Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا بابازاده در مصاحبه با خبرنگار فارس در بجنورد با اشاره به وضعیت پتروشیمی خراسان اظهار کرد: در صنعت پتروشیمی پس از گذشت ۲۵ تا ۳۰ سال از فعالیت یک واحد صنعتی، باید فازهای توسعه‌ای این پروژه اجرایی شود.

وی به برنامه‌های توسعه‌ای پتروشیمی خراسان در دو برنامه کوتاه‌مدت و بلندمدت اشاره کرد و گفت: پتروشیمی خراسان در مدت کوتاه‌مدت به دنبال ایجاد صنایع پایین‌دستی محصولات خود است زیرا در حال حاضر تولید و فروش اوره، ملامین و آمونیاک به‌عنوان محصولات فعلی، نوعی خام فروشی محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل پتروشیمی خراسان شمالی در ادامه خاطر نشان کرد: برای ایجاد صنایع پایین‌دستی بالغ‌بر ۱۴ طرح اجرایی به مجموعه فنی این واحد صنعتی پیشنهاد شد که پس از بررسی‌های انجام‌شده و ارزیابی‌های فنی ۷ صنعت پایین‌دستی پتروشیمی در شرایط فعلی قابل‌اجرا است.

وی ادامه داد: با توجه به شرایط موجود در پتروشیمی خراسان و همچنین موازی بودن برخی از طرح‌ها، هم‌اکنون به‌طور همزمان می‌توان ۴ طرح را به‌صورت توسعه کوچک و مقطعی در پتروشیمی خراسان را اجرایی و نهایی کرد که مطالعات فنی آن‌ها نیز انجام‌شده است.

بابازاده از پیگیری اجرای این طرح‌ها در تعامل سهامداران پتروشیمی خبر داد و خاطرنشان کرد: هدف کوتاه پتروشیمی اجرای این ۴ طرح است که نیازمند جمع‌بندی نهایی با سهامداران است.

وی به برنامه بلندمدت پتروشیمی خراسان نیز اشاره و تصریح کرد: برای فاز توسعه‌ای بلندمدت پتروشیمی ۲ مسیر وجود دارد که ابتدا راه‌اندازی فاز ۲ اوره در این مجتمع است که ارزیابی‌های فنی و اقتصادی آن انجام‌شده است.

مدیرعامل پتروشیمی خراسان اجرای این پروژه را باعث افزایش تولید اوره این مجتمع از ۵۰۰ هزار تن به بالغ‌بر یک‌میلیون تن دانست و گفت: در حال حاضر در چند نقطه از کشور واحدهای تولید اوره در حال احداث است که طی چند سال آینده ظرفیت تولید اوره کشور با افزایش دو برابری به بیش از ۱۵ میلیون تن می‌رسد که باعث ایجاد بازار رقابتی و سخت برای پتروشیمی خراسان خواهد شد.

وی اجرای طرح mini GTPP را مسیر دیگر توسعه بلندمدت پتروشیمی خراسان اعلام کرد و افزود: مطالعات دقیق این طرح نیز اجرایی شده و به دلیل بومی بودن تکنولوژی ساخت این مجموعه در شرایط تحریمی، می‌توان این طرح خوب را اجرایی کرد.

بابازاده با تاکید بر هماهنگی و همراهی سهامداران پتروشیمی خراسان برای اجرای فاز توسعه‌ای تصریح کرد: مشکل تأمین خوراک برای این مجتمع جدید از سوی وزارت نفت و معاونت پتروشیمی حل‌شده اما برای تأمین آب موردنیاز این مجتمع باید مسیر مشخص را تعیین کرد.

وی در انتها گفت: اطمینان از تأمین آب این پروژه ضمانت اجرای آن در خراسان است و باید درباره این موضوع به اطمینان خاطر رسید.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خراسان پتروشیمی آب صنعت پتروشیمی خراسان پایین دستی توسعه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۳۴۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ بهروز ناصری،‌ رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ایلام در جلسه‌ای با حضور فعالان صنفی و اقتصادی استان ایلام که در این دانشگاه برگزار شد با بیان اینکه ظرفیت سخت‌افزاری و نرم‌افزاری دانشگاه در خدمت بخش تولید، سرمایه‌گذاری و صنعت قرار خواهد گرفت، اظهار کرد:‌ با توجه به سند تحول و تعالی دانشگاه و تأکید همیشگی دکتر طهرانچی مبنی بر حل مسئله در استان‌ها ظرفیت‌های دانشگاه در همه زمینه‌ها در خدمت توسعه استان قرار می‌گیرد.

وی افزود: صنعت، تولید و سرمایه‌گذاری با مشارکت و حضور دانشگاه بسیار نتیجه‌بخش خواهد بود. درب‌های دانشگاه همیشه برای توسعه ایلام باز بوده و به‌عنوان وظیفه ظرفیت دانشگاه در خدمت استان است. ظرفیت بی‌نظیر دانشگاه در شهرستان مهران شامل مجتمع رفاهی و اقامتی و زمین مناسب و پارکینگ ۱۰ هکتاری با مشارکت فعالان اقتصادی و صنعتی استان در راستای ایجاد پایانه صادراتی با محور محصولاتی تولیدی استان شکل می‌گیرد.

اربعین فرصت مناسبی برای توسعه و معرفی استان ایلام

یکی از تجار موفق و دبیر اتاق تعاون استان ایلام نیز گفت: اربعین فرصت مناسبی برای توسعه و معرفی استان است. مهم‌ترین اولویت استان باید رفع موانع اداری برای حضور سرمایه‌گذاران در استان باشد.

فرزاد فیض‌الهی بیان کرد: ورود دانشگاه آزاد اسلامی به توسعه استان امیدبخش و مهم‌ترین اولویت فعلی استان ایجاد پایانه صادرات و برندسازی تولیدات استان است که این مهم با همکاری و محور دانشگاه آزاد اسلامی شکل خواهد گرفت.

به گزارش آنا،‌ در این جلسه فعالان اقتصادی و صنفی ایلام به بیان مشکلات و سنگ‌اندازی‌های پیش روی صنعت استان و سرمایه‌گذاری اشاره و خواستار ورود دانشگاه آزاد اسلامی ایلام به این مباحث شدند و رحیم لطفی عضو اتاق صنعت و معدن و از فعالان و کارآفرینان نمونه استان در حوزه تولید و صنعت آرد استان، یار حسین دینی پژو از کارآفرینان و عضو اتاق اصناف استان و کاظم اسماعیلی از فعالان اقتصادی و کارآفرین به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توسعه گردشگری فارس با اجرای کمپین کرامت مثلث نور و خلیج فارس
  • اجرای طرح‌های مهم برای شکوفایی صنعت پتروشیمی
  • همایش روز شوراهای خراسان جنوبی برگزار شد
  • تجهیز چاه‌های کشاورزی خراسان رضوی به پنل خورشیدی
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • بازدید هیات هرمزگانی از نمایشگاه صنعت شیشه در چین
  • لزوم جبران تأخیر ایجاد شده در اجرای سیاست‌های تامین اجتماعی
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد