Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان همدان با اشاره به بهره مندی 11 هزار و 580 نفر از تسهیلات مشاغل خانگی گفت: از ابتدای تصویب قانون ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی تعداد 22 هزار و 571 فقره مجوز برای بانوان در استان صادر شده است
به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان همدان، احمد توصیفیان مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدانگفت: با توجه به وضعیتاقتصادی و معیشتی خانوارها و افزایش قیمت در بخشهای مختلف از بالا رفتن قیمتکالاها و اقلام ضروری گرفته تا قیمت اجاره بها و مسکن، امروز بیش از هر زمان دیگریحضور زنان در عرصه اشتغال امری طبیعی و تا حدی ضروری شده و با افزایش تمایل زنانبه کار، نرخ اشتغال و بیکاری آنها بیش از گذشته مورد توجه قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما به صورت کلی زنان کمتر از یک پنجم نیروی کار ایران را شامل می شوند
وی گفت:اما آنچه امروزه بیش از گذشته موردتأکید و توجه است، اشتغال خانگی زنان است که در این میان دستگاههای حمایتی ونهادهای مختلف میتوانند در این خصوص ورود کرده و به توسعه این مشاغل کمک کنند.
توصیفیان با اشاره به اینکه امروزه هدایت متقاضیان اشتغال به سمت اجرای طرحهای کوچک اقتصادی وخوداشتغالی از نکات مهمی است و باید مدنظر قرار گیرد، گفت: مدیران و مسئولان استانی و همه دست اندرکاران این رسته لازم است که این مهمرا در دستور کار خود قرار دهند.
وی ضمن اشاره به اینکه حدود نیمی از جمعیت استان را زنانتشکیل می دهند، اظهار کرد: با توجه به این میزان، اما مشارکت اقتصادی زنان نسبت بهمردان کمتر است.
وی با بیان اینکه براساس آمارهای مرکز آمار ایران نرخ فعالیت اقتصادیاستان 45 درصد بوده است، گفت: از 45 درصد نرخ فعالیت اقتصادی 75 درصد مربوط به مردان و18 درصد مربوط به زنان است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعیاستان همدان اظهارکرد: نرخ بیکاری استان در سال 98 حدود 4.7 درصد بوده که نرخبیکاری زنان 5.6 درصد از این میزان است.
وی با تأکید بر این که در سالهای اخیرشاهد افزایش نرخ مشارکت اقتصادی زنان و کاهش نرخ بیکاری آنان در استان بوده ایم،افزود: در سال 96 نرخ مشارکت زنان 15 درصد و نرخ بیکاری آنها نیز 5.11 درصد بوده است.
مدیر کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان همدان با اشارهبه این که از حدود 105 هزار نفر جمعیت شاغل زنان در استان 40 درصد شاغلان دارایخوداشتغالی و مشاغل خُرد هستند، تصریح کرد: بنابراین سامان‎دهی و حمایت ازمشاغل خانگی و خوداشتغالی زنان به ویژه زنان سرپرست خانوار اهمیت زیادی دارد.
وی ادامه داد: براساس اهمیت سامان‎دهی و حمایت ازمشاغل خانگی و خوداشتغالی زنان، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرساله منابع قرضالحسنه ای با همکاری بانک مرکزی به منظور پرداخت و حمایت مالی از این مشاغل ارائهمیدهد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدانخاطرنشان کرد: از ابتدای تصویب قانون ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی تعداد 22هزار و 571 فقره مجوز برای بانوان در استان صادر شده است.
وی به بهره مندی تعداد 11 هزار و 580نفر از تسهیلات در این حوزه اشاره کرد و یادآور شد: از دیگر حمایتها طرحتوانمندسازی زنان سرپرست خانوار با همکاری جهاد دانشگاهی بوده که به حدود 180 نفراز زنان سرپرست خانوار آموزشهای لازم به منظور بازاریابی فروش محصولات ارائه شده است.
توصیفیان با تأکید بر این که از جهت پایداری مشاغل خانگی اتصال اینمشاغل به بازار فروش اهمیت خاصی دارد، اظهار کرد: بر این اساس هرساله در محلنمایشگاههای دائمی نمایشگاه فروش محصولات مشاغل خانگی بانوان برگزار میشود.
وی در پایان به اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی اشاره کرد و گفت:هدف از اجرای این طرح، ایجاد و تثبیت اشتغال از طریق توسعه کسب وکارهای خانگی باتأکید بر شناسایی مزیتها و فرصتها، توانمندسازی متقاضیان و اتصال به بازار فروشاست.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کار و رفاه اجتماعی استان همدان مدیرکل تعاون مشاغل خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۳۴۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی ۸۰۰ کرمانشاهی از خدمات فیزیوتراپی هلال احمر

محمدباقر محمدی مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه گفت : جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه همواره در رویداد‌های مختلف در راستای خدمت‌رسانی به مردم گام برداشته و سعی کرده امدادرسان مردم در حوادث مختلف باشد.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه گفت: در حادثه سیل سیستان و بلوچستان جمعیت هلال‌احمر استان با ارسال کمک‌های غذایی به یاری مردم این استان رفت تا بتوان بخشی از مشکلات مردم این مناطق را رفع کرد.

محمدی بیان کرد: جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه سال گذشته در ۸۵۸ حادثه حضور داشته و نسبت به امدادرسانی و انجام عملیات امداد و نجات اقدام کرده که بیشترین سهم این عملیات‌ها مربوط به حوادث جاده‌ای و کوهستان است.

وی خاطرنشان کرد: متأسفانه تعداد حوادث کوهستان استان کرمانشاه رو به افزایش است؛ از افراد مبتدی و دارای بیماری درخواست داریم از صعود به ارتفاعات به صورت انفرادی خودداری کنند، زیرا ارائه خدمات درمانی مورد نیاز به افراد آسیب دیده در کوهستان دشوار است.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه عنوان کرد: در کنار امدادرسانی هلال‌احمر در حوادث و بلایای طبیعی این جمعیت در راستای عمل به وظایف خود نسبت به ارائه خدمات اجتماعی به ویژه به افراد نیازمند نیز اقدام می‌کند.

محمدی با اشاره به فعال بودن یک مرکز ارتوپدی و فیزیوتراپی هلال‌احمر در کرمانشاه گفت: سال گذشته ۷۸۲ نفر از خدمات فیزیوتراپی، ۵۱ نفر از کار درمانی و ۲۶۲ نفر گفتاردرمانی استفاده کردند.

وی اضافه کرد: در حوزه ارتوپدی ۱۰۸ نفر از این خدمات شامل ۵۱ نفر پروتز و ۶ نفر آرتز و کفش طبی ۵۱ نفر بهره‌مند شدند و دو مورد مانور درمان اضطراری با اهداف درمانی بیماران بی‌بضاعت در دالاهو و روستا‌های اطراف گیلانغرب جمعا یک هزار و ۴۰۰ نفر انجام گرفته است.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه با اشاره به عدم صدور مجوز داروخانه این جمعیت در استان، تصریح کرد: با وجود عدم تأسیس داروخانه هلال‌احمر کرمانشاه، اما مرکز فوریت‌های دارویی این جمعیت به صورت روزانه در حال خدمت‌رسانی به مردم استان است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • زمینه فعالیت مشاغل خانگی را در اصفهان تقویت می‌کنیم
  • لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریا محور
  • شاخص بهره مندی روستا‌های کردستان از راه‌ آسفالته به ۷۵ درصد رسید
  • پست برق ۱۶۰ مگاولتی قم آماده بهره‌برداری است
  • ۶ روش برای مردمی‌سازی تولید
  • بهره‌مندی ۱۲۳ شهر و ۲۴۶۹ روستای استان فارس از گاز
  • بهره‌مندی ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال‌احمر
  • توضیح دانشگاه تهران درباره بهره مندی از ظرفیت شخصیت‌های حقوقی
  • بهره‌مندی ۸۰۰ کرمانشاهی از خدمات فیزیوتراپی هلال احمر
  • بهبود رفاه و معیشت مشاغل کارگری راه‌ موثر مقابله با قاچاق است