Web Analytics Made Easy - Statcounter

موسس انجمن توانیاب و احیاء ارزش ها(انجمن حمایت از کودکان و نوجوانان توان‌یاب) روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرانا با اشاره به اهمیت توانبخشی و کاردرمانی به ویژه برای افرادی که دارای معلولیت هستند، افزود: فرایند توانبخشی از جمله کاردرمانی، گفتاردرمانی، فیزیوتراپی و... برای کودکان توانیاب زمانی معنا پیدا می کند که آنها قبل از اینکه دیر شود، یعنی زمانی که در سن رشد که زمان طلایی محسوب می شود، وارد این فرایند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

خسرو منصوریان ادامه داد: بدون شک انجام پروسه کاردرمانی در این دوران طلایی می تواند معجزه ای برای تبدیل پتانسیل های بالقوه کودک به توانمندی های بالفعل او شود.

وی تاکید کرد: نقش عملیات توانبخشی برای خانواده هایی که کودکان توانیاب دارند و با معلول زندگی می کنند، بسیار ارزنده است. در واقع کاردرمانی حدفاصلی است بین فیزیوتراپی و دیگرتراپی هایی که در یک تیم توانبخشی وجود دارد.

این مددکار اجتماعی با اشاره به آغاز فعالیت های خود در سال ۶۳ و در مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد تصریح کرد: سال ۷۲ در بین اعضای هیئت مدیره این مجتمع اهمیت توانبخشی حرفه ای را برای افراد معلول و جانباز مطرح کردیم.

وی اضافه کرد: این موضوع تا جایی برای ما اهمیت داشت که معتقد بودیم اگر توانبخشی حرفه ای به افزایش توانایی فیزیکی افراد معلول و جانباز منجر نشود و در حد ظرفیت خودشان قرار نگیرند، در واقع نه تنها کاری نکرده بلکه ضرر هم کرده ایم.

موسس انجمن توانیاب تاکید کرد: هدف ما این بود که به صورت جدی و با یک تیم حرفه ای برای توانبخشی و کاردرمانی افراد دارای معلولیت قدم برداریم تا جایی که باعث افزایش عملکرد آنها شود. در ادامه گروه های فیزیوتراپ، کاردرمانی و گفتاردرمانی وارد رعد شدند.

منصوریان گفت: حال از آن ماجرا نزدیک به ۲۵ سال می گذرد و امروز می بینیم که بسیاری از موسساتی که در زمینه معلولیت افراد فعالیت می کنند، توانبخشی را بعنوان عنصری اصلی برای پیشبرد فعالیت های خود در نظر گرفته اند.

موسس انجمن توانیاب با بیان اهمیت وقت طلایی در سن رشد کودک معلول افزود: در این دوران است که می توانیم با یک روند طولانی مدت جلوی محدودیت های کودک معلولی که در سن رشد قرار دارد را با توانبخشی حرفه ای بگیریم و شرایط وی را ارتقاء دهیم.

وی ادامه داد: انجام این فرایند برای خانواده های کم برخوردار به جهت هزینه های بالای توانبخشی امکان پذیر نبود و همین تفکر بهانه ای شد که ما انجمن توانیاب را ثبت کنیم تا کودکان معلول کم برخوردار را از بدو تولد تا سن ۱۶ سال تحت پوشش انجمن قرار داده و به صورت برابر و رایگان خدمات توانبخشی و کاردرمانی را در اختیار این کودکان و خانواده های آنها قرار دهیم.

منصوریان تاکید کرد: حال در مجموعه خود کاردرمانگرانی داریم  که در راستای مسئولیت اجتماعی آنها، نزدیک به ۲۱ سال است که با ما همراه هستند و کمک های شایانی را برای ارتقاء کیفیت زندگی کودکان دارای معلولیت انجام داده اند.

موسس انجمن توانیاب خاطرنشان کرد: امیدوارم روزی فرا برسد که همه پزشکان و کادر درمانی در کلینیک ها و بیمارستان های مختلف، به اهمیت کاردرمانی و توانبخشی واقف شوند تا هیچ کودک معلولی از این درمان ها محروم نماند. بدون شک گسترس دانشکده های توانبخشی به این مهم می تواند کمک بسیاری کند.

برچسب‌ها قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت معلولیت معلولان توانبخشی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت معلولیت معلولان توانبخشی قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت معلولیت معلولان توانبخشی اخبار کنکور دارای معلولیت حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۳۴۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی بیش از ۵ هزار نفر در البرز از مشاوره ژنتیک

به گزارش خبرگزاری مهر، وجیهه محمدی فلاح با اشاره به اینکه مشاوره ژنتیک در سطح استان البرز در یک مرکز دولتی و پنج مرکز غیردولتی ارائه می‌شود، از ارائه این نوع مشاوره به ۵ هزار و ۳۷۸ نفر در سال گذشته در راستای پیشگیری از معلول زایی خبر داد.

مدیرکل بهزیستی استان البرز عنوان کرد: از این تعداد ۲ هزار و ۶۷۲ خانواده از یارانه مشاوره ژنتیک و کمک هزینه آزمایش‌های پرهزینه مربوطه استفاده کرده‌اند. در مجموع ۵۷ خانواده دارای سه یا چهار معلول از خدمات مشاوره ژنتیک به صورت رایگان بهره مند شدند.

وی با اشاره به پرداخت هزینه آزمایش‌ها تا سقف ۱۵ میلیون تومان از سوی بهزیستی مطرح کرد: در سال گذشته طرح آگاه سازی پیشگیری از معلولیت‌ها برای یک هزار و ۵۷۷ زن سرپرست خانوار و طرح آگاه سازی پیشگیری از معلولیت‌های سالمندی برای ۵ هزار و ۹۶۸ نفر اجرا شد.

مدیرکل بهزیستی استان البرز خاطرنشان کرد: برای خانواده‌های دارای عضو معلول با نظر مددکار مربوطه مشاوره ژنتیک ارائه و آزمایش‌های ژنتیک نیز به صورت رایگان انجام می‌شود.

کد خبر 6098166

دیگر خبرها

  • بهره مندی بیش از ۵ هزار نفر در البرز از مشاوره ژنتیک
  • اثربخشی مراتع در تولید گوشت قرمز
  • مصائب کودکان سرراهی
  • جزئیات جدید از پیدا شدن دختر صحرا؛ پشت‌پرده دزدیده شدن «یسنا» فاش شد!
  • نصراللهی با اعتقاد به «ما می‌توانیم» روحیه جهادی را معنا می‌کرد
  • هستی گهواره من/ اضطراب مرگ معنا بخش زندگی / گریز از مرگ با مد و دفن شدن در نقش اجتماعی
  • شبی که رئال معجزه را معنا کرد! (عکس)
  • ۸۹۰ معلول زنجانی در حوزه ورزش فعالیت می کنند
  • ۸۹۰ ورزشکار معلول زنجانی در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند
  • «آوار خانه‌ها» در غزه کارایی رادارهای پیشرفته اشغالگران را مختل کرده است