Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار اسالم گفت: کمبود اعتبار برای تهیه خودرو مخصوص و اختصاص بسته‌های تشویقی از مهم‌ترین مشکلات در اجرای طرح تفکیک زباله از مبدا در این شهر است.

مسعود قوی پنجه در گفت و گو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: شهرداری اسالم کار تفکیک زباله را از سال ۱۳۸۴ توسط نیروهای خود آغاز کرد، سپس با یک پیمانکار بخش خصوص قرارداد همکاری امضا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما این شرکت بعد از حدود یک سال به تعهداتش عمل نکرد و در حال حاضر کار تفکیک دوباره توسط شهرداری انجام می‌شود.

وی افزود: شهرداری در ابتدای کار تفکیک، کل سطح شهر را تحت پوشش قرار داده بود، اما به دلیل کمبود نیرو، نداشتن خودرو مخصوص حمل زباله خشک و بسته‌های تشویقی، اجرای طرح دچار وقفه شد و در حال حاضر کار تفکیک زباله فقط در شهرک ویلایی اسالم به صورت مستمر انجام می‌شود.

شهردار اسالم ادامه داد: در شهرک ویلایی این شهر، بیش از یکصد خانوار تحت پوشش طرح تفکیک هستند. و هفته یک بار زباله‌های خشک از درب منازل آنان جمع آوری می‌شود.

قوی پنجه عنوان کرد: کار تفکیک زباله توسط سه نیروی خدمات شهری شهرداری با استفاده از یک نیسان وانت، انجام می‌شود. و در ماه گذشته حدود ۴۵۰ کیلوگرم زباله خشک از درب منازل جمع آوری شد.

وی یادآور شد: در بازه زمانی شهروندانی که در طرح تفکیک همکاری خوبی با شهرداری داشتند. در قالب طرح تشویقی هدایایی به آن‌ها اهدا می‌شود. اما متأسفانه به دلیل کمبود بودجه این طرح متوقف شد.

شهردار اسالم خاطرنشان کرد: وانت بارهای دوره‌گرد جمع آوری پسماند در سطح شهر به درب منازل می‌روند که این مسئله اجرای طرح تفکیک را با مشکل مواجه کرده است. اما خوشبختانه در شهرک ویلایی اسالم به دلیل وجود نگهبان از ورود آن‌ها ممانعت به عمل می‌آید و این مسئله خللی در کار تفکیک ایجاد نکرده است.

وی افزود: شهرداری در طرح تفکیک زباله آموزش چهره به چهره را با همکاری محیط زیست استان در مساجد و درب منازل برای خانم‌های خانه دار برگزار و در این راستا بروشورهای هم در بین آنان توزیع کرده است.

قوی پنجه خاطرنشان کرد: روزانه به طور میانگین ۱۰ تن زباله در شهر اسالم تولید می‌شود. که این حجم در فصول مختلف متغیر است، زباله‌ها پس از جمع آوری توسط شهرداری در جایگاه دو هزار متری ساحل آلالان به صورت مشترک با شرکت تعاونی دهیاران که زباله‌های روستاهای بخش را جمع آوری می‌کند، مورد استفاده قرار گرفته و دفن می‌شود.

شهردار اسالم اظهار کرد: به دلیل کمبود زمین برای دفن زباله دو هزار متر زمین از اداره منابع طبیعی درخواست کردیم تا در اختیار شهرداری قرار دهد.

کد خبر 454740

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهاي ايران مشارکت شهروندان تفکیک پسماند شهرداري اسالم مدیریت شهری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شهردار اسالم تفکیک زباله طرح تفکیک درب منازل کار تفکیک جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۳۴۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت آلودگی هوای تهران امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق

کیفیت هوا در کلان‌شهر تهران امروز با قرار گرفتن روی شاخص ۸۴ در وضعیت هوای سالم (زرد) ثبت شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سنجش کیفیت هوا امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در دستگاه سنجش کیفیت هوای ایستگاه‌های سلامت با شاخص ۱۵۲ و شهرداری منطقه ۱۹ با شاخص ۱۵۴ ناسالم برای عموم (قرمز)، پاسداران با شاخص ۱۱۲، شادآباد منطقه ۱۸ با شاخص ۱۱۴ و منطقه ۱۵ با شاخص ۱۱۵ ناسالم (نارنجی) قرار دارد.

بر این اساس سنجش کیفیت هوا امروز در ایستگاه‌های آتی‌ساز با شاخص ۵۳، امام خمینی با شاخص ۶۳، باغستان شهریار با شاخص ۵۹، پارک رازی با شاخص ۸۶، پردیس با شاخص ۷۴، پونک با شاخص ۵۴، پیروزی منطقه ۱۳ با شاخص ۶۹، پیشوا با شاخص ۷۳، تهران پارک شکوفه با شاخص ۹۲، چشمه با شاخص ۸۰، دانشگاه تهران با شاخص ۸۶، دانشگاه شهید بهشتی با شاخص ۷۶، دماوند با شاخص ۶۹، رباط‌کریم با شاخص ۶۵، ژئوفیزیک با شاخص ۷۳، در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد.

همچنین ایستگاه‌های شریف منطقه دو با شاخص ۹۸، شهرری منطقه ۲۰ با شاخص ۸۲، شهرداری منطقه دو با شاخص ۷۲، شهرداری منطقه ۲۱ با شاخص ۸۴، شهرداری منطقه ۲۲ با شاخص ۷۴، علم و صنعت با شاخص ۷۸، فرمانداری شهرری با شاخص ۹۶، قرچک با شاخص ۸۶، لواسانات با شاخص ۵۵، ملارد با شاخص ۶۱، میدان فتح منطقه ۹ با شاخص ۹۹ و وردآورد منطقه ۲۲ با شاخص ۸۷ در موقعیت هوای سالم (زرد) ثبت شدند.

به این ترتیب، سنجش کیفیت هوا در ایستگاه‌های اتوبان محلاتی منطقه ۱۴ با شاخص ۴۵، پاکدشت با شاخص ۴۹، سرخه‌حصار با شاخص ۳۳، شهرداری منطقه ۱۱ با شاخص ۴۶، قدس با شاخص ۳۵، مسعودیه منطقه ۱۵ با شاخص ۴۹، ورامین با شاخص ۴۳، در موقعیت هوای پاک (سبز) ثبت شدند.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم (زرد)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک (قهوه‌ای) است.

کد خبر 748224

دیگر خبرها

  • کمبود آمبولانس بزرگترین چالش اورژانس کشور است
  • اهدا کارت همیار پسماند به دانش آموزان لاهیجانی
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • لزوم افزایش فرهنگ‌سازی جهت تفکیک زباله از مبدا
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • کمبود اعتبار ۲۵۰میلیاردی برای احداث ساختمان استانداری لرستان
  • فضای سبز بروجرد با پساب آبیاری می‌شود
  • نخستین نشست کارگروه مدیریت پسماند استان همدان در سال جدید
  • چالش کمبود معلم در استان مرکزی کاهش می‌یابد
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق