرچی از متروی شلوغ تهران حریرچی: در رابطه با شرایط برگزاری مراسم محرم باید دید مقام معظم رهبری و مراجع چه می‌فرمایند حریرچی: تهران منبع پخش کرونا به کل کشور است/ اوضاع اصلا خوب نیست حریرچی: از هموطنان تقاضا داریم به مشهد سفر نکنند حریرچی: هیچ داروی گیاهی و سنتی مؤثر برای درمان کرونا نداریم حریرچی: استفاده از ماسک از 15تیر الزامی خواهد شد واکنش حریرچی به اجرای طرح ترافیک: دغدغه اصلی‌ مقابله با کروناست نه آلودگی هوا حریرچی: صنوفی که بارکد نگرفته‌اند نمی‌توانند بازگشایی داشته باشند حریرچی: روند افزایش کرونا در خوزستان همچنان ادامه دارد توصیه حریرچی به مردم؛‌ تا نیمه خرداد مسافرت نروید سه پیش‌بینی حریرچی در مورد کرونا؛ طی 18 الی 24 ماه آینده کرونا وجود دارد

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت نقل و انتقالات لیگ برتر ویروس کرونا وزارت بهداشت ایرج حریرچی کرونا واکسن کرونا داروهای کرونا فوتی های کرونا فوتی های کرونایی سهام عدالت نقل و انتقالات لیگ برتر ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی معاون کل وزیر بهداشت طرح محله محور اجرای طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۳۴۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون

به گزارش خبرآنلاین، آسترازنکا شرکت بزرگ تولیدکننده دارو سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت می‌تواند عوارض جانبی لخته خون و کاهش پلاکت‌ ایجاد کند.

تسنیم در خبری نوشت: آسترازنکا ـ شرکت بزرگ تولیدکننده دارو ـ سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت با نام تجاری کوویشیلد (Covishield) که در سطح گسترده‌ای استفاده شده، ممکن است عوارض جانبی نادر از جمله لخته خون و کاهش پلاکت‌ خون ایجاد کند.

شرکت بریتانیایی ـ سوئدی آسترازنکا، کوویشیلد را با همکاری دانشگاه آکسفورد ساخت و تولید آن در دوران همه‌گیری کرونا در مؤسسه سرم هند انجام شد. این واکسن در بیش از ۱۵۰ کشور از جمله انگلیس و هند تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد مؤثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که این واکسن ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود که می‌تواند مرگبار باشد.

تعدادی از افراد در بریتانیا یک شکایت جمعی را ثبت و اعلام کرده‌اند که این واکسن منجر به بروز مرگ و میر و صدمات شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی هستند.

در حالی که آسترازنکا ادعای افراد را رد می‌کرد، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن در موارد بسیار نادر، باعث سندرم لخته خون می‌شود که علامت اصلی ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901644

دیگر خبرها

  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • پربازدیدهای خبرگزاری صدا وسیمای آذربایجان غربی
  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • نقش مهم ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه