Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24 -معاون سازمان برنامه و بودجه با اشاره به اینکه متوسط فروش نفت 700 هزار بشکه بوده است، گفت:‌ در صورتی احکام اصلاح ساختار بودجه در لایحه سال آینده اعمال می‌شود که به تصویب مجلس برسد.

سید حمید پورمحمدی با اشاره به اینکه آیا احکام اصلاح ساختار بودجه‌ای که رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس به رئیس سازمان برنامه و بودجه ابلاغ کرده است در لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ اعمال می شود؟ گفت: در صورتی که احکام تبدیل به قانون شود در لایحه آنها را اعمال می‌کنیم؛ البته یک بخش از این مباحث مربوط به اصلاح ساختار را خودمان در بودجه پیاده سازی می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون امور اقتصادی و بودجه سازمان برنامه و بودجه مجلس ادامه داد: با نامه نمی توان برای دولت تکلیف تعیین کرد و فقط در حد توصیه است؛ اما در صورتی که تبدیل به قانون شود الزام‌آور خواهد بود.معاون سازمان برنامه و بودجه در پاسخ به این سوال که گفته شده نماینده دولت در جلسات روی بند بند احکام اصلاح ساختار بودجه نظر مثبت داشته است، بیان داشت: بله، اما این مسئله کافی نیست؛ یادتان باشد مبانی فکری آن را نیز ما در سازمان برنامه و بودجه شکل دادیم.

خبرنگار فارس پرسید در ۶ ماهه امسال ۵ هزار میلیارد تومان درآمد از محل فروش نفت و گاز حاصل شده، از طرفی ۱۰ هزار میلیارد تومان مابه‌التفاوت ۲۰ و ۳۶ درصد سهم صندوق توسعه ملی در بودجه مصرف شده است؛ مگر قرار نبود این ارقام از ورودی سال ۹۹ منابع صندوق برداشته شود؟ که پورمحمدی پاسخ داد: کجا درآمد نفت ۵ هزار میلیارد تومان بوده است؟ با دلار ۴۲۰۰ تومانی حساب می‌شود و به همین دلیل کم است. در مورد ۱۰ هزار میلیارد تومان صندوق توسعه ملی نیز قانون صراحت دارد هر چیزی به هر نحوی پرداخت شود با دلار نیمایی محاسبه خواهد شد.

وی در مورد میزان فروش نفت نیز گفت: متوسط فروش نفت تاکنون ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار بشکه بوده است.

فارس

منبع: ساعت24

کلیدواژه: سازمان برنامه و بودجه هزار میلیارد تومان اصلاح ساختار فروش نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۳۴۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش حدود ۱۰ درصدی جانباختگان تصادفات در نوروز امسال

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سردار سید تیمور حسینی با اشاره به عملکرد مناسب دستگاه‌های مسئول در طرح ترافیکی نوروز ۱۴۰۳ گفت: در اجرای طرح نوروزی، سازمان‌های راهداری، هلال احمر، اورژانس، امداد خودرو و همچنین پلیس راهور برنامه ریزی دقیقی داشتند و امیدواریم که با همکاری دستگاه‌های اجرایی شاهد سیر نزولی آمار مصدومان و تلفات حوادث رانندگی باشیم.

این مقام انتظامی وضعیت فوتی‌های حوادث جاده‌ای در دهه ۱۳۸۰ را بسیار نامناسب توصیف کرد و افزود: با اقدامات جامع از سوی دستگاه‌های اجرایی در زمینه راه ها، وسایل نقلیه و قوانین و مقررات شاهد کاهش فوتی‌های جاده‌ای تا سال‌های ۹۵ و ۹۶ بودیم، اما مجددا وضعیت به شرایط قبل بازگشته و در سال گذشته تلفات جاده‌ای از مرز ۲۰ هزار نفر گذشت.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

رئیس پلیس راهور با اشاره به مصدومیت سالانه بیش از ۵۰۰ هزار نفر در حوادث رانندگی گفت: در حالت خوش بینانه، ۱۰ درصد از این مصدومان، معلول و ناتوان می‌شوند که بار سنگینی به نهاد‌های حمایتی از جمله سازمان بهزیستی وارد می‌کند، بنابراین باید اشتراک عمل و هم اندیشی برای اصلاح رفتار کاربران و عامل انسانی در تصادفات وجود داشته باشد.

سردار حسینی با تاکید بر نقش عامل انسانی در وقوع حوادث افزود: تمام تلاش ما این است که از وقوع حوادث و سوانح پیشگیری کنیم تا فشار کاری نظام سلامت و دستگاه قضایی و نهاد‌های حمایتی کاهش پیدا کند.

این مقام انتظامی افزایش نرخ جرایم رانندگی را در عملکرد و رفتار‌های ترافیکی کاربران موثر ارزیابی کرد.

رئیس پلیس راهور با بیان اینکه شرط اول و آخر موفقیت این است که ما بتوانیم مشارکت مردم را داشته باشیم، گفت: برای اینکه بتوانیم به درستی موضوع نظم و انضباط ترافیکی را اجرا کنیم، باید اقدامات مان در قالب اقدامات سلبی به شکل تنبیه و مجازات متخلف و اقدامات ایجابی از طریق آموزش، فرهنگ‌سازی و ارتباط مستمر و تنگاتنگ با رسانه باشد.

سردار حسینی با اشاره به نقش سازمان صداوسیما افزود: از این سازمان انتظار داریم که امسال را یک سال متفاوت در نظر بگیرد و آموزش‌های لازم برای سلامت مردم در حوزه رفت و آمد و رانندگی را افزایش دهد.

دیگر خبرها

  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید
  • طرح قرآنی «حیات طیبه» برگزار می‌شود
  • اصلاح احکام رتبه بندی ۱۰۰ معلم بازنشسته سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲
  • ۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل و شبکه آب و فاضلاب شهر ایلام اختصاص یافت
  • سفر معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه به تایلند
  • کاهش حدود ۱۰ درصدی جانباختگان تصادفات در نوروز امسال
  • اختصاص ۱۸ هزار میلیارد ریال برای اصلاح مسیل و شبکه آب ایلام
  • «مست عشق» و رکورد تازه در سینمای ایران / یک فیلم غیرکمدی به صدر جدول فروش روزانه رسید
  • «مست عشق» و یک رکورد تازه در سینمای ایران / یک فیلم غیرکمدی به صدر جدول فروش روزانه رسید
  • بودجه روسیه برمبنای نفت ۶۵ دلاری تنظیم می‌شود