Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

شرکتهای امنیت دریایی هشدار دادند نفتکش‌های متعددی طی چند روز گذشته در خلیج گینه در غرب آفریقا هدف حمله دزدان دریایی قرار گرفته اند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، شرکت امنیت دریایی "دریاد گلوبال" با اعلام این که در شش روز گذشته، پنج حادثه در این محل به وقوع پیوسته و چهار نفتکش هدف حمله دزدان دریایی قرار گرفته و یک مورد دیگر به قصد حمله به کشتی نزدیک شدند، درباره وجود خطر برای دریانوردان در خلیج گینه هشدار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق اعلام شرکت مشاوره ریسک پریسِدیوم اینترنشنال، اوایل هفته جاری کشتی تورم الکساندرا در سواحل بنین هدف حمله قرار گرفت و نفتکش وزلی در جنوب سواحل اسکراووس نیجریه مورد حمله قرار گرفت. روز دوشنبه دزدان دریایی با نیت حمله به نفتکش باب بارکر در جنوب سواحل کوتونوی بنین نزدیک شدند و روز سه شنبه نفتکش لابوهم در همین منطقه مورد حمله قرار گرفت.

نفتکش لابوهم که با پرچم جزایر مارشال حرکت می کند، جدیدترین نفتکشی است که در این منطقه مورد حمله قرار می گیرد.

شرکت "دریاد گلوبال" هشدار داد با توجه به ناکامی اقدامات اخیر، احتمال زیادی وجود دارد که دزدان دریایی حملاتشان را که به عمدتا با هدف ربودن خدمه و دریافت باج انجام می گیرد، افزایش دهند.

اکنون که قیمت نفت به شدت پایین رفته است، دزدان دریایی در نیمکره غربی و آفریقا نفت را رها کرده و در عوض ترجیح می دهند به دنبال ثروت های دیگر در کشتی و اسیر گرفتن خدمه برای دریافت باج باشند.

بر اساس گزارش اویل پرایس، نیروی دریایی ایتالیا اعلام کرد ناوچه ایتالیایی مارتیننگو به کمک کشتی تورم الکساندرا شتافت و با پیاده کردن نیرو از طریق هلیکوپتر به خدمه تورم الکساندرا کمک کرد کنترل کشتی را دوباره به دست بگیرند و به سفرشان ادامه دهند. این ناوچه ایتالیایی با هماهنگی نیروی دریایی بنین به گشتزنی مشغول است و خدمه آن در سلامت بسر می برند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: نفتکش امنیت دریایی دزدان دریایی حمله قرار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۳۴۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش یک‌هزار کیلومتری طول خطوط لوله انتقال نفت در سال جاری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، «ارسلان رحیمی» امروز (چهارشنبه، ۱۲ اردیبهشت) در نشست خبری با بیان اینکه سرقت از خطوط همیشه وجود داشته و مسئله اصلی صدماتی است که به نفرات و محیط زیست وارد می‌شود، گفت: در سال ۱۴۰۱ نزدیک به ۴۷ مورد انشعاب غیر مجاز داشتیم که ۳۵ مورد به برداشت رسیده بود در حالی که در سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ از ۴۷ مورد انشعاب غیر مجاز به ۴۱ مورد رسیده است که ۲۵ مورد انشعاباتی بوده که به برداشت نرسیده است.

وی افزود: در سال ۱۴۰۱ انتقال نفت و فرآورده از مسیر خطوط ۱۳۲ میلیارد لیتر بود، رقم انتقال از خطوط در سال ۱۴۰۲ به ۱۳۷ میلیارد لیتر رسیده که از این میزان ۷۱ میلیارد لیتر انتقال نفت و ۶۶ میلیارد لیتر فراورده نفتی منتقل شده است.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران گفت: انتقال فرآورده با خط لوله حدود یک میلیارد دلار برای کشور ارزش افزوده دارد، چنانچه اگر بخواهیم ۱۳۷ میلیارد لیتر را با نفتکش انتقال دهیم، نیازمند ۵.۵ میلیون نفتکش هستیم و هر نفتکش هر مسیر رفت و برگشت را ۱۲۰۰ کیلومتر طی می‌کند که مصرف گازوئیل آن‌هم به طور میانگین برابر ۳۸ لیتر در هر صد کیلومتر خواهد بود که اگر بخواهیم با نفتکش نفت و فرآورده‌های نفتی را انتقال دهیم، نیازمند ۲.۵ میلیارد لیتر گازوئیل هستیم.

وی گفت: هم اکنون ۸۰۰ میلیون لیتر سوخت برای انتقال مصرف می‌کنیم؛ بنابراین با این کار ۱.۷ میلیارد لیتر سوخت صرفه‌جویی می‌شود که برابر با یک میلیارد دلار خواهد بود.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران افزود: خط لوله گوره جاسک هدف اصلی‌اش صادراتی بود و این موضوع در اساسنامه آن ذکر شده است. این پروژه مربوط به شرکت ملی نفت بوده و یک انشعاب این خط لوله، نفت خام بندرعباس را تأمین خواهد کرد.

رحیمی ادامه داد: ۳.۸۵۰ میلیارد سوخت به نیروگاه‌ها تحویل داده شد. در زمینه جلوگیری از قاچاق و انشعاب از خط لوله نیز دو راهکار استفاده از پهپاد و فیبر نوری را مدنظر داریم.

وی گفت: در سال جدید حدود ۱۰۰۰ کیلومتر به خطوط لوله کشور افزوده خواهد شد که اصلی‌ترین آنها خط لوله ۲۶ اینچی رفسنجان به بندرعباس، خط لوله تبریز به ارومیه و خط لوله ۲۲۸ کیلومتری رفسنجان به یزد و خط لوله نظامیه اهواز به اندیمشک خواهد بود.

 

دیگر خبرها

  • افزایش یک‌هزار کیلومتری طول خطوط لوله انتقال نفت در سال جاری
  •  آماده‌ شدن آمریکا برای حمله گسترده به یمن/ حمله یمن به ۲ ناوشکن آمریکایی و ۲ کشتی اسرائیلی/ برگزاری رزمایش دریایی 9 روزه ارتش چین/  اعلام نقض حقوق بشر توسط پنج واحد ارتش اسرائیل از سوی آمریکا
  • بیانیه مهم ارتش یمن درباره حمله امروز به یک کشتی تا دقایق دیگر
  • حمله به یک کشتی در بندر «المخا» یمن
  • حمله به یک کشتی در سواحل یمن
  • حمله دزدان به یک سلبریتی دیگر در اتوبان چمران؛ پیگیری نمی‌کنم! +تصویر
  • سردار تنگسیری: اگر نفتکشی از ایران ببرید جبران خواهیم کرد
  • فرمانده ارشد سپاه : اسم خلیج فارس را با کسی قسمت نمی کنیم/ اگر نفتکشی از ایران ببرید جبران خواهیم کرد
  • کشتی کانتینری در دریای سرخ با چند موشک هدف قرار گرفت
  • اخباری از حمله به کشتی مرتبط با رژیم صهیونیستی در آب‌های یمن